Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσούδια μου!

Ευγενία άμα πάμε Καναδά και τακτοποιηθούμε ελάτε ένα ταξιδάκι. Αν σας αρέσει, και βρείτε κάποιο εργοδότη που σας θέλει, μπορεί να σας κάνει πρόσκληση για δουλειά και να έρθετε μόνιμα. Για όλα υπάρχει τρόπος. Αν θέλεις να φύγεις ψάξτο.

Mε το καλό το ανιψάκι σου! :)

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση. Κάπως καλύτερα τα πράγματα τελευταία. Δεν ζητάει πια να αλλαξει σχολείο. Της έβαλα και κάτι φωτογραφίες να δει από σχολεία στον Καναδά, πάρκα, λουνα παρκ, χιόνια, σκι, πατιναζ κ.α και σαν να το είδε λίιιιγο με καλύτερο μάτι. Μόνο που έχει γίνει υπερευαίσθητη και με το παραμικρό κλαίει... μάλλον ξεσπάει δηλαδή. Φταίμε κι εμείς. Γιατί νιώθουμε ανασφάλεια για το μέλλον και σίγουρο της το περνάμε άθελά μας.

Τόνια κι εγώ δεν τη χόρτασα τη θάλασσα. Βασικά δεν ξέρω αν μπορείς ποτέ να χορτάσει θάλασσα... Είναι σαν να λες χόρτασα οξυγόνο, δε θέλω άλλο... :)

Ούτε το δικό μας ολοήμερο λειτουργεί ακόμα, και δεν ξέρουμε και πότε θα λειτουργήσει. Βέβαια εμένα δε με πειράζει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να παει ολοήμερο, ή ιδια θέλει. Απλά σκέφτομαι όλους αυτούς τους γονείς που δουλεύουν τι θα κάνουν.

Καλή μας εβδομάδα λοιπόν, και όλα καλά να πάνε.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε.

Εμεις το ΣΚ περασαμε πολυ ωραια, βολταραμε, ειδαμε φιλαρακια, το καταευχαριστηθηκαμε! Χτες το απογευμα τα πηγαμε κ αλου φαν παρκ κ ξετρελαθηκαν.

Αθηνακο ολα αυτα που γραφεις σκεφτηκαμε κ εμεις γι αυτο δεν τον γραψαμε ολοημερο.Αυτο που μας ειπαν για το εαν κ εφοσον για το 2 εγω δεν μπορουσα να βασιστω ηθελα να εχω κατι σιγουρο.Το 4 εμας δεν παιζει γιατι υποδομη μηδεν ...οποτε προτιμησα να δωσω κατι παραπανω στην γυναικα που εχω ηδη για τον μικρο να εχει κ λιγο κ τον μητσο.

Την λυση του ιδιωτικου δεν την θελαμε γιατι φυγαν σχεδον ολα τα παιδακια για δημοσιο κ δεν θελαμε να μεινει μα τα μικρα παιδακια, αλλιως κ οικονομικα το ιδιο θα μας ηταν κ ευκολια για μενα με τα φαγητα ωραρια κλπ.

με την γυναικα ακομα δεν εχουμε κανει τπτ .. θα δουμε.

Τζενακι καλως ηρθες! με το καλο κ σενα το ανηψουδι!!

Ελενη σημερα πατε σχολειο? εδω οι συναδελφοι εκτος εαυτου.πηγαν το πρωι τα παιδια κ τους ειπαν για απεργιες....

Η νυφη μου τελικα ξαναπηρε το γιατρο κ της ειπε να δουμε την αυχενικη κ μετα θα αποφασισει αναλογα για τροφοβλαστη.Ειναι κ αυτη πρωτη της εγκυμοσυνη κ τα εχει μπερδεψει ολιγον τι.

Χλοη μου ολα καλα θα πανε κ ειμαι σιγουρη πως αν φυγετε σιγουρα θα περνατε καλυτερα ολοι σας!

Τονια τι τυχερη που πηγατε για μπανακι!

Καλημέρα!!!

Πήγαμε σχολείο, με όλα τα υλικά, και τα ντυμένα βιβλία... όλο ρυτίδες τα έκανα....

Τεσπά! Από την Τετάρτη θα έχω την Ιφιγένεια για προσαρμογή... Ενημέρωσα και το σχολείο της και στεναχωρήθηκα...

Θα μου περάσει όμως!

Για απεργίες δεν άκουσα τίποτα ακόμα ελπίζω να μην κάνουν...

Θα βρέξει?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εγώ θέλω μια ανταπόκριση απο Λέγκω όταν τελειώσει με όλεεεες τις προσαρμογές κλπ κλπ κλπ την πρώτη μέρα στο σπίτι της μόνη σαν το λεμόνι. Μια φωτό σαστισμένου λεγκουίν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Λέγκω δουλεύει σε ένα στήσιμο μιας εφημερίδας...

Τη Μυρσίνη δεν την έστειλε τελικά στο βρεφικό γιατί ήταν χάλια από πολλές απόψεις... Αφήνω την περιγραφή σε εκείνη...

Ευγενία άμα πάμε Καναδά και τακτοποιηθούμε ελάτε ένα ταξιδάκι. Αν σας αρέσει, και βρείτε κάποιο εργοδότη που σας θέλει, μπορεί να σας κάνει πρόσκληση για δουλειά και να έρθετε μόνιμα. Για όλα υπάρχει τρόπος. Αν θέλεις να φύγεις ψάξτο.

