Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Επιτελους,αλλαξε σελιδα!!!Αφροδιτακι δουλευεις;;;;καλα,μια σκεψη κανω για τουρτα,θα δουμε αν τα καταφερω..παντως για μενα δεν ηταν δυσκολο να ζητησω βοηθεια...ηθελα τοσο απεγνωσμενα να βγω απο το λουκι που ζητουσα βοηθεια οπου εβρισκα που λεει ο λογος...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε Τονια, εχει ορεξη τωρα με νεογεννητο και αλλα 2 ζουζουνια να κανεις τουρτα? χαχαχα παρε μια τουρτιτσα εκει περα περιποιημενη ακι του χρονου με το καλο κανε υπερπαραγωγη.

Πομπος πολυ καλη φασηηηη χαχαχα gps!

eNeap2.pngTSzHp3.png

γεια σας κοριτσια είμαι μια νεα θηλαζουσα μητερα με ενα πιτσιρικι 13 ημερων ο θηλασμος πάει πολυ καλα από την πρωτη στιγμη και το παλικαρι μου είναι ιδιαιτερως λαιμαργο μπηκα εδω για να ακουσω κι αλλες απόψεις και συμβαντα θηλασμου!

Καλησπέρα!

sangreluna καλωσήρθες!

mama-mia πάρε έτοιμη λέμε! Βάλε και αυτοκινητάκια πάνω και μια χαρά θα είναι. Του χρόνου κάνεις υπερπαραγωγή. Δε λέει να αγχωθείς και να κουραστείς τόσο με νεογέννητο μωράκι.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλως ήρθες sangreluna, συγχαρητηρια για το μωρακι σου και για τον θηλασμο, να συνεχισετε να τα πατε καλα!

Οτι απορια κτλ εχεις πες μας, ελπίζω να μην τα εχουμε ξεχασει απο τοτε που εχουμε να θηλασουμε οι περισσότερες... Ευτυχως γεννάει και απο καμια και δεν μας εχουν αλλάξει το όνομα απο το καφέ...

Ναι Τονια, δουλευα και το ΣΚ, με το που γυρισα το πηρα σερι και ζοριστηκα.Ευτυχως δεν γινεται τσίρκο και ελ΄πιζω να φυγω το τετραημερο.

Μωρε, σιγα δεν ειναι τπτ να φτιαξεις ενα κεικάκι και να το στολίσετε. Αν το κανετε και μαζι θα το ευχαριστηθει πιο πολυ απο το να του παρεις ετοιμη. Ειδικα τωρα που φανταζομαι αφιερωνεις χρονο στην ζουζουνα, θα χαρει πολυ να κανεις κατι αποκλειστικά για αυτόν. Εμενα καθε φορα που τους εφτιαχνα τουρτα, δεν φανταζεσαι τι καλες κουβεντες μου λέγανε. Οτι ειναι η πιο ομορφη τουρτα του κοσμου και γω η πιο καλη μαμα κτλ.... Και πιστεψε με Τονια, εφτιαχνα τελειως ερασιτεχνικες τουρτες, μη μπερδευτεις με αυτα που ποσταρουν οι αλλες χρυσοχερες εδω μεσα... Αλλα δεν θελουν και πολλά τα πιτσιρικια...

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσια λοιπόν ο μικρος μου αγλεωρας τρωει περιπου 6ωρες τη μερα οικειοθελως βλεπω το λαιμακι του να ανεβοκατεβαινει αλλα δεν ακουω παντα γκλουπ γκλουπ υπαρχει περιπτωση να μην κατεβαζει γαλα εκεινες τις στιγμες; οταν δεν νοιωθω τποτα το τσιγκλαω να ξαναξεκινησει η να αφησει τη θηλη ωστε να μην του γινει συνηθεια

οσο για το ονομα του καφε σας καταλαβαινω γραφω σε ενα καφε που λεγεται δε θελω να αδιαθετησω και σχεδον ολες είμαστε εγγυες ή μανουλες χιχιχιχιχιχιχι!

καλημέραααα

γυρισαμε κ εμεις δυστυχω χτες... πολυ καλα περασαμε 3 βδομαδες κ η αληθεια ειναι πως χτες μου κακοφανηκε απιστευτα που γυρισαμε....

