Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ε ναι κ εμεις γι αυτο εχουμε 5 φορες φετος για να εχουμε επιλογες να παμε 4!!! χαχαχα

Αν θες να κανεις εξετασεις δημοσια, κλεισε καταρχην ραντεβου αμεσα κ δευτερον εμεις ειχαμε κανει στο Μητσο τελος Γεναρη κ πηραμε τα αποτελεσματα γυρω στον Οκτωβριο , φοβερο ε?

Καλα κ εγω δεν τους εχω κανει ακομα αιματος κ στους δυο !!!

ποιο ειναι το μπλογκ που λες οεο?

ααα μας μπερδευεις φιλεναδα δεν μας τα λες καλα!! Αφου δεν θα τους δινεις γλουτενη, πως δεν κοβεις τους αμυλουχους υδατανθρακες? ψωμι,ζυμαρικα κλπ ? αααα περα απο την δικη μας την κουβεντα παντος , καλυτερ απριν κανεις οτιδηποτε μιλα με γιατρο, κανε εξετασεις κ μετα αποφασιζετε!

καλα κ εμεις τυρι δεεεεεν ....

Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω στο μητσο κρεας με σαλατα κ να φαει.Θα φαει μονο την σαλατα κ στην καλυτερη περιπτωση ελαχιστο κρεας.. χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ναι Αθηνακο εχω !!! κ φουσκωματα εχω !! κ κουραση εχω κ μαυρους κυκλους κ απο ολα !! απο τα συμπτωματα της ειρηνης μονο ξηροτητα στους αγκωνες κ δυσκοιλιοτητα δεν εχω ...

αλλα ενα τοστ τρωω καθε πρωι απο ψωμια τοσο πολυ να με πειραζει ρε γμτ .....

αχχχχ ..πρπρ να κανω διαιτα !!!

Διαφημίσεις

Το είδα το προζύμι... ΣΑν πετ είναι λέει... Το ταΪζεις κάθε μέρα. Μόνο βόλτα δεν το πας... Άμα φύγεις διακοπές...Μπορεί να το δοκιμάσω...

Αλλά με αυτό δεν έχει γλουτένη?

Δεν βρήκα συνταγές για ψωμί στο μπλογκ όμως...

Το φτιάχνεις και κάνεις άλλη συνταγή εεε?

Ψάρι κι εγώ 2 με 3 φορές την εβδομάδα φτιάχνω. Και όταν τρώνε φασολάκια ανοίγω μια κονσέρβα σαρδελίτσες και να η πρωτείνη. Αν το κάνεις γι αυτό το κρέας τότε μπορείς να την παρεις την πρωτείνη. και το τυρί έχει πρωτείνη.

Τεσπα, πάω να φύγω γιατί 7 η ώρα έχει ενημέρωση στο σχολείο για τις εξωσχολικές δραστηριότητες... Για να δούμε

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλησπέρα σε όλες τις μανούλες!Το τσουρεκάκι μου είναι 8,5 μηνών και θηλάζουμε γαλατάκι(δεν δίνω καθόλου συμπλήρωμα) ..Απο στερεές εχουμε δοκιμασει φρούτα λαχανικά μοσχαράκι και κοτόπουλο.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν τρελένεται για το κρέας..Ήθελα να σας ρωτήσω απο την εμπειρία με τα δικά σας μπεμπούλια εάν πρέπει να τρώει καθημερινά κρέας??

Ubxvp3.png

Ελενη τελεια που τρωνε τη σαρδελίτσα!!!! το καλύτερο!!! εμενα δεν του αρεσει λογω των τριχοειδων κοκκαλακίων

Το τυρι ειναι πρωτείνη μεν αλλα απο αυτες που ανεβαζουν τη χοληστερίνη τεσπα τα εχω μπλεξει δεν ειναι τελοσπαντων της ίδιας αξίας.

Γενικά περαν των ψωμιων δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αλλαξεις κατι στη διατροφη, εγω το ψάχνω γιατι εχουν καποια θεματα, εσενα μια χαρα τα βλεπω χαχαχαχα θρεφταρακια κοκκινομαγούλικα!

Για το ψωμί λογικά θα έχει συνταγή αλλα περίμενε να το δω...

