Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αυτο ειναι το θεμα, θα πρεπει να πας στον εοππυ για αδεια μιας ημερας ? αστο καλυτερα να πας για δουλεια .... παντως κοιτα να τις παρεις αν δεν τις εχεις παρει γτ οπου να ναι θα ψηφιστει και θα τις χασεις

το αλλο κουλο τωρα ρωτησα στο παιδικο γαι να γραψω τον μικρο και μου λενε εχουν οριο εισοδηματος οσο το εσπα 30000 δηλ αν εχεις 30500 δεν σε παιρνουν γτ εισαι φραγκατος ελεος πια !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Λέγκω καλή μου 'εχεις κοιμηθεί καθόλου απόψε; Τι παραλήρημα είναι αυτό πρωι, πρωί;

Για τις διακοπές το αφήνω ασχολίαστο -θα σου περάσει όταν φτάσεις στο κάμπινγκ με τη θαλασσίτσα πλίτσι-πλίτσι δίπλα σας :wink:

Για τα σόγια οκ ένα δίκιο το έχεις είναι κουραστικό που πολλαπλασιάζονται.:|

Αλλά για το σύντροφο ρε φιλενάδα σε βρίσκω πολύ λάθος...άκου αναγκαίο κακό...:confused:

v@sso, jen γειά!!!!:P

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα καλημερα!!

Βρε καλως την βασω!! Μαρη που χαθηκες παλι εσυ οεο?

Καλα νομιζω οσο σφιγγουν οι ζεστες ολοι εχουμε θεματα με τα στεφανια μας ...

Εμεις (εγω δηλαδη) θα παρω αδεια 26 Ιουλιου.Για τον Τ δεν ξερω , ουτε κ αυτος ξερει.Θα κλεισουν καποια στιγμη τον Αυγουστο για καποιες μερες...πολυ κατατοπιστικο.Οποτε στο χωριο θα την βγαλουμε γιατι αντε να βρεις τελευταια στιγμη μερος να πας κ αφηστε που εγω με τα παιδια θα ειμαστε ηδη χωριο κ αντε μαζεψε παλι πηγαινε σε καραβια κ λπ

Αχχχ αυτο το σεναριο παραλια αραγμα χωρις κανενα να με ενοχλει ειναι απιαστο ονειρο νομιζω .....

οσο για τα πεθεριξ, εγω το εχω πει κ αλλες φορες, αν μεναμε κοντα η καθε μερα θα τσακωνομασταν η θα τους ειχα στειλει ξαν απακετο το τεκνο τους... Τα τελευταια χρονια η αληθεια ειναι δεν ανακατευονται τοσο πολυ αλλα συχνα πυκνα λενε η κανουν βλακειες....

Τωρα για τον λεγκωσυζυγο νομιζω διακοπες τα δυο σας θελετε κ τιποτα αλλο μετα απο τοσα ζορια που εχετε περασει..τωρα θα μου πεις πως θα γινει αυτο . μακαρι να ηξερα να το εκανα κ εγω ..κουραγιο κοριτσια!!

Λέγκωωωω!!!

Τί λες? Μάλλον είναι φάση.. Όλοι τις περνάμε! Έτσι νιώθω κι εγώ πολλές φορές αλλά μετά έρχονται και οι άλλες φορές που νιώθεις ότι κάτι κάνουν...

Αλλά Οκτώβρης γιατί θες να είναι? Για μια καινούργια αρχή?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αυτο ειναι το θεμα, θα πρεπει να πας στον εοππυ για αδεια μιας ημερας ? αστο καλυτερα να πας για δουλεια .... παντως κοιτα να τις παρεις αν δεν τις εχεις παρει γτ οπου να ναι θα ψηφιστει και θα τις χασεις

το αλλο κουλο τωρα ρωτησα στο παιδικο γαι να γραψω τον μικρο και μου λενε εχουν οριο εισοδηματος οσο το εσπα 30000 δηλ αν εχεις 30500 δεν σε παιρνουν γτ εισαι φραγκατος ελεος πια !

Βάσω σε ποιον δήμο ρώτησες; Γιατί αυτά είναι άλλα ανά δήμο, στον δικό μας δεν έχει όριο αλλά πας με μόρια ανάλογα που παιρνεις και με το εισόδημα, αλλά εμάς θα μας πάρουν γιατί είμαστε περσινοί...πάντως και σε σας θα μας παιρνανε γιατι φέτος πέσαμε κάτω των 30000 οικογενειακό !!

Διαφημίσεις

στο μοσχατο και περσι και φετος βαζουν οριο οτι βαζει το εσπα ,και θελουν την περσινη δηλωση ,φετος να σου πω δεν την καναμε ακομα και δεν εχω αξιωθει ουτε αυτο να κατσω να δω , τι εισοδημα εχουμε ,ο λογιστης περιμενει να του μαζεψω τα χαρτια και αποδειξεις και εγω ολο το αναβαλλω ...πιστεψτε το μεγαλυτερο αγχος μου ειναι να μαζευω χαρτια γτ δεν ειμαι καθολου οργανωτικη και δεν ξερω ποιο χαρτι εχω που

και το αλλο προβλημα που προκυπτει ειναι τι θα κανω που δεν εχω κανει σχεδον καθολου (μονο 2) εμβολια στον σταμ???

