Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Θέλω να σας πω και κάτι ασχετό αλλά μετα την ανακοίνωση της Μυρτους κολλάω...αλλα θα το γράψω έτσι αν αλλάξουμε και θέμα.

Δεν το συνηθίζω γενικώς να προτείνω δραστηριότητες/γιατρους/εστιατορια/οτιδηποτε :-P αλλά όταν πρόκειται για τον τομέα μου και για κατι που είμαι τόσο σιγουρη ότι είανι καλό θα κάνω εξαίρεση. :-P

Ελένη αν θέλεις ενημέρωσε κι αλλους γονεις πλιζ μιας και προκειται για την περιοχη σου.

Ο καλύτερος μου φιλος και κουμπαρος (είναι μάλιστα τυφλός το αναφέρω απλώς ενημερωτικά ανέκαθεν ήταν ανεξάρτητος και εχει δουλέψει μονος του απο τα 18 του σε διαφορες δουλειες και χρονια προπονητής σε αλλους συλλογους και τόσο ασωστα μεγαλωμένος και ακομπλεξάριστος που το ξεχνάς) άνοιξε σχολή τζούντο στα βριλήσσια, και θα διδάσκει ο ιδιος μαζί με μια κοπέλα (εξαιρετική τζουντοκα και κυριως ε ξαι ρε τικη με τα παιδιά ήρεμη και τοοοοσο τρυφερη την εχω δει παμπολες φορες και σε αγωνες κλπ ειναι αψογη! ! ! τα λατρευει τα πιτσιρικια και ειναι φοβερη δασκαλα...) τα πιτσιρικια... και τα τμηματα των μεγαλύτερων και ενηλίκων καθως και αυτοαμυνα ο τοπ, ο ΜΟΝΟΣ στην Ελλάδα για μένα που ξέρει πραγματικό τζούντο, που εχει μαθητευσει στο κοντοκαν εκει που γεννηθηκε δηλ το τζουντο στην Ιαπωνία, και ο μονος διεθνης διαιτητης που εχουμε.... εν παση περιπτώση εγώ προσωπικα αν κάπου θα εμπιστευομουν το παιδακι μου για το συγκεκριμενο αθλημα (που ειναι υπεροχο) θα ήταν εκεί. Θα αρχίσουμε σίγουρα απο Σεπτ εμείς...

Ουτε δικος μου να ήταν ο συλλογος χαχαχαχα αλλα είμαι ενθουσιασμένη και σας ενημερώνω αν εχετε γνωστούς που ειχαν σκοπο να αρχισουν καποια τετοια δραστηριότητα τα παιδάκια να τους ενημερώσετε...

Θέλω πολύ (αν και είμαι σίγουρη με τετοια ονόματα) να πάνε καλά!

Εχουν περάσει παρα πολλά τα κουμπαράκια μου και τους αξιζει... αλλά πέρα απο αυτό είναι πραγματικά γνώστες και κάνουν καλή δουλειά....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενα ωραίο απογευμα τρωγαμε φιστικια και ετσι λαιμαργο και φαταουλικο που ειναι το Γιωργάκι μου, του έδωσα κ γω η άχρηστη να φάει ...αυτός σε κάποια φάση πνίγηκε, έβηξε πολύ και ύστερα από ώρα σταμάτησε, έφυγε, σκεφτήκαμε..έλα που δεν έφυγε το ρημάδι αλλά πήγε και σφήνωσε σε βρόγχο..από την επόμενη μέρα ξεκίνησε το παιδί να έχει βράσιμο, πού να πάει όμως το μυαλό μας, λέμε είναι από την ευαισθησία που έχει και,απουσία της παιδιάτρου (ήταν η βδομάδα του 15αυγούστου)ξεκινήσαμε αερολίν. 10 μέρες μετά το σκηνικό πάμε παιδίατρο για τυπική εξέταση και της λέω, τί γίνεται μ'αυτό το βράσιμο, δε λέει να φύγει και όλως τυχαίως της αναφέρω το σκηνικό με το φιστίκι. μας στέλνει για ακτινογραφία θώρακος το ίδιο βράδυ (πάιχτηκαν σκηνικά με γιατρούς-ζώα, θα σας πω άλλη φορά), διαπιστώνεται η ύπαρξη ξένου σώματος, γίνεται εισαγωγή, την επόμενη μέρα βρογχοσκόπηση και στα καπακια διακομιδή στο Ρίο στη ΜΕΘ, όπου μπήκε σε καταστολή με αναπνευστήρες κλπ., γιατί μετά από τόσες μέρες που έμεινε αυτό το σκασμένο στα πνευμόνια προκάλεσε λοίμωξη. Δόξα τω Θεώ, χτες βγήκε, είναι εμφανώς καταπονημένος, δεν μπορεί να στηρίξει τα μέλη του, να περπατήσει, να κουνήσει καλά τα χεράκια του,αλλά η όρεξη δεν κόβεται με τίποτα!!Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα, γιατί δεν μπορώ να βλέπω το μωρό μου καθηλωμένο στο καροτσάκι...τώρα μπορώ να καταλάβω εν μέρει τί τραβάνε οι γονείς με ανάπηρα παιδάκια...Γολγοθάς...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΞΗΡΟΚΑΡΠΙΑ.................

