Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Πάντως ο ήχος του κουδουνιού κάτι μου κάνει....

Aχ κι εμένα!

Πάντως συγκινήθηκα πάλι χθες. Ε στο νήπιο και στην πρώτη ήταν φυσιολογικό. Αλλά και στη Δευτέρα; τι στο καλό; κάθε χρόνο θα συγκινούμαι; χαχαχα απελπισία!

Βρε κορίτσια βοήθηστε με, τι να κάνω; Ένα κοριτσάκια εδώ στη γειτονιά που πάει Πέμπτη, έχει πάρει τα μυαλά της Νεφέλης να γραφτεί στο ίδιο σχολείο. Το οποίο είναι κοντά στο σπίτι και βολεύει βασικά, απλά επειδή πριν το τέλος της χρονιάς θα αλλάξει ούτως ή άλλως σχολείο, μια που θα πάμε Καναδά, σκέφτομαι οτι κρίμα είναι να κάνει τόσες αλλαγές. Εκεί έχει τις φίλες της που είναι μαζί απ'το νήπιο και περνάει πολύ καλά. Τι την έχει πιάσει με το καινούριο κοριτσάκι δεν ξέρω. Αλλά δε θα είναι καν στην ίδια τάξη, και αναρωτιέμαι αν θα την παίζει καν στα διαλείματα όταν θα είναι με τις άλλες φίλες της, μια που είναι αρκετά μικρότερη δηλαδή. Η Νεφέλη επιμένει όμως, αλλά φοβάμαι μη στενοχωρηθεί στο τέλος. Τι να κάνω;

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ ναι, και γω ημουν πολυ φορτισμενη χτες, αλλα ομορφα, και πήγαν ολα καλα και ημουν πολυ ικανοποιημενη στο τελος. Ασε που τα χωριζαν σε τμηματα και οπως ακουγαν τα ονοματα ενα ενα σβηνανε μηπως και δεν ειναι στο ιδιο τμημα με τις φιλες της και στο τελος που πηγαν ολες μαζι αγαλιαστηκαν κ οι τρεις και χοροπηδουσαν....

Απο σημερα βεβαια αρχισαμε, ο Αγγελος με πηρε τηλ στις 7:00, μες στους λιγμους να κλαιει και να μου λεει οτι ο μπαμπας του τον ξυπνησε για να παει σχολειο και οτι αυτος δεν θέλει... Ειναι η τεταρτη χρονια που πηγαινει σχολειο αυτο το παιδι και παλι κλαιει???

Χλοη, δε ξερω ποσο επιμενει και όλα τα δεδομενα σας, αλλα αφου δε θα ειναι καν στην ιδια ταξη, δεν εχει νοημα να χασει τη σειρα που εχει σε αυτό το σχολείο. Τη παρεα που ισως κανουν στα διαλειματα, ας τη κανουν το απόγευμα. Αλλωστε δε ξερω ποσο ευκολο ειναι να αλλάξει και σχολείο...

Η πρωινή ζωνη ειναι μια πονεμενη ιστορια... που δεν εφαρμοζεται στα περισσοτερα σχολεία... Ειδικα φετος με ολα αυτα που τους κανουν, προσωπικα δεν τολμησα καν να το ζητησω...

κοριτσια εδω στο γραφειο λενε πως δεν θα ισχυει πια το ολοημερο δημοτικο κ οτι θα σχολανε ολα 2:30.Ισχυει αυτο?

Χλοη κ εγω στην θεση σου δεν θα της αλλαζα σχολειο.Νομιζω δεν υπαρχει λογος για τετοια αλλαγη χωρις λογω κ χωρις να ειναι καν μαζι με την φιλη της.

Όχι ρε σιγά μην κλείσουν τα ολοήμερα..

Απλά ακούγεται ότι κάποια δεν θα λειτουργήσουν...

Ρε τον Άγγελο! Άμα δεν σου κάτσει τελικά δεν πρόκειται... Να του πεις πως ο μπαμπάς φταίει...

είδα το μπέμπη! Είναι μπέμπης και έχει και υδρονέφρωση... Δεν μας ανησυχεί προς το παρόν, όλα τα άλλα καλά! Θα δούμε για άμνιο....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, μπήκα να δω τα εκπαιδευτικά νέα σας... χιχιχι...

κι εμέις μία από τα ίδια... σήμερα περισσότερη συναισθηματική φόρτιση γιατί αποχωριστήκαμε βούρκωσε λίγο το θκατούλι πριν τα χωρίσουν σε τμήματα, αλλά μετά που κατέβηκε για τουαλέτα ήταν μες στην τρελή χαρά! :)

Και σε μας η δασκάλα μπορεί να φύγει με απόσπαση...

βιβλία θα πάρουν αύριο.

