Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εγώ ψωμί φτιάχνω συχνά αλλά με αλεύρι μαύρο ή το ανακατεύω με άλλα...

Το τρώνε τώρα αλλά που και πού θέλουν και αυτό από το σούπερμάρκετ... Γενικά εμάς οι φίλοι του Αλέκου τρώνε κρουασάν, μπισκότα (κάτι καινούργια που τα διαφημίζουν και στην τηλεόραση), σοκολάτες, όλα τα καλά! και ο δικός μου τους ζητάει να του δίνουν... Αλλά τρώει και τα δικά του, όταν του αρέσουν... Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλει μικρά πραγματάκια για να μην του παίρνει πολύ ώρα. Δηλαδή το σάντουιτς ή το τοστ θα το κόβω στα 2 να τρώει από λίγο σε κάθε διάλλειμα.

Τζενάκι, για το Νικόλα σας είπε για το βάρος?

Ε καλά μήπως δεν είχε πάρει καθόλου? Πόσα κιλά είναι τώρα? Εσύ πώς τον βλέπεις? Κι εγώ φοβόμοθν για τη Φιφη αλλά τώρα έχει στρώσει...

Λοιπόν μια και θα μπούμε σε μια σειρά με τα σχολεία τώρα θα αρχίσει ο γολγοθάς με τις δραστηριότητες....

Έχει πολύ γέλιο! Πάντως είναι φουλ τάιμ τζομπ! Να πηγαινοφέρνεις σχολείο και δραστηριότητες! Πωπω!

Για πες ρε Αθηνά τί κατάλαβες με τη γλουτένη? Για την Ειρήνη? Γιατί εγώ για μένα έχω καταλάβει ότι το άσπρο αλεύρι δεν μου πάει αλλά το λιγουρεύομαι πολύ! Οπότε το τρώω με μέτρο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε ΑΘηνα δωσε μας τα φωτα σου!

Ελενακι ναι για το Νικολα μας ειπε πως πηρε αποτομα 1 κιλο σε δυο μηνες. Μωρε δεν ξερω τι να πω γιατι κ ο Μητσος ηταν μπομπος κ τωρα συλφιδα αλαλ ποτε δεν ξερεις τι γινεται.Μπορει αυτος να εχει τασεις για παχος κ φοβαμαι.Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τρωει τιποτα απαγορευμενο ο ερμος κ γενικα ειναι στανταρ στα γευματα του δεν τσιμπαει. Πρωι γαλα μετα φρουτα το μεσημερι φαγητο με πολυ προσεγμενο λαδι κ αλατι ελαχιστο φυσινο ανεπεξεργαστο , το απογευμα γιαουρτι, το βραδυ παλι φαι κ λιγο γαλα.Αυτο το βραδινο φαι μαλλον η μανα μου το παρακανε σε ποσοτητα του εβαζε ενα πιατο συν κατι πατρατακια που ετρωγε στις διακοπες οταν βγαιναμε κ κανα χυμο ....Κ το θεμα ειναι οτι οταν πειναει δεν κρατιεται με τιποτα ομως.Αρχιζει κ κλεινει την κουζινα,α νοιγει ψυγειο, φερνει κατσαρολες,πιατακια οτι εχει να κανει με φαγητο , σνα το σκυλακι κρεμεται κατω απο την κουζινα.Θα του μειωσω στο ελαχιστο το βραδυνο , κ θα κοψω εντελως χυμους κ πατατακια κ βλεπουμε ...

εμεις ηδη ξεκινησαμε ποδοσφαιρο απο 1η του μηνα.5 φορες την βδομαδα φετος αλλα Τεταρτες εμεις δεν παμε ειναι πολυ νωρις δεν προλαβαινουμε .... Βεγγος λεμε .....

