Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τόνια μου πολυ πολύ πολύ πολυ μεγαλαη αγκαλια καταρχην, κατα δευτερον κι εμεναμ ε εδνιαφερει αν μας πεις 2-3 λογακια παρπαανω η Αφροδιτη εθεσε πολυ καλες ερωτησεις...

Νομιζω οτι πρεπει κι εγω να το ψαξω περισσοτερο με την Ειρηνη δεν μου εχει φυγει απο το μυαλο...

Τζενη χρυσο μου μονο εγκυμονουσα πρεπει να εισαι για να εχει ςτικερακια????τα αγορια σου στο πηγαδι κατουρησαν? αλλα οποις εχει τη μυγαααα

Ελεν για τα κιλά στα ειπε η Χλόη, να προσθεσω μονο το εξης, προσπαθησε να τρως λιγο πιο αργα, να δινεις χρονο, γιατι πιο δυσκολα χωνευεις και οσο πιο γρηγροα τρωμε τοσο περισσοτερη κατακράτηση κανουμε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιπλέον κι εγω εφευγα ανετα για οπουδηποτε αλλου... ο Β δεν θελει...

Γερμανια βεβαια δεν μου πολυαρεσει που προκαλει μια μιζερια αλλα σκεφτομαι ποσες παροχες εχουν τα παιδια, τα σχολει, την υγεια, αυτονοητα πραγματα που εδω....δυστυχως πρεπει να πληρωσεις αδρα για να εχεις.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Tόνια μου μην αγχεσαι, εδω θα είμαστε! χαχαχα με βρεφος τώρα που να γραφεις μακρινάρια! Οποτε εχεις διαθεση (και αν εχεις στην τελικη) εδω ειμαστε....και αν δεν νιωσεις ορεξη και παλι εδω! φιλια στην τριάδα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αφροδίτη το ίδιο πράγμα πέρασε κι εμένα απ'το μυαλό μου. Δηλαδή προφανώς τα παιδί έχει μια ευαισθησία και χρειάζεται προσοχή, αλλά νομίζω οι ορολογίες δημιουργούν περισσότερο άγχος στους γονείς. Πιστεύω οτι με αρκετή φροντίδα και υπομονή, ο Κωνσταντίνος μπορεί να το ξεπεράσει τελείως.

Για τον Καναδά κορίτσια, οκ, πολλά με ενοχλούν, και πολλά μου αρέσουν. Θα ήθελα να μπορούσα να πάω ένα ταξιδάκι για 2 βδομάδες, αλλά δε θελω να μείνω για πάντα. Έχω έρωτα με την Ελλάδα τι να κάνω. Μόνο κάποιος που την έχει στερηθεί μπορεί να με καταλάβει. Είναι αλλιώς τα πράγματα εδώ... Δε μπορώ να το εξηγήσω. Ο ήλιος, ο αέρας, οι άνθρωποι...

Απλά τελευταία, έχω αρχίσει να το βλέπω πιο θετικά, γιατί δε βλέπω φως στην Ελλάδα. Και πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Τόνια, εδώ είμαστε εμείς, δε φεύγουμε. Όποτε θέλεις και έχεις χρόνο ξαναγράφεις :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Ελα Βρε Τονια, σε αγχωσα τελικά... Σιγα, οποτε και αν μπορεις και αααν θελεις να το συζητησουμε φυσικά! Προσωπικά με ενδιαφερει το θεμα, και η αποψή σου ειδικότερα. Θυμαμαι που και στο παρελθόν ειχαμε ξαναθίξει ανάλογο θεμα και συζητάγαμε για τα συμπτωματα που μας ανησυχούσαν.

Μαρη Κατσαφά, δεν αμφισβητησα τη διαγνωση, δε ξερω αν φανηκε κατι τετοιο, ουτε εχω σχεση με το θέμα, ουτε σχετική εμπειρια, ουτε εχω συναντήσει το Κωνσταντινούλι ποτε. Ουτε και ρωτησα ολα τα παραπανω για να βγαλω δική μου διαγνωση, απλά με ανησυχουν και μενα πολλές συμπεριφορές και μιας και η Τονια απευθυνθηκε σε ειδικούς, με ενδιαφέρει η αποψή της ακόμη περισσότερο. Αυτο που ειπα, ειναι οτι σε περιπτωσεις ψυχολογιας-συμπεριφοράς, ειναι ευρυ το φασμα και η καθε περιπτωση εχει την ιδιαιτερότητά της, και μου φαινεται βαρυ, να μπαινουν ολες οι περιπτωσεις κατω απο ενα βαρυ τιτλο και να δημιουργείται αρνητική εντύπωση, μιας και οι περισσότεροι απο μας που δεν εχουμε σχετική επιστημονική κατάρτιση, εχουμε συνδεδεμένες αυτες τις έννοιες ως κατι πολύ άσχημο. Δε θέλετε να ξερετε τι εικονα μου ερχεται οταν ακουω οτι ένα παιδι έχει αυτισμό. Πόσο μάλλον σε περιπτώσεις που αφορούν σε παιδί, να του κολλήσει ενας τιτλος που μπορει να επηρρεάσει όλη του τη ζωη.

