Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

και ότι έγραψες πιο πάνω, βέλος στην καρδιά μου!

διάβασα πριν και αυτό http://mikroimegaloi.gr/content/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-1%CE%BF%CE%BD-%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%AF%CF%83%CE%BF

εμεις ειμαστε ή του ύψους ή του βάθους, με τις φάσεις μας...ή μάλλον με τις φάσεις μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα, ναι από σένα το διάβασα στο facebook!

:P

α αυτός ο ρουφιάνος! αφού δεν το έκανα share για να μη καρφωθω! χαχαχα

και τι likes σπιουνεύει! χαχα

πάντως ναι και σε μας αυτο ισχύει κατά καιρούς...πολύ αληθινό κείμενο...

μα καλά μόνοι στην Συρο, δεν ανανεωθήκατε καθόλου;;;;;;

Διαφημίσεις

E, ναι και τα λάικ βλέπουμε καλέ!

Κοίτα, ανανεωθήκαμε, κάναμε μπάνιο, ήπιαμε ποτά, κλπ κλπ....

Απλώς παρασυζητήσαμε. Τέλοσπάντων, κι αυτό απαραίτητο....

Το βράδυ έχω κανονίσει μωρέ.

Εντάξει μου ήρθε περίοδος και ίσιωσα... η αλήθεια είναι ότι προ περιόδου βαράω κάτι καταθλίψεις γαματα... Εντάξει συνεχίζω και πιστεύω ότι ο κολε ήταν πολύ άδικος και συνεχίζω και είμαι φουρκισμένη με τον αδελφό του αλλά οκ θα μου περάσει. Τα έχω βάλεισ την άκρη για μένα και σε λίγες μέρες ούτε θα τα θυμάμαι.

Ίσως μερικές φορές να ζηλεύω το ότι είναι δεμένη οικογένεια... αλλά αφού το έχω εντοπίσει θα το ξεπεράσω κι όλας.

Όχι για μένα δεν είναι ο γιωργος αναγκαιο κακό και δεν ξέρω αν κάποια στιγμή φτάσει να είναι. Τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν φτάσει να είναι θα χωρίσω. (ξέρω ότι ευκολα λέγεται αλλά δύσκολη κίνηση)

Κατα τ'αλλα περασα ένα πολύ ωραίο σαββατοβραδο στις κουνιες που κανονίσαμε και φάγαμε με τους γονεις που κάνουμε παρέα όλοι μαζί εκεί και είχε πλάκα.

Και ένα κολαστήριο κυριακή που έγινε το μνημόσυνο τις γιαγιακας μου στην αιγινα και έπρεπε να πάω. Ζορίστικα πολύ αλλά είναι μια κουβέντα που δυσκολεύομαι να την κάνω σε δημόσιο φόρουμ... ειλικρινά δεν το σκεφτόμαστε να το κάνουμε κάπως πιο πριβε αφου έτσι κι αλλιως καινουριοι δεν γράφουν. Και ο σόζω ζορίστικε νομίζω γιατί προσπαθούσαν όλοι να του επιβάλουν να φωνάζει γιαγια μία γυναίκα που είναι να τη δει απο ενος χρονου. Τελως πάντων μαλακίες...

Χλόη μου ευχομαι μια δουλίτσα για τον καθένα σας και άμεσα... ότι καλύτερο καλή μου και καλά κουράγια γιαυτά που παιρνάς.

Εμείς βγάλαμε τα εισητήρια για κρήτη και γονατίσαμε γιατί μείναμε απ'΄την προηγούμενη βδομάδα με 50 ευρώ μέχρι τέρμα και με σχεδον ολους τους λογαριασμους απλήρωτους. Ενας μεγάλος λόγος που νοιώθω συχτιρισμα για τις διακοπές.

Εμείς βράδυ έχουμε ταπ ταπ σε κολητάρι που χώρησε ξαφνικά χωρις να το περιμένει ουτε εκείνος ούτε εμείς

Kαλησπέρα!

Ευχαριστώ Λεγκούλι μου για τις ευχές! Εύχομαι και για σας να πάνε όλα καλά. Καλά κάνετε και πάτε Κρήτη. Και για τις υποχρεώσεις θα βρεθούν και τα χρήματα. Αυτά τα πράγματα είναι όπως και με το θηλασμό θέμα ζήτησης και προσφοράς. ;)

Είναι μεγάλη υπόθεση το private forum πάντως. Μιλάς με άλλη άνεση. :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλά ήρθα διακοπές και εσείς αρχίσατε φιλοσοφικές συζητήσεις; Δεν μπορώ να συνεισφέρω διότι είμαι σαν ένα φλατ λάιν αυτή τη στιγμή.... Χωρίς καταθλίψεις πριν την περίοδο μια και ακόμα την περιμενω....

Προς το παρον σφυρίζω αδιάφορα.... Λέγκω δεν Κατάλαβα τί έγινε με τον αδερφό του Γιώργου, αλλά φαντάζομαι βουρλίστηκες με κάτι!

Μυρτώ βλέπεις βλακεία να λείπουν τα παιδιά....

Σίφνος είναι ωραία, ψιλοφυσάει, ο γάμος ήταν τέλειος, καιρό είχα να πάω σε τέτοι ο πάρτυ!!! Ξεπέρασε και η Φίφη το καινούργιο φρούτο να φοβάται οτιδήποτε αιωρούμενο που φυσάει ο αέρας και όλα καλά! Το κάμπινγκ μικρό καθαρό με πολλούς γάλλους!!!

Θα βουτήξω και για σας να διώξω καταθλίψεις, σοβαρές συζητήσεις και κόμπους σε στομάχια!!!

Σας φιλώ φιλενάδες μου!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα....Ελένη με το καλό! βουρ!:D

Τέλειος ο Αλκίνοος κορίτσια! Μαγικός, 2 ατομα με 2 όργανα κατάφεραν να κρατήσουν μαγεμένο το κοινό για τόσες ώρες...αχ από τις καλύτερες συναυλίες (μαζί με τον Θανάση στην ερτ)

Βρε, Μυρτώ, είσαι σίγουρα την ίδια μέρα γεννημένη με μένα!! Μα να πάτε σε νησί και να πέσετε σε αναλύσεις?? Χάθηκε να κουτσομπολέψετε την ξέκωλη που περνάει δίπλα ή τον παππού που το παίζει νέοπας????

Βέβαια, να πω και εγώ ότι μάλλον έχει να κάνει με το έταιρο ήμισυ που στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να με βάλει σε τέτοια συζήτηση!! χαχαχα

Λέγκω, άσε τους λογαριασμούς και κοίτα να χαλαρώσεις στο νησάκι μου! Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα καλμερα!!

Ωωωωω τι διαβαζω!! λενακι με το καλο!!! Καλα να περνατε εκει !!! φιλια !!!

Ποσο νευριαζω οταν ακουω/διαβαζω πως νεοι ανθρωποι ανακατευονται κ βαζουνε ζευγαρια σε φασαριες δεν λεγετε .... ελεος πραγματικα ...κ εγω θελω να σας γραψω διαφορα αλλα ας οψετε οτι διαβαζουν διαφοροι ..... μακαρι να γινει κατι πριβε...

με το δικιο του ο Σοζωρακης πως να την πει γιαγαι αφου δεν την ξερει το παιδακι ....

Μυρτωωωωω θα ερθουν καλυτερες μερες κ νυχτες !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...