Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Καλό χειμωνα!

Καλα καθυστερηση διαβαζω???? Και χτες εβλεπα συνεχεια κοπελες εγκυες στο δρομο και λεω, δε μπορει καποια εγκυμοσυνη θα σκασει... Μακαρι βρε Ελεν!

(((Μυρτουλι))), ζορικη φαση αλλα να σου πω με αυτες τις ενοχες σαν να το εχεις παρακάνει... Πηγατε διακοπες οι δυο σας και κει βρηκατε την ηρεμια να μιλησετε για την σχεση σας, τι πιο φυσιολογικο? και αμα η σχεση ειναι σε ζορικη φαση, φυσικα δεν θα ειναι ευχαριστη συζητηση. Αυτο το πρεπει να παμε στο νησι και να περασουμε οπως "πρεπει", ποιος ακριβως το καθοριζει? Και ποιο ειναι το πρεπει για καθε περιπτωση? Και προφανες ειχατε πιο πολυ αναγκη να μιλησετε οι δυο σας απο το να κανετε ανεμελες βουτιες,ε? και πολυ καλά κανατε λοιπον!

Ειναι σιγουρα ζορικο,αλλα οτι μπορειτε και τα λετε και εντοπιζετε και να εχετε κοινη αποψη εμενα μου φαινεται πολυ αισιοδοξο και φανερωνει καλή διαθεση που ειναι βασικό. Απο κει και περα, καλο κουραγιο γλυκιά μου, μακαρι να φτιαξουν τα πραματα συντομα! Και θα φτιαξουν να το δεις, θα τον βρειτε τον τροπο!

Λεγκουιν, οντως ακουγεται πολυ ζορικη η Αιγινα... Και χαιρομαι που βλεπω οτι αναλυεις το τι σε πειραζει και τι οχι σε σχεση με την οικογενεια του γιωργου. Σιγουρα ολα παιζουν τον ρολο τους, αλλα αν καταλαβα καλα την συνεχεια των ποστ σου, μπορω με σιγουρια να σου πω, οτι δεν εισαι σε πισω μοιρα εσυ σε σχεση με την πατρική του οικογενεια του, εσυ εισαι η κυρια οικογενεια του και συ θα εισαι απο την στιγμη που το επέλεξε.Και εισαι η οικογενεια του επειδη το επέλεξε και συνεχιζει να υποστηριζει αυτην την επιλογή, δεν του φορεθηκες, αμα φτασει σε σημειο να νιωθει ετσι, θα χωρισει γιατι σιγουρα και αυτος το σκεφτεται οπως εσυ. Τωρα αν μερικες φορες γινεται αδικος, ειναι πολύ σκληρο, αλλα εισαι εκει να τον συνεφερεις ή να το συγχωρεσεις γιατι ολοι κανουμε μλκ, ε?

Αχ κοριτσακια μου,μου εχετε λειψει το ξερετε?

Εμεις παρασκευη πρωι φευγουμε και εχω εναποθεσει πολλες ελπίδες σε αυτες τις διακοπες... να ηρεμησω, να τα βρω με τα παιδια μου που ολο τα φωναζω, να ξαναερωτευτω τον αντρα μου, να ξεκουραστω, να ξεμπουχτισω απο τη δουλεια και να γυρισω πιο ορεξατη.... πω πω τοσα πολλα που περιμενω θα ειναι σιγουρη απογοητευση... Και μενα μου ηρθε περιοδος προχτες και χαιρομαι που δεν θα ειμαι αδιαθετη στις διακοπές!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα πας αφροδιτάκο μου και θα περάσετε υπέροχα γιατί είστε σε θετική διάθεση και αυτό βοηθάει πολύ. Και θα ερωτοτροπήσετε, και θα γελάσετε, και θα ξεκουραστείτε! Άσε που πληροφορίες απο τα εσω λένε ότι ο μέρφι θα διακοπεύει κάπου αλλού απο κει που θα είστε (κρυο ξέρω αλλά δεν σας έλειψε;)

Ελένη δεν μας δίνεις καμια παραπάνω πλεροφορία για την καθυστέρηση για να δουμε σε πιο σημείο αρχίσουμε και γράφουμε τις μαντηνάδες και τα χαϊκου... δηλαδής είναι σίγουρο; επιβεβαιωμένο;

