Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πάλι ερήμωσε το καφε...

Συνεχίζω να μιλάω μόνη μου

Βγήκαν τα αποτελέσματα της ΔΕΗ πήρανε 47 άτομα και εγώ είμαι το νουμερο 733 με βάση τα μόρια. Δεν μου μετρήσανε την προυπηρεσία καθόλου και δεν καταλαβαινω γιατί, αλλά και να μου την μετράγανε πάλι δεν θα με παίρνανε γιατί είχα πάει χαρτιά για όλα τα ένσημα, είχε βγει μόνο το χαρτί των ενσήμων του ικα και εκεί όχι όλα γιατί δύο χρόνια ήταν την εποχη της καρτέλας που αν δεν πλήρωνε ο εργοδότης εσύ ένσημο δεν έβλεπες. Επίσης δεν βγήκε το χαρτι με τα ενσημα μου στο τέβε... απογοητεύτηκα

Πάω να τσακωθώ τώρα για το επίδομα τριτεκνίας. Εδώ και ενα χρόνο προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονοητα. Δηλαδή ότι είμαι κάτοικος ελλάδας τα τελευταία 10 χρόνια. Αφού μαζέψαμε τις φορολογικές δηλώσεις απ'τις διάφορες εφορίες και γω κι ο γιώργος, έχουμε κολήσει στο 2004 που εγώ είχα κάνει μηδενική δήλωση γιατί είχε βγει απόφαση εκείνη τη χρονια ότι αν ήσουνα χαμηλομισθος δεν χρειαζόταν καν να καταθέσεις καν τη μηδενική. Ωραια τους πας τα ένσημα του 2004 που φαίνεται ότι έπαιρνα κάτι λιγότερο απο 600 και είχα μηδενική δήλωση, τους πας και απ΄την εφορία το χαρτι που λέει ότι ήταν μηδενική η δήλωση και δεν χρειαζόταν να κατατεθεί. Και εκεί κολλάει ο εγκέφαλος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα Λέγκω!

Έχω πάθει πλάκα με Μυρσίνη και φάση στο παίδων! Συνέχισε να γράφεις να ομορφαίνεις την μέρα μας!

Καλά με τα ένσημα τα παλιά τα χάρτινα πολύ χαμός, εγώ τα είχα πετάξει παλιά καταλάθος, τα βρήκε μια γειτόνισα στα σκουπίδια και τα είχε φέρει στην μαμά μου, και αυτά όχι όλα, αλλά και πάλι λείπουν πολλά.

Να κάνεις ένσταση στη ΔΕΗ που σου αναγνωρίσαν τα ένσημα, με το αφήσεις! Τι θέσεις ήταν;

Τα έχω πάρει, βγαίνει εγκύκλιος εντός της ημέρας που κόβουν τις άδειες των ΔΥ άνω των 2 βδομάδων, που σημαίνει δεν μπορώ να μείνω τον Σεπτέμβριο στην Ξάνθη παραπάνω, κουφό εντελώς γιατί τότε εδώ δεν θα λείπει κανείς, εγώ τι τους πειράζει να πάρω συνεχόμενη την άδεια μου που θα λιώσω όλο το καλοκαίρι στα τσιμέντα της Αθήνας; :evil::evil::evil:

α ρε Λεγκουλι μονο σε εσας μπορουν να συμβουν αυτα!!! θεοι λεμε!!

Τζενακι αλλο παλι κ τουτο.... Κ ποτε θα την παρεις την αδεια σου? σε λιγο καιρο οπως πανε θα μας οριζουν μονοι τους ποτε κ ποση αδεια θα παιρνουμε .......

Γειά σας!

Δεν κατάλαβα κουμπαρούλα τι έγινε με τα ένσημα....Κρίμα πάντως. Και την προυπηρεσία γιατί δεν σου τη μετρήσανε; Για ποιό πράγμα έδιναν περισσότερα μόρια;

Όσο για την εφορία....τι να πω....θέατρο παραλόγου.

Πάντως έχει ξεχαρβαλώσει κι ότι στεκόταν ακόμα όρθιο. Μιλάμε για πλήρη ανικανότητα, φαυλότητα και υποκρισία. Ουφ....

E, μα ως γνωστών μόνο οι υπάλληλοι της βουλής έχουν το δικαίωμα να κάααααααααθονται 2-3 μήνες κάθε χρόνο! Δεν έχεις και εσύ βρε Ευγενία κάνα μπάρμπα στην κορώνη!!! Με τους γελοίους που έχουμε μπλέξει!!!!!

Εδώ θα μπει Αύγουστος και δεν θα έχει κάνει ακόμα ο κόσμος τις φορολογικές τους δηλώσεις, που υποτίθεται πνίγονται για λεφτά, οι άδειες τους πείραξαν!

Για την δεκαετία, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Το γεγόνος ότι είσαι ελληνίδα δεν τους αρκεί?Αν είσαι αλλοδαπός ζήτα το χαρτί που και αυτό δεν ξέρω τι νόημα έχει. Και αν έφυγες δηλαδή για ένα χρόνο για σπουδές στο εξωτερικό δεν πιάνετε??? Άσε που τα ζητάνε μόνο στους καινούριους του επιδόματος. Και εμάς το ζητήσαν όταν δηλώσαμε τον Παναγιώτη. Και μάλιστα επειδή είχα φορολογικές δηλώσεις από το 2003, έπρεπε να έχω υπεύθυνη δήλωση από το μπαμπά ότι ήμουν φοιτήτρια... δηλαδή κούκου!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς κανονίσαμε τέλη να φύγουμε για πάνω, να κάτσουμε Αθήνα 2-3 μέρες, και μετά χωριό! Δεν σας λέω για συνάντηση γιατί ξέρω ότι όλες θα λείπετε. Αν όχι κάτι θα γίνει!

