Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σας ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες..τωρα ειμαστε σπιτι κ προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους μας...:-*:-*Ελενη μου πηρες τα σκηπτρα,ε??καλη εγκυμοσυνη να εχεις,με ενα γερο μωρο..Αφροδιτακι,μακαρι να τα καταφερετε..χρονια πολλα κ καλα για τα γενεθλιακια σου αυριο...φιλια

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα φανταστικές φιλενάδες!

Τόνια να σας ζήσει το κουκλάκι σας!

Ελένη πόσο χαίρομαι!! Όντως αυτή η στιγμή που ακούς την καρδούλα για πρώτη φορά είναι μοναδική!! Ποσες εβδομάδες είσαι;

Αφροδιτάκοοοο χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κορίτσι!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα Σοφούκα!!τι κανει η πολυτεκνη φαμιλια?αυτο το επιδομα που εχουν εξαγγειλει θα το παρουμε αραγε;;τα κακακια της μπουμπους ειναι μουσταρδι κ λιγο προς το πρασινο...

Διαφημίσεις

καλημερα Σοφούκα!!τι κανει η πολυτεκνη φαμιλια?αυτο το επιδομα που εχουν εξαγγειλει θα το παρουμε αραγε;;τα κακακια της μπουμπους ειναι μουσταρδι κ λιγο προς το πρασινο...

νορμάλ μου φαίνεται πως είναι... Ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.babycenter.com/baby-poop-photos Στην 3η φωτό.

Το επίδομα θα δούμε... Να συμπληρώσετε όλες το Α21 στο taxisnet κορίτσια (όσες είσαστε στα εισοδηματικά όρια), το επίδομα δίνεται πλέον από το πρώτο παιδί.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημερα!

Γεια σου ρε σοφουκα! Καλα σε λέγαμε κολώνα!

Και γω απο οσα θυμαμαι Τονια, φυσιολογικό μου φαινεται. Μαλιστα μου εχει μεινει η παρομοιωση που γραφανε, οτι την ωρα που τα κανει το μωρο ειναι σαν πορτοκαλάδα φαντα....

Αχ τι πλακα, ξαναγυρισαμε στις σκατοκουβεντες... Αραγε οι μαναδες μας και οι γιαγιαδες μας, ειχαν κανει τοσες ανασκαφες στις πανες μας (ή στα πανια μας)?

Κοριτσακια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, να εισαστε καλα!

Αθηνουλα, που εισαι εσυ?

Εμεις εδω! Μου πηρε μονο δυο ημερες να ξαναρχισω να σερνομαι....

Σας φιλώ!

Xronia Πολλα Αφροδιτάκιον !!!! Πολυχρονη!!

Εδω είμαι, ειχα λιγο αρρωστο τον Αλεξ, 3 φορες περικαλω αφότου γυρισαμε για αυτο εξαφανιστηκα ολιγον... κατα τα αλλα κι εγω θελω κι αλλο διακοπες μου φανηκαν λιγες...

Τωρα φτιαχνω μια τουρτιτσα για τη μαμα μου που κλεινει τα 70 το Σαββατο... ψιλοπροχειρη αλλα θα συγκινηθει πιστευω!

ΠΟυ ειστε γενικοτερα τσουπρες????

Α κ μιας κ ειπατε θκατα, συνηδητοποιησα οτι επιτελους μετα απο 5,5 χρονια (μολις καθαρισε η Ειρηνη γεννηθηκε ο Αλεξ) δεν θα αγορασω ΠΟΤΕ πια πανα ΓΙΕΕΕΕΕΕ νιωθω μια ελευθερια χαχαχαχα πεταξα στρωματακι αλλαγης, γιογιο, σελτεδακια, λεκανακια οτι ειχε ξεμεινει απο βρεφοκαταστασεις... ξεχωρισα και αρκετα ρουχα και παιχνιδια για το Μητερα τι καλα!

