Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλημέρα καλησπέρα!

Τζενάκι ναι περάσαμε τέλεια! :)

Xρόνια πολλά στο πανέμορφο Μυρσινάκι!!

Εμείς πέρυσι το χειμώνα δεν ανάψαμε θέρμανση ούτε μια φορά. Τις πολύ κρύες μέρες ανάψαμε τζάκι μόνο. Βέβαια κυκλοφορούσα με 4 μπλούζες, ζακέτα και τη σόμπα αλογόνου στην πλάτη. :lol: Τα παιδιά όμως ήταν οκ, δεν παραπονέθηκαν για κρύο καθόλου. Καλά ο Χρήστος είναι κινητή σόμπα οπότε δεν κρυώνει ποτέ.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουου!

Λοιπόν, δύο θα σας πω!

Πρώτον: Έχω κεφίρ

Δεύτερον: Μπορεί να μην αντέχω τα τουρσιά αλλά ευχαρίστως θα έκοβα χυλοπίτες, εγώ αυτά τα μαζοχιστικά τα λατρεύω, μου φαίνονται ψυχοθεραπεία!

Τι άλλο να σας πω....

Το σχολείο μας λειτουργεί μέχρι τη μια και τέταρτο, για ολοήμερο ακόμα δεν γίνεται κουβέντα και αναρωτιέμαι:

Εμείς ως γονείς δε θα κάνουμε τίποτα; Μας κόβουν λάου-λάου το ολοήμερο και θα μείνουμε απαθείς; Σας παρακαλώ, ας κάνουμε ένα μπρεινστορμινγκ για κάποια συμβολική δράση. Έχουμε κάνει μια συνέλευση με το σύλλογο γονέων και θα κάνουμε και μια μαζί με άλλους συλλόγους της περιοχής, θα ήθελα κάτι να προτείνω...Κάτι του στυλ, κάθε μέρα μετά το σχόλασμα στο υπουργείο Παιδείας μαζί με τα παιδιά μας μέχρι τις 4, εντάξει μπούρδα ακούγεται αλλά κάτι αυτού του στυλ.....Δεν ξέρω ρε παιδιά, τα αφήνουμε όλα έτσι να περνάνε και στο τέλος θα λέμε και ευχαριστώ ΑΝ έχουμε σχολείο......

Ωχ....σας αφήνω λίγο απότομα....φιλάκια πολλά, θα ξαναμπώ το βράδυ.....

Μυρτω θελω κι εγω κεφιρ!

χαχαχαχα Όσο για το σχολείό πραγματικά είναι τρομερό... ναι κάτι πρεπει να γινει!

Αν θες παντως σκατζαρουμε με τη Ληδα χαχαχαχα κρυο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Παντως νομίζω ίσως προς τη πρωτοβαθμια αρχικά πρεπει να εστιάσετε...ενοχλείστε τους με κάποιο τρόπο... δεν μου έρχεται κάτι αυτη τη στιγμή εκτός της φυσικής παρουσίας σας εκεί... και να κανετε εγγραφη πρωτοκολλημένη ερώτηση (γιατι είανι υποχρεωμένοι να απαντησουν έτσι) για ποιο λόγο δεν λειτουργει αυτη τη στιγμή το ολοήμερο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν Μυρτώ! Μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά στο γρεφείο του Αρβανιτόπουλου και να πηγαίνουμε στη δουλειά μέχρι το απόγευμα! Πάντως θα πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους εκπαιδευτικούς

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αλλο να χανονται καποιες ωρες απο απεργία και αλλο να υπαρχει κενό... επειδη τα παρακολουθώ φέτος έγινε το αδιανόητ, οι αιτησεις αναπληρωτων τον αυγουστο

και μεταθεσεις μεταταξεις αποσπασεις ακόμη αργότερα μια εβδομάδα πριν τα σχολεία και δεν ξεραν αν θα παρουν βαλίτσα ή όχι οι καθηγητες... αδιανόητη κατάσταση...

παντα γινόταν Μαη αυτη η διαδικασία αντε ιουνη, περυσι εγινε Ιουλιο και φετος αυγουστο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν Μυρτώ! Μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά στο γρεφείο του Αρβανιτόπουλου και να πηγαίνουμε στη δουλειά μέχρι το απόγευμα! Πάντως θα πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους εκπαιδευτικούς

Συμφωνώ, το έχουν απαξιώσει εντελώς τον κλάδο τους και καλά κάνουν και αντιδρούν αλλά δεν βλέπω να γίνεται και κάτι...και συμφωνώ και με Μυρτώ ότι πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μας, και να μην αράζουμε και εφησυχαζόμαστε γιατί δεν θα σταματήσουν μέχρι να διαλύσουν εντελώς την δημόσια υγεία, παιδεία και κοινωνία γενικότερα. Αλλά τι να κάνουμε ρε γμτ;

Χρόνια πολλά Μυρτώ! Ποτέ δεν είναι αργά για χρόνια πολλά ε; Να σε χαιρόμαστε και να μας φωτίζεις το καφέ με την παρουσία σου.

