Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ουφ έγραψα και δεν τα πήρε...

Αθηνά να πηγαίνεις από εκεί, μην βασίζεσαι στο τηλέφωνο.

Εμείς 9 αύριο, βιβλία την Πέμπτη ενημέρωση γονέων αύριο!

Άντε να δούμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα εσεις σε ποιο ειστε παιδι μου? Θα πηγαίνει με κρανος το ρηνακι σχολειο?

Ελένη τι ακους, για πες...

Εγω πηγα χτες και ειδα εναν παιδικο και επαθα πλακα γιατι ειχε μια αιθουσα για τα προνήπια περιπου 10 τμ, και θα εχει λεει 17 παιδια, 18 μαζι με το δικό μου.Κοριτσια, δεν φανταζεστε, αρχισα να μετραω ποσος χωρος αντιστοιχει σε καθε παιδι και δεν επαιζε να μετακινειται χωρις να πατησει τα αλλα παιδια...

Εφυγα τρεχοντας... Πηγα και ειδα εναν αλλο κοντα μου που ειχε παει η Δαναη παλια, δεν ημουν ευχαριστημενη τοτε, αλλά ουτε τρελα δυσαρεστημενη... Δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογή, οποτε μαλλον θα καταληξουμε εκει... Εχει μεγαλες φωτεινες αιθουσες, μεγαλη αυλή, ειναι καθαρος, ειναι πολυ κοντα μας, θα βλεπει καθε μερα τηλεοραση... Τουλαχιστον ξερω τι να περιμενω...

Ο δημοτικός, ακόμα δεν εβγαλε αποτελέσματα "Εχετε δικιο, αλλα και μεις δε ξερουμε τι να κανουμε" μου ειπαν... Να βγαλετε τα αποτελέσματα ισως???

Απο Δευτερα ξεκινανε και οι δασκαλοι -λεει- απεργιες. Απο τη μια δεν ξερω τι θα κανω με το παιδι, αν απεργουν οι δασκαλες της, αλλα αν δεν απεργησουν θα τσαντιστω και θα ξενερωσω.... θελω να τις δω παντως, περισσοτερο απο τη Δανάη.

εμεις στο παλιό, στο ακαταλληο δια στοματος δημοτικου υπολληλου... με κράνος ναι...

Περνουσα απο εκει κανεις... ουτε ανκοινωση ουτε φυσικη παρουσια σχολειο φαντασμα...

Θα ξαναπερασω το απογευμα να δω καμια ανακοινωση εστω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δεν νομίζω ότι θα απεργήσουν πολλοί δάσκαλοι...

Αφροδίτη, να δεις που μόλις κάνει και την προσαρμογή ο Άγγελος και πεις εντάξεθι τελειώσαμε από αυτό θα σας πάρουν στο δημοτικό....

Λοιπόν αυτά που άκου σα είναι ότι κατά την ώρα της πληροφορικής που λέγμαε, τους βάζουν σε μια πλατφόρμα που έχει online παιχνίδια και παίζουν... στα παιχνίδια αυτά περιλαμβάνονται και ξύλο, σκοτωμοί κτλ...

Επίσης ώρα μουσικής= ταινία σε dvd

καί άλλα πολλά!

οιμε!! Αχ το Ρηνιω μας !!!

Αυριο κ εμεις αγιασμο στο νηπειο κ ενημερωση γονεων. Γι ανα δουμε τι ψαρια θα πιασουμε ....

Αφρο της φιλης μου την μικρη την πηραν λιγο πριν το Πασχα (!!!!) , μεχρι τοτε περιμενεεεεε ... κ της απο πανω μου το Φλεβαρη. Απο Σεπτεμβριο τους λεγαν οτι περιμενουν να ερθει δασκαλα..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Με ποιά λογική ρε γμτ φτιάχνουν τέτοιους χώρους για τα παιδάκια; είναι δυνατόν; Τι να πω, δε μπορώ εκνευρίζομαι.

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια. Το δικό μου δευτεράκι φέτος. :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα καλημερα!

Καλα, δε με εκπλησουν αυτα που λες για τιο ολοημερο.... τα εχω ξανακουσει...

Και να μας παρουν στου δημου, δεν προκειται να τον παω τωρα πια.

ξεκινησαν σημερα και τα δυο, πηγαν πολυ καλα, νιωθω πολυ ικανοποιημενη γιατι οι δασκάλες και των δυο, μου εκαναν πολυ καλή εντυπωση. Καλη αρχη λοιπον, σε πρωτακια και δευτερακια και νηπιακια κτλ κτλ

Σματς- σμουτς!!!

Καλησπέρα!! :)

Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας!! :)

Κι εμείς για αγιασμό το πρωί στις 9. Αύριο παίρνουν τα βιβλία αλλά το σχολείο θα λειτουργήσει αρχικά μέχρι τις 12.30. Περιμένουν δασκάλους για τα επιπλέον μαθήματα, επειδή είναι πρότυπο και θα είναι ως τις 14.00. Το ολοήμερο ακόμη δεν θα λειτουργήσει μπορεί και να καταργηεθί μας είπε η διευθύντρια. Πάντως αν λειτουργήσει θα πάρουν πρώτα τα μικρότερα.