Τονια μου, φιλια πολλά και σε σένα και στη φαμίλια σου!

Χλοη θυμησέ μου, για ποιά πόλη λέτε? Παντως μαλλον η ελλειψη φωτος στην ελλάδα και η συνεχης απαγοητευση με κανει να θελω να φυγω τρέχοντας...

Εμενα σημερα θα φυγει η ρούλα μου... δε μπορω να πω, μια ανακουφιση τη νιωθω...

καλημέρα!!!

Αφρο οχι μονο ανακούφισξ παρτυ πρπ να κανεις!!!

Κοριστια τα τελευταια χρονια πολυ ευκολα εδω βαζουν τα παντα στο ιδιο καζανι χωρις πολυ σκεψη κ γι αυτο κ εγω συμφωνω πως πρπ να παιρνουμε κ δυο κ τρεις γνωμες πριν βγαλουμε διαγνωση.

Καλημέρα!

Ναι ρε σόρρυ αν ήμουν επικριτική, απλά θεώρησα ως δεδομένο ότι αν η Τόνια χρησιμοποιεί κάποιον όρο και λέει κάποια πράγματα, σίγουρα το έχει ψάξει και από την καλή και από την ανάποδη και θα έχει πάει σε 500 ειδικούς να πάρει γνώμη γιατί υποθέτω φυσική αντίδραση κάθε γονιού είναι να προσπαθήσει να το κάνει πιο ελαφρύ...

Θα μας πει η Τόνια όταν καταφέρει και θελήσει, δεν ήθελα να σε στέναχωρήσω Αφρούλι.... Και σε κάνω χειρότερα τώρα που φεύγει και η Ρούλα σου...

Άντε ωρε επωφεληθείτε από τις πεθερούλες σας! Εγώ τώρα που λείπει ο Χαβιέ δεν μπορώ να σας περιγράψω τί αγώνα δρόμου κάνω... Και όταν θα αρχίσουν και τα σχολεία και οι δραστηριότητες θα γελάω σαν το Βέγγο!

Πάντως κανονίζω και θα πάω στο ντετοξ σκ το Νοέμβριο για χαλάρωση και γιόγκες οπότε κάτι είναι και αυτό! Μυρτώ ακούς???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

τι να επωφεληθουμε παιδι μου, χειροτερα ειναι μεσ σα ποδια σου, ιδιως οταν δεν κανουν κ τιπτοα απο δουλειες!!!

Εμας καθε χρονο αφιερωνει στο γιο ολοενα κι λιγοτερες μερες τι να πω...ποσο περιεργο μου φαινεται! Λειπει γερμανια ενα χρονο και μας βλεπε 3 μερες και το λεει κιολας ααα εγω απο δευτερα ΛΟΥΙΣ χαχαχαχαχαχαχ ετσι επι λεξη... τι να της πεις! (για μενα καλυυυυυυτερα)

Κρατησε παντως τα παιδια και πηγα μασαζ στα holmes παρακαλω τςςςςςςς μεγαλεια λεμε!!! Μου το ειχαν κανει δωρο.... μιλαμε ειχα τοσους κομπους στη πλατη και στον αυχενα αυτο δεν ηταν μασαζ συνεργειο αυτοκινητων ηταν ετριζα.... μου αρεσε ομως το περιβαλλον παρα πολυ και σκεφτομαι να παρω 5-6 μασαζακια δεν ειναι ακριβα αν το κανεις πχ καθε 1-2 μηνες.... πολυτελειες να μου πεις αλλα εγω δεν κανω τιπτοα αλλο...δεν βγαινω, δεν καλλοπιζομαι, δεν καπνιζω δεν αγοραζω ρουχα κιονως δεν υπαρχω τελευταια οποτε λεω να βαλω λιγη προτεραιοτητα στην Αθηνουλα απο εδω κ περα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λενιω μου, δυστυχως ρουλες με ρουλες εχουν διαφορες΄... Και δε λεω, ηταν μια ανακουφιση που δεν χρειαστηκε να ψαξω για γυναικα για μια εβδομαδα που η ηρθε και προσεχε τα παιδια, αλλα ηταν κλεισμενα ολη μερα μεσα στο σπίτι και ΌΛΗ μερα μπροστα τη τηλεοραση. "Τους ελεγα να την κλεισουν αλλα δε με ακουγαν", έλεγε. Ασε που επρεπε να εξηγησω το τι κανω και γιατι το κανω...μιας και ειχες κολλημενα δυο ματια πανω σου να σε κοιτανε...

Ενιγουέι, οτι μπορουσε εκανε η γυναικα, ειναι μεγαλη δεν εχω απαιτηση να κανει δουλειες, αλλα οχι, δεν θα ηθελα να μεινει κ αλλο- ευτυχως ουτε κ η ιδια το ηθελε!

