Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα.Μα τι οιστρος μαγειρικης δημιουργιας ειναι αυτος;;εγω τα βαριεμαι αυτα...ασε που εχω τη μανα μου που ζυμωνει 1φορα τη βδομαδα,φτιαχνει τραχαναδες με γαλα που βρισκουμε απο τσοπανους,λαζανια,χιλοπιτες,μαρμελαδες...χυμο ντοματας για το μαγειρεμα που το αποθηκευουμε σε αποστειρ.μπουκαλια μπιρας που μετα τα σφραγιζουμε κ δεν αγοραζουμε πουμαρο κ τετοια...εχει κ τα καλα της η ελλ.επαρχια!!!κ εκει που αγορασαμε προπερσι οικοπεδο για να χτισουμε (λεμε τωρα!!!καποια στιγμη θα βαλουμε κανα αντισκξνο μου φαινεται!!!)εφτιαξε ο φαδερ θερμοκηπιο κ εχουμε ολα τα καλουδια ολο το χρονο..ελα που δεν τρωει ομως τπτ ο μεγαλος κ μου χει σπασει τα νευρα...ελαχιστα πραγματα τρωει ρε γμτ...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρνηση για τα παντα τελευταια,εδω τον ρωτανε πως σε λενε κ λεει οχι...πολλη αγαπη με το ΟΧΙ..αυτος κ ο Μεταξας,ενα πραγμα...ρε κοριτσια, ξερετε καμια διαιτα-διατροφη για τωρα που θηλαζω για να χασω κανα κιλο...πολυ βαρος ρε γμτ...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γι αυτό βαριέσαι Τόνια μου! Έτσι δεν έχεις να σε απασχολήσει τίποτα, μόνο σε τί φαγητό θα βάλεις τη χειροποίητη σάλτσα.!!!!

Χθες ήρθαν τα παιδιά από το γραφείο και πήγαμε για σούσι εδώ στο γιαπωνέζικο στο Σύνταγμα! Χλαπακιάσαμε!

Αααα και σήμερα γυρνάει ο Χαβιέ! Επιτυχία!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αντε καλως να τον δεχτεις !!!

Τονια μια απο τα ιδια.Κ μενα η μαμυ με προμηθευει με διαφορα !! διαιτα ε? πονεμενη ιστορια ... κ εγω μπογος εχω γινει να δω πως θα τα χασω...

μαρη Αθηνα δεν μας φταναν ολα τα αλλα , θα εχουμε να ψαχνουμε κ το φιντο ντιντο τωρα? αααα γι ακαθε αγνωστη λεξη που θα γραφεις θα μας βαζεις φωτο ε?

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι χάλασε λίγο Αθηνά...

Βέβαια τώρα είμαι αυστηρή γιατί τις προάλλες είχαμε πάει το white Elephant και είναι πολύ ανώτερο... Και σε τιμές βέβαια...

Έφεραν ωραία τσοπ στικς στα παιδιά που τα είχαν πιάσει με λαστιχάκια στην ακρη και να δείτε πώς τρώγανε το ρύζι!!!!

Το φίντο είναι μάρκα? Δεν το ήρα χαμπάρι... Όντως λεξικό χρειάζεται η Αθηνά...

δεν ξερω Λενιω ιδεα δεν εχω! Φανταζεσαι να παω Σκλαβενιτη να ψαχνω μπολ φιντο ντιντο ? με τις πετρες θα με παρουν!!

Να σου πω τρωνε κ τα παιδια σουσι ? εγω δεν εχω δοκιμασει ποτε με την ιδεα κ μονο μενω .... ενω το κινεζικο γενιακ μου αρεσει .

Ε φυσικο ειναι αν πας στο πολυ καλο μετα ολα τα αλλα σου φαινοται μετρια αφου τα συγκρινεις ολα με το καλο!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151654176766623&set=o.128447507326376&type=1&theater

τς κ διαφημιση, σαν αυτο! μαρκα ειναι χαχαχα δεν ξερω νομιζω δεν υπαρχει αλλη κιολας...

