Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρααα!

Γυρίσαμε κι εμείς από Ναύπλιο. Είχαμε πάει στη μαμά μου. Όχι για πολύ, 5 μέρες μόνο, αλλά ήταν πολύ ωραία.

Λεγκούλι πόσο χαίρομαι που περάστε καλά!

Μου έχετε λείψει όλες πολύ. Άντε τώρα που γυρίσατε να κανονίσουμε συνάντηση.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερεεεεες

Μας πήρανε και τα δύο μέσω έσπα... ξεκινάει και το μυρσινιω λοιπόν σχολείο! Δεν το περίμενα καθόλου γιατί είναι πολύ λίγοι οι βρεφικοι στο βύρωνα.

Άρα με το που τελειώνει η εγχείρηση του θοδωρή ξαμολιέμαι για δουλεια αλλά εντατικά!

Εχθες ήρθαν δύο φιλαράκια μας που η κοπέλα είναι στην αρχή εγκυμοσύνης και σε κάποια φάση που παίζανε με το μαρινάκι της χώνει ο θοδωρής μια μπουνια στην κοιλια... πως δεν τον σκότωσα! Μα λυσσάει ρε γμτ... πολύ στεναχωρήθηκα. Έπρεπε να του χω πει ακριβώς το λόγο που έπρεπε να προσέχει αλλά ήμαρτον είναι 5,5 χρονών.

Τέλεια!!! Μπράβο Έλεν! Πολύ ωραία νέα!!! Εμείς είχαμε πάει στον Τυρό το σκ, σήμερα τελευταία μέρα άδειας...

Με έχει πεθάνει η δυσκοιλιότητητα σε αυτήν την εγκυμοσύνη και ξεκινάω διατροφή μπας και...

Καλή βδομάδα λοιπόν και καλή επιστροφή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να μαι πάλι... θηριοτροφείο! Και τα τρια εδώ και γινεται ο απόλυτος χαμός

Χλόη να κανονίσουμε να βρεθούμε οπωσδήποτε

Εγώ θέλω να βρεθούμε στις φανταστικές κουνιες που είναι κοντά στην Αθηνούλα γιατί τις σκεφτόμουνα και για το πάρτυ ονοματοδοσίας της μυρσίνης. Αν και είμαι σίγουρη ότι πάλι θα το χιονίσουμε και είναι κρίμα

Αθηναααααααααααααααααααααααααα ταράζομαι όταν λες θα κάνω μια πρόχειρη τουρτίτσα :-P

Τζενάκι μου καλή επιστροφή και οσο γίνεται ανώδυνη (μπουχαχα)

Τονια πως πάει με τη μπουμπου και τα κανιβαλάκια;

Για να την παλέψουμε σήμερα κατέψυξα διάφορα δεινοσαυράκια και λοιπά θαλασσινά και θα τα βάλω να ασχοληθουνε... ξέρετε και για δέκα λεπτά!

Λενιώ πότε το καλό το τσεκ;

Μυρτώωωωω

W-RexzbyP3o

... και το τοπ στο τραγουδι είναι στο τελος... "μα ποια είσαι τέλως πάντων;" "ενα καρακατσουλιω" χαχαχαχα

Μπονζουρ, μπονζουρ!

Γυρισαν ολοι και στο γραφειο μου και εχασα την ηρεμια μου... Δεν βλεπω γιουτουμπ αλλα αν καλαβα απο το τελος εβαλες το "δεν με ριγουν τα μεγαλα τα ψαρια" και το αφιερωσες στη μυρτω???

Ασε που δεν καταλαβα τι ακριβως κατεψυξες....

Ρε συ ελεν δεν υπαρχει τπτ να παρεις που να επιτρεπεται και να ξαλαφρωσεις λιγακι?

Σματς!

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!

Λέγκω τι ωραία νέα!

τι δεινοσαυράκια κατέψυξες;; μάλλον έχω χάσει επεισόδια χαχαχ!

Ελένη πολλά φρούτα, χυμούς, χουρμάδες δαμάσκηνα.

Το τραγουδάκι όλα τα λευτά!

Όχι καλέ δεν το αφιέρωσα απλά προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να τη μυησω στην καλτ μουσική του ογδοντα χαχαχαχα

Θα σας πήξω λέμε!