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Βρε Τόνιααααα...... πω πω το καημενακι!!!!!! Ευτυχως ολα καλα....

Η αδυναμια των ακρων παντως μηπως ειναι και απο τη κορτιζονη? (πηρε?) η γιατρεσσα παρακαλω το μικρόφωνοοοοο

Κι εγω τους δινω αβερταα τα ξηροκαρπια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Βρε Τόνια! Πωπω! Τι πάθατε από ένα φιστίκι!! Ευτυχώς που είναι καλά τώρα το παιδί.

Εγώ τα'χω παίξει εδώ μέσα. Δεν την παλεύω άλλο. Ψυχρό πόλεμο μου κάνει η πεθεριξ. Ουφ. Λίγο έμεινε... ελπίζω.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.

Καλα Τονια, ευτυχως που σου εκοψε και ειπες στο γιατρο το συμβαν με το φυστικι και προλαβατε τα χειροτερα... Να αναρρωσει γρηγορα το μωρακι Τονια μου και αγυριστα να ειναι.

Χλοη, εχετε τιποτα υποψη? Ενταξει θελει πολυ δυναμη αυτο που κανεις πάντως, κουραγιο και ευχομαι γρηγορα να πατε σε δικο σας σπιτι. Χωρις να ξερω λεπτομεριες για την περιπτωσή σας, αυτη η σχεση μεταξυ πεθερονυφων ή και γενικότερα αυτη η ανταγωνιστικότητα με ενοχλει πολυ ρε γμτ... Και με ενοχλει γιατι την εχω και γω, αλλιως θα γελουσα απλώς... Πολύ θα ηθελα να μην την ειχα...

Να ευχηθω και απο δω μεγειά το νεο υγιεστατο και ομορφο πουλακι του Μποζωρίκου μας, εφαγε ταλαιπωρια ολα αυτα τα χρόνια το παιδακι και μαζι και το σόι του, αλλα τελος καλο όλα καλα!

Κατσαφά, εκανες αυχενικη?

Καλημέρα!!!

Άντε Τόνια περαστικά και αγύριστα... Όντως τρομερό που το ανέφερες στην παιδίατρο...

Αυχενική την επόμενη βδομάδα... Περιμένω πώς και πώς για να πάω μετά να βάψω το μαλλί μου! Επίσης μάλλον θα κάνω και παρακέντηση... Με ρωτάει τί θέλω, αλλά εγώ δεν έχω άποψη... Δηλαδή μάλλον θα κάνω για να μην έχω την αγωνία...

Μου έδωσε τελικά γάλα Μαγνησίας! Έχετε πάρει ποτέ? Χάνετε! Υπέροχο πράγμα... Ακόμα βέβαια δεν έχω δει αποτελέσματα αλλά περιμένω με ανυπομονησία!

Τελικά έχω πολλά πράγματα να περιμένω! Κατά τα άλλα θέλω να κανονίσω παιδίατρο και οδοντίατρο για check up για τα παιδιά, και να ετοιμάσουμε δωμάτιο με γραφείο κτλ...

Αυτά τα φθινοπωρινά νέα, με γεια τα πουλιά καλοφόρετα να είναι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλησπέρα!

Αθηνά πολύ θα ήθελα να μπορούσα κι εγώ να βάλω τα παιδιά για τζούντο.

Αφροδιτάκο, για Καναδά λέμε...

Μεγειά λοιπόν το καινούριο υπέροχο πουλάκι του Θοδωρή! Να μην ξαναταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά το παιδάκι μας.

Λενιώ πόσες εβδομάδες είσαι κορίτσι;

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα κοριτσακια!!

Μεγεια στο Σοζωρακι μας! Επιτελους τελειωσαν τα βασανα του!

Ελενιτσα βαλε βαλε τικερακι να βλέπουμε. Εγω ενα διαστημα ειχα παρει κ φυτικες ινες σε σκονη ( διαλυεις μια κσ σε λιγο νερο φοβερο ....) κ ετρωγα κ δαμασκηνα,ακτινιδια ,αλ μπραν ....

Κ εμεις θελουμε κρεββατια να δουμε ποτε θα παρουμε!

Χλοη μου χαρας το κουραγιο σου ειλικρινα ομως.Δεν θα μπορουσα να μεινω με την πεθεριξ ουτε μια μερα. Εικονισμα πρπ να σε κανει ο αντρας σου!!

Τονια καλη αναρρωση να εχετε.Καλ αεμενα δεν νομιζω να μου περναγε ποτε απο το μυαλο να συνδιασω το φυστικι με το βηχα μετα ..Μπραβο σου!!!

