Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μήπως επειδή σε έχει συνέχεια και δεδομένη!!!!

Συνέχεια δεν με έχει αλλά δεδομένη σίγουρα! Αφού και ολόκληρη μέρα να λείψω δεν μου'χει πει κάτι τέτοιο! Μπουουουουουουουου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το τελευταίο...

και ο δικός μου δεν μου κάθεται!

Δέχεται να με βοηθήσει σε κάποιες ασκήσεις που κάνω καθημερινά αλλά στο σεχ μου φέρνει αντιρρήσεις :(

Τελικά μόνο ο Χαβιέ με κυνηγούσε??? Γουστάρει κοιλιές μου φαινεται...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

θα αλλάξω λίγο το θέμα (έως πολύ)

λέω να παραγγείλω το no-cry slleep solution, μόνο από το amazon μπορώ,ε; Στα βιβλιοπωλεία απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει.

Επίσης πόσες φορές τη βδομάδα δίνετε κόκκινο κρέας και κοτόπουλο στα μωρά;

Συνέχεια δεν με έχει αλλά δεδομένη σίγουρα! Αφού και ολόκληρη μέρα να λείψω δεν μου'χει πει κάτι τέτοιο! Μπουουουουουουουου!

Μυρτώ περίμενε και θα έρθει ο γιος!!!!! Εκεί να δεις έρωτας!

χε χε χε

να σας πω και το άλλο...

έχω και τη συμπαράσταση του Γιώργου στις ασκήσεις.

Εχθές που τις έκανα πριν κοιμηθεί κάθησε κι αυτός απέναντί μου και έκανε την πεταλούδα!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εύη είστε σε καλό δρόμο, μόνο αυτό το αντικρυστό "πεταλούδα" θα πρέπει να γίνει πάνω-κάτω! Και ο δικός σου κοπελιά δεν έχει καμιά δικαιολογία, βάλτον κάτω ΤΩΡΑ! Ακούς εκεί δε δικαιούσαι και παράταση και σου κάνει και τον δύσκολο! Άσε τους κεφτέδες ή έστω φτιάξ' τους με την ποδιά της Dooo!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εύη είστε σε καλό δρόμο, μόνο αυτό το αντικρυστό "πεταλούδα" θα πρέπει να γίνει πάνω-κάτω! Και ο δικός σου κοπελιά δεν έχει καμιά δικαιολογία, βάλτον κάτω ΤΩΡΑ! Ακούς εκεί δε δικαιούσαι και παράταση και σου κάνει και τον δύσκολο! Άσε τους κεφτέδες ή έστω φτιάξ' τους με την ποδιά της Dooo!

Μάλλον εννοεί το μικρό μωρό της και όχι το μεγάλο...

θα αλλάξω λίγο το θέμα (έως πολύ)

λέω να παραγγείλω το no-cry slleep solution, μόνο από το amazon μπορώ,ε; Στα βιβλιοπωλεία απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει.

Να το παραγγείλεις! είναι και φτηνούλι 15 ? με τα μεταφορικά το είχα πάρει εγώ.

Στη Σοφία δίνω κάθε μέρα κάτι σε πρωτεϊνη. Συνήθως 4 κοτοπουλο 3 μοσχάρι. Μετά το χρόνο θα μπει κι αυτή στη διατροφή του σπιτιού οπότε θα αλλάξει αυτό.

DPYUp2.png EYukp3.png

Να το παραγγείλεις! είναι και φτηνούλι 15 ? με τα μεταφορικά το είχα πάρει εγώ.

Στη Σοφία δίνω κάθε μέρα κάτι σε πρωτεϊνη. Συνήθως 4 κοτοπουλο 3 μοσχάρι. Μετά το χρόνο θα μπει κι αυτή στη διατροφή του σπιτιού οπότε θα αλλάξει αυτό.

ψάρι??? όχι ακόμα??? Πάντως αυτή είναι καλή αναλογία..

Διαφημίσεις

a, κ ο δικος μου στο ιδιο κλαμπ. Ειχε φαει κ στερηση στην αρχη οποτε ειχε γυαλισει το ματι του. Εγω παλι δεν μπορουσα καθολου!

αχ ρε παλλαντινιο θελω να σε ρωτησω εσενα: τι εχετε βαλει μεχρι τωρα στη διατροφη της σοφιας (με τις ευχες της καλης γιατρου παντα)? Δημητριακα σε ποιο μηνα βαζουμε? και τα κρεατα? Πηγα να παρω την κρεμα με το κεχρι σημερα κ δεν τη βρηκα. Πηρα το μπειμπι μουσλι ομως, να το δωσω ή ακομα? χτες εγινε ακριβως 7 μηνων...

