Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλησπέρα!

Αχ το Μυρτάκι μας. Μας λείπεις Μυρτούλα, και σε αγαπάμε.

Για το κεφίρ κοντά έπεσε. Ε δεν είναι σκουλικάκια, είναι μύκητες. Σαν αυτούς που βγάζουν στα πόδια οι αθλητές. χαχαχαχα!

Ήπια πολλή ζεστή σοκολάτα και δε μπορώ να χωνέψω. Έβαλα πολύ κακάο. Ωραία ήταν όμως. Μόνο που έκαψα τη γλώσσα μου :P

Tώρα φτιάχων κριτσινάκια με ηλιοσπορους για δεκατιανό για τη Νεφέλη μου. Με αλεύρι ζέας. Αν βγουν καλά θα σας δώσω συνταγή.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχα ρε τρελές!!!!!

Αλεύρι ζέας! Ωραία, όσο πάμε και πιο εξωτικές!!!!

Και εγώ σας αγαπώ,

αλλά ειλικρινά με τρομάζετε!

Σ'αυτή τη φάση που είμαι αρκετή αποτυχία νιώθω με τη ζωή μου για να έχω και ενοχές που δίνω σάντουιτς και μακαρόνια στα παιδιά μου! Όχι!!! Αλήθεια, για μια στιγμή έκανα ένα κλικ και βγήκα λίγο απ'έξω και άρχισα να καταλαβαίνω πως νιώθουν όλες αυτές που δε θηλάζουν και λένε ότι τους δημιουργούμε ενοχές.

Μη με παρεξηγήσετε! Έχει να κάνει με τη δική μου κακή ψυχολογία καθαρά. Άλλωστε σας το έχω αποδείξει! Έχω υπομείνει στωικά σελίδες επί σελίδων με τουρσιά!!!!

Επίσης σας βγάζω το καπέλο, σας το έχω ξαναπει, κάτι δεν κάνω καλά με τη διαχείριση του χρόνου μου μάλλον!

Όπως είπε και η κουμπάρα νο.2, τρια φυτα μου έχουν μείνει και τους κάνω διάλεξη κάθε μέρα περί αυτοδιάθεσης, μπας και ποτιστούν από μόνα τους, αυτό μου έλειπε να ταίζω και τους μήκυτες!

Αυτά γλυκές μου τυρόπιτες, ξέρω ακούστηκα λίγο επιθετική, μη με παρεξηγήσετε!!!

Καληνύχτα!!!!

Υ.Γ. Α, Χλόη, τελευταία έχω την αίσθηση ότι το σύμπαν κάτι θέλει να μου πει, αλλά δεν καταλαβαίνω το ζώον. Μήπως θέλει να μου πει να την κάνω για Καναδά και βόλτες με το έλκηθρό;;;;;

χαχαχαχα ρε Μυρτάκι χαχαχαχα

Εννοείται μωρό μου που θα εχουμε και ενοχές για το φαγητο!!!

Και τι κάνεις λάθος δηλ με τη διαχείριση του χρόνου σου, άνεργη εδώ χαλοου???? Εχει μια ελαααααααααχιτση διαφορα με μια εργαζόμενη μαμα μια τοση δα.

Εγώ επίσης ενοχες δεν έχω και δεν σκοπέυω να αποκλείσω τιποτα, απλά επειδη εχω εντοπισει οτι υπαρχει θέμα με την Ειρηνη κάτι πρέπει να κάνω. Αν δηλ ειχε αλλεργια η Ληδα στα φουντουκια θα της εδινες φουντουκια? χαχαχαχα

Επειδη λιγο ουαου ακουστηκαν ολα αυτα και πολυπλοκα να πω οτι δεν εχω ξεφυγει απο το κλασσικο μεσημεριανο μας χαχαχα μονο στο δεκατιανο με επιασε το εξωτικό μου λογω ψωμιων... τα υπολοιπα προτζεκτ ειανι στο ...θα

Το κεφιρ μαλλον με σφουγγαρακι μοιαζει, και όχι δεν ειναι δυσκολο χαχαχα το καημενο το πιο ευκολο ειναι και παλι ομως βαριεσαι με τα απο καποιο καιρο να το κάνεις... του ριχνεις γαλα και το ξεχνας στο βαζο.... τα αλλα ειναι δυσκολα αλλα το ξεκινησα το προζυμι και οτι γινει θα βαλω υπενθυμιση στο κινητο χαχαχαχα

Εγω απο την αλλη εχω τρομερες ενοχες που δεν κάνω κατι ενδιαφερον δημιουργικό και ουσιαστκό και το θεωρω καμμενο να ασχολουμαι στην κουζινα συνεχεια χαχαχα ο καθεις με τον πονο του...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καληεμρα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Που εισαι βρε Μυρτακι , μας ελειψες! Αντε ελα κ σου υποσχομαι να μην ξαναμιλησουμε για τροπικα φυτα κ αγνωστες λεξεις!

