Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε γεια .... το πρωι κ καλα δεν το ξεραν για την απεργια ..... δεν υπολογιζουν κανεναν πια ... τι φταιει το παιδακι περα δωθε να ταλαιπωρειται. Δεν λεω οτι εχουν αδικο οι εκπαιδευτικοι κ απεργουν προς θεου , για την ολη κατασταση λεω....

Καλημερούδια!

Μυρτώ! Χρόνια πολλά! Το είδα στο μετρό!

.

Τι; το ανακοίνωσαν στο μετρό; Κι εγώ εκεί ήμουνα σήμερα, γιατί δεν το είδα;

Χρόνια πολλά Μυρτωωω! Πάντε γερή κι ευτυχισμένη κοριτσάκι!!

Με το φιλαράκι μου και τη γυναίκα του περάσαμε τέλεια. Γνώρισε και τα πιτσιρίκια μου επιτέλους. Είχα να τον δω πάνω από 10 χρόνια γιατί μένει στο Βανκούβερ, οπότε ούτε στον Καναδά τον έβλεπα όταν ήμουν εκεί.

Πολύ ωραία ήταν. Τώρα ποιός ξέρει πότε θα τον ξαναδώ...

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει υποθέτω ότι δεν το ήξεραν και εκείνοι... Απλά δεν πήγε η δασκάλα...

Δεν λες που πήραν τηλέφωνο? Εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση...

Και τι να έκαναν; θα άφηναν το παιδί να κόβει βόλτες στην αυλή; Θα μου πεις, όλα να τα περιμένεις...

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

xaxaxa!! αχ τι αλλο θα δουμε!!!

Οταν καναμε τον αγιασμο κ μας μαζεψε η νηπιαγωγος για μια μινι συνελευση μας ξαναζητησε στοιχεια επικοινωνιας κ μια μαμα εδωσε μονο κινητο γιατι δουλευει σε σμ κ της ειπε καλα κινητο μου δινετε θα ερθει ο λογαριασμος τσεκουρι κ θα μας βαλουν χερι ... τι να κανουν κ αυτες .....

καλημεραααα!!

Χλοιτσα μπραβο , το καταευχαριστηθηκατε ε?

Εμας παλι μονο κινητο μας ζητησαν, ειναι λαρτζ!

Εμενα μου εκανε απλα εντυπωση γιατι πας το πρωι και ειναι η δασκαλα εκει κ τα παραλαμβανει, αν δεν ειναι απλα το βλεπεις και τα παίρνεις πισω οπως τα πηγες χαχαχαχα

Αν και μχερι τωρα παντα απο πριν μας το λενε, ισως δεν εκανε καλη συννενοηση η δασκαλα με το διευθυντη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα κόρες

Χρόνια πολλά στο μυρτάκι και στο κοντό μου ανθρωπάκι. Τις ξέχασα και τις δύο και ευτυχώς μου το θύμησε μια φιλεναδούλα μου που είναι κινητό εορτολόγιο.

εμενα σήμερα έχουν και τα δύο αγόρια σχολείο.

Λενιώ πως τη βολεύεις με την απεργία; έρχεται η ναταλία;

Να ρωτήσω με θέρμανση τι σκέφτεστε φέτος;

Διαφημίσεις

πωωωω Λεγκουλι, το μικρο Μυρσινακι το ξεχασαμε! Πολυχρονο να ειναι κ ευτυχισμενο!

Εμεις ακομα για θερμανση δεν εχουμε αποφασισει ... λεγαμε να παμε να δουμε για κανα θερμοπομπο για το σαλονι.Πηρε περσυ ενας συναδελφος γυρω στα 120 ευρω κ ειπε πως εκανε δουλεια κ δεν ειδε κ καμαι διαφορα μεγαλη στο ρευμα.Αλλα για το σαλονι θελουμε 2 .... ουφφφ κ λενε για βαρυ χειμωνα την βαψαμε ....

Οντως Αθηνακο πολυυυ λαρτζ οι δικοι σας δασκαλοι!!

