Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενη θες να σου στειλω 2 ωραια κεικ που κανω με πμ?

Μυρτω ακομα κ ανεργος να μην υπηρχε που δεν νομιζω υπαρχουν ενα σωρο ανθρωποι που εχουν αναγκη κ θα μπορουσε καποιος να παει ... Αλληλεγγυη δυστυχως ακομα κ τωρα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους.

Εμας εδω στην περιοχη εχει φτιαχτει κατι για αλληλεγγυη κ το στηριζουμε παρα πολυ , θα σας πω λεπτομερειες απο κοντα.

Μυρτω τωρα με τα σχολεια εσυ πως την παλευεις με την μαμα σου παλι η εχεις γυναικα?

Διαφημίσεις

η κυρια που θα το εκανε ηταν ανεργη μαμα του αλλου τμηματος. χαχαχα και οχι απλα δεν ρωτησαν, αλλα μαλιστα ειπαν αν θελει καποιος να το κανει εθελοντικα.

Τεσπα ναι ζητησαν υλικά οι δασκαλες γενικως δεν θελαν να ανακατευτουν ειπαν πως εχει η ωμη κατασταση και απο εκει κ περα βρειτε τα οι γονεις για το ποσο, το απο που , ποιος κλπ θα τα προμηθευτει... 60 ειπαν αρχικα σε δυο δοσεις, τσινισαν ολοι και τελικα θα δωσουμε 30 ευρω σε πρωτη φαη κι βλεπουμς... εγω παντως θα παω Α4 κολλες, μαρκαδορους και σαπουνι μεχρι να κινητοποιηθουν με τα υλικα τα παιδια θα κοιτανε το ταβανι...

Ελενη οποιοδηποτε κεικ να κανεις αν του βαλεις ενδιάμεσα γκαναζ και το σιροπιασεις ελαφρα θα ειναι ονειρο! Γκαναζ=κουβερτουρα και κρεμα γαλακτος 2 προς ενα ζεσταινεις μεχρι αν παει να βράσει η κρεμα γαλακτος και μετά ριχνει με πολυ μικρα κομματια (για να λιωσει) τη σοκολατα το αφηνει ακι αυτο αρχιζει και πηζει οσο κρυώνει, το αφρατευεις αν θες με το συρμα ή με το μιξερ και ετοιμη η γέμιση!

Για το σιροπι απλα λιγη ζαραη και νερο σε ενα μπρικάκι μεχρι να βρασει...

το πιο ευκολο σου λεω....

Ωραία ειναι και πολύ ευκολη μια που ειχα κανει στην ειρηνη γυρω γυρω κιτ κατ και φαίνεται σνα βαρελάκι, το γεμιζεις πανω με σμάρτιες ή παπακια... h goyroynaki apoy kanoyn mpanio sti laspi axaxxaxa

https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%B9%CF%84+%CE%BA%CE%B1%CF%84+cake&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=G1hEUqvbH9DEtAa0kYHACg&ved=0CCwQsAQ&biw=1600&bih=732&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&imgrc=RGAe5vRBNzCY9M%3A%3BZxTLSy23AVCBuM%3Bhttp%253A%252F%252F3.bp.blogspot.com%252F-f1b_ZBYXRp0%252FUH0EwrB9DqI%252FAAAAAAAAFnA%252FXzFviA6EgMQ%252Fs1600%252FKit%252Bkat%252Bcake.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.michellestastycreations.com%252F2012%252F04%252Fkit-kat-cake.html%3B1600%3B1067

https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%B9%CF%84+%CE%BA%CE%B1%CF%84+cake&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=G1hEUqvbH9DEtAa0kYHACg&ved=0CCwQsAQ&biw=1600&bih=732&dpr=1#q=pig+mud+cake&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=fwhGR30V3dyYhM%3A%3BxtsvyvKuRhJcrM%3Bhttp%253A%252F%252Ftherufffarm.files.wordpress.com%252F2013%252F02%252Fpigs-n-mud-cake.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Ftherufffarm.wordpress.com%252F2013%252F02%252F21%252F5042%252F%3B438%3B480

eNeap2.pngTSzHp3.png

Aθηνά τέλεια ιδέα τα γουρουνάκια στη λάσπη!!

