Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλά μην το λέτε παιδιά γιατί και αυτές δεν μπορούν να κάνουν και πολλά... Αυτό είναι καλή ιδέα να βρεις να αλλάξεις με κάποια μαμά... Αθηνά, άστην για λίγο καιρό, και μόλις στρώσουν τα πράγματα θα βρεις την άκρη. Στο μεταξύ εντάξει δεν πειράζει να κάτσει και μέχρι τις 4... Ωραία περνάνε!

Τζένυ ξέχασα πριν... Εμένα η γιατρός δεν κάνει τίποτα αν δεν υπάρχει λόγος (εύρυμα αυχενικής) μεχρι τα 38...΄Έτσι το έχει βάλει εκείνη σαν όριο... Αλλά 35 πυο είναι η νύφη σου είναι μκρή ακόμα και της είπε για τροφοβλάστη? Εμένα επειδή βγήκε πολύ καλή η αυχενική, περιμένουμε και του αίματος και στις 18 βδομάδες θα πάω για Β' επιπέδου. Εκεί θα κρίνουν αν είναι επί τόπου να μου κάνουν άμνιο... Και αυτό γιατί θα είμαι 39 του χρόνου... Γενικά τους είδα να θέλουν να αποφύγουν την άμνιο όσο μπορούν... Είναι του γιατρού θέμα... Από την άλλη καλύτερα να το κάνεις να έχεις μια σιγουριά.. Βέβαια είναι και 900 γιούρια...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η κολλητη της ειναι στο ολοημερο... για πολυ κολλητη ειναι το μονο παιδακι που δεσαν τοσο πολυ την ξερει απο τον παιδικο περυσι...

θα στεναχωρηθει τρελα αν αλλαξει τάξη και αν και η Ειρηνη δεν μασαει απο τετοια χαχαχα ειναι πολυ κοινωνικη και προσαρμόσιμη, τελευταια την βλεπω πολυ ζορισμενη και ίσως δεν πρεπει να τις χωρισω...

τεσπα σορρυ για το πρηξιμο ας περάσει η εβδομάδα κ βλέπουμε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαμός!!!!! τα έπαιξαν πάλι οι ειδοποιήσεις και σας εχασα για καιρό και τρόμαξα να σας διαβάσω τώρα! πωπω και τι νεα!

Καταρχήν, Μυρτώ, θέλω να σου κάνω πολλές πολλές αγκαλιές, να σου πω ότι σε νιώθω πολύ και ότι όλες λίγο πολύ έχουμε βρεθεί στο τσακ να το κάνουμε, και ότι είμαι σίγουροι επειδη σας εχω και τους δυο για πολύ μυαλωμένους και έξυπνους και σας θαυμάζω, ότι πήρατε την καλύτερη απόφαση για όλους σας. Επίσης, θέλω πού να τα πούμε από κοντά με κανένα ποτάκι! :D

Τόνια!!!! έπαθα σοκ με το φυστικι, γιατι η η δική μου η μικρή τα τρώει κρυφά αν τα βρει πάνω σε τραπέζια και την επιασα στο τσακ πολλές φορες!!! Περαστικά και σιδερένιος! Όσο για τον μεγάλο, είμαι σίγουρη ότι με προσοχή και καλή δουλειά και στοχευμένη διατροφή θα βελτιωθει πολύ με τον καιρό.

Λέγκω!!! Μπράβο με το τέλος της οδύσσειας του Θοδωρή! Και καλή αρχη στους παιδικούς και εύχομαι σύντομα να βρεις δουλεια!

Αθηνούλι μπράβο στον φιλο σας με το τζουντο, δυστυχως μας πέφτει μακρυα για όταν ειναι να ρχισουμε. Με το νηπιαγωγείο περιεμενε να δεις λιγο καιρο θα θα βρεθει μια άκρη σίγουρα. Ισως να θελει και η ίδια να μενει μεχρι τις 4 μετά. Και αν βρεις δουλεια ισως να σε βηθησει πολυ αυτο το ωράριο (σε περιπτωση που παρουν τελικα τον μικρο γιατι βγαινουν και αργοτερα αποτεελσματα).

Ελένη με το καλό το σποράκι! Υδρονεφρωση ξέρω τι ειναι, ειχα φιλες, απλά όταν γεννηθει θα προσέχετε πολύ για παλιδρόμηση ουρων και ουρολοίμωξη ετσι; Περνάει σε κάποια φάση από μόνο του αν θυμάμαι καλα;

Εγω ημουν στην Έλλη 36 (35 ειναι το οριο αλλα και μικροτερη θα την εκανα) και ειχα κανει τροφοβλάστη αντι για αυχενικη και αμνιο μαζι. Γιατι την τροφοβάστη την κανεις την ιδια βδομαδα με την αυχενικη και η πρωτη σου λεει σιγουρα νουμερα ενω η δευτερη απλα πιθανοτητες οποτε δεν υπαρχει ο λογος να την κανεις. Ετσι ημουν πιο ηρεμη. Αμνιο την κανεις πολυ πολυ αργότερα κοντά στον 5ο.