Τι κάνεις όταν βλέπεις τον μικρό χαριτωμένο πλην μουλωχτό υιο σου να επιστρεφει στη ζουλα την ούχου κόλλα στο συρτάρι; "νικόλα τι κόλησες μωρό μου;" "τιπουτα... ούτε τον τοίχο... ούτε τα βιβλία..." Γιατί είμαι σίγουρη ότι σε κάποιον τοίχο υπάρχει άπειρη ρευστή κόλλα και κάποιο βιβλίο δεν θα ξαναδιαβαστεί ποτέ ξανά;

Η μυρσίνη συνεχίζει και θέλει να κατουράει όρθια... απ'τον αφαλό.

Και ο θοδωρής πρέπει να πάει οπωσδήποτε ακροβατική το χειμώνα γιατι χαραμίζεται.

Μυρτάκι πως είστε τώρα μετά το διήμερο; καλά, προβληματισμένα, με ενθουσιασμό για το μέλλον, στο σιχτίρισμα; Θέλω να πω οκ βγάλατε τα εσωψυχά σας το σκ... τώρα που γύρισατε πως είστε βρε άνθρωπε; Γιατί όπως είπε και η άφρο δεν είναι αναγκαστικά κακό αν αυτό χρειαζόσασταν και σας βοήθησε στο απο δω και πέρα.

Πάρε ρε άνθρωπε κανα τηλ

Λέγκω πες στο Μέρφυ να φύγει από τη Σίφνο και να πάρει και τον αέρα μαζί....

Η σκηνή δεν νομίζω να τη βγάλει για επόμενη φορά...

Τίποτα επιβεβαιωμένο κοντεύω 1 βδομάδα τώρα... Μέχρι να γυρίσω δεν κάνω τίποτα...φιλάκια περιμένετε να έρθω να αναλύσω κι εγώ... Θα είμαι και σε καλή φάση....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αδιαφορω για τον μέρφυ, εγώ στέλνω θετικά κύμματα για την καθυστέρηση :-)

Αέρα και εδώ έχει πολύ άρα φαντάζομαι ότι στο νησί θα γίνεται χαμος

Εχθές έκανα σφράγισμα με τρία πιτσιρικια να χοροπηδάνε γύρω μου και να ρωτάνε συνέχεια τι ν'αυτο και τι είναι το άλλο. Αυτή θα ήταν εξαιρετική ιδέα για τηλεπαιχνίδι να τους βασανίζουν και ταυτόχρονα να πρέπει να απαντάνε και σε ερωτήσεις.

Έκανε και ο νικ το στραγισμα... δεν υπάρχει το άτομο, δεν έκλαψε καθόλου, συνεργάστηκε τέλεια. Σκυλι του πολέμου ο άτιμος!

Μπραβο στο Νικολα μας!! Δεν μασαει βρε το παληκαρακι μπραβο του!! Κ σε σενα φυσικα γι ατις δυσκολες πιστες που περνας!!

Ελενακι κ απο μενα θετικη ενεργεια γι ατην καθυστερηση!!

Σε εμας πανω να δειτε αερα! Ειναι κ Αιγαιο στα σπιτια φτανουν τα κυμματα,Χαβαη γιναμε.Αφου το καημενο ειναι εκει ενα μηνα κ ζητημα να εχει κανει 5-6 μπανια κ αυτα οχι με λαδι θαλασσα. Εγω παλι ενα μπανιο εχω κανει μεχρι στιγμης, τι ενα μισο, με το Νικ αγκαλια δεν θυμαμαι αν βουτηξα ολοκληρη ....

Παντος απο αυριο λενε φτιαχνει ο καιρος κ μεχρι Δευτερα για 1-2 μποφορ ειπανε ...

Διαφημίσεις

Χελόου!

Εδώ είμαι, ήρθαν Τρίτη βράδυ και τα παιδάκια μου και κάνουμε σφιχτές αγκαλιές.

