Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δεν ξέρω πως είναι, ακόμη κοιμάται...βρε λέτε να έπρεπε να την πάω για ράμματα; :confused:

Τάισμα κάθε μέρα θέλει στην φάση που το δημιουργείς, αν σου το δώσουν έτοιμο ναι το κρατάς στο ψυγείο μέχρι και ένα χρόνο. Και εμένα είχε η μαμά μου έτοιμο μιας και φτιάχνει τα δικά της προζυμένια αλλά έλεγα να το πάρω όλο από την αρχή...χμμ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμάν βρε Τζένη! Άντε μην αγχώνεσαι δεν θα είναι τίποτα!

Το προζύμι μου θυμίζει κάτι μικρά ηλεκτρονικά παιχνίδια που είχαν τα ανήψια μου και έπρεπε να τα ταϊζεις, να τα πηγαίνεις τουαλέτα κτλ.... Χαχαχα!

Επίσης το κεφίρ μου θυμίζει τσακίρ κέφι! Το κεφίρ δεν μπορείς να το πάρεις και από το σούπερμάρκετ?

Έκανα το 1ο μάθημα πιλάτες! Ωραίο δεν μπορώ να πω... Και γυμνάζεις κάτι μυς που ούτε το είχες φανταστεί....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ayto toy σουπερμαρκετ ειναι παστεριωμενο δεν εχει πολυτως καμι αξια, απλα μπορει να το παρεις να δεις λιγο τη γευση του αν σου αρεσει... αν και το σπιτικο ειναι κομματακι ξυνοτερο.

Και σημερα για να μη λετε τρωμε μπαμιες που περιεργως τις τρωει ο μικρος!!!

Γενικώς όλα τα λαδερα τα τρωμε απλά ως συνοδευτικό. Σημερα του τηγανισα ενα κομματακι συκώτι πχ.

Ευτυχως σημερα δεν ειχα απεργια, παω για ψωνια να προμηθευτω καναμεταλλικό δοχείο φαγητού...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θα παρω κεφίρ λοιπόν να ρθω στο τσακίρ κεφίρ!

Να δω πώς είναι... Και αν φτιάξει καμία προκομμένη να μου δώσει να δω το σπιτικό. Και αν πετύχει το προζύμι μου θα σας δώσω! Ορίστε ανταλλαγή προϊόντων!

εεεετσι και ει ψιτ, μη ξεχνιομαστε οπου να ναι βγαινεουν τα λαχανα να κανουνε τουρσι!!!

ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ και πραγματικά πολυ ωφελικο προβιοτικα για οσους δεν τρωνε γιαουρτι και δεκαπλασια βτ C απο το προτοκαλι

Και τωρα εεεφυγα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χαχαχα Ελένη, εμένα αυτά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μου τα θυμίζει το κεφίρ! Τι άγχος κι αυτό, να μην ξεχάσεις να το ταΐσεις!

Η Νεφέλη μέχρι στιγμής όλα καλά στο σχολείο. Τον Απόλλωνα δεν καταφέραμε να τον βάλουμε πουθενά, οπότε τον έχω εδώ μαζί μου. Προχτές όμως που τον ρώτησα μου είπε οτι δε θέλει ακόμα να πάει σχολείο, και θα πάει του χρόνου λέει.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χαχα Χλόη και την Ιφιγένεια αν την ρωτήσεις σπίτι με τη Ναταλία θα σου πει ότι θέλει να είναι... Ούτε καν με μένα... Γι αυτό δεν ρωτάς...

Καλά αν κάνω και τουρσί θα γελάσουμε! Αν και μου αρέσει, δηλαδή γίνεται σαν το γερμανικό το λάχανο?

ναι ναι αυτο ειναι το γερμανικό λάχανο το ζάουερκράουτ που λεμε στο τσαρδι μας χαχαχαχα

αυτο παιδι μου ειναι το πιο ευκολο ουτε ταισμα δεν θελει! χαχαχαχα ενα απλο βαζο το τριβεις το ζουπας το αλατιζεις και το αφηνεις να γινει.