Λεγκουλι καλα κανατε κ την σταματησατε την μικρη , ελεος πια! Μπραβο στα αγορια που δεν μασανε!! Εσυ πως πας?

Λενιω ξεκουραστηκες?

Κοριτσια εδω υπαρχει κοσμος που δεν εχει να φαει τα απολυτως απαραιτητα σιγα μην εχω ενοχες γιατι ζηταει ο Μητσος καθε μερα τοστ κ δεν τρωει κατι αλλο. Μακαρι να εχουμε να το τρωει το τοστακι του καθε μερα !! Κ εγω σε ολο το νηπειο κ τα αλλα παιδακι ακαθε μερα αυγο θυμαμαι τρωγαμε ...

Καθολου ασχημα να μην αισθανεσαι Μυρτακι μου , περνας ενα σκασμο ζορια σιγα μην κατσεις να υπεραναλυσεις κ τα απλα καθημερινα πραγματα ..

Μπονζουρ!!!!

καλά απορώ που της μιλάτε... Μα είναι δυνατόν να δίνεις μακαρόνια στα παιδιά? Κι ψωμί από αλεύρι? Και καλά πόσο εξωτική είναι η Ζέα?

Άντε λίγο μπορούμε να τη συγχωρήσουμε επειδή ξέρει να ντύνει καλά τα βιβλία... Εμένα ο Αλέκος χθες μου είπε ότι θα τα δει η δασκάλα του και θα με μαλώσει....

Μα καλά έχουν βιβλίο και για τη Φυσική Αγωγή!!!

Χθες μετά από 11 ώρες ύπνο το βράδυ και 1,5 ώρα το μεσημέρι βάλαμε Γούντυ Άλεν Του Ρόουμ γουιθ λοβ και με πήρε ο ύπνος... Δεν μου άρεσε καθόλου...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα καλές μου.

Δε ξερω τι λετε για τα φαγητα, αλλα αυτο που δεν προκειται να συγχωρησω ποτε στα παιδια μου ειναι οτι δεν τρωνε τη μερέντα! Μα ειναι δυνατον??? Θα γλιτωνα στανταρακι τη σπαζοκεφαλια τουλάχιστον μια φορα την εβδομάδα.

Επισης τα μακαρονια και το ρυζι και τους υδατανδρακες γενικότερα, θαρρω πως τα παιδακια μας (και μεις βεβαια, αλλα λιγότερο) μια χαρα τα χρειαζομαστε για να παρουμε ενεργεια.

Βεβαια χαιρομαι πολυ που διαβαζω τις παραπάνω αναζητησεις σας και ιδέες σας στα φαγητα, και ειλικρινα νιωθω πολυ περηφανη για σας που καταφερνετε να δοκιμαζετε καινουρια πραματα μιας και αν δεν το κανει κανενας θα καταληξουμε να τρεφομαστε με το σωληναριο των αστροναυτων που θα λέει απέξω "νεστλε" και να το θεωρουμε και φυσιολογικό. Και χαιρομαι παρα πολυ που εμπουλιζω τις γνωσεις μου-εστω και θεωρητικα, αλλα ποτέ δεν ξερεις ποτε θα μου έρθει η ορεξη κ ο χρονος να φτιαξω κάτι-με ολα αυτα που λέτε. Και μακαρι να γραφατε και συνταγες για τραχανα κ χυλοπιτακια και ολα αυτα που πριν λιγα χρονια ηταν στανταρ οτι θα το κανει καθε νοικοκυρα. Τωρα βεβαια δεν ξερω αν θα πρεπει να νιωσω ενοχες επειδή εγω σχεδον ποτέ δεν τα κανω, αλλα παραδοξως, δεν νιωθω! Νιωθω μονο ενοχη που δεν εχω βαλει τη μανα μου να μου πει οσα ξερει για τα προζυμια, τουρσια, τραχαναδες και κυριως για αυτο τα γαμ**νο γλυκο καρυδακι που κανει, και θα χαθει αυτη η σοφια και εμπειρια στα χρονια και θα φταιω εγω... παναγια μου μου τρεξανε τα σαλια που το θυμηθηκα αλλά το μονο γλυκο που μπορω να βρω ειναι κατι μπαρες δημητριακων της προανεφερθησας εταιρειας που τα ειχε προσφορά το ΑΒ. Γιατι εκτός απο ακαμάτα ειμαι και τσίπις!