Eλένη αυτο που ξέρω είναι οτι το ασπρο αλευρι ειναι εξαιρετικα εθιστικη τροφη, ακριβως σαν την ασπρη ζαχαρη! Βασικα το αλευρι ειναι ακριβως το ιδιο βλαβερο με τη ζαχαρη αν σκεφτουμε οτι ειναι αυτο που τρωνε οι μυκυτες κλπ... γενικότερα περαν της γλουτενης, καλο ειναι αν μπορουσαμε να αποφευγουμε ολους του απλους υδατανθρακες (αλευρι ζυμαρικα γλυκα σφολιατοειδη κλκλπκλπ)

Δεν μιλαω για γκαπς κλπ δεν μπορω να ακολουθησω προσωπικα τοσο απολυτα μια διατροφη και δεν μου αρεσει κιολας να απαγορευω στο φαγητο, θελω οτι επιλεγουν να ειναι μετα απο μπλα μπλα κλπ αλλά ΑΝ μπορουσαμε θεωρητικα να κοψουμε γλουτενη και ζαχαρη και ισως γαλακτοκομικα (αγελαδινα κυριως) θα ειχαμε πολυ καλυτερη υγεια το πιστευω αυτο ακραδαντα.

Στην αρχη λες μα τι θα τρωω , ιδιως το ψωμι ο Β το τρωει για πρωινο, ενδιαμεσα, βραδυνο χαχαχα αλλα υπαρχουν επιλογες...

Τα συμπτωματα ειναι στην Ειρηνη δυσκολιότητα, υπερενταση, κουραζεται ευκολα και μια γενικότερη καθυστερηση στην αναπτυξη(δεν μιλώ για το γονιδιακα προδιαγεγραμμενο υψος)

Επισης ενα αλλο λιγο κουλο, οτι εχει στους αγκωνες αγριο δέρμα σαν αυτο του κοτοπουλου στα ποδια του.

Αυτα ολα ειναι και θεμα οτι μπορει να λειπουν και αλλα θρεπτικα στοιχει ααπο τον οργανισμο ελλειψη καποιας βιταμινης, ιχνοστοιχειου κλπ οποτε δεν εχω βγαλει ακρη περιμενω να κανουμε εξετασεις αιματος θελω κι ενα καλο ξεσκονισμα για αλλεργιες κλπ που δεν εχω κανει ποτε

Ενα εντερο με υγιη χλωριδα παντως απορροφα τις βιταμινες κλπ καλύτερα και επισης το ανοσοποιητικο ειναι πιο ενισχυμενο...

Εγω καλα τα λεω στη θεωρια αλλα απεχω πολυ ακόμα απο τη μαξιμουμ προσπαθεια, δηλ ναι μεν εχουν ενα καλο φαγητο και αποφευγω το αλευρι οσο μπορω αλλά ολο και κατι θα τυχει να φανε απο λιχουδιτσα. Επισης το γαλα το λατρευουν δεν τους δινω και παρα πολυ αλλα δεν μπορω να το κοψω... οποτε βρισκω φρεσκο κατσικισιο παίρνω αλλιως προτιμω μη ομογενοποιημενο(σταμου στον σκλαβενιτη)

Γενικώς παντως απο οτι εχω καταλαβει τα παιδια σε αυτη τη φαση της αναπτυξης τους θελουν πρωτεινη λιπαρα καλή ποιοτητας (πχ ψαρι, σολωμο σαρδελα κλπ) και οχι χαζους υδατανθρακες αλλα φρουτα και λαχανικά οτι ξερουμε ολοι πανω κατω.

Θελουν κρεας για μενα σχεδον καθε μερα, ως τωραε ιχα τυψεις που τρωγαμε καθε μερα κρεας αλλα τελικα αυτό δείχνιε να ειναι το σωστότερο,αντε κανα οσπριο, τα υπολοιπα φαγητα δεν προσφερουν τιποτα. Το ιδανικο θα ηταν οπως της Τζενης το κρεας να ειναι ελευθερας βοσκης, γιατι εχει τα καλα λιπαρα τοτε και δεν ειναι επιβαρυμενο με αντιβιωσεις κλπ

Εμεις που δεν μπορουμε, προτιμουμε αρνια κατσικια που ειναι καπως πιο ελευθερα απο το μοσχαρι και ψαρι... για να σας σοκαρω ακομη περισσοτερο η καλύτερη τροφη απο τετοια ειναι το συκώτι το κεφαλάκι (εγκεφαλος) και η συκωταρια ολοκληρη, με λιγη επιμονη και υπομονη τα τρωνε... τη μαγειριτσα τη τσακιζουν πλεον εμενα...

