Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Με κοφτό μακαρονάκι? Θα το ζυμώσεις μόνη σου?

χαχαχα!!!

Κοίτα επειδή αλλιώς δεν προλαβαίνω σε αυτά τα πράγματα βάζω πρόγραμμα γιατί με πιάνει απελπισία να γυρνάω σπίτι στις 7 και να σκέφτομαι τί να μαγειρέψω και να πρέπει να ψωνίσω κιόλας...

Γίγαντες εεε? Μπράβο Χλόη! καλή ιδέα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

δεν την πας σε μια ψαροταβερνα καλυτερα χαχαχα !! βρε το Ρηνιω μας , σε λιγο θα σου ζητησει κ τσιπουρακι!!

Περα απο την πλακα κ εγω καθε Παρασκευη βγαζω εβδομαδιαιο πλανο, παω κ ψωνιζω οτι θα χρειαστω ολη την βδομαδα κ ξεμπερδευω γιατι αλλιως δεν βγαινει.

Εγω αυριο θα κανω μπριαμ.Σημερα μας εβαλε η μαμα μου παστιτσιο πακετο.

Σας ειπα οτι καναμε σοβαρα βηματα προοδου με τον αποθηλασμο? δεν σας το ειπα μαλλον.Απο την Τριτη εχει κοψει το βραδυνο (επινε για να κοιμηθει) κ μας εχει μεινει τωρα το πρωινο .... για να δουμε πως θα παμε ... λεω απο Πεμπτη -Παρασκευη να το κοψω κ αυτο σιγα σιγα ....

ναι Λενακι μεγαλωσε κ εγω κουραστηκα πολυ ειναι η αληθεια....αλλα εδω που φτασαμε νομιζω λιγες μερες μεινανε ....τα τελευταια 6 χρονια ειμαι σε κατασταση εγκυμοσυνης-θηλασμου , νομιζω φτανει πια.

Ρε σεις με κανετε να νιωθω εγώ ενοχές ένιωσα σαν τις σνομπ "κολλημενες" με τα διατροφικα...χαχαχαχαχαχα

Τζενη αν ειχα ενα ντερεκι σαν τον μητσους σιγα μη με ενοιαζε για το τοστ! χαχαχα

Ολα αυτα προευκυψαν μετα απο αναζητηση οταν εντοπισαμε θεμα με τον παιδιατρο στην αναπτυξη τους... να μην σας πω η αναπτυξιολογος τι μπαρουφες μου ειχε πει για να δινω στον 18 μηνο τοτε αλεξ και απο τοτε αρχισα να ψαχνω. Γιατι θεωρώ αν μπορω να βοηθήσω καπου ειναι μονο στη διατροφή...

Να πω δε οτι δεν υπαρχει πιο ακαματρα απο μενα, ακόμη συμβαλλει η μητερα σε ολα αυτα τα καλουδια... (το κεφαλακι εγω το εβρασα? μουαχαχα)

Για το οικονομικο παντως ειναι το μεγαλυτερο θεμα και να θελει να κανει παντως κατι εξωτικο καποιο στοιχιζει παρα πολυ κ εκ των πραγμάτων δεν γινεται...

Αφρο για πες περισσοτερα για υδατανθρακες που τα ξερεις καλύτερα, υδατανθρακες δεν ειανι ακι τα φρουτα και ζαρζαβατικά αυτα δεν δινουν ενεργεια? γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν τρωνε και πολλά φρουτα τα δικα μου...

Α! σορρυ αλλα δεν προκειται ΠΟΤΕ να φτιαξω τραχνα και χυλοπιτες απο περιεργεια ειδα μια φορα τη διαδικασια στη γιαγια μου και .... την εκανα με ελαφρά.... μιλαμε για την απόλυτη διαδικασία διαλογισμου μονο ετσι μπορω να το δω το να κοβει καποιος κομματακια κομματακια με τι απειρες ωρες! Αναρωτιεμαι αν γινεται στο μουλτι χαχαχαχαχαχαχαχα Παρεπιπτοντως εγω εχω μια κουζινομηχανη και ολα τα κανω εκει σε ντε τε, το λαχανο το κοβω εκει, το ζυμωμα εκει κλπ

Χθες εφτιαξα κατσικάκι στο φουρνο με πατατες Πασχα καναμε τα μικρά το τσακίσανε!!! Και το κατσίκι δεν ειναι ακριβοτερο του μοσχαριου νομιζω πιο φθηνό...