Οοσ για το προζυμι κι εμενα βουνο μου φαίνεται χαχαχαχα όπως και το κεφιρ που απλα γαλα του βαζεις παρόλαυτα τη βαρεθηκα καποια στιγμη τη διαδικασία... ειναι ωραίο ομως μου αρεσει να το πινω και μου εχει λειψει...

Ναι δεν έχει θα ρωτήσω μια φίλη μου που φτιαχνει και θα σου πω.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Στάσα να σου ζήσει! Εφόσον δεν τρελένεται για το κρέας προσπάθησε στη λαχανόσουπα να ρίχνεις τουλάχιστον τον ζωμό απο το κρέας...

Για καθημερινά δεν νομίζω αλλά εγώ δεν είμαι και αντικειμενική χαχχαχαχα είμαι υπερ!

Ρωτησε και τον παιδίατρο την άποψη του.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βρηκα αυτα και απο το αλλο αγαπημενο μου μπλογκ

http://magyreuontas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_23.html#.UjnbKsakz_k

http://magyreuontas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html

Το ψωμί με το προζυμι εχει μεν γλουτένη αλλα ελάχιστη γιατι εχει ξυνίσει δηλ οι μικροοργανισμόι εχουν φάει τα σακχαρα και λογω της ζυμωσης υδρολυεται ενα μεγάλο ποσοστό της.

Είναι ότι πιο κοντινό σε γεύση στο ψωμί...

Εμένα τρώνε και πολύ ψωμί του τοστ πολύ που ειναι ο,τι χειρότερο... εφτιαχνα δικο μου παλια το βαρεθηυκα κι αυτο χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία Αθηνά!!! Ευχαριστώ! Μου έδωσες κάτι να ασχολούμαι! Θα φτιάξω προυπμι και θα το ταίζω κάθε μέρα, θα του γλυκομιλάω, θα το παίρνω και βόλτα!!! Κ΄τσε την Παρασκευή νομίζω γυρνάει ο Χαβιέ, να αναλάβει τα πήγαινέλα εγώ θα το ρίξω στα προζύμια!

Πάω να χαζέψω το μπλογκ, ξερά πέσανε τα πιτσιφρίκια!

Φίφη μια χαρά στο σχολείο σας είπα;

Στάσα σόρρυ μας έχει συνεπάρει ο μαγειρικός και ζυμωτικός οίστρος....

Εγώ θυμαμαι έδινα κρέας και κοτόπουλο και κάποιες μέρεςονο τα λαχανικά. Είναι αρκετά μεγάλο να βάλεις φακές, ρεβύθια κτλ αλλά νομίζω ότι έδινα αρκετό λρέας στην αρχή.... Αλλά αφού τα αλέθεις να ανακατεύεις λίγο με τα λαχανικά. Θες να πεις ότι ούτε έτσι το τρώει;

Βρε μονο στην αρχη το ταιζεις χαχαχα μετα δεν ξερω... αντε να το κανει καποια να μας πει χαχαχαχαχα εγω λιγο βαριεμαι αλλα με μπριζωσες τωρα και

να δω ποιο απο τα δυο ειναι το ευκολοτερο...

τωρα που το ξαναδιαβαζω μπααααα βαριεμαι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σου stasa, να σου ζήσει!

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού, πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνει καθημερινά 3 πρωτεινουχα γευματα την ημέρα.

Διάβασε και εδώ λιγάκι για να δεις τις συστάσεις του ΠΟΥ.

http://aglaiaslab.wordpress.com/2013/02/05/iron_hc/

http://aglaiaslab.wordpress.com/2012/12/23/iron-deficiency/

Γενικά να ξέρεις ότι ένα πολύ σημαντικό που μου είπε η Αγλαία που ασχολείται πολύ με αυτά, είναι ότι το παιδί μέχρι 5 ετών πρέπει να κάνει διατροφή παρόμοια με αυτή ενός bodybuilder, πολλά καλά λιπαρα και πρωτείνες, έται ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί σωστά.

Εγώ ξεκίνησα στα μικρά συμπυκνωμένη διατροφή (δεν αποκλείει κανένα είδος τροφής απλά δίνει βαρύτητα στα σημαντικά) γιατί τον τελευταίο χρόνο με τον παιδικό είχαμε ξεφύγει εντελώς και οι αιματολογικές ήταν χάλια.

