Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκω έχουν περάσει δύο ώρες απ'όταν έγραψες το μήνυμα...

ελπίζω να αποφύγαμε το ανεπανόρθωτο... :tongue:

Εμείς φεύγουμε για καμπινγκ την Τετάρτη και ευτυχώς με λυπήθηκαν οι Θεοί και μου'ρθε σήμερα περίοδος! Περίμενα την ίδια μέρα που φεύγαμε με Ιάσονα και που να έστηνα μόνη μου σκηνή.... Ο καλός μου θα έρθει μετά από 3-4 μέρες και θα τα βρει όλα έτοιμα, στημένα.... γκρρρρ:mad:

Αθηνούλα περαστικά στην μικρή!

Χρόνια πολλά στο γλυκό φατσόνι, την τρυφερή κι ευαίσθητη Λήδα!!! Μυρτώ να την χαίρεστε! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hola chicas!!!!Que tal????

Μπαίνω μια γρήγορη να σας διαβάσω λίγο, να δω πώς είστε μιας κ έχω ρίξει μαύρη πέτρα (υπολογιστής και ιντερνετ οφ, τα έχουν διαλύσει όλα τα σκασμένα) να σας ενημερώσω πως όλα οκ, περιμένουμε την μπεμπόνα με ανυπομονησία κ αγωνία..Σήμερα βγήκα σε άδεια τοκετού κ λοχείας, θα κάτσω κανα χρόνο πάλι, μόνο μην έχουμε τα ίδια με λαστ ταιμ...κατά τα άλλα, έχω ανεβάσει ζαχαράκι, αλλά ακόμα οριακά αποφεύγω ινσουλίνη, το μωρό καλά κ ελπίζω να γεννήσω κ πάλι φυσιολογικά...

πάω για οριζοντίωση, γιατί δεν την παλεύω..θα μπαίνω πού κ πού...φιλούρες...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καποια μλκ ειχα κανει και εχανα τις ειδοποιησεις...

Κοριτσαρες, ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα΄σας λογια, ειστε πρωτες. Κια γω νιωθω πολυ καλυτερα που εχω χασει κιλά, ηταν παραταιτητο, μακαρι να βρω τη δυναμη να συντηρηθω.

Αφροδίτη που ήσουν καλέ την Παρασκευή σε περίμενα!!!:P:p

Λοιπον, υπαρχει ενα προβλημα. ΣΤο κιν μου εχω αποθηκευμενα τρια τηλ με το ονομα ευγενια... Για ξαναστειλτο βρε κοριτσι... Οχι οτι πηγα ομως την παρασκευη. Πηγα το Σαββατο το μεσημερι και να δω ποτε θα τα ξανακαταφερω! Θα σου στελνω αναφορα, να το ξερεις!

Τα φολίτος είναι faux μοχίτος!

Τα πίναμε ένα καλοκαίρι που ήμασταν όλες έγκυες!

καλέ πως δεν ειχε αλκοολ? Δεν ειχε ρουμι, ειχε μπακάρτι, απλα βαζαμε λίγο ισα-ισα να παρει μυρωδια...

Αν κατα τυχη τα 135 Ευρω, χασουν τον δρομο τους ας βρεθουν στον δικό μου παρακαλώ... (μπρρρρ)

Δεν ακουω δεν βλεπω συνημμενα, θα το κανω ομως απο το σπιτι!

Αντε βρε Τονια, ποσο εμεινε ακομη? Να πανε ολα καλα!

Αθηναααα, αν μας διαβαζεις, περιμενω αναφορα! Ελπίζω να ειστε υγιείς όλοι και να περνατε σουπερ!

καλημερα καλημέρα!

Που εισαι βρε Τονια κ σε χασαμε! Αντε με το καλο η μπουμπου βρε κοριτσι κ ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις! Μπαινε οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου!