Mε το καλό το ανιψάκι σου! :)

Kαλά τέλεια θα ήταν, τελευταία εχω κολλήσει με μια σειρά που γυριζεται στον Τορόντο και το έχω λατρέψει, μιλάμε τέλειο μέρος!!!!!!! Πανέμορφη πόλη!

Αυτό με τις ειδοποιήσεις που δεν έρχοναι ειναι πολύ εκνευριστικό...:mad:

Αχ κι εγώ θα ήθελα ένα ταξιδάκι! όχι μόνιμο αλλά τελευταία "φλερτάρω" με την ιδέα να ξυπνάω σε μια νέα πόλη και να βολτάρω στη γειτονιά να βρίσκω μαγαζάκια και να προσπαθώ να φτιάξω καινούργια καθημερινότητα....

Και μετά ξύπνησα!

Αχ τι τελεια περιγραφη Ελενη... αυτο ειναι το αγαπημενο κομματι απο τα ταξιδια και ουχι τα αξιοθεατα...

Κρίμα για το Μυρσινάκι ρε γμτ... τοσο χαλια ηταν?

Εγω τελειωσα 2 ωρες λατζα μολις, συην ενα πλυντηριο πιατων κλπ και ισα που προλαβαινω να κανω ενα μπανιο πριν αναχωρησω.

Το ολοημερο μου γυαλιζει πολυ ξαφνικα χμμμμμμ χαχαχαχαχαχα για να δουμε πως πηγε και το Ρηνιω μου σημερα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πάντως δεν ξέρω για εσάς πάντως το σκ εγώ δεν προλαβαίνω να πλύνω, να μαγειρέψω και όλα αυτά για να έχω ένα φαί τη Δευτέρα και κάτι καλό για δεκατιανό!

Και μετά σήμερα το απόγευμα πάλι τα ίδια...

Διαφημίσεις

μα ναι! Εφαγα ΟΛΗ τη κυριακη για το φαι μονο της δευτερα και τα δεκατιανα της εβδομαδος... εψησα ψωμι, εφτιαξα κατι κρακερς αμυγδαλου, εψησα μπιφτεκια τα ετοιμασα ολα κλπ.

Βαλι και τα ρουχα πλεον που αλλαζουν κα θημερινα πλυσιμο ταπερακιων δεν λεει λεμε! χχααχαχα ελπιζω οτι θα μπει σε σειρα και αυτο και θα γινουν πιο αυτοματοποιημενα ολα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά δεν το συζητάμε όλη η Κυριακή είναι αφιερωμένη στο μαγείρεμα...

Άσε που έφτιαξα κάτι ωραία σταφιδόψωμα και του Αλέκου δεν του άρεσαν...

Εκεί να δεις...

Jen, ποιά σειρά βλέπεις;

Eλένη άμα πάω Καναδά ελάτε κι εσείς. Αν και αυτό που ζητάς μάλλον σε ευρωπαϊκές πόλεις θα το βρεις.

Α δε σας είπα! Είδα ένα τρελό όνειρο χτες βράδυ. Έκανα βόλτες με το έλκηθρο μαζί με τη Μυρτώ! Χαχαχα! Τέλεια περάσαμε! Μυρτώ, πάμε Καναδά να κάνουομε βόλτες με το έλκηθροοο! Δεν ξέρω αν συμβολίζει κάτι το όνειρο, πάντως ήταν πολύ ωραίο.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα...

Αχ τι ξεσηκωτικό αυτο με τις βολτες σε νεο μέρος.... και να προσπαθεις να φτιαξεις μια νεα καθημερινότητα, τι ωραιο....

Τζενάκο, καλως ήρθες!

Προσωπικά προτιμώ να αφιερωσω το ΣΚ (αν δεν δουλευω) σε βολτες, ξεκουραση και να περασω καλα με τα παιδια, παρα να φαω ολη τη μερα σε μαγειρεμα. Και ενταξει ολο κ κατι φτιαχνω, δλδ το φαγητο της κυριακης που ειναι πιο χρονοβορο, αντε και το βραδυ να ετοιμασω της δευτέρας. Σε βαρια κεφια, φτιαχνω κανα κέικ ή κανα τυροπιτακι, αλλα αντε να βγαλουν δεκατιανο δυο ημερων, παραπερα μπαγιατευει... Ασε ηδη αρχισε το τρεξιμο, μια απο τα ιδια με περσι θα μας βγει...

Επισης, η δασκαλα στο σχολειο ειπε στα παιδια να παίρνουν δυο δεκατιανα μαζι τους, και μια συναδελφος που πηγε σε διατροφολόγο για το παιδι της, της ειπε οτι ενα σνακ δεν φτανει να κρατησει το παιδι μεχρι τις 2 το μεσημερι. Και εχω και τη δαναη που δεν τρωει φρουτα με τιποτα, οποτε εχουν περιοριστει πολύ οι επιλόγες μου. Να ανοιξουμε ενα θεμα με ιδεες για σνακ αλλά κ μεσημεριανα για όοοοταν αρχισει το ολοήμερο, βρε κοριτσια, ώστε οταν κολλάμε να ανατρέχουμε εκει?

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...