Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΡΕΝΕ μπράβο! Εύχομαι να το συνεχίσει!

αχ αυτό το μετά τις 7 συνεχίζει.....δεν παίζει με τίποτα...σε κανένα παιδί μου...

Πάντως η Σοφία εχθές, μετά από ποοολύ καιρό έκανε σερί 10.30-3.00. Βεβαια εγώ είχα βγεί (oooh yes! για ποτό) και γύρισα κατά τη 1 αλλά 2ωρο σερί ύπνου είχα πολύ καιρό να κάνω. Και ο Κωστής σηκώθηκε μόνο μια φορά

Σας είπα ότι πολύ γουστάρω το κρύο? Αντε, άντε να ψοφάει κανένα μικρόβιο!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλημέρα!

Και φαίνεται πραγματικά υπέροχη (κι ας είναι λίγο συννεφιασμένη και με χαμηλή θερμοκρασία)

Νέα μέλη στην παρέα, γενέθλια το Νεφελάκι!!!

Λέγκω, περαστικά στο Θοδωρή. Τι πράγμα κι αυτό φέτος??

Στην δικιά μου περίπτωση αν η μικρή πάρει το χρόνο της υπάρχουν 2 πράγματα που με ανησυχούν.

1ον) Θα κάνω χριστούγεννα στην κλινική,

2ον) φοβάμαι ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για μια 2η καισαρική.

Μου έχει ξεκαθαρίσει ο γιατρός ότι σε περίπτωση που δεν έρθει από μόνο του μέχρι την 25η Δεκεμβρίου (ΠΗΤ) μπαίνουμε για καισαρική, στην περίπτωσή μου δεν δίνει "παρατάσεις".

Τις "δουλειές" τις τελείωσα όλες!

Εχθές ορκίστηκα, σήμερα πήρα την άδεια για το σπίτι και είμαστε πανέτοιμοι...

899667.png226174.png

Ευάκι γιατί δεν έχει παράταση σε σένα???

λοιπόν τότε ξεκίνα περπάτημα, σκάλες, σεχ και ότι άλλο!

Μακάρι να γίνουν όλα όπως θες κοριτσάκι αλλά να σου πω, μην το σκέφτεσαι γιατί αυτό θα σε αγχώνει... Σου έχω πει ότι μια φίλη μου μετά από καισαρική, το 2ο παιδί το γέννησε σε 2 ώρες 1 βδομάδα πριν από την ΠΗΤ.... Την πιάσαν οι πόνοι και μια χαρά όλα! Εύχομαι και σε σένα τα ίδια!

Ελίζααα! Καλομάθαμε εεε? Μπράβο! Πού πήγες???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χρόνια πολλά στο γλυκό Νεφελάκι που ξέχασα να του ευχηθώ πριν η γαϊδούρα!

Βασουλίνι μου πως καταφέρνεις και στέλνεις εδώ μέιλ μου λες;;; Εμένα μου βγάζει ότι είναι γεμάτο.

Dsακι μου, σου χρωστάω ένα πμ εεε;

Κοιμήθηκε ο μικρός και ετοιμάζομαι να πάρω και γω σιγά γιατί σούρνομαι η έρμη άυπνη μάνα:rolleyes:

Ευάκι, ξεκινα πεταλούδες...όλα θα πάνε καλά δεν σε φοβάμαι:D (και βάλε ρε κοπελιά τη ριμαδοσυνταγή με τα κεφτεδάκια:tongue:)

Ρένα δεν σχολιάζω το σερί ύπνου γιατί κάθε φορά που γράφεις κάτι τέτοιο εγώ θέλω να φάω το μωσαϊκό απ'τη ζούλια μου!!!:-P

Χρόνια πολλά στο γλυκό Νεφελάκι που ξέχασα να του ευχηθώ πριν η γαϊδούρα!

Βασουλίνι μου πως καταφέρνεις και στέλνεις εδώ μέιλ μου λες;;; Εμένα μου βγάζει ότι είναι γεμάτο.

Κοιμήθηκε ο μικρός και ετοιμάζομαι να πάρω και γω σιγά γιατί σούρνομαι η έρμη άυπνη μάνα:rolleyes:

Ευάκι, ξεκινα πεταλούδες...όλα θα πάνε καλά δεν σε φοβάμαι:D (και βάλε ρε κοπελιά τη ριμαδοσυνταγή με τα κεφτεδάκια:tongue:)

Ρένα δεν σχολιάζω το σερί ύπνου γιατί κάθε φορά που γράφεις κάτι τέτοιο εγώ θέλω να φάω το μωσαϊκό απ'τη ζούλια μου!!!:-P

Φτύστε με - φτύστε με.

Η αλήθεια είναι ότι με έχει κακομάθει αυτό το παιδί.

Πάντως το βράδυ ξύπναγα μόνη μου και πήγαινα να την δω από συνήθεια.

Βρε κορίτσια ακόμα κοιμάται :confused: ελπίζω να είναι καλά.... μήπως μα πάω να την ξυπνήσω?

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Δεν λέει και πολλά από καιρό αλλά η βροχή μας έφερε το τέκνο της βροχοποιού!!! Να το χαιρόμαστε το νέο μέλος του καφέ, και να το χαίρεται και η Τάτη μας, ο Μικέλε και η Αννούλα!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένη η οικογένεια ωσάν να βρισκόταν στην γαλάζια λίμνη!!! Μουτς-μουτς και πάλι μουτς!!!!

tatiana.jpg

Χρόνια πολλά και στο γλυκό Νεφελάκι, Χλοοοοη, ελπίζω να τα λάβεις, που είσαι βρε παιδί μου μας έλειψες!!!!

