Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αυτά είναι!

Γεια σου βρε Σοφάκι! Τα φολίτος είναι μοχίτος φόλα δηλαδή χωρίς ρούμι... Τα πίναμε όταν εγγυάζαμε όλες μαζί τα δεύτερα... μετά τα έπινε μόνο η Λέγκω! Η οποία σας τονίζω ότι καπνίζει και 2 τσιγαράκια τη μέρα! Κόψαμε εμείς το τσιγάρο και άρχισε εκείνη!

Πλάκα έχουμε όταν βγαίνουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααα

Αθηνά περαστικάααα... οι πρωινοί`

Μυρτώ πολύ ωραία μουσική... τι λέει η ταινία; Εμεις είδαμε ωραίες ταινίες τελευταία.

Καταρχήν ειδαμε τις γυναίκες στα ορια νευρικής κρίσης και μου άρεσε πολύ! (Βλέπετε το προσπαθώ :-)) Επισης είδαμε το "ο κλήρος πέφτει στον Σμαϊλη" πολύ ωραία ταινία!!! Κι εχθές είδαμε μία συμπαθέστατη ταινία που όσοι δεν έχουν πάει εράσμους τρώνε τα λυσακά τους (καλη ώρα εγώ) κι όσοι έχουν πάει νοσταλγουν τρελά.

Χρονια πολλά στο Ληδιάκη! Εφτιαξες και για σήμερα τούρτα;

Πρωι πρωι πήγα εφορια για να κανονίσω επιστροφη διπλής πληρωμής. Υστερα απο πήγαινελα σπιτι εφορια εφορία σπίτι για να μαζέψω χαρτια μου είπαν το ότι αφήστε τα τώρα και θα βρουν το δρόμο τους... αρκετα δυσοιωνο εε; Και είχα μια ελπίδα να μου τα δωσουν τώρα, μη φανταστείτε 135 ευρώ αλλά κάτι θα μπαλώναμε.

Α καλα έκανα το Σάββατο που ήρθε το αδελφάκι μου φανταστικά φολίτο μοχίτο... νομίζω ότι αν αντι για σόδα έβαζα τονικ που έχει μία ελαφτά μικρα θα έμοιαζε σαν να ειχε κανονικο αλκοολ :-)

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια τελικά εσπα ποτε καταθέτουμε;;;

η διευθυντρια μου ειπε μεχρι 25 ιουλιου και στο ίντερνετ λέει απο 25 ιουλιου. Μήπως να τα καταθέσω 25 νταν να είμαι μέσα :-Ρ

καλημερα!!

Μυρτωωω να την χαιρεστε την κοκετα σας!

Αθηνακο περαστικα σας! Καλ ακαθε χρονο μολις ειναι να φυγετε διακοπες πως τυχαινει κ αρρωσταινουν ρε γμτ! Κ εγω ειχα το Ν με πυρετο 38,7-39 αλλα εκρατησε μονο 1 μερα ευτυχως αλλα ο λαιμος πολυυυ χαλι!

Τι πλακα εχει το μοχιτο-φολιτο !! χαχαχα

Λεγκουλι η φραση αυτη μου θυμισε παιδια , οχι λεφτα-χαρτια! Ελπιζω παντος να τον βρουν γρηγορα τον δρομο τους!

Για την δουλεια θα σας ενημερωσω μολις κ εαν εχουμε νεωτερα εννοειται!

Χλοη βαλε μας το σαιτ να δουμε!!!

Διαφημίσεις

Μυρτάκι τα χαρτιά να τα κάνεις γιατι είναι μεγάλη η πιθανότητα να πουνε 25 ιουλίου ότι μπορούμε να καταθέσουμε την τελευταία φορολογική δήλωση (ελπίζω δηλαδή)... κι εμένα η μυρσίνη είναι κατάχλωμη. Βέβαια όταν ρώτησα σήμερα στον παιδικο για το έσπα μου λένε ποιο έσπα εδώ δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει με τους δημοσιους παιδικους στο βύρωνα και αν θα λειτουργουν.

Πλήρη διάλυση των πάντων, απορώ πότε θα υπάρξει αντίδραση απο ολους μας...

Εντομεταξύ τα οικονομικά είναι μια απελπισια, πρέπει να πάω να κάνω στα αγορια τα σφαγίσματα αυτές τις μέρες και δεν προκύπτει με την καμία.

Τώρα προσπαθω να τσιμπήσω μια σελιδοποίηση για να ειδουμε, κουτι θα μου κάτσει :-)

Kαλησπέρα κοριτσούδια!

Θέλω κι εγώ φολίτο!!

Χρόνια πολλά στη Λήδα την πιο γλυκιά και όμορφη νεραϊδούλα!

Λέγκω εγώ πάω σε ένα οδοντίατρο στη Γλυφάδα και παίρνει μόνο 30 ευρώ το σφράγισμα. Μου φάνηκαν οκ, δεν ξέρω... Η προηγούμενη που πήγαινα παλιά παίρνει 50.

Αν θες να σου στείλω το τηλέφωνό του.

Τζενάκι νόμιζα οτι την έβαλα το σύνδεσμο. Κλασικά, πάντα το ξεχνάω. Όπως τα συννημένα στα εμαιλ χαχαχα.

https://www.facebook.com/pages/Handmade/372199662797181?ref=hl

Λέγκω δε μπορώ να σκέφτώ κανένα λόγο. Κάνε ό,τι είναι να κάνεις, πέρνα από δω να κάνεις και τα δικά μου, και πάμε μετά για καφέ. :P

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...