Πλάκα πλάκα όντως αυτή η σοφία δεν πρέπει να χαθεί...

Το ξέρετε ότι μπορούμε να πάρουμε κανένα επιδοτούμενο και να ασχολούμαστε με αυτά!

Θα ταξιδεύουμε στην ελληνική ύπαιθρο και θα μαζεύουμε συνταγές από τις γιαγιάδες και μετά θα βάζουμε τους σεφ να τα μαγειρεύουν!

Επίσης σας είπα το μακρινό μου στόχο? Θα γίνει λέει στην καινούργια προγραμματική διαχειριστική στην Κέρκυρα! Και θα δηλώσω όταν και αν ανοίξουν θέσεις να πάω να δουλέψω εκεί!

Ούτως ή αλλιώς ο Χαβιέ ταξιδεύει, και είναι κούκλα η Κέρκυρα....

Έτσι για να έχουμε κάτι να ονειρευόμαστε!

Ρε σεις με κανετε να νιωθω εγώ ενοχές ένιωσα σαν τις σνομπ "κολλημενες" με τα διατροφικα...χαχαχαχαχαχα

Τζενη αν ειχα ενα ντερεκι σαν τον μητσους σιγα μη με ενοιαζε για το τοστ! χαχαχα

Ολα αυτα προευκυψαν μετα απο αναζητηση οταν εντοπισαμε θεμα με τον παιδιατρο στην αναπτυξη τους... να μην σας πω η αναπτυξιολογος τι μπαρουφες μου ειχε πει για να δινω στον 18 μηνο τοτε αλεξ και απο τοτε αρχισα να ψαχνω. Γιατι θεωρώ αν μπορω να βοηθήσω καπου ειναι μονο στη διατροφή...

Να πω δε οτι δεν υπαρχει πιο ακαματρα απο μενα, ακόμη συμβαλλει η μητερα σε ολα αυτα τα καλουδια... (το κεφαλακι εγω το εβρασα? μουαχαχα)

Για το οικονομικο παντως ειναι το μεγαλυτερο θεμα και να θελει να κανει παντως κατι εξωτικο καποιο στοιχιζει παρα πολυ κ εκ των πραγμάτων δεν γινεται...

Αφρο για πες περισσοτερα για υδατανθρακες που τα ξερεις καλύτερα, υδατανθρακες δεν ειανι ακι τα φρουτα και ζαρζαβατικά αυτα δεν δινουν ενεργεια? γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν τρωνε και πολλά φρουτα τα δικα μου...

Α! σορρυ αλλα δεν προκειται ΠΟΤΕ να φτιαξω τραχνα και χυλοπιτες απο περιεργεια ειδα μια φορα τη διαδικασια στη γιαγια μου και .... την εκανα με ελαφρά.... μιλαμε για την απόλυτη διαδικασία διαλογισμου μονο ετσι μπορω να το δω το να κοβει καποιος κομματακια κομματακια με τι απειρες ωρες! Αναρωτιεμαι αν γινεται στο μουλτι χαχαχαχαχαχαχαχα Παρεπιπτοντως εγω εχω μια κουζινομηχανη και ολα τα κανω εκει σε ντε τε, το λαχανο το κοβω εκει, το ζυμωμα εκει κλπ

Χθες εφτιαξα κατσικάκι στο φουρνο με πατατες Πασχα καναμε τα μικρά το τσακίσανε!!! Και το κατσίκι δεν ειναι ακριβοτερο του μοσχαριου νομιζω πιο φθηνό...

Επισης εχω βρει μια πολυ φθηνη λύγη οχι τοσο υγιεινη ομως, στα μεγάλα σουπερμαρκετ δίνουν τα κεφάλια σολωμου 1 ευρω το κιλο!!!!! με ένα κεφάλι φιταχνεις σουπα με παρα πολυ ψαχνο για 4 ατομα πεντανόστιμη!

Αλλα ακόμη και σουπα να μην σου αρεσει παιρνεις 4 κεφαλια κοβεις το απο κατω φιλετο και τα πετας. 4 ευρω 4 φιλετα σολωμου που σε αλλη περιπτωση κανουν 17 ευρω....

