Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη,εχεις δοκιμασει υποθετο γλυκερινης?υποθετω επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη,αφου επιτρεπεται κ στο θηλασμό.σε μενα δουλεψε ρολόι!!!για το τικερακι,επιλεγεις τ ο μικρο μεγεθος-δεξια

Ξεμπέρδεψε ο Σοζ??επιτέλους το παιδάκι...Τζενάκι δεν εχω αποψη επι του θεματος,αλλά η κουνιάδα μου που μενει Αθηνα κανονισε να δινει 430-450 ευρώ για 3 βδομαδες το μηνα (δηλ.ουσιαστικα 15 περιπου εργασιμες-τις υπολοιπες θα κατεβαινει η πεθερα μου για ενισχυσεις!), 8.30-4.00,ενα παιδάκι..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τονια μου περαστικά κι αγύριστα!!!!!!

Λογικο το να δυσκολεύεται στο περπάτημα και να είναι καταβεβλημένο, δεν είναι και λίγο πράγμα η καταστολή. Εδώ ο σόζω που στα πρώτα χειρουργεία ήταν οχταήμερα κλινήρης και μετά τις πρώτες μέρες δεν περπάταγε καλά, πόσο μάλλον ο γιωργάκης που ήταν εντατική! Ένα μεγάλο φιλί στο αστεράκι σου και σε σας για τη λαχτάρα που πήρατε.

Ο θοδωρίκος λογικά ξεμπέρδεψε. Με εντυπωσίασε για άλλη μια φορά πόσο συνεργάσιμος και ώριμος ήτανε σε όλη τη φάση. Τώρα είμαστε σπίτι, πονάει λίγο αλλά παίρνει αρκετά παυσίπονα και απλά σβήνουμε γραμμούλες στους τοίχους να περάσει αυτός ο μήνας για να μπορεί να λυσσάει χωρίς περιορισμους.

Χλόη παιδί μου για τόσο μακρυα το σκέφτεστε;;; Στον καναδά έχετε οικογένεια; Σας αρέσει σαν ενδεχόμενο ή το σκέφτεστε σαν λύση ανάγκης;Πάντως συγκατοίκηση με πεθερά είναι τρελή χαρντκορίλα!

Τζενάκι δεν έχω ιδέα για το οικονομικό πρόβλημα που βάζεις.

Για το μυρτέιρο αφιερωμένο εξαιρετικάααα

9hPv_LgyKEE

Legkoyli θα επαναλαβω την ευχη της Κατσαφ γιατι πολυ γελασα, με γεια και καλοφορετο το νεο τσουτσουνακι!

Τζενη μου αρεσει που λες να βαλει τικερακι η Ελενη κι εσυ δεν εχεις! Οσο για τη γυναίκα κι εγω ζαλιστηκα, σορρυ δεν εχω ιδεα. Να της πεις ακριβω οτι σκεφτεσαι χωρις ενδοιασμους οπως τα λες σε μας....

Χλοίτσα μου (((__)))

αυριο ξεκιναμε τζουντο με την μικρή δεν κρατιεται και αργοτερα κολυμβητηριο ακι τα δυο.... θα ζοριστουμε αρκετα οικονομικα αλλα τι να γινει.... ηθελα κ πιανο στην αρχη να παει κ μετα να της κάνω εγώ, αλλά δεν ξερω αν θα το καταφερουμε πολλα εξοδα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαρη Αθηνα τι λες? φτου φτου φτου τι τικερακι? αφου δεν ειμαι εγκυος! οιμε!!! να βαλω λες για την νυφη μου πιανετε?

καλημερα ειπα δεν ειπα, που να πω ταραχτηκα κ μονο με την ιδεα της εγκυμοσυνης καταλαβενετε χαχαχα

Εμεις ξεκιναμε ποδοσφαιρο αυριο κ απο εκει κ περα αν μας κατσει το προγραμμα κ δεν εχει Παρασκευη προπονησεις οποτε μπορουμε θα πηγαινουμε κ σε ενα εγραστηρι που πηγαιναμε κ περσυ που εκανε διαφορα εκει θεατρικο παιχνιδι,μουσικοκινητικη κλπ

Για το Νικολα τιποτα κ φετος απο του χρονου . Τ καημενο παλι στην απ εξω θα μεινει.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Εγώ λέω να αρχίσουμε δραστηριότητες από τον Οκτώβριο!