Παντως το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων εχουν δυσανεξια στη γλουτενη και καποιοι και αλλεργια και δυστυχως δεν δινει συνηθως κανενα συμπτωμα...

Ελένη εσυ και μόνο που το καταλαβαίνεις ότι σε ενοχλεί είναι σημάδι για μένα να απέχεις για λιγο, νομιζω ειναι το καλύτερο τεστ που μπορει να κανει κανεις αν το καταφέρει... δηλ αν 2-3 εβδομαδες κοψεις εντελως γλουτενη να δεις για φουκσωματα αν φυγουν, καλυτερη αντοχη κλπ... σας τα επρηξα λιγο? χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ερωτήξεις:

1. Κάθε μέρα κρέας???? Γιατί? Ο γιατρούλης είχε πει 1 φορά στις 15... Δηλαδή π.χ. τα φασολάκια δεν δίνουν τίποτα?

Και το κατσίκι πώς το μαγειρεύεις κάθε μέρα? στο φούρνο? Εμείς παίρνουμε ένα ωραίο μοσχαρίσιο βιολογικό από το χασάπη... αλλά κιμας κτλ άστα να πάνε... Και τα κοτόπουλα τα ίδια...

2. Το μαύρο αλεύρι είναι το ίδιο? μάλλον ε γιατί είναι σιτηρό και αυτό...

Γάλα εμένα δεν πίνουν πολύ αλλά ο Αλέκος δεν πολυτρώει και γιαούρτι...

Βέβαια όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο εαν ζεις σε γυάλα! Και όντως αν κόψεις τα σιτηρά νιώθεις πολύ πιο ωραία. Βέβαια ρωτάω τα παξιμαδάκια τα κριθαρένια κάνουν? Μάλλον όχι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα γνωμη μου ειναι πως ο ανθρωπινος οργανισμος χριεαζεται απο ολα για να λειτουργει σωστα , αλλα να υπαρχει φυσικα ενα μετρο.

Δεν θα φαμε με το φαγητο μιση φρατζολα ψωμι αλλα μια φετα.

Δεν θα φαμε ενα ταψι γλυκο αλλ αενα κομματι μια φορα αντε σπανια δυο την βδομαδα.

γαλα ενα ποτηρι πρωι βραδυ ο μικρος ο μητσος ελαχιστα.

Εμεις προσπαθουμε να μην τρωμε πολλα γλυκα κ οτι σε "γλυκο" ακομα κ κουλουρακια αν θα φαμε θα ειναι φτιαγμενα σπιτικα με καλα υλικα.Για μενα μετραει πολυ η ποιοτητα σε αυτα που τρωμε κ προσεχω παντα οτι ψωνιζω .Αποφευγπυμε τ απολυ επεξεργασμενα τροφιμα κ τα πλαστικα.Δεν τρωμε κρεας πανω απο μια φορα αντε δυο την εβδομαδα.Προσπαθουμε να ακολουθουμε τυπου μεσογειακη διατροφη κ παντα σπιτικο φαγητο .Θα φαμε κ μια μερα οσπρια, μιε μερα λαδερο, μια κοτοπουλο απο τον μπαμπα ,ψαρι,ζυμαρικο απο ολα.Αλλα καθε μερα κρεας δεν παιζει.Αφηστε που ο Μητσος δεν τρωει σχεδον καθολου κρεας κ εγω το αηδιαζω. Κατσικακι που ειχε θρεψει περσυ ο μπαμπας μου δεν τρωμε πανω απο μια φορα τον μηνα.το χοιρινο το αποφευγω μονο οταν ειχα απο το δικο μας τρωγαμε αλλα κ παλι μια φορα την βδομαδα.Μοσχαρι βρηκα κ παρηγγειλα απο μια φαρμα στις Σερρες κ μου φερανε.