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια!

Λέγκω μουυυ πόσο σε νιώθω!! Σκέψου οτι μένουμε στην πεθεριξ τώρα οποτε δε σου λέω τίποτα. Ό,τι κι αν φανταστείς λίγο θα είναι!

Για το αναγκαίο κακό τώρα... δε νομίζω οτι είναι έτσι. Μερικές φορές νιώθουμε έτσι γιατί δεν προλαβαίνουμε ούτε μια γλυκιά κουβέντα να πούμε. Αλλά το αποκλείω να έρχεσαι τελευταία και καταϊδρωμένη. Ομάδα είμαστε. Μαζί και στα καλά και στα δύσκολα. Και μερικές φορέ ξεσπάμε και πάνω στο συμπαίκτη μας, γιατί που αλλού να ξεσπάσουμε;

Διακοπούλες να πας, και να περάσεις υπέροχα. Μη σε παίρνει από κάτω κοριτσάκι. :-*

Eδώ είναι λίγο δράμα η κατάσταση κορίτσια, αλλά κάνω υπομονή μέχρι τον Αύγουστο που θα γυρίσει η μαμά μου από Καναδά να πάω σπίτι της. Ελπίζω μέχρι το Σεπτέμβριο ελπίζω ελπίζω, να έχει βρεθεί μια λύση. Μια δουλειά... κάτι.

Καληνύχτα φανταστικές φιλενάδες! Όνειρα γλυκά!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ναι, μερικες φορες δεν προλαβαινουμε, μερικες φορες ισως και να αποφευγουμε να την πουμε την γλυκια κουβέντα γιατι δεν μας βγαινει με τιποτα.... αντιθετως μπορει να βγει κανα μπινελίκι, κανα άει σιχτιρ και συ και οι ιδιοτροπίες σου και το σόι σου και τα παιδια σου μαζι και παράτα με ησυχη να ξαναβρω και γω μια στιγμή ηρεμιας που εχω ξεχασει πως είναι, χωρις εννοιες, χωρις βαζούρα (σ.σ. ως προς μη ομιλόντες την αγρινιώτική: φασαρία), χωρις ευθύνες... Και αμα ξαναγεμίσω απο αυτο, ελα να σου πω και γλυκες κουβεντες και το ποσο μου έλειψες και να κατανοήσω και γω οτι και συ εχεις την ιδια αναγκη και οταν με φτυνεις ειναι επειδη και συ τα παιξες... Και θα ξαναγινω και καλή μανα πάλι, δεν θα εχω και τυψεις που με κουραζουν τα παιδια μου και τοτε θα σκεφτω "πω πω τι ασχημη φαση περασα". Ποσες φορες δεν εχει επαναληφθει? Και ποσες φορες θα ξαναγινει? Το ζητημα ειναι αυτες οι "κακες" φασεις να μην ειναι οι περισσότερες... Δε ξερω ομως ποσο εφικτό ειναι, ειδικα για σενα λεγκουιν που δεν εχεις βοήθεια, εστω για μια φορα στο τοσο... Παντως γουσταρω καργα και μου φαινεται ακρως ανθρωπινο και πολύ "προχώ" που τα φιλοσοφεις πότε πότε τα πραματα!

Συμπεθέρα και μεις θα λειπουμε τοτε. οπως και να εχει να περασετε σουπερ! Μαριλού και Κατσαφιξ, και σεις να περασετε τέλεια! Το ιδιο και οποια αλλη φυγει και δεν θυμαμαι. Εμεις τελος της άλλης εβδομαδας λέμε και ανυπομονω.

((Χλοη)), Υπομονη βρε κορίτσι, δυσκολη πίστα, πολύ δυσκολη...

Εγω γραφειο, ώ τι χαρά!!!

Ναι, μερικες φορες δεν προλαβαινουμε, μερικες φορες ισως και να αποφευγουμε να την πουμε την γλυκια κουβέντα γιατι δεν μας βγαινει με τιποτα.... αντιθετως μπορει να βγει κανα μπινελίκι, κανα άει σιχτιρ και συ και οι ιδιοτροπίες σου και το σόι σου και τα παιδια σου μαζι και παράτα με ησυχη να ξαναβρω και γω μια στιγμή ηρεμιας που εχω ξεχασει πως είναι, χωρις εννοιες, χωρις βαζούρα (σ.σ. ως προς μη ομιλόντες την αγρινιώτική: φασαρία), χωρις ευθύνες... Και αμα ξαναγεμίσω απο αυτο, ελα να σου πω και γλυκες κουβεντες και το ποσο μου έλειψες και να κατανοήσω και γω οτι και συ εχεις την ιδια αναγκη και οταν με φτυνεις ειναι επειδη και συ τα παιξες... Και θα ξαναγινω και καλή μανα πάλι, δεν θα εχω και τυψεις που με κουραζουν τα παιδια μου και τοτε θα σκεφτω "πω πω τι ασχημη φαση περασα". Ποσες φορες δεν εχει επαναληφθει? Και ποσες φορες θα ξαναγινει? Το ζητημα ειναι αυτες οι "κακες" φασεις να μην ειναι οι περισσότερες... Δε ξερω ομως ποσο εφικτό ειναι, ειδικα για σενα λεγκουιν που δεν εχεις βοήθεια, εστω για μια φορα στο τοσο... Παντως γουσταρω καργα και μου φαινεται ακρως ανθρωπινο και πολύ "προχώ" που τα φιλοσοφεις πότε πότε τα πραματα!