Λοιπόν, δεν έχω ενοχές για το πως περάσαμε. Γιατί να έχω ενοχές. Αλλά φυσικά και θα προτιμούσα να μην ήταν τέτοια η ημερησία διάταξη. Σίγουρα έπρεπε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση και ήταν ευκαιρία, και θα ήταν και χαζομάρα να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μια και είχαμε πολύ χρόνο μαζί. Από την άλλη η συζήτηση δεν ξέρω αν βγήκε πουθενά.

Δύσκολα θέματα. Τι γίνεται όταν τελειώνει ο έρωτας; Πως μετουσιώνεται σε συντροφικότητα και όχι σε έχθρα; Πως παίρνεις απόφαση ότι ο σύντροφος σου είναι ένα πακέτο πραγμάτων και τον αγαπάς για όλο το πακέτο και όχι για τα επιμέρους; Γιατί τα επιμέρους είναι που ερωτεύτηκες όταν η ορμονοθύελλα σε εμπόδιζε να δεις το σύνολο. Αυτός όμως είναι το ''πακέτο''. Και εσύ το ίδιο. Άρα;

Πως διαχειρίζεσαι τις ανασφάλειες σου που τις προβάλλεις στον άλλο. Τι γίνεται με την μύγα και ποιός την έχει; Και άλλα και άλλα πολλά. Που εντέλλει αν έχουν απαντήσεις, τις έχουν κάπου πολύ βαθιά κρυμμένες. Ισως και δεν υπάρχουν εδω που τα λέμε. Ισως οι απαντήσεις να είναι κάπως φτιαχτες και κοινωνικά επιβεβλημένες. Δεν ξέρω.....

Πείτε μου τώρα εσείς, πως να το καταπιείς το ρημάδι το μοχίτο;;;; (καλά μονορούφι το κατέβαζα, πάει ο μισός προυπολογισμός των διακοπών! )

Τι άλλο....

Θα δω κανένα σας το ΣΚ;

Τζεν, μακάρι να τα πούμε από κοντά, κι ας βουλιάξουμε δεν πειράζει!

Δεν ξέρω, ότι θέλετε! Θα προτιμούσα όχι μπάνιο, κάτι σε παρκο, τύπου το παρκάκι της Αθηνούλας, με έξτρα αντικουνουπικά....Αλλά οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.

Αααα και Ελένη, κάμποση καθυστέρηση!!!! Ετοίμαζε τα χάι-κου!

Μιλώντας για χαι-κου.

Ακούστε την πιο κουλή ιστορία. Γνωστός Ιάπωνας λογοτέχνης και χαικουίστας είναι Έλληνας. Ο Λευκάδιος Χερν, γιος Ελληνίδας (από τα Κύθηρα) και Ιρλανδου (από το Δουβλίνο). Βίος και πολιτεία ο τύπος, έχασε το ένα μάτι του σε ατύχημα, ταξίδεψε στην Αμερική, παντρεύτηκε μιγάδα, έγινε ο κακός χαμός (τότε απαγορευόταν), ταξίδεψε στην Ιαπωνία, παντρεύτηκε ξανά μια κόρη σαμουράι, που να σας τα λέω!!!! Και μετά το'ριξε στα χάι-κου και έγινε προτομή, μουσείο και τα συναφή!

Μάλλον ακούγομαι λίγο ασυνάρτητη, ε; Παντως αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε διαβάστε: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%B5%CF%81%CE%BD

Σας ξαναφιλώ! Μουτς!

τελικά Μυρτώ η ουσία είναι οτι και εμείς και αυτοί τρώμε "πακέτο" και μάλιστα μεγάλο

Ελεν ευχομαι η καθυστερηση να συνεχιστει !!περιμενουμε ευχαριστη εξελιξη

Αφροδιτη καλά να περασετε και να σας συμβούν όόόλα αυτά που περιμένεις

Μπραβο στο Νικόλα που ειναι το πιο θαρραλεο παιδακι μας, με τοσα που εχει τραβηξει αυτο θα του φανηκε παιχνιδακι