Φ'υλακας δεν θα υπάρχει, οπότε το ωράριο πρέπει να τηρείται αυστηρά, το πρωί στις 8.10, αλλιώς οι καθυστερημένοι πρέπει να περιμένουν το διάλειμμα....

Άντε να δούμε τι άλλο θα προκύψει αυτή την μετ'εμποδίων σχολική χρονιά....

Κλαή τύχη εύχομαι :)

Καλησπέρα!!

Τί μέρα και αυτή! Καλή αρχή, σε όλα τα παιδάκια! Βιβλία αύριο, μέχρι τις 1.15 για αρχή και βλέπουμε... Η δασκάλα που μπήκε μπορεί να αλλάξει, η καλή πήρε το Α1!

Η Φιφη κυρία πού τα περσινά κλάματα! Την ερωτεύτηκε και ο Νίκος οπότε καλά ξεκίνησε!

Αύριο η μέρα του σποριδίου! Χαβιέ αναχωρεί για Βαρκελώνη και καπάκι Παρίσι για 10 μέρες.... Μιζέρια, οι γιαγιάδες διακοπάρουν, κα Ναταλία έχει κάτι σεμινάρια και φεύγει νωρίς...

Πότε θα εφευρεθεί ο διακτινισμός;

Έκανε μια συγκίνηση πάντως εεε; Ιδίως με τα σμς σας!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι που τα μπηγω ευκολάκι, δεν συγκινηθηκα περίεργο!!!!

Αυριο εμείς μέχρι τις 10.30 για τα υπόλοιπα θα μας πουν αλλα οκ νηπιαγωγείο είναι δεν έχουμε να πούμε και πολλά! χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα καλημερα!!!

μπηκα να πω τον πονο μου κι εγω...

σημερα πρωτη μερα σχολειο... το παιδακι μου μεγαλωσε... εγω αγχωμενη... το παιδι ουτε γυρισε να με κοιταξει ομως... χααχα... ο δασκαλος καλος απο οτι λενε και φαινεται αλλα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να τα αφησει(λογω αποσπασης σε αλλο σχολειο...)επισης ο καλυτερος μας φιλος ειναι στο αλλο τμημα.... αυτα.... 1και15 και εμεις σχολαμε σημερα και αυριο και απο δευτερα μαλλον 2... ελενη η πρωινη ζωνη δεν εχει να κανει με το ολοημερο.. ειναι για να πηγαινουν τα παιδια πιο πρωι(νομιζω 7) οταν οι γονεις δουλευουν... πρεπει ομως να μαζευτει ενας αριθμος παιδιων για να λειτουργησει... φιλια αγαπημενες...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Μια αμηχανία υπήρχε, σήμερα, πού να αφήσω την τσάντα μου, σε ποιό τμήμα είμαι.... Αλλά άλλαξε η δασκάλα, και μου φάνηκε συμπαθητική από μακρυά... και φέρανε ένα σωρό μπαλόνια μάλλον για τα πρωτάκια!

Πάντως ο ήχος του κουδουνιού κάτι μου κάνει....

Άντε Ανασταζί, καλή αρχή και σε σας! Μεγάλωσαν τα παιδάκια μας βρεεεε!!!!

Πού που παραπονιόμασταν για τις αϋπνίες και φτιάχναμε περπατόπιτες!

Και μένα ούτε που γύρισε, έτρεχε με τους φίλους του αλλά κάποια στιγμή που πήγα να τον χαιρετήσω και του ακούμπησα το στήθος, χτύπαγε η καρδιά του νταπα ντούπα!

Σταματάω τα μελοδραματικά, τέρμα!

καλημερα!!

ξεκινησαμε κ εμεις. 8:12-30.

Απο το αγχος του σημερα ξυονησε 5:30 αλλα παλι καλα ξανακοιμηθηκε.

καλα μου φανηκε αρχικα χτες στο αγιασμο κ σε μια μινη συναντηση που ειχαμε με την δασκαλα αλλα θα δειξει.Στο Μητσο ετυχε η αυστηρη αλλα δεν μασαει αυτος.Παλι καλα θα ιεναι μαζι με τους φιλους του απο την γειτονια.Μονο που στεναχωρηθηκ εγιατι τον κολλητο του απο περσυ απο το ιδιωτικο τον εχουν σε αλλη ταξη μιας κ ειναι ολοημερο.

Μια χαρα εφυγε το πρωι ,ανυπομονουσε κ ειχε μεγαλη [εριεργια που αλλαξε σχολειο κλπ. Ο νικολας εμπηξε τα κλαματα γιατι τυ εφυγε ο αδερφος του.

πωπω μεγαλωσαν τα παιδακια μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...