εχει και το Ικεα παντως απο τιμες τα ιδια πρεπει να ειναι...

Χαλασε Ελεν ε? ειχα παει πριν 2-3 χρονια...

Το λευκο ελεφαντα το ινδικο στο Μαρούσι λες ε? Ειχα παει κι εκει παλια ως γκομενακια με τον Βαγγ χαχαχαχα αλλα δεν θυμαμαι... κ στην Κρησα γη ειχα παει παλι στην αγ κωνσταντινου ωραιο φαγητό αλλα με ειχε χαλάσει πολύ μετά , βαρύ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ο λευκός ελέφαντας άνοιξε στο μετρό στην Αγ. Παρασκευή!

Κατάλαβα ποιά είναι τα τάπερ αλλά δεν ήξερα ότι είχαν όνομα...

βρε οι άλλες οι τσούπρες τί κάνουν?

Διαφημίσεις

Δίπλα μου!!! Οι άλλες τρομάξαν και λάκίσαν με αυτα που γράφουμε! χοχοχοχο

Εντάξει καλέ σταματάμε...χαχαχχα την αλλη τεταρτη ενημερωση το απογευμα στο νηπιαγωγειο για να δουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πωπω μου πήρε δύο μέρες να διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει... και τώρα δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.

Απλά να πω ότι έλιωσα με το προζύμι που το πας βόλτα που έλεγε η ελένη, κόντεψα να κατουρηθώ.

Κάθε φορά που αρχίζεται για τη διατροφή και τα προβιοτικά και τα έτσι και τα γιουβέτσι με αγχώνεται σας το λέω να το ξέρεται... όπως και για το κόψιμο του αλευριου και τις προστυχιες με το γάλα καμήλας και αλεύρι αγκινάρας και δεν συμαζευεται... είστε ψυχάκια χαχαχαχα :-) (μη μου παρεξηγηθείτε πλάκα κάνω, όχι ότι δεν είστε ψυχάκια :mrgreen:)

Για δεκατιανό στο σχολείο κινούμε στα κλασικά, δυο μέρες φρουτο, μία μέρα αβγο με τυράκι και ψωμάκι και ντοματουλα, μία μερα τοστάκι και μία μέρα κάτιτις άλλο ή κάτι απ'τα προηγούμενα. Και μεσημέρι ότι έχουμε.

Τόνια μου είσαι δυναμη κρουσης και το απέδειξες σε διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισες. Όλα καλα να πάνε κορίτσι μου. Το noesi.gr φανταζομαι το έχεις κατα νου.

Χλόη δεν ξέρω αν σε ζηλεύω που θα φύγεις αλλά σίγουρα σε ζηλεύω που κάτι καινούργιο ανοίγεται μπροστά σας.

Σας εχω πει ότι αυτό που στεναχωριέμαι που δεν έκανα είναι να μείνω ένα εξάμηνο ή χρόνο σε κάποια πόλη του εξωτερικού.

Είστε τρελές αν πιστεύεται ότι θα ταίζω σε μόνη βάση κεφιρ. Εδω τα λελούδια μου κάνουν καθημερινά ωδές στο θεο της βροχής και ο κανάρος μου στον χάρο να ρθει να τον πάρει μια ωρα αρχίτερα.

Λενιώ χαίρομαι πάααααρα πολύ που βγήκανε καλές οι εξετάσεις του μπεμπονάκου!!!

Εμένα ο θοδωρίκος ξεκίνησε ολοήμερο και είναι πολύ χαρουμενος με τις δασκάλες του, σχεδόν όλα τα παιδιά τα ήξερε απ'τις κουνιες και τη γειτονιά άρα δεν υπήρχε θέμα προσαρμογής. Είμαστε τυχεροι γιατί έχουν στρωματάκια και τα ξαπλώνουν μια ωρίτσα να χαλαρώσουν ή να κοιμηθούνε αν θέλουν με μουσικούλα και παραμυθια.

Ο νικολουδάκος συνεχίζει στον παιδικό που ήταν, τον πήγανε στο δεύτερο τμήμα του προνηπιου και νοιώθει πολύ μεγάλος.