Χλόη μου μήπως την έχει πιάσει το αντιδραστικό της; δηλαδή να κάνει κι αυτή μια "αλλαγή" όπως κι εσείς που έχετε αποφασίσει να φύγετε; πιο πολύ για αντίδραση μου ακούγεται αυτό...

Λοιπόν!!!! Σημαντικά νέα! Πήγα κομμωτήριο!!!! Γιες! Έβαψα το μαλλί μου και έκοψα αφέλειες! Μαζί και τα παιδιά!!!! Επιτέλους δε δείχνω γριά με το μισο άσπρο μαλλί!!!

Ο Άλεκ δεν έφαγε σήμερα γιατί νόμισε ότι του είχα το φαί στη μεγάλη θήκη και Δεν του είχα πει ότι ήταν στο μικρό.... Λύσαξε ο κακομοίρης αλλά κάτι του έδωσαν οι φίλοι του!

Βιβλία αύριο κάνανε αγγλικά και μαθήματα είπε... Ερώτηση: δεν έχω βρει σπιράλ τετράδιο Α4 λευκό και χρωματιστό εκτυπωτικό χαρτί....

Θα κάνουμε σκ ντυσίματος βιβλίων; Μυρτώ 1? το βιβλίο χρεώνουν έξω!

Kαλημέεεεεερα!!

Μαρλε ευαίσθητος ο Ιασονάκος σαν καρκινάκι που είναι :)

Λες να το κάνει από αντίδραση; Μ'έχει μπερδεψει, γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό ούτε ν'ακούσει για ν'αλλάξει σχολείο. Και στο θέμα του Καναδά αντιδράει πολύ άσχημα. Μέχρι που προχτές ξέσπασε σε απίστευτα κλάμματα και λυγμούς, γιατί δε θέλει λέει να φύγει. Ουφ.

Ελένη καλή ιδέα καλή ιδέα. Αυτό θα της πω, ν'αλλάξει η φίλη σου σχολείο :mrgreen:

Mεγειά το μαλλί κοριτσάρα! Κούκλα θα είσαι!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημέρααα!

Ουαου!! μπεμπακος τελεια!!με το καλο Λενιω μου!!!

να σε ρωτησω κ η νυφη μου πηγε χτες στο γιατρο ειναι 8η εβδομαδα κ της ειπε για αμνιο η τροφοβλαστη επειδη ειναι 35. Αυτο δεν το κανουν αναλογα τα αποτελεσματα της αυχενικης? Εκτος κ αν η κοπελα δεν καταλαβε καλα..

Βρε τον αλεκο με το φαγητο! Κ εμενα ο Μητσος κ χθες κ σημερα με εβαλε να τυ εξηγησω που του εχω τι στην τσαντα γιατι αν δεν ειναι ακριβως εκει που νομιζει οτι ειναι δεν βλεπει τιποτα.

Αχ τον Ιασωνακο. Μια χαρα θα τα παει κ αυτος! 2-3 μερουλες και θα συνηθισει!

Χλοιτσα ηρθαν πολλες αλλαγες μαζεμενες κ με το δικιο της αντιδραει η μικρη.Μονο που φυγατε απο το σπιτι σας κ μενετε στη γιαγια ειναι μεγαλη αλλαγη απο μονο του.Αλλα συμφωνω με Ελεν.Πες της να αλλαξει η φιλη της σχολειο να δεις που αν της πει κατι τετοιο η αλλη δεν θα ξαναπει κουβεντα!

Διαφημίσεις

Με υγεια το νεο μαλλι αγορομανούλα!!! Στο ενα νεφρο ειναι ή και στα δυο?

Εμεις ντυσαμε χτες τα 6 βιβλία που πηρε, απλα με διαφονο αυτοκόλλητο. Το 1 ευρω ανα βιβλίο ειναι για να το ενισχυσει και με εξτρα δέσιμο και σκληρο εξώφυλλο? Πήραμε και τα χρωματιστα τετραδια και τα υπολοιπα υλικα που ζητησαν, ευτυχως δεν μας ειπαν για τιποτα περιεργο. 100 κιλα ηταν η τσαντα σημερα, ελπίζω να αφηνου εκει τιποτα γιατι δεν παιζει να τα κουβαλαει καθε μερα ολα αυτα, θα πρεπει να παρουμε καροτσάκι...

Λες να ειναι αντιδραση όλα αυτα? Καλ΄δεν ειναι και λιγο να ξερει οτι θα φυγει τοσο μακρια... Οπότε Χλοίτσα μου κουβεντιάστε το οσο μπορεις το θεμα του Καναδα, να σου εκφρασει ολα της τα αγχη και τους φοβους της, και αμα δεις και θελει πες της και για τους δικους σου φοβους, να ξερει οτι δεν ειναι μονη της σε ολο αυτο και οτι ειναι πολυ λογικό να αγχωνεται...