Λενιω δυσκολα τα πραγματα φετος με τις απεργιες.Ο Μητσους πηγε κανονικα χτες κ σημερα. Χτες του εβαλα μαζι κουλουρι Θεσ/κηε κ στραβωσε επειδη δεν το ηθελε ,ηθελε τοστ κ δενεφαγε ουτε αυτο , ουτε τα σταφυλια , αλλα ουτε κ μετα μεσημεριανο ... μετα το απογευμα τον εκοψε λορδα κ εψαχνε κατσαρολες χαχαχα ...Οποτε τσαμπα σκαω να βρω ιδεες να μην βαριεται το τοστ με φρουτο .Θα του τα βαζω κ οταν βαρεθει θα μου το πει..χαχαχα

Εμάς είχαν... Είναι μαλλον καθαρα θέμα δασκάλου αν απεργήσει ή οχι δεν κάνουν κάτι συλλογικό... Με τη θερμανση οτι και περυσι εμείς, ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ θα ερθω στα γενεθλια της μυρσινης να ζεσταθω πάλι!!!!

Καλοριφερ δεν αναβουμε εχουν υπερβολικα ακριβα κοινοχρηστα, με αιρκοντισιον οπως περυσι δεν μας ηρθε παρα πολυ... αλλα το αναβαμε λιγο το πρωι συνηθως...

400 ευρω νομιζω ηταν ο εκκαθαριστικος οκ ηταν ... μαζι με χαρατσια και δεη κλπ δεν ηταν πολλα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αλλα ναι οπως λες Τζενιω, περυσι ειχαμε πολυ ηπιο χειμωνα... πραγματικα... μονο δυο τρει μερες εκανε πολυ κρυο που χιονισε κιολας... ηταν συμμαχος... θυμαμαι λιακαδες το Δεκεμβρη... στα γενεθλια της Ειρηνη Γεναρη αν θυμασαι επισης μια χαρα ηταν...

Να δουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοιτά πέρσι αν εξαιρέσεις στα γεννέθλια της μυρσίνης που ανάψαμε καλοριφέρ δεν ξαναναψαμε και την βγάλαμε με την γκαζόσομπα. Αλλά πέρσι ο χειμώνας ήταν σκάνδαλο και άσε που κόντεψε να πέσει το σπίτι απ΄την υγρασία.

Ο κολέ σκέφτεται για σόμπα πέλετ αλλά δύο τα θέματα ένα που σκατά να την βάλεις όστε να βγαίνει έξω ένα μικρό μπουρί και να καλύπτει μεγάλο μέρος του σπιτιου... και δύο είναι πολύ ακριβές οι ατιμές.

Με τους θερμοπομπούς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πιο οικονομικοί απ'τις σόμπες λαδιου και τα αερόθερμα αφού καίνε τα ίδια στην κιλοβατόρα. Και το ρευμα είναι πολύ τσουχτερό ειδικά αν περάσεις την πρώτη κλίμακα.

Αθηνά αυτο που σας σώσει είναι ότι έχετε φανταστική μόνωση. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωςση στο πάρτυ σας πως γινόταν να είναι τοσο ζεστό το σπίτι χωρίς θέρμανση. Κάτι είναι κι αυτό. Τα αρκουδίσιον είναι ινβεντερ (έτσι δεν τα λένε;); Όλοι λένε ότι είναι ότι πιο οικονομικό αλλά ρε γμτ με αρρωσταίνουν τα αρκουδίσιον.

Οχι η πλακα ειανι οτι δεν ειναι ινβερτερ του σαλονιου... μονο στα δωμάτια. Το αρκουδισιον κι εμενα με αρρωσταινει ιδιως στο κρυο και ιδιως στο αυτοκινητο δεν το αντεχω με τιποτα το χειμωνα ομως παλευόταν... ξεχασα οτι αναβαμε και τζακι που κ που αλλα δεν κανει κ πολλα...

Επισης η πλακα ειναι οτι τα κουφωματα μπαζουν τρελα καθεσαι στον καναπε και σε φυσαει κανονικα αερας... καμια μονωση απο εκει, ανακαλύψαμε φετος πελον οτι λειπει ενα προφιλ μεσα δεν το ειχαν βαλει και κάτι αλλα βουρτσακια και θα το φτιαξουμε φετος... το είδε ενας τεχνικός που φέραμε για σίτα...

Το καλό στο σπιτι μας ειναι οτι εχει ηλιο απο τις 12 μεχρι τη δυση στο σαλόνι, το οποιο ειανι πακετο το καλοκαιρι, αλλα το χειμωνα μας σωζει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...