Με το καλό το ζουζουνι σου!

Μαίρη, στο έχω ξαναπει αλλά θα στο ξαναπω...σε ζηλευω τρελά που θα φυγετε, και εγω θελω πολύ, μεχρι και αγγελιες κοιταω στο εξωτερικο δεν την παλευω άλλο εδω, πολύ χάλι...κανενα μελλον, καμιά ελπίδα...

Άφροδιτάκο πως πάει η δουλειά; Τι λένε εκεί τα πράγματα; Εδώ σκ@τουλες...

Τζενη σε εχασα με την κοπελα, τελικά τι θα κάνετε;

Εμείς γυρίσαμε από Ξάνθη (Άφρο ναι εφαγα λιιιγες καριοκες-το μαγαζι άνοιξε πλεον και στην Γλυφάδα παραρτημα!) και παντρεψαμε τον αδερφο μου και ειχαμε χαρες και πανηγυρια και πολλα σουβλάκια και συναυλιες στην γιορτές παλιας πολης όπου όλη η πόλη ήταν μια τσίκνα! Η Έλλη εδωσε ρεστα στα σουβλάκια τα ετρωγε 4-4 καθε βραδυ εξω στα στεκια των συλλογων, τα κρατουσε οριζοντια και τα ροκανιζε γυρω γυρω οπως το καλαμποκι, τα αφηνε λιγακι για να χειρορκτησει τους καλλιτεχνες (ποροτκαλογλου θηβαιο πλιατσικα ειδαμε) και μετα τα ξαναπιανε...περιττο να πω ποσο ετριβα τις λαδιλες από τα ρουχα...

Επίσης θα γίνω και εγω θεία καθως ο αδερφος που παντρεψα περιμενει ήδη παιδάκι, η νυφη μου ειναι εγκυος περιπου στην δικη σου βδομάδα Ελένη! Και όλο γυρω μου ακουω εγκυμοσυνες στην ιδια ηλικια περιπου. Α ρε τι γεννητουρια θα εχουμε τον Μαρτιο-Απρίλιο!

κάτι ξεχνάω, κάτι ξεχνάω...καλά στο επόμενο σεντόνι τα επόμενα...

αααα ναι...καλή αρχή στα πρωτάκια μας!!! και σε όλα τα μικρά μας γενικότερα!

Διαφημίσεις

το τέλειο ποστ!!!!!!!! Γεια σου Ευγενάκι...

Δυστυχως τον μικρό δεν τον πηραν βγηκαν τα αποτελεσματα.

χαχα τωρα διαβαζω ολα τα σαρδαμ μου! οποιος βγαλει νοημα κεδριζει καριοκα! χαχα

Αθηνά βγηκαν αλλα υπαρχουν και αναπληρωματικοι πινακες και εχω γνωστο παιδακι που στηριζεται σε αυτους...εσας δεν εχει πινακες αναπληρωματικων; γιατι πολλα παιδακια αλλαζουν, πανε προνηπια σ ενηπιαγωγεια και γενικα υπαρχει μια κινητικοτητα...για ρωτησε το!

Ωχ καλά μας στείλανε την εγκύκλιο για τα ολοήμερα...

Είναι για γέλια!

Απίστευτο, αφήνουν 1 δάσκαλο υπεύθυνο για τα ολοήμερα, ανεξαρτήτου αριθμού παιδιών....

Επίσης σε όσα είναι μέχρι τις 2 με τους υπάρχοντες δασκάλους...

Αχ θα γελάσουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα οχι με την εγκύκλιο... ο δαίμων του τυπογραφειου χαχαχαχαχαχα τεσπα τη διαβασα αλλά δνε καταλαβα και πολλα για τον υπευθυνο του ολοημερου τι ακριβως αρμοδιότητες είχε?

Εσυ τον Αλέκο στο κλασσικό τον έβαλες?

Για να δούμε απο εβδομάδα πώς θα τα παει το Ρηνιω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερούδια!! Ωραία μέρα που έχει...εφτιαξα καφεδακι και καθομαι στο μπαλκονακι μου αγναντεύοντας τον πατραϊκό..τί ωραία..θέλω μπανάκι,καθολου δεν τη χορτασα φετος τη θαλασσα.μπορει να παρω μπεμπουλα κ να παω σημερα..αχ,η μπεμπουλα εχει αρχισει κ γελαει με ηχους κ τρελαινομαι!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...