Στο αφροδιτάκι το εξήγησα... παίρνεις ένα τάπερ και βάζεις κάποια μικρα πλαστικά δεινοσαυράκι ή ζωάκια της θάλλασας και τα βάζεις στην κατάψυξη. Αρχικά βάζεις λίγο νερό και κάποια ζωα και μετά όταν παγώσεις άλλο νερό και άλλα ζωα για να μην είναι όλα στον πάτο. Όταν παγώσουν τους λες ότι είναι παλαιοντολόγοι και πρέπει να βγάλουν τα διάφορα ζωα απ'τους πάγους με κουτάλια.

Φαγανε κάποια ώρα έτσι... Το πιάσατε ότι έχω πήξει στο σπίτι με τα τρία εεε; :-)

Α ρε δημιουργικη μανα!!!!

καλημερα ειπα; δεν ειπα. Καλημερα λοιπον

κ εγω εδω στοπ πηξιμο.Γυρισαν απο τις αδειες οι περισσοτεροι κ αρχισε παλι το παρτυ.

τελικα ο Μητσους παρεμεινε ακομα μια βδομαδα εις τας εξοχας ,οποτε το ΣΚ θα φυγουμε να παμε να τον παρουμε οροστικα χαχαχα!!

Λεγκ κ εγω τον φοβαμαι τον Μητσο τωρα που η νυφη μου ειναι εγκυος. Ειναι πολυ αγαρμπος ρε γμτ ... να μην σχολιασω ολα τα υπολοιπα δηλαδη.Με την γιαγια στο χωριο εχει γινει γαιδουρι εντελως ....να δω πως θα μπει σε σειρα παλι( οχι οτι ποτε ηταν στρατιωτακι αλλα οχι αυτο το χαλι ...).

Τελεια τα νεα με τα παιδια! Αντε στον αγωνα λοιπον κ εσυ!

αντε κανονιστε μπας κ βρεθουμε απο βδομαδα πριν αρχισουν τα σχολεια.

Τρελες διακοπές κι ο Μητσάκος!

10 η ώρα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες υστερίες και οι πρώτες μάπες... μήπως να τα βάλω στη σειρά και να τα σφαλιαρίσω; και μετά να τα ξυρίσω να τους κρεμασω ταμπέλα περι τεντιμποϊσμου και να τα βγάλω βόλτα στη γειτονιά;

Εντομεταξύ που η μυρσίνη κυκλοφορεί σαν την κοντέσα; Ανακάλυψε το καρότσι στα γεράματα. Εδώ και 4 μέρες ανακάλυψε το καρότσι που για να κοιμηθεί κάθετε εκεί (εχθές στις 2 που γύρισα τη βρήκα να κοιμάται εκεί). Το πρωί ξυπνάει και μου τη φέρνει ο θοδωρής πάνω στο καρότσι κιουρία. Κατα τη διάρκεια της ημέρας σε διάφορες φάσεις την σουρνουν με το καρότσι πέρα δώθε στο σπίτι... ήταν αυτό που έλειπε απ'το τσαρδί μας ένα καρότσι μέσα στη μέση και εν κινήσει χαχαχα

Σήμερα τι να τους κάνω για εκπληξή-δραστηριοτητα μπας και περάσει λίγο ανώδυνα η μέρα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Λέγκω χαχαχ λατρεύω Μυρσινάκι!

Εγώ για έκπληξη/δραστηριότητα τα άφησα να κατέβουν στην πυλωτή να παίξουν με κάτι άλλα παιδάκια χαχαχα. Τεμπέλα μάνα! Πραγματικά δεν έχω πολλά κέφια αυτές τις μέρες.

ποσο να ενθουσιαστουν με τις δραστηριοτητες και αυτα τα ερμα... Εμενα με πηρε μυξοκλαιγοντας τηλ η κορη μου οτι ποναει η κοιλια της... και επειδη δεν μασησα να παω τρεχοντας κοντά της, οσο κραταγε το τηλ τοσο πιο δραματική και περιγραφική γινόταν μεχρι που στο τελος αρχισε να κανει κατι αααχ ωωωωχ κτλ και ξεσπάει "ποτε θα 'ρθειειεις?"

Ουουου που είστε ωρε κοπελιές;

Εγώ κλασικά εδώ με το λόχο αλλά σήμερα είμαστε χωρις πολλές συγκρουσεις.

Πάω γιατι με φωνάζουνε... μη χάνεστε για να νοιώθω ότι έχω ενηλικη παρέα

Ελένη πότε πας για αυχενική; Αλήθεια τι λες ότι είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Μμμ εγώ νομίζω ότι θα είναι κορίτσι (έτσι για να ξεκινήσουν τα στοιχήματα:-))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...