Μμμμμ, έκανα συνειρμό τώρα και θα σας πω το παράπονο της μάνας. Χθες ο Γιώργος γύρισε κατά τις 8. Κάποια στιγμή είχε τη Λήδα αγκαλιά και της έλεγε κάτι άσχετο, οπότε αυτή τον διακόπτει και του λέει σοβαρά-σοβαρά : ''Μου έλειπες''!!!!Ελειωσε ο μπαμπάς και φυσικά η μαμά ζήλεψε! Εμένα δε μου'χει πει ποτέ κάτι τέτοιο το σκατόπαιδο!!!

τι λες τωρα???? Και γω ελιωσα, ποσο μαλλον ο σουπερμαν, ε? Το γλυκο μου κοριτσακι... μη ζηλευεις εσυ καλε, θα στο πει κ σε σενα!

Καλημέρα!

Καλώς ήρθε το μικρό φελινάκι!!!

Για τη διατροφή και τις πρωτεινες εγώ του δίνω 4-5 φορες κατσικι/αρνι (λογω αλλεργιας και 2-3 κοτόπουλο. Και αυτό γιατί ειχαμε και μια αναιμία οπότε τον έχω φλομώσει στο κρέας! Από λαχανικά πλέον τρώμε παρα πολλα, φασολάκια, αρκακα, σπανακι, κολοκυθα, πατατα, καροτο, μελιτζανα, πατζαρι κλπ

Γλουτένη (σιτάρι) δεν του δινω ακόμη γιατι ειχαμε ιστορικο αλλεργιών και δεν είμαι σίγουρη οτι δεν το πειράζει. Θα δοκιμάσω μετά το χρόνο ίσως. Αυγό, ψάρι σίγουρα μετα τα 1,5 ίσως και 2.

Ευάκι μου γλυκό είσαι υπέροχη!!!!!!!! Άντε να περάσει η παλιοίωση να τους φτιάξω!!!

Κι ο Γιωργάκης επισης:D Ξέρει τι στέρηση τον περιμένει μετά γιαυτό!!!

Μυρτώ περίμενε και θα έρθει ο γιος!!!!! Εκεί να δεις έρωτας!

Κλαααααηηηηηηηην... Που να δεις Θοδωράκη κόλλημα με τον μπαμπά του! (η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αν είχα τέτοιο μπαμπά θα είχα κόλλημα άρα που να πω κουβέντα:rolleyes:)

έχω και τη συμπαράσταση του Γιώργου στις ασκήσεις.

Εχθές που τις έκανα πριν κοιμηθεί κάθησε κι αυτός απέναντί μου και έκανε την πεταλούδα!

:lol::lol::lol: Πολύ καλός!

Όντως που είνια το τρελοκομείο το Γιούπιο;;;

Κοιμήθηκα κανα εικοσάλεπτο αλλά σηκώθηκα άρον άρον γιατί έφτασε πάλι ο θερμαστράκος μου 38,9 ήπιε το παλιοπονσταν και κοιμάται τώρα. Τουλάχιστον να ηρεμήσει λίγο...

Καλημέρα!

Καλώς ήρθε το μικρό φελινάκι!!!

Για τη διατροφή και τις πρωτεινες εγώ του δίνω 4-5 φορες κατσικι/αρνι (λογω αλλεργιας και 2-3 κοτόπουλο. Και αυτό γιατί ειχαμε και μια αναιμία οπότε τον έχω φλομώσει στο κρέας! Από λαχανικά πλέον τρώμε παρα πολλα, φασολάκια, αρκακα, σπανακι, κολοκυθα, πατατα, καροτο, μελιτζανα, πατζαρι κλπ

Γλουτένη (σιτάρι) δεν του δινω ακόμη γιατι ειχαμε ιστορικο αλλεργιών και δεν είμαι σίγουρη οτι δεν το πειράζει. Θα δοκιμάσω μετά το χρόνο ίσως. Αυγό, ψάρι σίγουρα μετα τα 1,5 ίσως και 2.

Τζεν, δεν δινεις καθολου δημητριακα ακομα?

Το κρεας ποτε αρχισες,θυμασαι?

Να του βρασω σκετο κεχριν να του δωσω ή ακομα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...