Επισης εχω βρει μια πολυ φθηνη λύγη οχι τοσο υγιεινη ομως, στα μεγάλα σουπερμαρκετ δίνουν τα κεφάλια σολωμου 1 ευρω το κιλο!!!!! με ένα κεφάλι φιταχνεις σουπα με παρα πολυ ψαχνο για 4 ατομα πεντανόστιμη!

Αλλα ακόμη και σουπα να μην σου αρεσει παιρνεις 4 κεφαλια κοβεις το απο κατω φιλετο και τα πετας. 4 ευρω 4 φιλετα σολωμου που σε αλλη περιπτωση κανουν 17 ευρω....

Δεν ειανι τοσο υγιεινο απο αποψης ιχθυοτροφειου αλλα απο το να μην τρω καθολου ψαρι λιαπρο το θεωρω καλυτερο...

αη μαρη Αθηνα!!! Εσυ εισαι σνομπ διατροφικα ? αλλο προσεχω τι δινω στα παιδια μου κ αλλο αυτο πουλ λες !!

Εννοείται οτι είναι σνομπ η Αθηνά! Τι θα της χαϊδεύουμε τ'αφτιά τώρα; Γιατί εκείνες οι τούρτες που ανεβάζει στο φεησμπουκ τι είναι; Για να μας κάνει να νιώθουμε ανεπρόκοπες! Στο τσακ είμαι να την κάνω μπλοκ σας λέω. Στο ΤΣΑΚ!! :P Eκτός αν μου φτιάξει μια τούρτα στα γεννέθλια μου, και τότε θα το ξανασκεφτώ χαχαχα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

ναι Λενακι μεγαλωσε κ εγω κουραστηκα πολυ ειναι η αληθεια....αλλα εδω που φτασαμε νομιζω λιγες μερες μεινανε ....τα τελευταια 6 χρονια ειμαι σε κατασταση εγκυμοσυνης-θηλασμου , νομιζω φτανει πια.

Γκχ γκχ... Κι εγώ έτσι έλεγα και μετά από 2 χρόνια ελευθερίας να μαστε πάλι!!!!

Καλά να πάθεις πες...

χαχαχαχαχα Χλοη!!!!!!!!

Τη καλύτερη θα σου κανω αμε! Και θα προσπαθησω και βιγκαν!

Χαχαχ Θα έρθεις Καναδά να τη φτιάξουμε. Εκεί υπάρχουν βίγκαν υλικά, και ζαχαρόπαστες και τα πάντα!

Καλημέραααα!

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Ήρθε ένα πολύ καλό φιλαράκι μου από Καναδά, με τη γυναίκα του για μήνα του μέλιτος. Και σήμερα το απόγευμα μάλλον θα βρεθούμε.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Χλοη μου τι καλα που θα βρεθεις με τα φιλαρακια σου! Αντε καλως να τους δεχτεις!!

Ελενη ποτε μην λες ποτε λενε κ εχουν δικιο.Την εχουμε πατησει πολλες φορες!! χαχαχα.Ενταξει εσεις το θελατε το 3ο!! Λες σε 2-3 χρονια να παω κ εγω για την κορη ? χαχαχα

Μυρτω κατι πηρε το ματι μου οτι γιορταζεις σημερις? Πολυχρονη να εισαι κοριτσακι μου κ οτι καλυτερο σου ευχομαι απο εδω κ στο εξης! ματσς μουτς!

Καλημερούδια!

Μυρτώ! Χρόνια πολλά! Το είδα στο μετρό!

Μας πήραν από το σχολείο να πάμε να πάρουμε τον Αλέκο γιατί απεργεί η δασκάλα του....

Καλή φάση! Δεν έχει κάνει ολοκληρωμένη βδομάδα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...