Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Που στο καλό εξαφανίστηκες πάλι, να σε βράσω....

Το'χω κάψει σήμερα, λείπει ο σούπερμαν και εγώ έχω κολλήσει στον υπολογιστή, δεν βρίσκω κανέναν να επικοινωνήσουμε που λέει και η κουμπάρα. Το μπαρ κάτω απ'το σπίτι μου μεγάλη επιτυχία, μ'αρέσει που είχα χαρεί που άνοιξε τόσο ωραίο μπαράκι, που να'ξερα....αν μη τι άλλο δεν ανησυχούμε για κλέφτες, λεπτό δε μένουμε ήσυχοι!!!

Τι άλλα;

Α, 7-5-7 είναι οι συλλαβές στο χάι-κου, δε θυμάστε που τα λέγαμε το πάλε ποτέ;

Λοιπόν, ναι, η πρώτη σελίδα είναι η πρώτη άλλα έχουν φύγει καμια κατοσταριά σελίδες τουλάχιστον. Πορκέ; Όχι τίποτα άλλο αλλά πως θα γράψουμε τα μπεστ όφ, αν μας λείπουν 100 σελίδες!

Ουουουουουοουφφφ...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα... έχω πάθει εθισμό στον κολέ. Λείπει 2,5 μέρες και έχω λαλισει... πως έγινα έτσι μου λέτε;;; Εγώ ήμουν ανεξάρτητος άνθρωπος, πως κατίντισα έτσι ρε κοντοχωριανοί; απαπα νομίζω ότι γερνάω! Και γερναω πιο γρήγορα ψυχικά απο σωματικά, γιατί ηλικιακά δεν με πήραν και τα χρόνια (όποια σχολιάσει την έσφαξα στο γόνατο) αλλά αυτή η ευσυγκινησία, τα οπίσθια που επεκτίνονται και το στερητικό στον κολέ, τι αλλο μπορούν να σημαίνουν; Αααα και το χειρότερο τι έκανα χθες βράδυ;;;;;;;;;;;;;; Άνοιξα το άλμπουμ με τις φωτο του γάμου και τις κοιταζα πίνοντας σόδα με λεμόνι για τις καούρες χαμογελόντας με νοσταλγία... Δύο μου μένουν να αρχίσω πλέξιμο και να πηγαίνω εκκλησία.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ας με πυροβολήσει κάποιος εδώ και τώρα.

oyaoy!!!! μπραβο Ελενακι με το καλο!!!

Αχ τι καλα θα εχουμε παλι σασπενς!!!

Λεγκουλι γιατι ειστε μονες οι γυναικες τι τους κανατε τους αντρες σας?

Εμεις γυρισαμε χτες απο το χωριο μαζι με τα φαντασματα στην κυριολεξια. Δεν μας εκανε καρδια να αφησουμε το Μητσακο μας.Περασαμε πολυ ωραια κ τωρα περιμενουμε το Σαββατο που αρχιζει η αδεια για μενα ....

Μυρτω χρυσοχερα μου εσυ!! Αντε κ εις ανωτερα!! Το χειμωνα σε βλεπω να φτιαχνεις μονη σου τα βασιλικα-πριγκηπικα ενδυματα της κορης σου!!

Διαφημίσεις

χελοου!!μπραβο ελεν!!με το καλο!!!εμεις χτες παντρεψαμε το αδερφι μου,τελεια ηταν ολα...παει κι αυτο,αντε τωρα παμε για γεννητουρια..σημερα με ειδε,1 διαστολη,μαλακο τραχηλο,αντε ναδουμε...καλες διακοπες να εχετε κ να γυρισετε ανανεωμενοι,-ες!φιλια!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλησπέρα ομορφούλες!

Τόνια με το καλόοο! Να χεις έναν ονειρεμένο τοκετό και να υπέροχο μωράκι!

Ελενίτσα μουυυυυ πόσο χαίρομαι!! Να'χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!

Λεγκούλι εγώ πάντως δε σε πυροβολώ γιατί είμαι μια απ'τα ίδια. Πάντως πλέξιμο δεν ξεκίνησα ακόμα :P

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Μπονζούρ κόρες!

Τί κάνετε? Αθηνούλα πώς ήταν οι διακοπές σας? Περάσατε ωραία?

Εγώ αύριο φεύγω για Αλβανία στην Κορυτσά! Επιστρέφω Πέμπτη βράδυ!

Σκότωμα...

Στο γιατρό την επόμενη βδομάδα....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Που είστε σας έχασα πάλι! Αυτές οι ειδοποιήσεις όλο μου ξεφεύγουν!

Αθηνά καλώς ήρθατε!