Λέγκω χρόνια πολλά στο Μυρσινάκι!

Θυμήθηκα όταν εγώ ήμουν στο δημοτικό, οτι δεν έιχαμε καρεκλάκια! και ζητησαν απο τους γονείς να παρουν και μαλιστα απο συγκεκριμενο επιπλοποιο για να ειναι ολα ιδια.

Ο πατέρας μου αρνηθηκε τότε όπως και καποιοι άλλοι κ φυσικά τα καρεκλάκια αγοράστηκαν απο το σχολείο όπως και θα έπρεπε.

Και δεν είναι για το ποσό, είναι ότι το ποσό που βγάζει με τεράστιο κόπο δεν μπορεί να χρησιμοποιείται όπως να είναι.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη και επηρεασμένη γιατι χθες είχαμε συνάντηση στο νηπιαγωγείο... μια σαπίλα σε όλα τα επίπεδα κυριώς και σε μας τους γονείς.... ενα κατιναριο ενα μπαχαλο, τυπου συνελευση σε πολυκατοικία μια βαβουρα ανευ ουσίας.

Τι να σας πρωτοπω... το μονο οτι η τάξη της Ειρήνη δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ μεσα μονο 3 τραπεζια και καποια καρεκλάκια.... το τμημα δηλ που πηγαν στο καινουργιο σχολειο που δεν πεφτουν σοβάδες κλπκλπ τα πήραν ολα μαζί ... κατι ελάχιστα παιχνιδια 3-4 βιβλια και τιποτα αλλο... υλικά φερνουν οι δασκαλες απο το σπιτι τους, η μια κατι χαρτόνια μεγάλα απο μακέτες που δουλευει ο αντρας της σε διαφημιστιστική κλπ κπλ...

8 ωρες τα μικρά κορμάκια τη βγάζουν στο ιδιο καρεκλάκι. Ουτε κασετόφωνο, ουτε χαρτι κουζινας ουτε σαπουνι, ουτε καν κρεμαστρα για τα μπουφαν.

Παρηγορήθηκα γιατι οι δασκάλες φανήκαν συμπαθητικές και γλυκές οποτε όλα τα αλλα θα τα βρούμε...

ηρθε ενας και λεει ειμαστε ο συλλογος του νηπιιου απο παλια... χα χα χα τι βλακεια ειναια υτο καθε χρονο θα πρεπει να αλλαζει λογικα, αυτοι των παιδιων που φοιτουν στο νηπιο αν μη τι αλλο πρεπει να ειναι στο συλλογο..

καναν θεμα για 3 ευρω το μηνα να δινουν να ζεσταινει καποιος το φαγητο δεν θέλαν και όχι επειδή θεωρούν οτι ειναι μεγάλο το ποσο ή δεν θελουν... απλά για να μην παίρνει καποιος τοσα χρηματα για 2 ωρες δουλεια... ενας ειπε προτιμω να τα πεταω παρα να τα δινω σε αυτη τη κυρια... ετσι καταντησαμε αλληλεγγύη...

Δηλ με λιγα λογια υλικά μηδέν (καλα επρεπε να βλεπατε φατσα αποριας γερμανοτραφη Βαγγου) αναλωσιμα καθημερινα μηδεν, εξοπλισμος μηδεν και απλά νιωθουμε τυχεροι που εχουμε δασκαλες και τόσα σχολεία δεν λειτουργουν τα ολοήμερα...

Εκει φτάσαμε κ νιωθουμε τυχεροι το δεχομαστε ποσο δικιο εχεις ρε Μυρτω...

Εγω σκέφτομαι να κάνω μια βόλτα από την πρωτοβάθμια πάντως...

Α, και μία κουνουσε ενα φυλλο χαρτι απο το υπουργείο οτι ειναι υποχρεώση της δασκάλας να ζεστάνει το φαγητο αν το σερβίρει κλπ κλπ κ καλα να ενταξει τα παιδια στη διαδικασία κ να την εκμεταλλευτει παιδαγωγικά.... αυτες τις παπαριες λενε στο υποργειο, τουλαχιστον γελοιο μια γυναικα με 25 παιδια να ζεσταινει 5-5 τα κατσαρολια στο φουρνο και να εχει και το νου της στα παιδια θα της παρει 1 ωρα τουλάχιστον...