Να πάει σχολείο πρώτα και μετά! Και τη Φίφη θα την πάω κολυμβητήριο, ελπίζω να θέλει...Χορό από του χρόνου... Να δω πώς θα πηγαίνουν...

Σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω... Στο μεταξύ ενώ τρώω πολύ προσεκτικά τα κιλά ανεβαίνουν... Τρώω χόρτα και σαλάτες και φρούτα και παίρνω κιλά! Να δείτε που θα φτάσω τα 20 κιλά και με προσεκτική διατροφή! Αν είναι έτσι θα αρχίσω τα σουβλάκια και τις πίτσες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλησπέρα κοριτσούδια!

Ελενίτσα μην αγχώνεσαι λε, αφού τρως καλά αυτό έχει σημασία. Μάλλον υγρά είναι. Προσπάθησε να πίνεις αρκετό νερό και να μην τρως πολύ αλάτι.

Όταν γεννήσεις θα πέσουν με τη μία.

Λέγκω μου πήρε μερικές προσπάθειες να διαβάσω τη χαρντοκορίλα χαχαχα! Ταιριάζει όμως γάντι στην κατάσταση.

Έχω γεννηθεί κι έχω μεγαλώσει στον Καναδά. Έχω αδερφούς και αρκτούς φίλους εκεί. Αν θέλω να πάω; όχι δε θέλω. Δε θέλω καθόλου. Αλλά δε μπορώ να βρω άλλη λύση, και απλά κουράστηκα. Κουράστηκα πολύ αυτή τη μιζέρια απ'όταν ήρθα την τελευταία φορά. Κάποτε ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είχαμε συνέχεια δουλειά και πληρωνόμασταν και καλά. Τώρα έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση.

Εγώ που να βρω μια δουλειά να προσέχω κι εγώ πιτσιρίκια που μ'αρέσει κιόλας;

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Αθηνούλα, μακάρι να ήμασταν κοντά να κάναμε κ μεις τζούντο..θα ήταν ιδανικό για τον Κων/νο, ειδικά έτσι όπως περιγράφεις την κοπέλα, θα του άρεσε..σκεφτόμαστε να τον γράψουμε ταεκβοντο, αν βεβαια δεν κλωτσήσει και πολύ με τα κολλήματα που τρώει.Υπάρχει περίπτωση να έχει ακούσει αυτός ο φίλος σου για κάποιο καλό γυμναστήριο για παιδάκια εδώ στην Πάτρα??Για ρώτα , αν μπορείς..

Για τον Κων/νο δεν σας έχω πει...Σας είχα μιλήσει στο παρελθόν για τη συμπεριφορά του, που με προβλημάτιζε κλπ,κλπ.Πέρσυ την άνοιξη ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε..πήγαμε σε παιδοψυχολόγο, παιδοψυχίατρο, παιδονευρολόγο, έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο,όπου του έκαναν ειδικές εξετάσεις για καρυότυπους, κάτι με το DNA κλπ, κλπ, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Εν τέλει και για να μη σας κουράζω, διαγνώστηκε με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, το οποίο είναι με άλλα λόγια ο αυτισμος. Το καλό είναι ότι είναι οριακός στο φάσμα, όπως μας λέει η εργοθεραπεύτριά του, πράγμα που σημαίνει ότι δουλεύεται και βελτιώνεται..Ηρθε όμως σε μια περίοδο που κ γω ήμουν χάλια ψυχολογικά (πέρυσι που σας έλεγα) και με έκανε ράκος. Αλλά το ξεπεράσαμε και τώρα το αντιμετωπίζουμε, το δουλεύουμε και θα δούμε...είναι όμως πολύ κουραστικό, ώρες ώρες κλατάρω...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

(((Tόνια))) Πιστεύω οτι αφού όπως είπες είναι οριακός στο φάσμα, θα το ξεπεράσει, και ναι μπορεί να το ξεπεράσει. Υπάρχουν τρόποι που μπορεί να βελτιωθεί πολύ. Δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες, αλλά πράγματα όπως όχι ζάχαρη, όχι τηλεόραση, όχι γλουτένη, έχουν βοηθήσει αρκετά παιδάκια. Εύχομαι όλα καλά να πάνε.

Καλημέρα κοριτσάκια.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Βρε Τόνια υπομονή! Πρέπει να έχετε δύναμη να το αντιμετωπίσετε, δεν πήγαινε το μυαλό μου καθόλου...