κοριτσια σας εχω προτζεκτ

λοιπον για την γυναικα που μας κραταει το νικολα ειχαμε συμφωνησει κ της διναμε περσυ για 5 ωρες χοντρικα πενθημερο 350 ευρω ( την μια εβδομαδα δουλευε 6 ωρες ενω την αλλη 3,5).Οσες φορες ( που ηταν πολλεεες) ελειπε λογω απεργιας του συζυξ στην δουλεια η ηταν εδω η μαμα μου την πληρωνα κανονικα.Το ιδιο κ Χριστουγεννα της εδωσα διπλο κ Πασχα δωρο κ καλοκαιρι.Τα Χριστουγεννα μαλιστα ελειωε 15 μερες κ πληρωθηκε.Τον Μαιο κ Ιουνιου που ηταν στα κλεισιματα η δουλεια του Τ ηρθε ανα μηνα ουτε 8-10 μερς απο 5-6 ωρες κ της δωσααμε 250 ευρω ανα μηνα αλλα δεν τα πηρε κ δεχτηκα 200 ανα μηνα. Τον Ιουλιο που δουλεψε 9ωρο της εδωσα για 3 βδομαδες 350 κ τον Αυγουστο για 2 βδομαδες 8ωρο 250.

Φετος τωρα.

Αν ο Τ δεν αλλαξει δουλεια κ ερχεται 8-4 ποσα να της δινω; Θα παιρνει κ τον Μητσο απο το νηπιο 12:30 ( ειναι ακριβως διπλα απο το σπιτι) κ απο 12:30 - 4 παρα θα τα κραταει κ τα δυο.

Αν ο Τ αλλαξει δουλεια θα δουλευει παλι αναλογα την βαρδια του απο 4-6,5 ωρες κ μια βδομαδ ατο μηνα θα παιρνει τον Μητσο απο νηπιο.Μαζι θα τα κραταει κ τα δυο ανα βδομαδα κανα δυωρο χοντρικα.Θα υπαρχει κ βδμαδα που δεν θα κραταει το Μ καθολου.

Σας εμπλεξα πολυ?

Επεισης τα λεφτα που της εδινα μεχρι τωρα τα θεωρειτε πολυ λιγα?

Στην αρχη που ηρθε κ της ειπαμε τις ωρες κ τα λεφτα μας ειπε οτι ηταν αρκετα γιατι επερνε κ ταμειο το οποιο πριν κανα διμηνο τελειωσε.

Τωρα σημερα την πληρωσα τα 250 για 2 βδομαδες 8ωρο τον Αυγουστο κ μου ειπε να δουμε το οικονομικο γιατι λεει οτι τα 200 που πηρε για τον ΜΑιο κ Ιουνιο ηταν λιγ ακ το εκανε χαριστικα επειδη δεν δουλευε στη ουσια ο Τ. Αφου 8 μερς μισες δουλεψε ποσα να της εδινα?

Η αληθει ειναι πως αγχωθηκα λιγακι σημερα κ νευριασα κ λιγο γιατι μεχρι στιγμης της εδινα οσα ειχαμε πει κ παραπανω .Ενα μηνα ολοκληρο δεν εχει δουλεψει ποτε κ δεν της εχω κοψει ουτε μερα κ επισης απο τη στιγμη που τοτε μονη της αρνηθηκε τα 250 που της δωσαμε κ μαλιστα την ρωτησαμ εποσα θελει δεν τα δωσαμε αυθαιρετα , γιατι τωρα μας το κανει θεμα κ δεν το ειπε τοτε?

Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?

Τζένη μπερδεύτηκα με όσα μου γράφεις αλλά θα σου πω εγώ τί δίνω για να βγάλεις άκρη.

Λοιπόν δίνω 750 μικτά (συμπεριλαμβάνεται εργόσημο) δηλ της Ναταλίας της βγαίνει γύρω στα 625 καθαρά. Αυτό είναι για 8 ώρες όταν έχουν σχολείο (και γενικά δεν με νοιάζει πόσες ώρες θα είναι απλά τους παίρνει από σχολεία, σχολικά και φεύγει στις 7) και από το πρωί (στις :cool: όταν έχουν διακοπές, αρρώστιες κτλ.

Μου καθαρίζει, σιδερώνει, και γενικά είναι πολύ καλή. Αλλά είναι ένας άνθρωπος που μου λύνει τα χέρια, και γι αυτό μπορεί να είναι τα λεφτά παραπάνω από όσες ώρες είναι με τα παιδιά! Αλλά έχω ήσυχο το κεφάλι μου για το αν έχουν απεργίες, αργίες και ότι άλλο!

Δώρα δεν δίνω, ολόκληρους μισθούς, ότι έχω και μπορώ κάθε φορά! Αλλά πραγματικά προσπαθώ να είναι ευχαριστημένη γιατί το αξίζει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...