Λεγκ 7 σφραγισματα κ μια ψευτοαπονευρωση (κατι αντιστοιχο παιδικο που δεν σου νεκρωνει το νευρο ομως δεν θυμαμαι πως το λενε) κ φθωριωση.60 ευρω το ενα το σφραγισμα ....εμας ηταν τα πισω που αλλαζουν στα 11-12 κ επρεπε οπωσδηποτα να φτιαχτουν .Αλλιως τα μπροστινα αλλαζουν τωρα κοντα κοντα χαχαχα . Ο κουνιαδος μου εχει την μικρη 8 που εχι τα μπροστινα σχεδον ολα σαπια αλλα δεν εχει φτιαξει τπτ επειδη θα τα αλλαξει λεει .... χαχαχαχα

μαριλενακι καλα να περασετε στις διακοπουλες σας! Περιμενουμε το απαιχτο οπως παντα φωτογραφικο σου υλικο!

Αντε Αθηνα να μας πεις για Ζακυνθο μπας κ μπορεσουμε κ παμε του χρονου.

Αφρο για τα παιδια που ελεγες για γυναικα θες ολο τον Αυγουστο ? να ρωτησω εκει στην γειτονια αν θες

Ναι Τζενη, απο 5 Αυγουστου και μετα θελω. Προς τα τελη αν χρειαστει μπορει να τσιμπησω καμια μερουλα, αλλα το πλανο ειναι για ολοκληρο τον Αυγουστο και ισως και λιγο Σεπτεβρη. Και θελω να ειναι κοντα για να εχουμε μια ακρη για οπότε χρειαζεται. Αν εχεις κατι στο μυαλο σου, ρωτα. Ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Καλημερα,καλημερα..αχ,κ γω θα θελα εστω 2-3 μερούλες κάπου χαλαρά,αλλά αυτό φαντάζομαι θα γινει σε καμια δεκαρια χρονακια!!καλα να περασετε οσες φυγετε εκτος,εμεις εχουμε γαμο,21 παντρευεται το αδερφι μου το μεγαλο!μετα εχουμε τα γεννητουρια,γιοματο καλοκαιρι!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γεια σας όμορφες!

Πού είσα βρε Τόνια! άντε με το καλό! Δηλαδή Αυγουστιάτικο θα έρθει εεε?

Να πάνε όλα καλά και βέβαια θα γεννήσεις φυσιολογικά!

Κατά τα άλλα κι εμείς΄φεύγουμε το Σάββατο για Σίφνο... 1 βδομαδούλα! Περιμένω πώς και πως! Ελπίζω να κοπάσει ο αέρας...

Μαριλού είσαι πρώτη! Να περάσετε τέλεια! Θα σε βοηθήσει ο Ιάσωνας μην ανησυχείς...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

χελοου

μου αρεσει που όλες ξέρετε τί είναι η ΚΑΡΠΑ!

αν θες τον φιλάς μυρτώ αν θες όχι, υπάρχουν ειδικές μασκούλες για να μην έρθεις σε επαφή αλλιώς μπορείς να μην δίνεις εμφυσήσεις,να κάνεις μόνο μαλάξεις, έχεις αυτό το δικαίωμα ως ανανήπτης!

εμείς θα κάνουμε μια επίσκεψη αστραπή στη μύκονο το ΣΚ, μάλλον σκότωμα θα είναι αλλά τεσπα... καλά δεν με λυπάμαι κιόλας!

κατά τα άλλα λέω τετάρτη μπάνιο θάλασσα απόγευμα, ενδιαφέρεται καμιά;

έχω άπειρες δουλειές, παω

αφρο θα σε παρω...

τόνια με το καλό!

να χαιρόμαστε το ληδάκι μας!

η αννα εβγαλε και το πανω δόντι και είναι σαν γριά ξεδοντιασμένη!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μμμ κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά παπάγια

Τι μου κάνετε;

Άντε Τόνια μου με το καλό να ρθει και το θυληκό χουλιγκάνι :-)

Μαριλενάκο κάνε μια βουτιά στη φανταστική παραλία... γμτ τέλεια θα ήταν να ξανασυμπεφταμε... Όσο για το στήσιμο καλό κουράγιο... και μετά σου λένε όλη τη χαμαλοδουλειά οι άντρες την κάνουν

Πρέπει να είναι πολύ όμορφη η Σίφνος Λενιώ. Φίλες που είχαν πάει είχανε περάσει φανταστικά. Μακάρι να σας κάνει καλό καιρό, να μην σας πάρει και σας σηκώσει.