γενικα τρωμε πολλα φρουτα , παντα σαλατα με το φαγητο αλλα ομως κ καθε απογευμα ολο κ κατι θα ζητησει ο Μητσος.Μα ενα μπισκοτακι,ποτε ενα παγωτινι,μια τσιχλα,μια μπαριτσα κιντερ ολο κ κατι τετοιο μικρο θα φαει.Δεν θελω να του τα κοψω εντελως κ να πεφτει οποτε τα βρισκει μπροστα του ευκολα με τα μουτρα.

Ολο αυτο το θεωρω υπερβολικο , μια καινουρια μοδα,να αποκλειουμε εντελως ολοκληρες ομαδες τροφων απο την διατροφη μας κ τελικα νομιζω περισσοτερο κακο παρα καλο θα μας κανει... μην με παρεις με τις πετρες Αθηνα ....

O γιατρουλης ειναι πολυ καλος γιατρουλης μας αλλα ειναι λιγο ασχετος απο διατροφή.

Κρεας γιατι εχει πρωτεινες και λιπαρα δομικο συστατικό για τα παιδια. Εγω οταν πολυ μπερδευομαι σκεφτοαμι τι τρωγαν ανα τους αιωνες οι ανθρωποι παραδοσιακα κλπ. Αυτο ειναι κ το πιο σωστο κατα τη γνωμη μου (Χλοη μου θα σε στεναχωρησω μη διαβαζεις χαχαχαχα)

Δηλ κυνηγουσε ο ανθρωπος μια ζωη, φυσικα ετρωγε και καρπους κλπ αλλα νομιζω ξυρια τροφη του ςηταν το κρεας.

Το γιαουρτι ουτε εμενα δυστυχως το τρωνε, για αυτο θελω να αναπληρωσω με το κεφιρ για τα προβιοτικα κλπ.

Ελενη, εστιασε και στο ψαρι!!!! κανονικά 3-4 φορες την εβδομαδα θα ηταν καλο να τρωγαμε ωστε και το κρεας να μειωνοταν, αλλα που τετοια πολυτελεια!

Εγω δινω και συμπληρωμα παντως ψαρολαδο που το θεωρω απαραίτητο μιας και δεν τρωεν τοσο συχνα ψαρι 1 φορα την εβδομαδα μονο...

Το κατστικακι γίνετια πετνασοστιμο και ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ-ΓΡΗΓΟΡΟ φαγητο (γιατι κι αυτο πρεπει να ισχυει αλλιως γεια) λεμονατο στην κατσαρολα.Ζητάε απο χασαπη, ενα χεράκι κατσικάκι και σεκομματάκια, το σωτάρεις με λαδάκι, ριχνεις ριγανουλα αλατακι κλπ το σβηνει με λιγο νερακι και το αφηνεις στο σιγανο μεχρι να μαλακωσει , να γινει δηλ, να πιει και τα υγρα του, στο τελος ριχνεις το λεμονακι οσο θες και βραζει λιγο ακομη....γινεται μουρλια και χωρις πολλα κοιταγματα...

Ετσι κανω και τη συκωταρια λεμονατη και αυτη κι αν γινεται πεντανοστιμη...

Συκώτι κοριτσια πολυ σημαντικο αν εχετε χασαπη εμπιστοσυνης, μια φορα την εβδομαδα το καθιερωσα το τρωεν με λιγο ζορι...

το κεφαλακι, ακομη πιο απλο, οπως ειναι το βραζεις..... μετα ξεψαχνιζεις κλπ.

Εμεα δεν το τρωνε με τιποτα βρηκα κολπο να το πολτοποιω κ να το δινω με τραχαν ασαν σουπα δεν το καταλαβαινουν (δεν εχει εντονη γευση αυτο σνα το συκωτι)

τα φασολάκι οχι δεν δινουν τιποτα ιδιαιτερο ουτε τα γεμιστα κλπ... εντάξει εχουν βιταμίνες κλπ αλλά απο θερμίδες-πρωτεινη και ιδιως λιπαρα δεν.

Δεν λεω να μην τα δινουμε ποτε δεν γινεται και απο οικονομικης πλευρας καθε μερα κρεας αλλα πχ σε μενα που εχουν θεματα με την αναπτυξη θα προιμησω να φανε κατι πιο γεματο πως να το πω...