Μυρτω εχει παιδικη ταινια στο θερινο στις 9 , προχθες μπουκαραν τα δικα μου μεσα, θρονιαστηκαν στις καρεκλες και με ρωτουσαν ποτε θα ξεκινησει,ο Σταματης δεν το ειδε καθολου,αλλαζε καρεκλες ,επεφτε απο τις καρεκλες , εκοβε βολτες εριχνε νερο κατω και καθε 3 λεπτα ερχοταν και μου λεγε παμε να φυγουμε, δεν μου αρεσει, μετά το διαλειμμα καθεται και περιμενει να ξεκινησει και μολις ξεκινησε λεει το θεικο "τι πάλι το ιδιο; παμε να φυγουμε"

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Χαχα τον ξέρω τον Λευκάδιο, τί μου θύμισες τώρα, έχει ένα πολύ ωραίο βιβλίο για φαντάσματα και τον έχω (περιέργως) συνδυασει με τον Ε.Α.Ποε.

πωπω ιστορία ο τυπος, δεν την ήξερα, α το βιβλιο λεγεται Κwaidan

γεια σας όμορφες τί γίνεται; εγω πάλι δεν τον βλέπω καθόλου πλέον οπότε δεν έχω καμία κρίση με τον δικό μου, ούτε στο τηλέφωνο δεν μιλάμε πια

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Γειά σου ρε Τατιάνα απρόβλεπτη! Δεν το περίμενα ότι θα βρισκόταν κάποιος που να τον έχει διαβάσει κιόλας! Αν το έχεις το βιβλίο, δάνεισε το μου!

Α, κι αυτή μια λύση είναι, κι εμείς αυτή τη βδομάδα έτσι είμαστε, δεν βλεπόμαστε ποτέ, στέλνουμε μηνύματα και είμαστε ευγενέστατοι.

Αφροδιτάκι καλή αρχή διακοπών!!! Να περάσετε φανταστικά κι ανεπανάληπτα

Μυρτάκι πολλά θέματα ανοίγεις και πως σκατά να απαντηθούν... θέλουν μπολικο αλκοολι, τσιγάρα και ξενύχτι ανεμποδιστο απο κλάματα παιδιών για να τα αναλυσουμε. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που έχει σχέση μακροχρόνια που να μην τα εχει σκεφτεί... Απλά να πω το κλισέ ότι όταν μπαίνεις σε τέτοιες αναλύσεις πάει να πει ότι σε νοιάζει και ο σύντροφός σου και η σχέση σου άρα θέλει χρονο και κόπο για να πάρει φωτιά!

Κι εγώ θέλω να ξαναναψω αυτή τη φωτιά γιατί ενώ είμαστε καλά δηλαδής δεν πολυτσακωνόμαστε, γελάμε αρκετά, νοιώθω ότι οδεύουμε προς την αδελφοποίηση και εγώ δεν θέλω αλλο αδελφάκι έχω τρία, γκόμενο θέλω και βαριέμαι να τρέχω στα πέριξ να τον βρω άρα πρέπει να ξαναφουντώσω τη σχέση μου ποικιλοτρόπως (απλά χωρίς ατυχήματα αυτή την φορα... είμαστε και τρομαγμένοι άνθρωποι μην το ξεχνάτε:P)

Λέτε να αρχίσω να αρχίσω να σκουπίζω με ζαρντιέρες... βέβαια και πάλι βλέπω τον κολέ να μου λέει "τι βλέπω μωρό μου, σκουπίζεις;;;"

Συναρπαστική ζωή του κυρ Λευκάδιου... περιπετειώδης! Πωωω ζουλεύω όλους τους περιπετειώδεις τύπους... προσπαθούσα αψες με την κομπάρα μου να σκεφτώ τι συναρπαστικό έχω κάνει στην ταπεινή ζωή μου και τελικά κατεληξα ότι το πιο περιπετειώδες ήταν το κωλόμπαρο που δούλευα σε ένα χωριο την κατοχή χαχαχα Εντάξει ήταν για λίγο αλλά κάθε βράδυ ήταν και μια περιπέτεια, τι να χέσει ο λευκάδιος εδώ μιλάμε για κατοχή. Του λευκάδιου του πιάνανε τα οπίσθια μεθυσμένη λεχρίτες;:tongue:

Για ελάτε να πέσουν τίτλοι ωραίων βιβλίων που έχουμε διαβάσει πρόσφατα, μπας και πάρουμε καμια ιδέα για τις διακοπές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...