Τονια να σας ζησει η κορακλα!!!

Ελενιτσα με το καλο!!

Και η χλόη και η Σοφια, και συ σε λιγο....

Τι κανετε τσουπρίδια?

Και μενα μου κακοφανηκε που δεν εχω αλλες διακοπες να περιμενω, αλλα πιστευω οτι ο φετινος χειμωνας θα ειναι καλυτερος απο τον περσινο.... Ετσι για να εχω κατι να ελπιζω!

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα

κ εμεις θηλαζουμε ακομα... πρωι -βραδυ . ελπιζω μεσα στο Φθινοπωρο να το κοψουμε .

μακαρι να ειναι Αφροδιτακι μου, γιατι ο περσινος μας πηρε κ μας σηκωσε.

Η Λεγκω που ειναι , γυρισε απο την Κρητη ή οχι ακομα? Η Μυρτω, ακομα διακοπαρει?

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αντε δεν τελειωσατε ακομα τα πλυντηρια? Ή ειστε ακόμα στις μπανιέρες και απολαμβανετε χλιαρα μπανακια? Μυρτω ενταξει το θεροσίφωνο?

Κατσαφιξ κανονισες αυχενική?

Τζένη καλώς ήρθες! Τι κανουν τα μαμουνια σου?

Εμενα τα δικά μου εχουν σκυλοβαρεθει, περιμενουν πως και πως να αρχισουν τα σχολεία! Ειδικα η Δαναη εμαθε απο ενα μεγαλυτερο κοριτσακι οτι ειναι ωραια στο δημοτικό και δεν κρατιεται...

Ευγενία, γυρισες ή τρως καριόκες στην όμορφη Ξάνθη?

Επιτελους ηρθε η Παρασκευη. Αντε και ενα σκ στην αθηνα μετα απο πολυ καιρο χωρις να δουλευω. Ειναι η καλυτερη εποχη για βολτες στην αθηνα τωρα, και σκεφτομαι να παμε κανα μουσειο. Ο Αγγελος εχει κολησει -με τι αλλο φυσικά- με το πολεμικο μουσειο οποτε ειναι απο τα πρωτα στη λίστα. Που αλλου λετε θα ειχε ενδιαφερον?

Λεγκω και Σοφία, στην Καισιαριανη εχει φετος εκδηλώσεις? Για κανα θερινο σκεφτομαι ή κανα καραγκιοζη, καμια παιδικη παρασταση... Εχετε τιποτα στα υποψη?

καλημερα καλημερα!

Αχ Παρασκευουλα σημερα! να περασει κ αυτη η μερα να φυγουμε.Θα παμε να μαζαψουμε τον Μητσο απο τας εξοχας μετα απο 2 μηνες διακοπως.Δεν μπορει αλλο βαρεθηκε με την γιαγια κ τον παππου κ αυτη την εβδομαδα που φυγαμε τους αλλαξε τα φωτα ! Αφροδιτακι απο βδομαδα θα δουμε πως θα την παλεψουμε.Να δω τι θα κανει ολη μερα σπιτι με την γυναικα .... Καλα τα απογευματα θα πηγαινουμε βολτες κλασσικα αλλα μεχρι εκεινη την ωρα.. Εσενα πως περνανε την μερα τους? πωπω νικελοντεον που θα πεσει το βλεπω .... κ αργουν τα σχολεια να αρχισουν ...

Με τον Αγγελο τι θα κανετε φετος? που θα παει τελικα?

μπες στο σαιτ του δημου Ιλιου εχει κατι δραστηριοτητες /εκδηλωσεις για παιδια

ουουουου

τι να τελειώσουν τα πλυντήρια, δεν παίζει απλά!

Γυρίσαμε περάσαμε πολύ πολύ όμορφα, πήραμε αρκετά το αίμα μας πίσω για το δύσκολο χειμώνα που είχαμε

Τόνια μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου το λαχταριστό μωρό σου

Λοιπόν απ'το πρωί έχω ξεκινήσει να γράφω αλλά δεν έχω προκάνει, γίνεται βατερλό με τα πιτσιρίκια

Αχ θέλω να γράψω για όλες αλλά θα επανέλθω

Μου λείψατε λέμεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...