Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααα

Επιτελους ηρθε το νεο μελος στην παρεα μας!

Τατιανα μου να σας ζησει ο μπομπιρας!!!! ολα καλα πηγαν ! σουπερ!!!

Χρονια πολλα κ για τη Νεφελη πολυχρονη!

Καλημέρα!

Να ζήσει ο μικρούλης μπομπιράκος!!! Τατιάνα μου να τον χαίρεστε και να είστε πάντα τόσο ζεστοί, τρυφεροί κι αγαπημένοι!

(ήθελε βροχούλα βρε για να βγεί, τι έτσι? Καρεκλοπόδαρα έριχνε στις 12.35)

Χλόη να χαίρεσαι τη γλυκιά Νεφέλη!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Να μας ζήσει ο κούκλος!!!!!!

Άντε με το καλό και τα υπόλοιπα μωράκια! Τάτι είσαι θηρίο και ο χοτ ντοκτ ΤΕΛΕΙΟΣ!

Τι ωραία καινούργιο μέλος!

Εύη εσύ τώρα. Ξεκινάς ημερήσιες αναφορές!

Μαρίνα, η τσουλουφίτσα στις 40 ακριβώς βγήκε! Αγγλίδα στο ραντεβού της!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να χαιρόμαστε το νέο ξανθό παίδαρο της παρέας!!! Θα αργήσω να τον δω γιατί μας πρόλαβε η γρίπη...

Είμαστε άυπνοι όλο το βράδυ και δεν μας χάλασε... ο μικρός χτυπάει καλές θερμοκρασίες (39,7) αλλά του χω εμπιστοσύνη μπορεί και καλύτερα.

Πάω να πάρω τηλεφωνο την πανευτυχη τρελογιατρεσα μας και να νταχταρισω τον αρρωστουλη μου... φιλω σας ομορφες

Ρε Λεγκούλι θα σπάσει το θερμόμετρο με αυτές τις θερμοκρασίες! Λες να τσιμπήσατε τη "γνωστή" γρίπη? Ξέρω ότι είναι από δύσκολο έως αδύνατο αλλά όσο μπορείς φρόντισε καλή μου να μην κολλήσεις κι εσύ!

Ευάκι σειρά σου τώρα! Άντε να μετρήσουμε σιγά-σιγά αντίστροφα! Πάντως αν ακολουθήσει και το παράδειγμα των άλλων ζουζουνιών του καφέ, θα πάρει το χρόνοοοοο του!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα βρε λενακο τι να πω ! Εμεις δεν προκειτε να ησυχασουμε ποτε μου φαινεται!

Κ εμεις χτες που πηγαμε για εμβολιο μας ειπε πως του βρηκε λιγο κοκκινο λαιμο κ αυτια κ ισως περασε ελαφρα καποια ιωση ...... αλλα προς το παρον ολα οκ.

Τα φιλια μου να δωσεις στην τατι μας !

αααα κ για το κοστος για το επειχρισμα για την γουρουνογριπη που λεγατε , ενας συναδελφος εδωσε προχτες για το γιο του στην Βιοιατρικη 130. Δεν το κανουν λενε πλεον στα δημοσια επειδη πανε ολοι με το παραμικρο ....

ELIZAAAAAA

Τολμώ να σου (ξανα)πώ πως απόψε κοιμηθήκαμε σερί από 21:30 έως 07:00!!!!!! Και - δεν τελειώνουμε εδώ - ακόμα κοιμάται μετα τον θηλασμό των επτά !!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λέγκω περαστικούλια σας μωρέ και γρήγορα. :rolleyes:

IxBZp3.png

περαστικά στο Σοζω... Το ματιάσαμε το παιδί!!!!!

Να γίνει γρήγορα καλά! Λενάκι, πρόσεξέ τον γιατί μπορεί κάποια μέρα να μην κάνει πυρετό και μετά να ξαναανεβάσει... Έτσι έκανε και ο Αλέκος και γενικά είναι της μόδας αυτού του είδους η ίωση...

Εγώ τολμώ να πω ότι το συνάχι είναι λίγο καλύτερα (σκουπίζουμε τη μύτη κάθε 5 λεπτά αντί για συνέχεια) και ο βήχας έχει αρχίζει να υποχωρεί... Έκανε αερολίν βέβαια... και πυρετός γιοκ.

Για αύριο τι λέμε? Αν δεν βρέχει και είναι καλύτερα, μπορεί να κατέβουμε στο Γκάζι...

Ωραία θα είναι με το κρύο!

Αστο καλό, με τις αρρώστιες νιώθω ότι έχουμε περιοριστεί πολύ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...