Έτσι είναι Αφροδιτάκο όπως τα λες. Αλλά να σου πω, μερικές φορές, μην περιμένεις να σου βγει αυθόρμητα η τρυφερότητα. Μέσα στο άγχος και "βαζούρα" άντε να μπορέσεις να πεις γλυκόλογα. Μερικές φορές το κάνω κι ας μη μου βγαίνει στην αρχή, και φυσικά μετά νιώθω καλύτερα. Δεν πρέπει να απομακρυνόμαστε.

Σκοτώνονται, φεύγω!

Πείτε μου βρε κορίτσια, εσείς που έχετε παιδάκια στην ίδια ηλικία με τη Νεφέλη, έτσι κάνουν τα δικά σας; Ουρλιάζουν λες και τα σφάζουν άμα χτυπήσουν ή άμα δε τους κάνεις το χατήρι;; Δεν το αντέχω αυτο το πράγμα. Όλη η πολυκατοικία μας έχει ακούσει.

Και το άλλο; "βαρέθηκα πια κάθε μέρα να πηγαίνω στις κούνιες! μωρό είμαι να πηγαίνω στις κούνιες;;; ουάαααααααα" :P

Διαφημίσεις

Α, σαν να περνάει εφηβεία η μικρή!χαχαχα

Για τους συζύγους, όχι και αναγκαίο κακό! Μπορεί σε κάποια κακή φάση,στην κούραση ναι, να το σκέφτεται ο ένας για τον άλλο αυτό, αλλά όχι και μόνιμα οι τελευταίοι στη λίστα!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ρόζα μου φαίνεται η κόρη μου γεννήθηκε έφηβη! χαχαχα!

Ακούστε και μια ατάκα του Απόλλωνα που μ'έχει στείλει!

Κοιμόμουν μπρούμυτα και προσπαθούσε να με ξυπνήσει, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένη και δεν καταλάβαινα τίποτα. Όταν ξύπνησε μετά από λίγα λεπτά, γύρισα και τον βρήκα να με κοιτάζει. Αφού το σκέφτηκε καλά μου λέει: "μακάρι να είχεθ το γάλα θτην πλάτη θου"

Χααααχα! :P

Παλαιόχωρα πρέπει να είναι πολύ καλά. Έχω κάτι φίλους που ζουν Ρέθυμνο και είναι φαν του κάμπινγκ και μάλιστα πάνε ελεύθερο κάμπινγκ και όλο κάπου εκεί γύρω γυρίζουν. Φέτος βέβαια τους βλέπω για να κάτσουν στα αυγά τους γιατί εχουν μωράκι!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Είναι κανείς εδώ;;;;

Γύρισα από εκδρομή στη Σύρο άνευ παιδιών. Αντί να την περάσουμε ανανεώνοντας τον έρωτα μας (ποιόν ; ) , πήξαμε στη σοβαρο-καταθλιπτική συζήτηση περί της σχέσης, ποιά είναι, που πάει, και αν θα ισιώσει ποτέ. Εντάξει, ίσως αναγκαίο να γίνονται κι αυτά. Φυσικά τα ευχολόγια είναι ευχολόγια αλλά πολύ θα μου άρεσε να πίνουμε μοχίτο και να κοιτάμε τη θάλασσα απλά χωρίς να πολυαναλύουμε και να σφίγγεται το στομάχι μας.....

Τέλοσπάντων, αυτά μια και είδα και την αντίστοιχη συζητησούλα από πάνω.Το ''τι του είμαι'', ''τι αισθάνεται για μένα'', ''ειμαι σημαντική για αυτόν'' παίρνουν αλλο νόημα όταν ρωτήσεις κι εσύ ''τι μου είναι'', ''τι αισθάνομαι γιαυτόν'' ''είναι σημαντικός για μένα''. Εγώ δεν εχω ούτε εύκολες, ούτε πειστικές απαντήσεις σ'αυτά τα ερωτήματα, άρα προσπαθώ να μη με πιάνει το παράπονο. Εννοείται ότι δεν τα καταφέρνω.

Αυτά τα ολίγα. Εμφανιστείτε τώρα. Ένα-δύο-τρία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...