Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσούδια!

Εδώ είμαι κι εγώ μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι.

Επειδή το παιδεύω αρκετή ώρα και δεν ξέρω πως να το ρίξω καταλήγω στο μπαμ και κάτω:

Λοιπόν, πρίν ένα μήνα (ακριβώς...σαμπάνια! ) χωρίσαμε με το σούπερμαν και επομένως σας επιτρέπω να μην τον αποκαλείτε έτσι!

Μέσα σ'αυτό το μήνα έχω κάνει τα πάντα: Έχω απελπιστεί, έχω ξεαπελπιστεί, έχω σπάσει αντικείμενα, έχω γίνει ντράμα κουίν, έχω κάνει διακοπές σόλο με τα παιδιά, έχω διαπιστώσει τι απίστευτο κεφάλαιο στη ζωή μας είναι οι φίλοι και έχω διαβάσει πολλά βιβλία για να μην σκεφτόμαι πράγματα που δεν πρέπει.

Τώρα, τα προβλήματα είναι πολλά, σιγά σιγά θα αντιμετωπίζονται, και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ξυπνήσω και να έχει περάσει ήδη ένας χρόνος και όλα να έχουνε μπει σε μια σειρά. Από την άλλη και αυτός ο ένας χρόνος δε μπορεί να κρύβει μόνο άσχημα, όλο και κάτι καλό θα βγει από όλα αυτά.

Εντάξει, δεν το αναλύω άλλο....θα τα πούμε και από κοντά όταν κάνουμε κάποια συνάντηση.

Σας αγαπώ πολύ και μου λείψατε. Μουτς.

(αγόρι θα έχει η Κατσαφά, μη λέτε χαζά! )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει όποτε έχω καιρό να μπω ή καποια θα είναι εγκυος ή κατι άλλο συνταρακτικό θα συμβαίνει.

Μυρτώ δεν έχω να σου πω κάτι επι του θέματος, μόνο καλά κουράγια και εδώ είμαστε σε ότι πρακτικό μπορεί να χρειαστείς. (και δεν το φανταζομουν ΠΟ ΤΕ για μενα πιο πιθανο το ειχα να ειμαι η πρωτη που θα κανω αυτη την ανακοινωση....)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Άντε μπράβο γιατί πόσα πλυντήρια θα έβαζες πια....

Μου άρεσε το ντράμα κουίν! Ε όχι και ντράμα κουίν!

Σου πάει η σόλο καριέρα πάντως εγώ αυτό έχω να πω!

Κι εγώ αγόρι λέω, έτσι για να κρατήσει την πρωτοκαθεδρία η Φίφη! Αλλά στοιχηματίστε έτσι για να περνάει η ώρα! Τί μόνο ο πρίγκηπας θα έχει αυτό το προνόμιο?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

οιιι τι νεα ειναι αυτα

Μυρτακι αφου ειναι για καλο ολων σας καλυτερα ετσι απο το να ταλαιπωρειστε κ να χαλιεστε.

Εννοειτε πως οτι χρειαστεις αν απασα στιγμη ειμαστε εδω .

Αρχικα νομιζα πως θα ελεγες κ εσυ για εγκυμοσυνη ....

Γεια σας κορίτσια!

Κάτι συμβαίνει με τις ειδοποιήσεις γμτ και σήμερα αποφάσισα να γκουγκλάρω το φορουμ για να δω νέα σας κι έπεσα πάνω ΣΤΗΝ ανκοίνωση...... (((((((((Μυρτάκο μου))))))))) :roll: χμμμ δεν ξέρω τι να πω... δύσκολο το έργο, αλλά τα προβλήματα θα ξεπεραστούν με τον καιρό. Όπως είπε και η Αθηνά εδώ είμαστε ;)

Να πω και συγχαρητήρια για το νεοφερμένο ζουζούνι της Τόνιας και για την εγκυμοσύνη της Ελένης. (κι εγώ για αγόρι το έχω)

Άιντες να βρεθούμε και από κοντά τώρα που είμαστε όλες εδώ...