Καλά, κατσαφα, τρελλή ιδεα! Ουτε που μου περασε απο το μυαλο κ ειναι τοσο λογικό... Εμ, κοριτσακι μου, αφου το θες, αλλαξε εσύ σχολείο...

Παντως και γω το πρωι ακουσα οτι παιζει να κλεισουν 1165 ολοήμερα, αλλα μεχρι στιγμης το μονο που εχουν ειναι οτι καταργουν τη θεση του δασκάλου που ειναι υπέυθυνος για το ολοήμερο. Εμας η δντρια μας ειπε οτι καθε μερα, αναλογα με τις κενες ωρες των υπολοιπων δασκάλων, ενας δασκαλος θα ειναι υπευθυνος- καθε μερα και αλλος και για οσες ωρες εχει ελευθερες- αν εχει. Βεβαια αυτο σημαινει οτι δεν θα υπαρχει ανθρωπος να βοηθαει τα παιδια με το φαγητο, δε θα υπαρχει ανθρωπος που να προσεχει οτι καθε ταξη μπήκε στη σωστη αιθουσα, δεν θα υπαρχει ανθρωπος που θα προσεχει που θα δινει το παιδι καθε μεσημερι ή μη φυγει κανενα παιδι και στη τελικη δεν θα υπαρχει ανθρωπος που θα φροντιζει για ενα προγραμμα του ολοημερου δημιουργικό για τα παιδια και οχι απλα να καθονται και να περιμενουν να περασει η ωρα. Οποτε οντως σαν να ανοιγει ο δρομος για να κλεισουν τα ολοημερα μου φαινεται και μενα, εκτος και αν με καποιο τροπο το σωσουν... Ενταξει, θα ριξουμε πολύ γελιο μου φαινεται...

Εμας λέει, σημερα το μεσημερι θα μας πουν τι θα γινει απο Δευτερα και δεν ξερω αν πρεπει να βαλω αδεια ή οχι... Στον αέρα κανονικά...

Μπονζούρ! ναι και τα 2νεφρά! Τεράστια αφού κι εγώ τα είδα!

Τα νέα της ημέρας: Πήραν την Ιφιγένεια στο προνήπιο! Επομένως την επόμενη βδομάδα άλλη προσαρμογή! Ελπίζω να της έρθει καλά και να μη στραβώσει...

Απλά σκέφτομαι πώς θα το πω στο σχολείο της...

Κορίτσια είμαι πολύ ντάουν... μα πάρα πάρα πολύ. Νιωθω παγιδευμενη για να μη πω μ@λ@κ@ς.

Οτνα γραφτηκαμε στο ολοημερο, δεν ηξερα ακριβως τι ώρα θα την παίρνουμε το σκεφτομουν να μην την αφηνω εως τις 4 εφοσο δεν δουλευω, απο την αλλη ελεγα οτια αν επαιρναν τον αλεξ παιδικό σταθμό θα μπορουσα ισως να βρω δουλειά κάτι να κάνω. Οταν καναμε την εγγραφη μας ειπαν δεν πειραζει, γραψτε τη στο ολοημερο (με επιμονη!) ουτως η αλλως ειανι δυο οι ωρες αποχωρησης, 12 και 4 και το βλεπετε! Και μαλιστα επεμεναν και ελεγαν γραψτε τη ολοημερο γιατι μετά μπορειτε να πατε κλασσικο το αναποδο ειανι το δυσκολο...

Και σημερα μου ηρθε η κεραμιδα.... εσεις λεει που ειστε ολοημερο δεν μπορειτε να τα παιρνετε στις 12, ΜΟΝΟ στις 4! ! !

Και θα δουμε απο εβδομάδα (εμαςμ κανονικα θα λειτουργησει μεχρι τις 4 τη Δευτερα) λεει μηπως δεχτουν να υπαρχει αποχωρηση στις 2 περυσι το ειχα δεχτει.

Ρε κορίτσια το να κατσει ενα παιδακι 8 ωρες χωρις να ειναι αναγκαίο (γιατι εγώ τώρα δεν θέλω να βρω δουλειά εφοσον θα κρατάω το μικρό σπιτι) κανονικο μεροκαματο το νηπιο το θεωρω βαρβαρο!!!

Και μουθ λεει αα τωρα το κλασσικο ειναι γεματο δεν γινεται τιποτα 4

Με επιασε εξαπινης η προισταμενη

Δηλ οχι δνε το δεχομαι με κοροιδεψαν κανονικα! λεει περυσι ισχυε 12 και 4 φετος εχει αλλαξει...