Το μυρσινάκι ξεκίνησε και φυγαμε κακην κακώς! Το μαυρο το χάλι. Δεν συζητάμε ότι δεν προαυλιζοντας πουθενά. Ούτε ότι το τμήμα της μυρσίνης δεν το εβλεπε ποτέ ήλιος και ήταν ένας πολύ μικρός χώρος με τρια παρκοκρέββατα και δυο κουνάκια. Παιχνίδια πουθενά γιατι λεει δεν παίζουν στην προσαρμογή και μπορεί να χτυπήσουν. Μα και σε κλουβια τα παιδια δεν θα χτυπάγενε αλλά δεν τα κλείνουμε!

Η δασκάλα συστήθηκε ως αρετή μέρκελ που εκείνη θα τα στρώσει τα μωρά.:rolleyes:

Έπαιξε σήμερα η μικρή; Όχι γιατί κάνουμε προσαρμογή και τα έχουμε να κάθονται στα καρεκλάκια για να μας βλέπουν, να μας νοιωθουν να μας μυρίζουν.

Γιατί δεν υπάρχουν παιχνίδια; Θέλετε να δείτε τις ντουλάπες γεμάτες είναι!

Μη σας τα πολυλογω. Η κατάσταση ήταν απαράδεχτη. Τα μωρά να κλαίνε αφημένα στα κουνάκια. χαίρομαι που φύγαμε.

Σταματάω εδώ γιατί πάλι δεν θα το στείλω αν προσπαθήσω να τα γραψω όλα

Μαρη Λεγκω πόσο συμπασχω!!!! Δεν εχει επιζησει λελουδο για λελουδο για αυτο δεν τα επιχειρω ολα αυτα ακομη χαχαχαχαχα το κεφιρ ρε απλα το κανεις μπλουμ στο γαλα τιποτα αλλο δεν θελει, αλλα το προζυμι μου φαίνεται βουνο! χαχαχαχα

Και τα παιδια δηλ παλι καλα που το θυμαμαι που τα ταιζω να λες! χαχαχαχαχαχαχα

Δεκατιανό κι εγώ έτσι εκτός του αυγουλακίου ρε γμτ που δεν το τρώνε σφικτό.

Κατα τα άλλα φρίκη ο σταθμός πιάστηκε η ψυχή μου.... να κάνεις όμως καταγγελία/ενημέρωση στο εσπα ειναι ευαισθητοι με τετοια θέματα του χρόνου να ειναι προσεκτικότεροι τι δομές επιλέγουν... τα παιχνιδια στις ντουλάπες και τα μωρά στρώσιμο.... ημαρτον... τι είναι αυτοκίνητα?

Ελενη θυμησε μου πως λεγεται το παρκο που κανατε το παρτυ της Φιφης... την οδο επισης αν θυμασαι με ρωταει μια φιλη κι ενω παμε πολυ συχνα δεν ξερω την οδο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλησπέρα!

Λέγκω, έπαθα σοκ! Είναι δυνατόν; Αμάν ρε παιδί μου. Έχει δίκιο η Γκαλατ, να κάνεις καταγγελία.

Όσο για τον Καναδά, για μένα δεν είναι καθόλου καινούριος. Τον έχω φάει στη μάπα πολλά χρόνια. Πάνω απ'τη μισή μου ζωή. Τουλαχιστον ξέρω περίπου τι να περιμένω. Ελπίζω μόνο να βρούμε αμέσως δουλειά.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Γεια σας κούκλες!

Η Μυρτώ μου το εξομολογήθηκε, δεν γράφει γιατί δεν άντεξε... Ασε που μου άνοιξε τα μάτια ότι το κεφίρ είναι σκουληκάκια άσπρα που κολυμπάνε σε γάλα!!

Το πάρκο είναι το ΤΥΠΕΤ η οδός Μπακογιάννη.

Σήμερα θέλω όλο να να ξαπλώνω και δεν έχουμε πάει πουθενά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...