Τόνια με το καλό!

Μυρτώ τελικά κρίμα που δνε βρεθήκαμε το σκ εμείς όλο σε πάρκα γυρίζαμε, ελευσίνα, φλοίσβο, βείκου...τα έπαιξα, θέλω και ένα σκ ενηλίκων!

Kalhmera! χαικου αταλαντο ηταν χαχαχαχα

Καλα περασαμε κλασσικα μου συνεβησαν παλι διαφορα, αλλα δε μασαμε! Σε σχεση με περυσι καλα ειμασταν απο ατυχιες χαχα

και σημερα δυσκολη πιστα ο Αλεξ ανεβασε 39,2 απο χθες βραδυ και εκανε και 2 φορες διαρροια (ευτυχως που κοψαμε παμπερς)

Ελενακι μου χαρηκα παρα παρα παρα πολυυυυυυυυυυυυυ

Συναντηθηκαμε και με την Αφροδιτη την προλαβα την προτελευταια μερα και πηγαμε ολοημερο μπανακι σε μια φανταστικη παραλια. Σουπερ!

Απο τα διαφορα μικρο χαζα που συνεβησαν (μου κλεψαν το κινητο και ενα ψιλοπυρετακι της Ειρηνης κλπ) μονο ενα με τρομαξε πολυ επαθα κατι σαν κολικο εντερου δεν ξερω τελικα τι ηταν πονουσα ολη εμρα στην κοιλια χαμηλα και πισω στη μεση και το βραδυ ουρλιαζα απο τον πονο κατα τις 4 οποτε και ημουν στο τσακ να παω μια βιζιτα απο το νοσοκομειο της Ζακυνθου αλλα τελικα βελτιωθηκε και την επομενη μερα περασε σχεδον τελειως.

Τωρα πισω στην πραγματικοτητα!!!!!! Ρουτινα και χαρα!

Λεγκω, δεν ξερω αν σου αρεσει καθολου η οπερα, αλλα εχει λεει για τους ανεργους ΔΩΡΕΑΝ τη μανταμα μπατερφλαι και μαλιστα στο ηρωδειο απο τη λυρικη, την γενική προβα. Σημερα, αυριο κ μεθαυριο μοιραζουν τα εισητηρια απο Ακαδημιας 59(θεατρο Ολυμπια)

Η παρασταση ειανι παρασκευη 26 ιουλιου 9 το βραδυ, δεν νομιζω να ψηνεσαι κ πολυ αλλα εγω θα παω σημερα για εισιτηριο και ελπιζω να βρω!

Θα σας βαλω και φωτο το απογευμα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το παιδακι μου ψηνεται 40,2 με ποστνα κ ντεπον κα απο ολα....ακατεβατο... μιλησα με παιδιατρο μου ειπε προς το παρον μονο το παρακολουθω τη διαθεση του οταν πεφτει ο πυρετος κ ειμαστε σε επαφη κυκλοφορει ιωση που κανει επιμονο πυρετο χωρις αλλα συμπτωματα...

Μπορει ο κολικος ο δικος μου λεει να ειναι κατι σε γαστρεντεριτιδα κ να κολλησε...

φφφ

παρολαυτα πηρα τα εισητηρια, δινουν δυο σε καθε ατομο, ειχαν δωσει περιπου 400, 1500 θα δωσουν...

http://www.nationalopera.gr/gr/news/i-geniki-dokimi-tis-madama-batterflai-anoihti-gia-anergous/

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ααααα αθηνάκο περαστικά!!!! Έλα ρε γμτ ψήνεται το μαναράκι μου καλοκαιριάτικο... ευχομαι να συνέλθει γρήγορα και να πάει στα τσακίδια η ίωση και ακολουθήσετε και οι υπόλοιποι

Καλή φάση με τη λυρική... να σου πω θα κανόνισα στάνταρ να πάω αλλά ταξιδεύουμε για κρήτη την παρασκευή το βράδυ. Πάντως πολύ καλό! Αν μάθεις ξανά για κανα τέτοιο να μου πεις αθηνάκο.

Σήμερα θα έρθει ο αδελφος του κολέ να κάνει μπειμπι σιτινγκ και θα βγουμε για σινεμαδάκι χοχο. Προπληρώθηκε ο γιωργάκος και είπαμε να κάνουμε μια έξοδο σαν παιδια κι εμείς :-) Απο πρόπερσί έχουμε να πάμε σινεμα και είμαι πολύ χαρουμενη.

Απο αυριο ξεκινάνε τα έσπα αλλά ακόμα κουβέντα οι μαλάκες για την τελευταία φορολογική δήλωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...