Μανταμ εγω 12 θελω να το παιρνω ΑΔΥΝΑΤΩ για χ ψ ω λογους να το παιρνω πιο αργα τι θα γινει δηλ με το ζορι θα το κρατησουν????

Και εφόσον εχουν αποχωρηση στη διπλα ταξη στις 12.15 ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι να φερουν ακομα ενα παιδακι? ή αν μπαινουν οι μαμαδες δεν ξερω...

φφφφφφφφφφφφφ

πως να το θεσω απο δευτερα? Μα με το ζορι? δεν μπορω να το καταλαβω... θα τρεχω στε πρωτοβαθμιες μου φαινεται...

eNeap2.pngTSzHp3.png

πολυ απλα Ελενακι , οπως το εγραψες κ εδω! Την πηραν στο προνηπιο κ πρεπει να φυγει!

Ολα καλα θα πανε με τον μπεμπη!!!

Αφροδιτακι κ εδω οι συναδελφοι τους ιδιους προβληματισμους εχουν. Κ καλα οσοι εχουν που να αφησουν τα παιδια, οι υπολοιποι εντελως στον αερα.Κ ποση ρημαδοαδεια να εχει ενας ανθρωπος.Συν οτι την σχολικη που εχουμε τις 4 μερες μποριες να την χρησιμοποιεις σαν της ασθενειας, μονο μια μερα ανα μηνα. Εχω ηδη αγχωθει για του χρονου ειλικρινα...

Ο Αγγελος πως ηταν σημερα?

Αθηανακο δεν το δεχονται δυστυχως. Κ εγω το ιδιο ηθελα να φευγει 2 αλλα μου ειπαν πως δεν εχει ερθει για φετος σχετικη εγκυκλιος απο το υπουργειο.

Ειναι πολυ αυστηροι με το ωραριο.ΠΕΣΡΥ Αν την εχεις γραψει ολοημερομε το χαρτι που ηρθε για ενδιαμεση αποχωρηση μπορουσες με υπευθυνη δηλωση να την παρεις 2:05.φετος ακομα δεν εχει ερθει κ δεν ξερουν τους ορους.Περσυ επισης μπορουσαν μονο οσα γραφτηκαν ολοημερο να φυγουν 2:05 κ οχι οσα γραφτηκαν κλασικο.. μπουρδες δηλαδη κ το λενε κ νομο.

μακαρι να βρεις ακρη αλλα ειναι κουλουβαχατα.Θα σου πουν γιατι την εγραψες ολοημερο χωρις να θες κ πηρες κ την θεση αλλου.Ολο αυτο εγινε προχτες σε μας στον αγιασμο με μια αλλη μαμα ....

Κ εγω κλασικο τον εγραψα αφου εχω που εχω γυναικα για τον νικολα θα της δινω κ αυτης κατι παραπανω να παιρνει κ τον μητσο. Αλλα ρε κοριτσια μια κοροιδια σκετη ειναι 4 ωρες μεχρι να παν φευγουν.

Εκτος Αθηνακο αν βρεις καμι ααλλη μαμα που θελει να αλλαξετε θεσεις να παει η Ειρηνη κλασικο κ το αλλο παιδακι ολοημερο.

Δεν σε κοριοιδεψανε ετσι ειναι το χαζοσυστημα τους.Απλα δεν εχει ερθει ακομα χαρτι για ενδιαμεση αποχωρηση κ δεν ξερω κ αν κ ποτε θα ερθει με το χαμο που γινεται στα εκπαιδευτικα.

Ναι είανι λιγες οι ώρες μεν, αλλά το προτιμώ απο το να έχω να ετοιμάζω σε ταπερ φαγητά κλπκλπκλπ να μην ειναι σουπα να μην ειναι το ενα το αλλο το παραλλο

και ουτε να υπαρχει υποδομη αν ξεκουραστει αν νυσταζει λιγο το παιδι, στον παιδικο ειχαν εκει φαγητο ειχαν κραβατακια για οσα μεναν, τωρα αν ενα παιδι νυσταξει τι κανει κοιμαται στο θρανιο? το λεω γιατι ναι μεν εφαρμοζουν πιο ευρωπαικα πρότυπα και καλώς για να βοηθουν τις εργαζομενες, αλλα οι αιθουσες και οι υποδομες παραμένουν τριτοκοσμικες... ουτε παιδικες λεκανες δεν εχουν σε μας....

Εχει καιι την καλύτερη της φιλη στο ολοήμερο και σπαραζει η καρδια μου να την αλλαξω στο κλασσικο... δεν με βολευει καθολου ομως ουτε το 2 ουτε το 4...

Και αυτο που μου τη σπαει ειναι να το ηξερα απο την αρχη να την εγραφα στο κλασσικο τι μας ειπαν οτι μπορουμε να τα παιρνουμε στις 12 και στο ολοημερο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...