Ψάξτο και αλλιώς πάντως, αυτά που λέει η Χλόη έχουν μεγάλη σημασία! ΆΝτε όμως να κρατήσεις το παιδάκι μακρυά από γλουτένη!

(((Τονια μου )))!!! Ολα μαζεμενα σας ηρθαν κοριτσακι μου. Αλλα θα το ξεπερασετε.Αφου ειναι οριακα, σιγουρα θα ξεπεραστει.Θελει δουλιτσα ομως αλλα το αποτελεσμα θα σας δικαιωσει.

Αυτο με την ζαχαρη το εχω ακουσει κ εγω απο γιατρο.Το ειδα κ στον δικο μου τωρα που ηταν χωριο κ ετρωγε συνεχεια βλακειες ηταν στην τσιτα κ εκανε κ πραγατα που δεν εκανε ποτε εδω.Τωρα που επεστρεψε ,χωρις καν να τον πιεσουμε εμεις να μην τρωει γλυκα, ηρεμισε παρα πολυ.Θα φαει κατι σαν παιδακι μες στην μερα αλλα με μετρο.Βεβαια παιζει ρολο που ηρθε κ σπιτι κ ειναι μαζι μας αλλα ολα λιγο λιγο μετρανε.Κ η Αθηνα το ελεγε περσυ νομιζω που της το ειχε συστησει ο ομοιο για την ζαχαρη.

Χλοη μου ειναι μεγαλη αποφαση να φυγεις γι ατο εξωτερικο κ θελει δυναμη να το κανεις.

Εμας εδω στην δουλεια εχουν φυγει δυο συναδελφοι για Αυστραλια.Ο ενας μαλιστα δεν ειχε κανεναν εκει κ εδω ειχε παρα πολυ καλη θεση.Απο οτι λεει δεν το μετανοιωσε καθολου κ η ποιοτητα ζωης εκει ειναι καλυτερη για την οικογενεια του , αλλα κ τα λεφτα που παιρνει πολλα.

Πάντως στην Αυστραλία θα πήγαινα κι εγώ! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει σαν ιδέα... Δύσκολο βέβαια αλλά μου κάθεται καλά!

Και Καναδά, απλά σκέφτομαι το κρύο εκεί... Κατά τα άλλα νομίζω ότι θα είναι ωραία! Χλόη γιατί είσαι αρνητική? Τί σε κρατάει εδώ αν εκεί έχεις φίλους και οικογένεια? Και εδώ δεν έχετε δουλειά?

Άνετα θα πηγαίνα Καναδά... Παρα το κρυο. Εχει παει εδω και 4 χρονια ενα φιλικό μου ζευγαρι που μενανε ελλαδα και μου πεφτουν τα αυτια με ολα αυτα που κανουν. Η κοπέλα ηταν απο κει, ειχε την οικογενεια της. Ζοριστηκαν βέβαια με την αλλαγή, αλλα ειναι πολλά τα υπέρ....

Χλόη μου, σου ειχα πει για αυτούς απο παλιά...

Τονια, ποια ηταν τα συμπτωματα που σε προβλημάτιζαν? Και οι ειδικοί που ειδατε ηταν εξαρχης ψιλιασμένοι ή πηγαν με τη μεθοδο του αποκλεισμού? Σας εχουν δωσει και φαρμακευτική αγωγή? Πιστευεις οτι αν συνεβαινε αυτο μερικά χρονια πριν, σε μια μεση οικογενεια, θα εδιναν οι γονεις σημασία, ή απλα θα χαρακτηριζαν το παιδι ζωηρό? Ή μηπως εχει πιο εντονα συμπτωματα?

Θυμησέ μου, τωρα θα παει νήπιο? Θα παει σε τμημα ενταξης?

Εννοειται οτι απαντας, αν θες και σε ότι θες, διαβασα τι σου γραφω και μοιαζει με ανάκριση... :mrgreen: Απλα ωρες ωρες μου φαινονται πολυ βαριες καποιες ορολογιες που φανταζομαι θα με αγχωναν παρα πολύ αν μου τις έλεγαν για διαγνωση και που στη πραγματικότητα να ειναι απλα μια ιδιετερότητα που αντιμετωπίζεται με απλές κινησεις-δραστηριοτητες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...