Στο υπουργειο καλα τα λενε στη θεωρια στην πραξη ομως τρωνε εκει που κανουν πλαστελινες και κολλες... τι να πρωτοκανει ενας ανθρωπος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Βρε Αθηνά, δεν σας ζήτησαν υλικά? Εμάς στο προνήπιο φαντάσου μια λίστα με υλικά και μια από πίσω με αυτά που θα χρειαστούν αργότερα ή 30 Ευρώ στις δασκάλες...

Άθλια η κατάσταση μάλλον. Κοίτα με το σύλλογο μπορούν να γίνυον πολλά! Κοίτα να οργανωθείτε να βγάλετε ένα σύλλογο και θα καταφέρετε πολλά πράγματα...

Εμείς και τη τραπεζοκόμο πολλές φορές την καλύψαμε μέσα από τις συνδρομές του συλλόγου περυσι...

Και φαντασου στα Βριλήσσια ήταν 8 ευρώ το μήνα!

pωπω Αθηνανκο εφριξα ....

Καλα ειναι δυνατον να μην δινουν 3 ευρω το μηνα για την τραπεζοκομο? μα το φαγητο για το δικο τους παιδια θα ζεστανει δεν καταλαβαινω ειλικρινα την λογικη καποιων.

για υλικα εγω την ρωτησα στον αγιασμο κ μου ειπε προς το παρον τιποτα κ θα μας ενημερωσει την ερχομενη εβδομαδα στην συνελευση.Θα σας πω. Προς το παρον δεν μου λεει ο Μητσος πως κανουν κατι ιδιεταιρο , ζωγραφιζουν ,παιζουν κλπ.Εχει υλικα λεει το σχολειο κ αν χρειαστει θα μας που.

Αθλιες ειναι οι συνθηκες κοριτσια ειλικρινα.ολα αυτα που λες Αθηνα σκεφτηκα κ δεν τον πηγα ολοημερο.. εμας δεν εχουν καν αλλο χωρο να κοιμουνται τα παιδια.μετα το μεσηεριανο φαγητο στρωνουν κατω στο πατωμα σλιπινγκ μπαγκς κ θελουν δεν θελουν υπνο μεχρι της 3:30 καθονται εκει αμιλητα για να κοιμηθουν τα παιδακια που θελουν υπνο.

Για το ζεσταμα ειχε συζητηθει περσυ για τραπεζοκομο αλλα δεν θελαν κ τα βαζαν το χειμωνα αν ειχαν αναμενα καλοριφερ πανω σε αυτο ....

Καλημέρα!

Εντάξει, εμείς είχαμε μια συζήτηση με γονείς το πρωί, μας έφτιαξε την μέρα με τη Μαριλένα. Να θες να μεταναστεύσεις τρέχοντας, τα χάλια είναι τεράστια και δεν έχουμε ιδέα.

Μόνο η αλληλεγγύη μπορεί να μας σώσει κι όσο δεν το καταλαβαίνουμε κακό του κεφαλιού μας. Βέβαια κι αυτό κρύβει μια παγίδα αν το σκεφτείς, δηλαδή να σκέφτεσαι, οκ, αυτό μπορούμε να το κάνουμε εμείς, κι αυτό εμείς και εντέλει να μην αποδίδονται ευθύνες εκεί που πρέπει... Συγνώμη, δηλαδή στο σχολείο σας Αθηνά, δεν υπήρχε ΕΝΑΣ άνεργος; Να πούνε σε κάποιον από τους άνεργους γονείς να το κάνει; Θα φέρναν πάλι αντίρρηση για 3 ευρώ το μήνα; Τι να πω....

Πάντως, παρόλα αυτά, ούτε εμάς είχαν τραπεζοκόμο και το είχαν κάνει κάπως σαν παιχνίδι όλο αυτό, τα είχαν χωρίσει τα πιτσιρίκια σε ομάδες και βοηθούσαν να μεταφερθούν τα τάπερ να μπουν στο φούρνο μικροκυμάτων κλπ κλπ...Η περίφημη μέρα που ήταν υπεύθυνοι! Από υλικά δώσαμε 50 ευρώ σε δύο δόσεις και στο τέλος πήραν και παγωτατζή για τη γιορτή. Εντάξει όμως είναι παλιό το σχολείο, είχε υποδομή...

Αφήστε τώρα με τα χάλια που βλέπουμε στο δημοτικό, λέμε μακάρι να τα ξαναστέλναμε στο νηπιαγωγείο, κολλέγιο ήτανε.....

Πάω σε λίγο σχολάει η Λήδα!

Λοιπόν κοριτσάκια σας έχω τακσ.

μαζί με τις κινητοποιήσεις μας θέλω να μου στείλετε την πιο εύκολη συνταγή για παιδική τούρτα που έχετε!

Αθηνά και Τζεν! Σε σας ειδικά απευθύνομαι!

Σκεφτόμουν κάτι σε κέικ με κρέμα μέσα και από πάνω ένα γλάσσο και smarties?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...