Διαφημίσεις

Μετά από 9 μέρες σε καταστολή στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ρίου, σήμερα το αγοράκι μου επιτέλους ξεκαλωδιώθηκε και ξύπνησε..ο Γιωργάκος μου, ο μπούκλας, ο χοντρούλης μου...και όλα αυτά για ένα γα@#$%^νο φυστίκι...θα σας πω λεπτομέρειες όταν μπορέσω.η μπουμπού καλά, θηλάζει κ φουσκώνει, κλάνει ολημερίς και ολονυχτίς...πάω γιατί με καλεί...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Αχ βρε Τονια, τι ταλαιπωρία και τι αγωνία... Μου σηκώθηκε η τρίχα καλε... Αλλεργία έπαθε το μωρακι? Περαστικα και γρηγορα βρε παιδί!

Αθηνούλα, χρόνια πολλα για το ανεξάρτητο κατάγλυκο αγοράκι σου! να τον χαίρεστε καλή μου!

Μπονζουρ μπονζουρ!!!

Σας το εχω πει εγω , αμα δε μπει η Μυρτω, το καφεδάκι μας δεν ξεκολλάει!

πωπω βρε Τονια τι ηταν αυτο που επαθε το παιδακι σας;περαστικα βρε κοριτσακι κ να ειναι το τελευταιο κακο που σας συμβαινει.

Αθηνακο να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου κ ολοι βεβαια οσοι εχετε Αλεξανδρους Αλεξανδρες

Ελεν γιορταζει κ ο Αλεκος σημερα η ειναι αλλο ονομα? μην γελατε ρε δεν τα παω καλα με αυτα... Αν ναι να τον χαιρεστε κ με το καλο ο μπεμπης σας!!! Κ εγω για μπεμπη σε κοβω.

Ειναι κ η νυφη μου εγκυος για να δουμε μπας κ δουμε κοριτσι απο αυτους!!

Λεγκω η κοντεσα μας τι κανει?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ευχαριστούμε για τις ευχές! Σήμερα υποσχέθηκα αλλού φαν παρκ και από τώρα το σκέφτομαι αν θα αντέξω... Από τις 7 έχει ξυπνήσει και νομίζει ότι θα πάμε...

Αθηνά, να τον χαίρεστε τον φατσουλινο σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη χρόνια πολλά στον γλυκό Αλεκούκο!!!

Αθηνούλα και σε σένα χρόνια πολλά για τον Άλεξ! Να τα χαίρεστε τα αγόρια σας :)

Τόνια περαστικά στο παιδάκι σου! μεγάλη τρομάρα περάσατε....

Καλησπέρα!

Τόνια τι πάθατε! Είναι αλλεργικός ο Γιωργάκης; Περαστικά κι αγύριστα βρε κορίτσι.

Μυρτούλα μου γλυκιά, πολλές πολλές πολλές αγκαλιές! Εύχομαι όλα να πάνε κολά. Και να ξέρεις οτι είμαστε εδώ για σένα.

Χρόνια πολλά στον Αλέξανδρό της Αθηνούλας, και στον υπέροχο πανέμορφο γαμπρούλη μου τον Αλεκούκο! Να τους χαίρεστε κορίτσια τους κούκλους σας.

Ελένη βάλε τικεράκι να μετράμε κι εμείς τις βδομάδες!

Τα παιδάκια μου ετοιμάζονται να πάνε στην πυλωτή να παίξουν με τα γειτονόπουλα. Μαζεύονται όλα μαζί και παίζουν. Μεγαλώσανε τα ζουζούνια μου. Ακούω τον Απόλλωνα που φωνάζει από κάτω μερικές φορές "φτου και βγαίνω" ή "φτου Νικόλαααα, φτου Χριθτίνααα" και λιώνω χαχαχα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...