Κι εγώ την Κυριακή πρέπει να πάω στην Αίγινα με όλη τη φαμίλια για το μνημόσυνο της γιαγιακας μου. Ένα ερώτημα είναι γιατί στην Αίγινα αφού η γιαγια είναι θαμένη εδώ αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Και θα πάεμ και απ'το αξημέρωτο γιατί η θεία μου θέλει να κοινωνίσει και πρέπει να προλάβει. Της είπα βέβαια ότι για εκδικηση που θα πάμε απ'το άγριο χάραμα θα τρώω τυρόπιτες μες τη μουρη της χα

Εχθές πήγα με το λεωφορείο να πάρω τα αγόρια απ'το σχολείο... φτου σκόρδα κάνει μια κυρία στην μυρσίνη, βέβαια η μυρσίνη δεν αντιλήφθηκε επακριβώς την ένοια του φτυσίματος για το λόγο αυτό ανταπέδωσε και μάλιστα με αρκετή ποσότητα σάλιου. Είναι αυτές οι στιγμές που απ'την μία θες να ανοίξει η γη να σε καταπιει και απ'την άλλη κορδώνεσαι μέχρι εκεί που δεν πάει :-)

Διαφημίσεις

Καλά ψηφίζω με όλα τα δάχτυλα των ποδιώνε και των χεριώνε Μυρσίνη!!!

Την αγαπώ! είναι φοβερή! :lol::lol:

Τόνια με το καλό! και μ'έναν πόνο που λένε! Με μιαν ανάσα!:)

Αλήθεια Τατιάνα τι είναι το ΚΑΡΠΑΣ;:roll:

Ελένη έχω πληροφορίες ότι θα έχει χαμηλά μποφόρια ως το ΣΚ, γύρω στα 4-5, ελπίζω να συνεχίσει έτσι ;)

Λοιπόν ένα σας λέω πήγαμε βολτα στο παίδων με διασωστη εκαβ απ'το χαμογελο του παιδιου... ηθελα να ανοίξει η γη να με καταπιει χαχαχαχα

Με πήραν απ'το σχολείο ότι ο νικ έβγαλε τον ωμο του... μάλλον τον αγκώνα έβγαλε λέω δεν είναι τίποτα... όχι μου λένε τον ώμο είναι χάλια... καλά έρχομαι. Με ξαναπαίρνουν έχει έρθει διασώστης του εκαβ το στέλνουμε παίδων... καλέ κάτσε να έρθω. Κακός χαμός να βρω που θα αφήσω τη μυρσίνη ο θοδωρής να πηγαίνει βόλτες με το σχολικο (η καλυτερη του).

Φτάνω πάνω βλέπω το νικ, βλέπω και το χέρι, βλεπω και τους διασώστες να περιμένουν στην πόρτα... Εεεεμ απλο βγάλσιμο είναι, ψιθυρίζω στη δασκάλα... κάνε την πάπια έτσι όπως τα κάναμε, μου λέει εν ολίγις.

Αφού σκάμε μύτη στο παίδων, και έχουν βγει οι ορθοπαιδικοι και ψάχνουν το παιδι που ήρθε με το εκαβ. Σε ένα λεπτό το χέρι ήταν στη θέση του και εγώ με το νικ έκοβα βόλτες στο παίδων για να κερδίσουμε χρόνο μη βγουμε και μας δουν στο λεπτό έξω και ξεφτιλιστουμε.

Να χω και το νικόλα που νόμιζε ότι θα μεινουμε και να μου λέει μπορουμε τώρα να πάμε στο δωμάτιο;

Αυριο σκέφτομαι να τον στείλω με δεμένο χέρι, μη σας πω και δεμένο κεφάλι για πιο πολύ εφεεεεεεεεε

Μαριλου με πορώνεις... μήπως μπορείς να μου πεις για τα μποφορια τέλη ιουλίου, αρχές αυγουστου; Κλείσαμε εισητηρια (και μειναμε ταπι και ψύχραιμη μπουχαχα) για κρήτη τελικά. Σήμερα παιδι μου δεν έφευγες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...