Υπολογισα οτι χαλασαμε ενα 3χιλιαρο μες το νερο για τις πανες.... χρηματα κυριολεκτικα για πεταμα χαχαχαχαχαχα το αυτοκινητακι μου κοστιζει λιγοτερο! χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα,καλημερα..τα νεα απο το μετωπο καλα, δυσκολα,αλλα νταξει,βγαινει...ο κων-νος μας λαχταρησε προχτες,ηπιε μισο μπουκαλι ντεπον κ τρεχαμε νοσοκομεια.ευτυχως ολα οκ.ζορικο αυτο το παιδι,αλλα εχει κ τα θεματα του,θα σας πω καποια στιγμξ...Γαλατουλα......ποτε μη λες ποτε!!!!!εκτος αν εχεις κανει στειρωση!!!!!θελω ευκολη ιδεα,πολυ ευκολη ομως!για τουρτα με αυτοκινητακι που ζητα ο πρωτοτοκος μου.φιλια!!"

Διαφημίσεις

Τονια, το πιο ευκολο που μου ερχεται ειναι να την παραγγείλεις.... :-)

Ενταξει, το πιο ευκολο ειναι να φτιαξεις ενα κεικ, να του βαλεις απο πανω σαντιγυ και να το στολισεις με τα αγαπημενα του αυτοκινητακια πινακιδες κτλ. Αμα δε θες να μπλέκεις με χρωματα παρε και μερεντα για το στολισμα (πχ να φτιαξεις ενα δρομο) ή τριμμενα μπισκοτα ή αλλιως καραμελιτσες να "μαρκάρεις" τα ορια του δρομου.

Μετα υπαρχει και η λυση να παραγγειλεις μονο την παρασταση -ειναι ενα φυλο ηδη φτιαγμενο και το στρωνεις πανω στο κεικ σου και υποτιθεται οτι τρωγεται. Εγω το ειχα κανει μια φορα, αλλα δεν ενθουσιαστηκα.

Τωρα για πιο πολυπλοκα ας σου πουν οι χρυσοχέρες μας!

Καλη η λαχταρα σας τονια, ε? Παλι καλα που ειναι ενταξει.

Εσυ πως εισαι κυρια μου με τα ψυχολογικά σου? Ολα ενταξει? Εισαι και σε δυσκολη φαση με τις ορμόνες. Εμενα περιοδος μου ηρθε χτες και δεν αντεχα τον εαυτο μου....

Μα καλα βρε Αθηνα τι παθατε παλι φετος? Αντε να ηρεμισετε...

Τόνια μου μπραβο!!!! Πολύ χαίρομαι κυριως που δεν ξαναπερασες για τριτη φορα το λουκι!

Για την τουρτα συμφωνω με Αφροδιτουλα... Αν παλι θες να δοκιμάσεις να κανεις ολη την τουρτα αυτοκινητο ειναι επισης ευκολο μπορω να σου πω στο περιπου πως θα τη κοψεις, και μετα το γλασαρεις... (δνε νομιζω να θες να μπλεξεις με ζαχαροπαστα?)

Θα ψησεις το κεηκ σου (η παντεσπανια οτι κανεις) σε ενα πυρεξ ορθογώνιο. Απο αυτό θα κόψεις το 1/3 λωριδα κατα μηκος. τη λωριδα αυτη στα δυο, και θα την βαλεις απο πανω στο κεηκ(θα ειναι ο ουρανος) θα το κοψεις διγωνια και απο τις δυο μεριες (παρμπριζ και πισω τζαμι) και τα κομματακια που εκοψες μπορεις να τα βαλεςι στο καπο να παρει λιγο σχημα... Ροδες μπορεις να κανεις απο μπισκοτακια ορεο. Και ολο αυτο το καλυπτεις με το γκλασο του το καλυτερο για μενα ειναι σοκολατα με κρεμ γλακατος 2 προς 1 γκαναζ λεγεται.