Για την γλουτένη, και εγώ που την έκοψα κάτι μήνες τώρα για λόγους δίαιτας και ξεφουσκώματος είδα ότι μου έκανε πολύ καλό. Φυσικά την τρώω κατ'εξαίρεσην αλλά όταν γίνεται αυτό νιώθω χάλια μετά.

Προζύμι είχα σκοπό να φτιάξω και εγώ φέτος σύμφωνα με εδώ http://tastelab3.wordpress.com/2011/11/26/pain-levain-naturel/ αλλά δεν ξέρω πως έγινε και έκοψε όλη η οικογένεια το ψωμί οπότε σκέφτομαι ποιος ο λόγος;

Κεφιρ μου έδωσε φίλη χτες και φτιάχνεται σπίτι, για να δούμε αν θα το πιούνε τα δικά μου.

Χτες η μικρή μου είχε ένα ατύχημα έφυγε και χτύπησε με φόρα στο τραπέζι και μου φαίνεται βαθουλωσε το μετωπο, εκλαιγε χωρις φωνη καν από τον πόνο και φυσικα αιμα και σκισιμο, ηταν και μεσανυχτα και φρίκρα, δεν την πήγαμε νοσοκομείο γιατί έλεγε ο καλός μου ότι δεν χρειάζεται αλλά εγώ όλο το βράδυ ήμουν στην τσίτα...:(

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Τζενακι τι κανει η Ελη , πως ειναι σημερα? πωπω το καημενο λαχταρα που περασε!!

Στασα εγω εδινα ( στον δευτερο που τρωγε ο πρωτος δεν πιανεται) 2 μερες κοτοπουλο με λαχανικα ,2 κρεας με λαχανικα κ 2 μερες σκετα λαχανικα κ μετα παλι απο την αρχη. μετα απο τον 8ο η τον 10ο δεν θυμαμαι καλα εβαλα κ το ψαρι κ ετσι ειχα 2 ψαρι,2 κοτοπουλο,2 κρεας μια λαχανικα κ απο τον χρονο κ μετα τα οσπρια κ γενικα περισσοτερα φαγητα. Ρωτα την/τον παιδιατρο αν δεν του αρεσει το μοσχαρι μηπως εβαζες κ αλλο κρεας αν γινεται.

Κοριτσια εμενα μου ειχε δωσει παλια μια φιλη της μαμας μου προζυμι. Δεν θελει ταισμα καθε μερα !!! χαχαχα! απλα πρεπει καθε βδομαδα που θα ζυμωνεις να κρατας παλι ενα κομματακι ζυμης για την επομενη φορα.

Δηλαδη ξεκινας σημεεα να φτιαξεις ψωμι.Ριχνεις στην λεκανη μεσα λιγο απο το αλευρι που θα χρησιμοποιησεις μαζι με το προζυμι σου κ λιγο χλιαρο νερακι κ λιγο αλατακι κ ανακατευεις ,αρχιζεις την διαδικασια του ζυμωματος.Απο αυτο το μειγμα θα κρατησεις ενα κομματακι προζυμι κ θα το βαλεις με διαφανη μεμβρανη σε μπολακι μεσα στο ψυγειο.Γυρνας παλι πισω στην λεκανη σου ριχνεις κ τα υπολοιπα υλικα ( αλευρι,νερο ,αλατι -εγω ριχνω κ μια κσ ξυδι -) κ συνεχιζεις το ζυμωμα σου.Δεν θελει κατι ιδιεταιρο το προζυμι.απλα αντι γι αμαγι αβαζεις αυτο κ οτι αλλο λεει η συνταγη σου κ φροντιζεις πανατ να κρατας ενα κομματακι προζυμι για την επομενη φορα.

Κ εγω θελω προζυμι αλλα που θα το βρουμε ειναι το θεμα ...

Οι πιο θρησκευομενες πανε καθε χρονο του Σταυρου κ παιρνουν αγιασμο στην εκκλησια κ το φτιαχνουν με αυτο.Παει περασει του Σταυρου προχτες ηταν , λετε να περιμενουμε μεχρι του χρονου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...