Αχ βρε παιδιά, δε μπορώ, κατάθλιψη με πιάνει μ'αυτά... Άμα τα σχολεία δε λειτουργούν όπως πρέπει, τι μπορούμε να ελπίζουμε;

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χρονια πολλα καθυστερημενα στη Μυρτω,στο Μυρσινακι και στο σημερα γενεθλιαζον Τατιανακι..Εμας μας ζητησαν μια μικργ λιστα με πραγματα,οποτε κ αν μπορουμε,γυρω στα 20 με 25 ευρω..παντως η συσπειρωση σε συλλογους ειναι μεγαλο πραγμα.η προεδρος του συλλογου του σχολειου μας που ειναι υπερδραστηρια,αναζητει χρηματοδοτησεις,ιδιωτ.χορηγιες κλπ εχει καταφερει παρα πολλα..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

θα μου πει βεβαια κανεις,και με το δικιο του,πως το θεμα δεν ειναι να δραστηρ.η ιδιωτ.πρωτοβουλια,αλλα οι αρμοδιοι,το δημοσιο,να προσφερει τα αυτονοητα στα παιδια μας...παντως ειναι πολυ λυπηρο το ποσο εχει απαξιωθει η παιδεια..στοχευμενα..ολα εχουν το λογο τους...γιαυτο ακριβως πρεπει να δραστηριοποιηθουμε...δε μιλαω για την υγεια κ τους αλλους τομεις...μπου@#%λο...το καταντημα ομως της παιδειας ειναι για μεν το πιο οδυνηρο...

Διαφημίσεις

Ta γουρουνια αν θες στα φτιάχνω εγω κερασμένα!!!!!

χα χα χα

Άντε εσύ!!! Μη χάσεις !!! Ευχαριστώ πολύ γλυκούλα θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου, θα δω τις διαθέσεις μου και θα αποφασίσω.

Γουρουνάκια άσε θα βάλω μια φωτό μου!

Μια κυπραία φίλη μου παντρεύεται μετά από 1 παιδί και δεν ξέρω πόσα χρόνια μαζί, τον ίδιο άντρα... Σούπερ ντούπερ γάμος... Μα μου φάνηκε τόσο γελοίο που τη ρώτησα γιατι.... Τεσπα. Έτσι παρένθεση!

Λοιπόν για τα σχολεία πρέπει να αρχίσουμε προπαγάνδα... Αρχικά να το συζητάμε, παντού και να πιέζουμε όσο μπορούμε.

Και με την πρώτη ευκαιρία να αντιδράσουμε... Σουλεύει κανένα ολοήμερο; Με τι κριτήρια;

Η Άφρο πού είναι; Τάτι χρόνια πολλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα,καλημερα!! Καθομαι και χαζευω και κουκουβαγιζω με τα κατορθωματα του Γιωργακη τωρα τα πρωινα που κοιμαται η μπεμπα κ λειπει ο Κων/νος...δεν ειναι πανεμορφο που τα βλεπεις να μεγαλωνουν,να κανουν τις ιδιες ταρζανιες,να εκπλησσεσαι με την εξυπναδα τους,να βλεπεις αυτο το ομορφο εργο να επαμαλαμβανεται,με τις ιδιαιτεροτητες του βεβαια καθε φορα...

Καλημέρα τσουπρες

Νυστάζω ανελέητα!

Χρόνια πολλά στο τατάκι μας, πολύχρωμο και λαχταριστο!

Άνεργες κόρες είδατε τα πεντάμηνα που βγήκανε; Εγώ θα στείλω το βράδυ την αιτηση. Ευτυχώς είναι ηλεκτρονικά και δεν έχει να τρέχεις να μαζεύεις και να επικυρών.

Σας αφήνω και θα επανέλθω... νυσταζωωωωωωω

Γειά σας!!!!

Πήγα σήμερα στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών (που είναι υπεύθυνοι για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου) και μου έκαναν την καρδιά περιβόλι. Τώρα λέει γίναν οι αιτήσεις για το έξτρα προσωπικό, πρέπει να περάσουν ΑΣΕΠ, και φέξε μου και γλύστρησα. Κατέθεσα ένα χαρτί από δικηγόρο ότι είμαι σε διαδικασία διαζυγίου, αλλά γενικά το θέμα είναι ότι θα φάμε και τον Οκτώβρη χωρίς παιδικό.

Δυστυχώς δεν έχω πολύ δουλειά αυτόν τον καιρό, οπότε μπορώ να βολευτώ με τις γιαγιάδες, αλλά πρέπει κάτι ενδιαφέρον να βρω να κάνει το Μαριάκι, τον λυπάμαι τον κακομοίρη....

Επίσης ποιός μπορεί να μου πει, πως μπορεί να κινηθεί κανείς νομικά για την ΟΛΙΓΩΡΙΑ του Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Τα έχω πάρει πολύ άσχημα και θέλω να κάνω ορισμένες κινήσεις έστω και αν φαίνονται γραφικές.

Εχω τρελλά νεύρα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...