Μμμμμ, έκανα συνειρμό τώρα και θα σας πω το παράπονο της μάνας. Χθες ο Γιώργος γύρισε κατά τις 8. Κάποια στιγμή είχε τη Λήδα αγκαλιά και της έλεγε κάτι άσχετο, οπότε αυτή τον διακόπτει και του λέει σοβαρά-σοβαρά : ''Μου έλειπες''!!!!Ελειωσε ο μπαμπάς και φυσικά η μαμά ζήλεψε! Εμένα δε μου'χει πει ποτέ κάτι τέτοιο το σκατόπαιδο!!!

Διαφημίσεις

felinidoc να σας ζησει το νεο μελος της οικογενειας!!!! να ειναι παντα γερος, καλοτυχος και ευτυχησμενος!!!!

να μας ζησει και εμας το ενο μελος του forum, αντε να τον γνωρισουμε συντομα!!!!!!:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

χλοη να χαιρεσαι τη μικρουλα Νεφελη σου και με το καλο να ερθει και το αδερφακι της!!!!!!:D:D:D:D

πάω να δοκιμάσω την καινούρια σκούπα! σκουπίζουμε λέμε!!!!!:D:lol::lol:

ποια πηρες τελικα?????:D

Είμαστε άυπνοι όλο το βράδυ και δεν μας χάλασε... ο μικρός χτυπάει καλές θερμοκρασίες (39,7) αλλά του χω εμπιστοσύνη μπορεί και καλύτερα.

Πάω να πάρω τηλεφωνο την πανευτυχη τρελογιατρεσα μας και να νταχταρισω τον αρρωστουλη μου... φιλω σας ομορφες

καλο κουραγιο για την υπολοιπη μερα (βαστα γερα!!!;)) και περαστικα να πω παλι!!!!:(:(:(

Σας είπα ότι πολύ γουστάρω το κρύο? Αντε, άντε να ψοφάει κανένα μικρόβιο!

και εγω το γουσταρω παρααααααααααααααααααα πολυ και ολοι με λενε τρελλη!!!!!!!;););););););)

Στην δικιά μου περίπτωση αν η μικρή πάρει το χρόνο της υπάρχουν 2 πράγματα που με ανησυχούν.

1ον) Θα κάνω χριστούγεννα στην κλινική,

2ον) φοβάμαι ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για μια 2η καισαρική.

Μου έχει ξεκαθαρίσει ο γιατρός ότι σε περίπτωση που δεν έρθει από μόνο του μέχρι την 25η Δεκεμβρίου (ΠΗΤ) μπαίνουμε για καισαρική, στην περίπτωσή μου δεν δίνει "παρατάσεις".

ελπιζω να πανε ολα καλα evi μου!!!!!!!!!!πραγματικα μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!

Ευάκι γιατί δεν έχει παράταση σε σένα???

μαλλον εννοει επειδη το πρωτο το γεννησε με καισαρικη και θα προσπαθησουν για VBAC.

αληθεια??? δε θυμαμαι με το μυαλο μου κουβαλαω......

παντως οτι μου χρωστας να μου το δωσεις αμεσως....LOLOLOLOLOLOL

εχω και εγω κατι να σου δωσω απο την προηγουμενη συναντηση, οταν με το καλο τα πουμε απο κοντα.....;)

και............καλημερα σας!!!!!:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τα κεφτεδάκια της μαμάς

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1/2 κιλό κιμά χοιρινό

1/2 κιλού ψωμί μπαγιάτικο (μόνο την ψίχα)

2 κρεμμύδια

2 αυγά

1 κουταλιά της σούπας ξύδι

αλάτι

πιπέρι

φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο σκεύος βάζουμε ανακατεύουμε τον κιμά.

Μουσκεύουμε το ψωμί και αφού αφαιρέσουμε την κόρα, στίβουμε την ψίχα καλά και την προσθέτουμε στον κιμά.

Τρίβουμε τα δύο κρεμμύδια, προσθέτουμε τα αυγά, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και το δυόσμο.

Ανακατεύουμε το μίγμα με πάθος!!!

Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και αλευρώνουμε ελαφρά.

(το πολύ αλεύρι θα μαυρίσει γρήγορα και το λάδι και τα κεφτεδάκια)

Στο τηγάνι έχουμε ζεστάνει το λάδι

(εμείς οικογενειακώς προτιμούμε το ελαιόλαδο! δεν χρησιμοποιούμε τίποτ' άλλο)

και τηγανίζουμε.

Γενικά στο τηγάνισμα ακολουθούμε την διαδικασία deep fry (τα κολυμπάμε κανονικά)

και αφού το λάδι έχει κάψει και αρχίζουμε να "βαφτίζουμε" τα κεφτεδάκια

χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά.

899667.png226174.png

Κάποια στιγμή είχε τη Λήδα αγκαλιά και της έλεγε κάτι άσχετο, οπότε αυτή τον διακόπτει και του λέει σοβαρά-σοβαρά : ''Μου έλειπες''!!!!Ελειωσε ο μπαμπάς και φυσικά η μαμά ζήλεψε! Εμένα δε μου'χει πει ποτέ κάτι τέτοιο το σκατόπαιδο!!!

Μήπως επειδή σε έχει συνέχεια και δεδομένη!!!!

899667.png226174.png

Αυτό το τελευταίο...

και ο δικός μου δεν μου κάθεται!

Δέχεται να με βοηθήσει σε κάποιες ασκήσεις που κάνω καθημερινά αλλά στο σεχ μου φέρνει αντιρρήσεις :(

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...