Αν πχ φανε μεσα στην εβδομαδα, μια φακες, μια φασολακια, μι σπανακορυζο, μια μακαρόνια, εχει φυγει η μιση εβδομαδα ανουσια μονο υδατανθρακε κι ελαχιστη πρωτεινη (τα φασολακαι και τα οσπρια ειναι ακλη εναλλακτικη γιατι τουλαχιστον εχουν πρωτεινη τα μακαρονια και το σπανακορυχο πχ οχι)

το σπανακορυζο θα το θεωρουσα σαλατα και οχι κυριως αυτο εννοω...

Κιμα Ελενη δυστυχως κι εγω καταναλωνω πολυ , εφου μπιφτεκι γιουβαρλακια και μακαρονια με κιμα ηταν τα αγαπημενα (τα μακαρονια θα τα αριαωσω πολυ)

Κοτοπουλο αν μπορω παιρνω βιολογικο η ελευθερας βοσκης, αλλα τις περισσοτερες φορες δεν βρισκω...

Το βιολογικο μοσχαρι να μου πεις παο που το παιρνεις να παιρων κι εγω αν και θα ειναι ακριβο φανταζομαι...

Και ναι ειανι δυσκολα να τα αποφυγεις τελειως και δεν θελω να ζουν σε γυαλα. Απλα τουλαχιστον θα προσπαθησω να ενισχυσω λιγο το κυριως τους (γιατι εγω εχω θεμα με τα παιδια ομως και πολυ φοβαμαι και αναιμιες κλπ περιμενω να κανω τιε εξετασεις) και οσο μπορω και περναει πο το χερι μου να τρωνε πιο θρεπτικα.

Αν δω ότι επιβεβαιωμενα δεν εχουν αλλεργια κλπ στην γλουτενη δεν θα κατσω να σκασω αν φαει τυροπιτα πχ σε κανα παρτυ ή οποτεδηποτε...

και γενικότερα ειναι δυσκολο αντε να πεισεις πχ μια γιαγια οτι το γαλα δεν είναι κ τοσο ψφελιμο οσο νομιζει ή το ψωμι...

Παντως εχεις δικιο για τα σιτηρα οσες φορες πχ κανουμε διαιτα που κοβουν τα πολλα ψωμια κλπ αμεσως νιωθεις αναλαφρος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τζενη δεν αποκλειεις τιποτα...

Οι υδατανθρακες ειναι εξισου απαραίτητοι, απλα αντι να παιρνεις του αχρηστους απο μακαρονια παιρνεις τους ωφελιμου απο φρουτα και σαλατικά...

Και συμφωνω μαζι σου για ολη αυτη τη μοδα, που ακόμη και την καλή ιδεα, τεινει να την καταστρεψει με την αγενεια των "μελων" της.... το συνηζτουσε με τη Μυρτω αυτο.

Κι επισης συμφωνω στο ολα με μετρο ειμαι πολυ κατα στα Χ και στις απολυτοτητες.

Διαφωνω λιγο στα υπόλοιπα μετα ομως απο πολλη μελέτη γιατι μεχρι τωρα κι εγω αυτο το μεσογειακο μοντέλο ακολουθουσα... το οποιο γενικότερα νομιζω ειναι περισσοτερο μαρκετινγκ παρα αληθεια.

Και επισης ο οργανισμος του παιδιου δεν χρειαζεται τα ιδια με μας στην αναπτυξη... δηλ κ τα λιπαρα του (τα καλα) τα θελει και περισοτερη πρωτεινη τη θελει κλπ κλπ.

Εμενα ειανι χλωμα και τα δυο παντως κανει μπαμ οτι χρειαζονται πιθανοτατα σιδηρο, θα το δω κι αυτο συντομα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και να πω και κατι ακομη, αυτο που ο Μητσος δεν τρώει κρεας.

Σε οδηγει και το παιδι, εμενα μονο αυτο τρώνε ευχαριστα, και όχι δεν ειναι οτι τα συνηθισα παντα εφτιαχνα απο ολα.. Ισως οτι εχει αναγκη καθενα τείνει να το ελκύει...