Δεν ειανι τοσο υγιεινο απο αποψης ιχθυοτροφειου αλλα απο το να μην τρω καθολου ψαρι λιαπρο το θεωρω καλυτερο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπόν λέω αυτό και τέρμα οι συζητήσεις για τα φαγητά! Αθηνούλα έκλεψα το μπλογκ της Αλεξάνδρας και έφτιαξα το ψωμί, κουλούρια, τυρόψωμο και μερέντα!

ναι ναι ναι! Απλά το τα κουλούρια βγήκαν πολύ σκληρά... Μάλλον τα έψησα παραπάνω. Και για να μην ψαρώσετε είναι η ίδια ζύμη....

Εκτος απο δεκατιαν δεν γραφεται και τι εχετε για φαι να παιρνουμε ιδεες? Σημερα φασολαδα εμεις (εκτςο Ειρηνης που δεν γινοταν να το παρει σχολειο)

τι θα φτιαξετε αυριο εχω κολλησει απο τωρα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τη νουτελα την εχω φιταξει κι εγ απο την ΑΛεξανδρα ειναι πολυ καλη αλλα με ενοχλουσε λιγο το χριτς χριτσ της αχνης λεω να τη δοκιμασω με ζαχαρουχο γαλα χαχαχα

τελος τελος!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εμείς σήμερα κοτόπουλο με μπάμιες. Για αύριο έχω βάλει ρεβύθια είτε σούπα είτε ρεβυθόριζο.

Για Τετάρτη μάλλον αρακάς και κάπου έχω γαλοπούλα στην κατάψυξη...

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού σου έγραψα...

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Μυρτούλιιι!

Θες να μιλήσουμε για τύψεις; Να σου πω πόσο χάλια αισθάνομαι που μου ζητάει η Νεφέλη τρία χρόνια τώρα να την γράψω μπαλέτο; Και φοράει ένα κορμάκι που έχει από μικρή και χορεύει μες στο σπίτι, κι έχει και ταλέντο το θκατούλι! Και πόσο άσχημα ένιωσα πέρυσι που όχι μόνο πάρτυ δεν τους έκανα στα γεννέθλια τους, αλλά ούτε τούρτα δεν τους έφτιαξα. Και πόσο άσχημα νιώθω κάθε φορά που ζητάνε κάτι και δε μπορώ να τους το πάρω. Και πόσο άσχημα νιώθω που θα φύγουμε και κλαίει για τις φίλες της...

Υπάρχει μάνα που δε νιώθει τύψεις; άλλη γιατί δε θήλασε, άλλη γιατί θηλάζει αλλά δεν έχει αρκετό γάλα, άλλη γιατί έχει πολύ γάλα και κάνει πράσινα κακά το μωρό, άλλη γιατί δίνει τζανκ φαγητά, άλλη γιατί δεν τα δίνει και νιώθει οτι ίσως τα περιορίζει, άλλη γιατί δουλεύει πολύ, αλλη γιατί δε δουλεύει καθόλου... Μητρότητα και τύψεις πάνε μαζί. Ό,τι και να κάνεις δε γλιτώνεις.

Αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο πολύ. Κι αυτό που έχει σημασία είναι να επιβιώσεις και να είσαι καλά, και το ίδιο νιώθω κι εγώ για τη δική μας κατάσταση ας είναι διαφορετική. Γι'αυτό μη νιώθεις καθόλου άσχημα, γιατί είσαι μια υπέροχη γλυκιά μανούλα κι αυτό φαίνεται κι απ'τα υπέροχα παιδάκια σου. Θα το ξεπεράσετε Μυρτούλι μου. Θα βρείτε τη σειρά σας και όλα θα πάνε καλά. Και όποτε θέλεις, πάρε το έλκηθρό σου κι έλα να με βρεις ;)

Eλένη εγώ πάντως τα βιβλία τα έντυσα άψογα! Και περίμενα κανένα κοπλιμέντο απ'την κόρη μου, αλλά μου λέει δεν της αρέσουν γιατί των άλλων παιδιών έχουν πάνω σχέδια με πριγκίπισσες κλπ >:(

Aφροδίτη δεν τρώνε τα παιδιά σου μερέντα;;; Ούτε τα δικά μου, δεν προλαβαίνουν συνήθως, την τρώω μόνη μου :P Έχω βρει μια στο σπόρο χωρίς γαλακτοκομικά και την τσακίζω!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Αχ Ελενη ευχαριστω!!! Αυτο πρεπει να κανω να φταιχνω ενα εβδομαδιαιο να τελειωνουμε.

Αυριο τελικα.....χταποδακι! χαχαχαχα γιατι ειανι πολυ μερακλου και το ζηταει μερες!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...