Βγηκαν απο ο,τι ειδα τα πρωτα βιολογικά λαχανάκια δνε μου γεμισαν το μάτι ομως οποτε θα περιμένω λιγο καιρο ακόμη.

Γαλα παντως Σταμου να προτιματε που δεν ειναι ομογενοποιημενο (για το κεφιρ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για πες το κεφίρ πώς γίνεται?

Ή μάλλον πώς είναι στη γεύση? σαν γάλα ή κάτι μεταξύ γάλα και γιαουρτιού? Τί υφή έχει ρευστή, στέρεα?

Είναι ξινό? Και πώς το φτιάχνουμε? πρέπει να δω αν μου αρέσει πρώτα γιατί δεν νομίζω να το φάει/πιεί κανένας άλλος...

Τρώγεται με δημητριακά?

αααα με τοσα που διαβαζω γι αυτο το κεφιρ μου φαινεται θα παω σμ να παρω να δοκιμασω!! Παντος το εχω διαβασει οτι κανει πολυ καλο στο πεπτικο κ εχει πρεβιοτικα κλπ ( η προβιοτικα δεν θυμαμαι) ....

Δεν μας φταναν οι φακες θα ταιζουμε κ το γαλα.!! καλα εγω αν μου αρεσει κ κανω θα ορισω υπευθυνω ταισματος τον Δημητρη.Δεν προκειται να το ξεχασει ολο εκει θα ειναι να ταιζει το γαλα θα εχει πολυ πλακα!

Διαφημίσεις

Άμα βάλετε τα παιδιά υπεύθυνα ταΐσματος θα το δολοφονήσουν το τσακιρ κέφι χαχαχ!

Θέλω κι εγώ ζαουερκραουτ!! Αλλά φοβάμαι να δοκιμάσω. Φοβάμαι οτι θα μου χαλάσει, δε θα το πάρω είδηση και θα το φάω χαλασμένο.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

με τοοοοοοσο αλατι που εχει μεσα μην φοβασαι δεν προκειτε να σου χαλασει!! Η μαμα μου παλιοτερα που εκανε τουρσια διαφορα πιπεριες καροτα κλπ κλπ τα εχει σε μεγαλα μπολ στην αποθηκη , ουτε καν σε ψυγειο κ δεν χαλαγανε. Ουτε οι ελιες χαλανε που φτιαχνουνε!

to kefir ειναι ναι μεταξυ γαλακτος και γιαουρτιου ρευστο ειναι, το πινεις δηλ... ξυνο αρκετά.

Στα παιδια εγω λεω να το δινω με λιωμενη μπανανα πχ σαν σμουθι κατι... καπως θα βρω τροπο...

Ναι κανει παρα πολύ καλό...

Κι αυτο ευκολο ειναι απλα βαζεις 1-2 κουταλιες της σουπας του κεφιρ(σνα σγουγγαρακι η μπιλακια ειναι) και το γεμιζεις γαλα. Το αφηνεις σε λιγο σκοτεινο μερος 1-2 24ωρα και αυτο ηταν! εχεις κεφιρ!

Μετα κανεις το ιδιο, σουρωνεις το κεφιρ (θελει ομως πλαστικο σουρωτηρι δεν πρεπει να ερχεται σε επαφη με μεταλλο) το ξεπλενεις ελαφρως με λιγο νερο και το βαζεις παλι στο βαζο με γαλα κλπ... 1-2 24ωρα κλπ

Περισσότερες λεπτομερειες θα σας πω, δεν θυμαμαι ποσοτητες χρονους κλπ...

Πραγματικά ομως βοηθαει παρα πολυ στο πετπικο,,, το καλοκαιρι τραβιεται περισσοτερο αλλα και τωρα το χειμωνα μια χαρα το πινω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...