Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

A xaxaxaxaxa Παλαβοοοοοοοοοοοοοοοο μου εφτιαξες το κεφι ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥΤΣΙΝΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ετσι ειναι η καθημερινοτητα μας, ε ας βαλουμε και λιγο μουσικη! χοχοχοχοχοχο

ο Αλεξ καλυτερα παει εχει ακομα πυρετο αλλα ανα μεγαλυτερα διαστηματα μονο που παραπονιεται για πονοκεφαλος ο ερμος!

Εδω ο πανικος πλυντηρια συμμαζεμα και το απολυτο ξενερωμα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ απο την ομορφη ζακυνθο; περναμε σουπερ κυριως απι την φιλοξενη σπιτονοικοκυρα μας κ το αγαπησιαρικο σπιτακι. Φανταστικες θαλασσες κ τα δυο γινανε δελφινακια. Γυρναμε μπολικο αλλα χαλαρωνουμε κιολας. Τωρα για τους στοχους... Ειμα καλυτερη μαμα εδω απο οτι στην αθηνα.

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τόνια με το καλό! Όλα καλά να πάνε!

Ελενίτσα πόσες εβδομάδες είσαι;

Τι ωραία που περνάτε καλά κοριτσάκια!

Λέγκω κι εγώ θέλω σινεμά. Τώρα που μένουμε στην πεθεριξ θα τα βάλω για ύπνο νωρίς μια μέρα και θα πάρω το Χρήστο να πάμε! Να φάμε και τα πατατάκια μας αγκαλίτσα!ΥES!

Εμείς ακόμα εδώ, που και που πάμε για κανα μπανάκι, αυτά...

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Άντε Τόνια να σας ζήσει!

Γι αυτό μπήκα να δω και είδα νέα σου!

Μπράβο κοριτσάρα! Καλή αρχή τώρα, να φάει καλά το γαλατάκι της να μεγαλώσει!!!!!

Για να δούμε τί θα κάνουν και οι άντρες στο σπίτι!

Εγώ πήγα χθες, όλα καλά!Ένα είναι (ευτυχώς..) και όποια φορά και να είναι ο ήχος της καρδούλας την πρώτη φορά δεν παύει να είναι συγκινητικός!

Φιλάκια σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

να σας ζησει Τονια!!!

Βρε συ Ελενη δεν σε ειχα για τριτο... περιεργο μου ακουγεται...:) με το καλο μια τελιομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!

φιλια κοπελιες και καλα να περνατε!!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Να σας ζησει Τονια μου!!!!!!!! Μπραβο που πετυχες και φυσιολογικο τοκετο!!!!

Ελενη μου τι καλα!!! ΕΜβρυακι νεο στην παρεα!

Αυριο θα παμε εθνικο κηπο το πρωι κατα τις 10, θα είναι και η χλοη και η κατερινα απο την κρητη αν τη θυμαστε! αν θελετε κοπιαστε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Τονια συγχαρήτηρια!!!! Πολυ χαιρομαι που σου πηγαν ολα καλα! Αντε με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας και να ειστε μια ευτυχισμενη οικογένεια!

Φου-φου ειναι κανένας εδώ?

Γυρισαμε και μεις χτες, περασαμε πολυ καλα στις διακοπές μας, πηγαμε και θαλασσα, πήγαμε και λιγο στο βουνο και τωρα πισω. Πωπω ευτυχως που υπαρχει ελπίδα για το τετραημερακι του δεκαπενταυγουστου να ξαναφυγουμε γιατι αν σκεφτω οτι διακοπες τελος θα πεσω σε καταλθιψη... Μακαρι να μη μου το χαλάσουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...