Καλέ τι σορι, απλα φοβηθηκα οτι παρεξηγηθηκα με τις πολλες ερωτησεις που εκανα...

Καλη φαση το μασαζακι, αθηνα! Να πας με τα χιλια!

Και υα πρεπει να κανονισουμε μια φορα το μηνα να βρισκομαστε για βραδακι μονο μαμαδες, χωρις τις φαμιλιες! Πιστευω θα μας κανει πολύ καλό!

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Αχ θελω κ εγω μασαζακι !!!

Κ εξοδο βεβαια !!

Αφρο καλυτερα μακρυα κ αγαπημενοι που λενε. Αλλα για τετοιες περιπτωσεις εκτατκτης αναγκης τι να κανουμε κανουμε τα στραβα ματια κ τις δεχομαστε .... Εμενα μια φορα ειχε χριεαστει να ερθει κ 3-4 μερες κ κοντεψε να παθω εγκεφαλικο που ειχα μονο ενα παιδι κ που ειναι κ σχετικα νεα ... ακομα κ νερο να ηθελε να πιει μου το ζηταγε να της το φερω. καλα εννοειτε φαγτο,δουλειες,ρουχα κλπ δεν εκανε απολυτως τιποτα , εδω δεν κανει καλα καλα σπιτι της σε μενα θα εκανε.

Λενιω ωραιο ακουγεται το ΣΚ με μασαζακια κ γιογκες!

Αθηνα δεν λες παλι καλα που δεν καθεται περισσοτερο, Αγιο εχεις!! χαχαχα

Kαλημερούδια.

Αφροδίτη κατάλαβα τι εννοείς, και νομίζω οτι συμφωνώ.

Τορόντο θα πάμε.

Γιατί καλέ δεν τα πάτε καλά με τις πεθερές; Εμείς μια χαρά περνάμε. Μου σβήνει το φαγητο πριν γίνει, μου σβήνει το φως στην κουζίνα την ώρα που καθαρίζω φακές, παίρνει την πετσέτα μου απ'τα άπλυτα μου την ξανακρεμάει... γενικά με βοηθάει να κάνω οικονομία γιατί είμαι πολύ σπάταλη. Με βοηθάει να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Χαχαχα! Ένας λόγος να φύγω μακριά πολύ μακριάααα, ο Καναδάς μάλλον είναι κοντά. Να πάω Αυστραλία;

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα! Ετοιμαζόμαστε για το σχολείο! Άντε καλή αρχή αύριο σε όλα τα πρωτάκια! Ελπίζω να μην τους πέσει βαρύ... Έχω ακούσει τρομερές ιστορίες τις τελευταίες μέρες για τα σχολεία μας! Ας ελπίσουμε ότι είναι και λίγο υπερβολικά όλα αυτά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

εγω πάλι απογοητευτηκα νωρις νωρις... ειναι δυο νηπιαγωγεια μαζι στο σχολειο 13ο κ 15ο διπλα διπλα σε δυο αιθουσες. Το κτίριο παρα πολυ παλιο κ τσιμεντενιο (αυτο δεν με πειραζει το λεω για αλλο λογο που θα εξηγησω παρακατω)

Παίρνω τηλέφωνο να ρωτησω τι ωρα ειανι ο αγιασμός (γιατι αλλου ειναι 8 αλλου 10 και μιση) το τηλεφωνο εχει μεταφερθει λεει.... παιρνω στο δημοτικο που συστεγαζεται (διπλα η αιθουσα κ παλι) ααα δεν ξερουμε τι ωρα εχει το νηπιαγωγειο αγιασμο (συνηθως εχουν την ιδια ωρα σε μας και βγαινει κ ανακοινωση)

Παιρνω στον δημο κ μου λενε.... το σχολειο σας εχει μεταφερθει το καινουργιο κτιριο στη φυσικη του εδρα... (εμεις ειμαστε στο 15ο αυτοι εννοουσαν για το 13ο) και το σχολιο του....αγκαθι στην καρδια " κ απορω γιατι δεν ειχε γινει τοσο καιρο παρα να ειναι σε αυτη τη τρυπα με τους ποντικους και τους σοβαδες να πεφτουν στα κεφαλια των παιδιων.

! ! ! δηλ οσ ηταν στο 13ο τα "τυχερα" που μεταφερθηκαν οκ, το παντελως ακαταλληλο κτιριο ειναι οκ για τα παιδια του 15ου που παραμειναν ....

μετα από 2 τηλέφωνο και 1 σε κινητο (!) το στανταραμε που ανηκουμε κ που θα παμε αυριο... το τι ωρα ακόμη παιζεται...

Δηλ παντως οι γονεις απο το 13ο που μεταφεθηκε θα πανε στο σχολειο χαχαχαχα χωρις να ξερουν οτι το σχολειο ειναι αλλου,μ γιατι λεει δεν ειχαν τηλεφωνα γονιων κ υποθεσαν οτι αν ενας γονιος περνουσε θα ενημερωνε κ τους αλλους ! ! ! !

....

Καλη αρχη με σοβαδες χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...