Αν δε ενδιαφερει κατι τετοιο πες να σου χτειλω λεπτομερειες!

Κοριτσια σας ειπα τη λαχταρα που περασαμε την ημερα που ειμασταν για μπανι με Αφροδιτη? Χασαμε τον Αλεξ... καλα αυτο το παιδι εξαφανιζεται στο δευτερολεπτο καμια σημασια δεν μου δινει χαχαχα και συνεχεια τον προσεχω συνεχεια απο πισω ειμαι να πεις! Ουτε αραζα και ελυνα κανα σταυρολεξο! χαχαχα Φτιαχνανε καστρα με Αφρο τα πιτσιρικακια πηγε λιγο στον μπαμπα του μετα ο βαγγ νομιζε οτι ειναι σε μενα εγω σε αυτον και πουθενα...

τον ψαχναμε κανα 10-15 λεπτα αλλα μου φανηκε αιωνας! Στο τελος ειχα πια βαλει κ τα κλαματα...ετρεμα ολοκληρη καμια ψυχραιμια...Τελικά ειχε τρυπωσει με μια ταβερνιτσα διπλα (στην οποια κοιταξα!) και επαιζε αμεριμνος με κουβαδακια διπλα σε μια τσουληθρα.... φωναζε ολη η παραλια ψαχναμε παντου τιποτα το μικρο ουτε ενα ναι δεν ειπε...και ηταν διπλα μας ουσιαστικα! Ο χειροτερος μου φοβος και το εχω περασει εις διπλουν...το ειχε κανει κι η Ειρηνη που κρυβοταν κατω απο το τραπεζι...και δεν μιλουσε λεει μην τη βρουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Tonia διαβασα καπου οτι για τις οικογενειες τριτεκνων και Πολυτεκνων η LIBERO εδω και ενα χρονο τρεχει ενα ειδικο προγραμμα για τις βρεφικες πανες με εκπτωση απο 55% εως και 65% με δωρεαν παραδοση στο σπιτι , το οποιο θα διαρκεσει εως το τελος του 2013.

Σοφουκα εσυ νομιζω βαζεις υφασματινες?

eNeap2.pngTSzHp3.png

ευτυχως...κ με τα ψυχολογικα καλα κ ελπιζω ετσι να μεινουν,ουτε στη σκεψη να το ξαναπερασω αυτο δεν αντεχω...ωραιες ιδεες αφροδιτακο!μου δωσες υλικο..

Μπράβο βρε κοριτσι, πολυ χαιρομαι μιας και τωρα ηταν η δυσκολη φάση με τις ορμόνες. Απο κει και περα ολα μια χαρα θα πανε, αλλωστε τωρα εχεις την εμπειρια και ξερεις να το αντιμετωπίσεις ή να ζητησεις βοήθεια πριν γιγαντωθει. Εχω την εντυπωση οτι το πιο δυσκολο απο όλα ειναι να ζηταμε βοήθεια τελικα...

Μπραβο παντως που εχεις κουραγιο να κανεις και τουρτες, τριτεκνη και με νεογέννητο! πολύχρονος να ειναι ο γιοκας σου!

Καλα, η φαση με τον Αλεξ απίστευτη. Ευτυχως, δεν το πηρα χαμπαρι απο την αρχή και μετα προσπαθουσα να ειμαι ψυχραιμη κ σκεφτομουν οτι ηταν απίθανο να ερθει καποιος να παρει παιδι απο κει που ημασταν, αλλα και παλι τα χρειαστηκα. Μου φαινεται θα τους φυτεψουμε πομπό...

Παντως, πολύ χαρηκα που σας πετυχαμε Αθηνουλα... και να σκεφτεις οτι στην αθηνα το κανουμε μεσανατολικό να κανονίσουμε οτιδήποτε...

Μου αρεσει η Αθήνα που εχει ηρεμίσει- και το γραφειο μου επίσης...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...