Επισης σαλατικά τρώνε ΠΟΛΥ μαρουλια και πρασινε τετοια... και λιγο μπροκολο

Ολα τα αλλα ντοματα κλπ ΠΟΤΕ. τι να πεις, χαχαχα δεν μου μοιασανε καθολου σε αυτο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμεις παλι οικογενειακως ειμαστε πολυ του λαχανικου !!!

Αθηνακο με τοσο πολυ κρεας μηπως μετα κανει παρτυ η χοληστερινη? Κ το κρεας ας πουμε με τι το συνοδευεται ? παντως εγω επιμενω πως δεν ειναι καλο για τον οργανισμο αν αποκλειουμε ολοκληρες ομαδες τροφων γιατι μετα εχει ελλειψη απο πολλα ωφελιμα συστατικα.Ενταξει με το μοσχαρι ανεβαζεις το σιδηρο, αλλα ποσες ορμονες τρεφεται η καλη μας αγελαδιτσα?

Διαφημίσεις

Για το μαυρο αλευρι, Ελεν, ειναι καλύτερο από το άσπρο απο αποψης ινών βιταμινών κλπ αλλα ναι ουσιτικά το ιδιο ειναι.

Αφου ζυμωνεις ομως ψωμι γιατι δεν το κάνεις με προζυμι? Ευκολο πρέπει να είναι απλά στην αρχή κανεις τη διαδικασία κι μετά το εχεις ετοιμο οποτε το θες...

ριξε μια ματια στο μπλογκ

Για μενα το ψωμι θα ειναι το χειροτερο παντως να μειωσω/κοψω χειροτερο και απο λιχουδιες, το τρωνε πολυ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τζενη δεν με προσεχεις , δεν κοβω ΚΑΜΙΑ ομαδα τιποτα.

Το μοσχαρι ειναι το χειρότερο κρεας.

Προτιμως σου ειπα ψαρι, κατσικια κλπ αλλα δυστυχως καπου καπου θα το φανε κ το μοσχαρι.

Για το σιδηρο κακα τα ψεμτα το κοκκινο κρεας ειναι η καλυτερη πηγη, εμενα ομως πιθανον εχουν στιγμα οποτε να ειναι κι αλλος λογος για τη χλωμαδα κλπ.

Για τη χοληστερινη, πακαρι να κανει παρτυ, αλλα το κλασμα της καλης να εχει τη σωστη αναλογια νε τη κακη... η χοληστερίνη ουσία (δεν ξερω αν τα λεω σωστα τωρα αλλα στο περιπου) που βρισκεται στη μεμβρανη των κυτταρων ανα η διατροφη μας ειναι χαμηλη λοιπον σε χοληστερίνη, τα κυτταρα δεν αναπαραγωνται φυσιολογικά.

η χοληστερινη ανεβαινει με καακ λιπαρα κυριως, γλυκα δηλ κλπ και με ελλειψη ασκησης κλπ

Και μιας κ μου το θυμισες και το αυγουλακι ειναι τελεια τροφη, τους το δινω καθημερινα για απογευματινο μαζι με καμια πορτοκαλαδα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εμενα με τοση κρεατοφαγια ειχαν στο κατωτερο οριο, μαλιστα η Ειρηνη ειχε πεσει του φυσιολογικου, τοτε ομως δεν ηξερα για τα λιπαρα ψαρια κλπ οσο ξερω τωρα...

για να δουμε τι θα δουμε να δω ποτε θα τα κανω κι αυτα τα τσεκ απ τα εχω παραμελησει πολυ, ο Αλεξ ντρεπομαι αν πω οτι ειανι 3 κ δεν εχει κανει γενικη αιματος ποτε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για τα εξωσχολικά, αδερφεςςςς σκεφτειτε τη Σοφουκα μονο αυτο εχω να προσθεσω.

Εμεις καθε μερα κατι εχουμε 3 φορες τζουντο και 3 φορες κολυμπι. Ενταξει πιστυεω οτι θα πηγαινουμε 2 κ 2 κατα τη διαρκεια της χρονιας αλλα κανονισα ωρες για 3 γιατι ολο και θα αρρωστινουν θα χανουν τη μια μερα κλπ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...