Εμείς κανονίσαμε τέλη να φύγουμε για πάνω, να κάτσουμε Αθήνα 2-3 μέρες, και μετά χωριό! Δεν σας λέω για συνάντηση γιατί ξέρω ότι όλες θα λείπετε. Αν όχι κάτι θα γίνει!

Εμείς εδώ θα είμαστε πάντως! Τι μέρες θα έρθετε;

31 Iουλίου ταξιδεύουμε για πάνω. Φτάνουμε Πέμπτη 1/8. Θα κάτσουμε μέχρι Σάββατο ή Κυριακή, ανάλογα τις δουλειές μας και το κυριότερο ανάλογα τον χαμό που θα προκαλέσουμε στην κουνιάδα μου!

Καλημέρα κόρες

Θα κατέβουμε στις 27 του μήνα και θα πάμε αρχικά σε ένα κάμπινγκ στην παλαιοχωρα.

Να σας πω την αλήθεια δεν έχω καμία όρεξη για διακοπές, βασικά θα ήθελα να ήταν σεπτέμβρης ή μάλλον όχι, να ήταν οκτώβρης.

Το χειρότερο με το γάμο ξέρετε πιο είναι; όχι ότι κάνεις παιδιά, αυτό μάλλον είναι το μόνο καλό του γάμου. είανι ότι αποχτας πάλι συγγενείς (σύζηξ και σοι του) που έχουν άποψη έμεσα ή άμεσα για τη ζωή σου και στην τελική δεν ξέρω πόσο τους ενδιαφέρει το τομάρι σου. Δηλαδή, το φιλοσόφισα χθες, ο σύντροφος σου όσο είστε ερωτευμένοι σε έχει εκεί πάνω... μετά; τι του είσαι πέρα απο αναγκαίο κακό που μεγαλώνει τα παιδια του; Φιλος δεν είσαι, η οικογενειά του που με αυτή έχει μεγαλώσει και έχει ζήσει τόσα δνε είσαι, το παιδι του που είναι κομμάτι του δεν είσαι... άρα τι στο διάολο είσαι; συνήθεια και δεν είμαι σίγουρη αν είσαι καλή συνήθεια. Άρα στη λίστα με τους δικους του ανθρώπους (παιδια, αδέλφια, γονεις, φιλοι, εσύ) εσύ είσαι τελευταία και καταϊδρωμένη.

Αυτά, έτσι για πρωινό

Διαφημίσεις

καλημέρα!! καλα ουτε που θυμαμαι απο ποτε εχω να μπώ να γράψω ...

και βρισκω το καφέ σε πληρη αποσαθρωση, αλλες να εχουν παει διακοπες, αλλες να ετοιμάζονται να πάνε και την Λέγκω να ευχεται να ήταν οκτώβρης. Εγω να σας πω τι ηθελα ? να πηγαινα σε ενα νησι και να ημουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ στη θάλασσα με ενα βιβλιο ,με το παρεο και το καπέλο χωρις να με ενοχλει κανενας ..σαν τη μενεγακη ενα πραμα .

Εμεις λεμε να φυγουμε στις 29 αλλα ακομα δεν εχουμε αποφασισει που να παμε, σιγουρα στα χωρια μας καποιες μερες και ποσο βαριεμαι τις μετακινησεις απο μερος σε μερος, δεν ξεκουραζομαι ετσι, ηθελα να πηγαινα σε ενα μονο μερος και κοντινο διπλα στη θαλασσα και να αραξω αλλα πρωτον εχω τον δημ που πανω απο 2 μερες σε ενα μερος (εκτος αν αυτο ειναι το χωριο του ) σκυλοβαριεται και αρχιζει τη μουρμουρα και δευτερον εχουμε γαμο στο χωριο και πρεπει να παμε και εκει οπωσδηποτε

Λεγκω ετσι ειναι ενα αναγκαιο κακο ειμαστε αλλα και αυτοι αυτο δεν ειναι για μας ?χαχαα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

ευγενια καλε τι εναι αυτη η εγκυκλιος με τις αδειες ?????μην μου λες τετοια ,πιανει και μας ?η μονο το υπουργειο σας ?

υποψιάζομαι ότι είναι έμπνευση του δικου μας υπουργείου! α ρε μεγαλέια!

δεν μας έχει έρθει ακόμη επίσημα, όταν βγει θα σου πω...

Λέγκω συμφωνώ με Βάσω, αναγκαίο κακό και αυτοί και εμείς! :P

Αλλά με καλά αποτελέσματα!;)

τις 4 αδειες με υπευθυνη δηλωση τις εχετε εσεις ?και αυτες κοβονται (εχει παει στη βουλη )

Ναι το έχουμε! πωπω ! και μετά τι κάνουμε με τις αναρρωτικές αν αρρωστήσουμε; σκ@τ@

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...