Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βλέπω συζητήσεις για γυμναστήρια και σκιάζομαι... Δεν παίζει με την καμία να πάω γυμναστήριο, έχω πάει δυο φορές στη ζωή μου. Ότι κίνηση κάνω στην καθημερινότητα μου και στο θέατρο όταν πήγαινα. Τραγική φυσιογνωμία!

Εντομεταξύ όλες αδυνατίζεται κι εγώ παίρνω... έχω πάρει τρία κιλά. Συνέχεια θυμάμαι το φωτη που με είδε μια μέρα που σαβούριαζα χωρίς τύψεις και έρχεται και μου λέει "το νου σου γιατί ο μεταβολισμός απο μια ηλικία και μετά αλλάζει" άντε μετά να σου κατέβει η μπουκιά χαχαχα

Είναι φανταστική η αφροδίτη!!!

Τζενάκι περιμένουμε με ανυπομονησία τα εκτακτα ευχάριστα νέα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ο Φώτης είναι μανούλα να σε κάνει να νιώσεις τύψεις...

Αφού μια φορά όταν ακόμα είμασταν χωρίς παιδιά, τρώγαμε και μου την είπε ότι τρώω περισσότερο απ' ότι εκείνος και τσαντίστηκα τόσο πολύ που του γύρισα μια μπάτσα!!!!! Άλλο πράγμα... Είχαμε πλακωθεί πολύ άσχημα...

Τώρα είναι πιο ήπιος, τότε ήταν απόλυτος...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά ο Φώτης είναι μανούλα να σε κάνει να νιώσεις τύψεις...

Αφού μια φορά όταν ακόμα είμασταν χωρίς παιδιά, τρώγαμε και μου την είπε ότι τρώω περισσότερο απ' ότι εκείνος και τσαντίστηκα τόσο πολύ που του γύρισα μια μπάτσα!!!!! Άλλο πράγμα... Είχαμε πλακωθεί πολύ άσχημα...

Τώρα είναι πιο ήπιος, τότε ήταν απόλυτος...

χαχαχα αλήθεια του σκασες φουσκο;;; εντάξει προσκυνώ είσαι γαμάτη!

Τελειώσε σημερα και η δουλίτσα μου. Πολύ με βολεψε αυτό το διβδομαδο εξτραδάκι, άντε και στην επόμενη δουλεια.

Λενιώ τη εργο είδατε; Πρέπει να παίζει διάφορα καλά νεα και παλια... Την άλλη βδομάδα αν δεν μαμηθεί το σύμπαν μπορεί να μας κρατήσει κανα φιλαράκι τα μικρά και να χτυπήσουμε θερινό. Να ενημερώσω αν προκύψει μπας και ψηνεται κανένας

Είδαμε τον υπνωτιστή ένα σουηδικό...

Δεν ήταν τίποτα σπουδαίο αλλά το θερινό ήταν άλλο πράγμα! Και αυτά που σαβουριάσαμε! Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν έφαλφα και χοντ ντογκ!

Ναι την έσκασα και μάλιστα ήταν και σβουριχτή! ρώτα τον την επόμενη φορά!

Φεύγω κόρες πάω να μαζέψω τα παιδάκια μου!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πόσο ζηλεύωωωωωωω!! Κανονίστε κι άλλο ποτάκι να'ρθω κι εγώ! Στο κέντρο για να μπορώ να έρθω :D

Η επίδειξη καλά πήγε, αλλά τα'παιξα! Φωτογράφιζα τις κοπέλες που δοκίμαζαν ρούχα, και φόραγα και κάτι τακούνια, πόνεσαν τα πόδια μου!

Έφτιαξα σελίδα για την αδερφή μου, δείτε αν θέλετε. Χάνουν πολύ τα ρούχα όμως στις φωτογραφίες. Δε φαίνονται ουτε πόσο ωραία είναι τα υφάσματα, ούτε η λεπτομέρεια. Αλλά οκ πάρτε μια ιδέα. :)

Αφροδίτη θα είσαι κορμάρα όπωσδήποτε.

Αχ θέλω κι εγώ γυμναστική και γιόγκα! Κυρίως γιόγκα, τη λατρεύω. Να δω πότε θα τα καταφέρω να κάνω κι εγώ κανένα μάθημα. Και να φανταστείτε οτι η κουνιάδα μου έχει δίπλομα, και δε μου κάνει μαθήματαααααα!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κλασσικα ζηλευω, αλλά τελικά... τι να πω.. ξυνο θα μου εβγαινε απο χθες η Ειρηνη σηκωσε 40,3 ακατεβατο πυρετο τι μαζιτβνια μτ ι ντουσ τι ντεπον, τι μπελαντονες ολα τα εδωσα γιατι ειχε εξαντληθει το ερμο 1 24ωρο σχεδον, τελικα σημερ το πρωι και αφου εβλεπε γάτες μπροστα της χαχαχα της εδωσα ενα ποντσαν και ισιωσε.

Την πηγα ντοκ φοβηθηκα μονοπυρηνωση γιατι ειχε πρηστει στους λεμφαδενες, αλλα ειναι οκ ολα απλη ιωση ειναι κυκλοφορει λεει αυτη κανει μονο πυρετο υψηλο 2-5 μερες...

ειναι καλυτερα σημερα να δουμε τι αλλο θα χτυπησει την πορτα! χαχαχαχα

Για ολα τα αλλα επιγραμαμτικα, αφροδιτη ειδα παο κοντα ειναι ΘΕΑ και στη διαθεση της φαινεται ανανεωση τζεμ καλη αρχη για τη νεα δουλεια κι ελπιζω κι εγω σε τρικουβερτο, λεγκ τι να το κανεςι μανα μου το γυμναστηριο με την καθημερινης σας γυμναστικη εγω θα ημουν μιση.

Εγω σιχαινομαι τζιμ, πορωση με τζουντο ειχα οντως και ειχα κανει τοτεεεεε τρελεους κοιλιακους σε 2 μηνακια μονο.

εχασα ομως χωρις να το καταλαβω κι εγω 5 κιλα ανεβηκα τυχαια στη ζυγαρια (ζυγισα την ειρηνη η ασχετη μανα δεν ηξερα ποσο ειναι το παιδι για ν του δωσω πονσταν)

Εμεις φευγουμ δευτερα για τον κλασσικο μας προορισμο ζακυνθο και ελπιζω να ξεκουραστουεμ το εχω πολυ αναγκη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Hellooooo!!!!!

Kι εγώ ζηλεύωωωω! Ελπίζω σε 2-3 χρονάκια να μπορώ να ακολουθήσω στα μπαράκια χεχε!

Και για να συνεισφέρω κι εγώ στην ΚΑΡΠΑ του καφέ....

hard and fast!!!!

Και φυσικά... no kissing! You only kiss your missus on the lips! χαχαχχχ

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σοφάκι, γιατί νο-κισινγκ; Εμένα άλλα μου δείξανε! Λες να μου μάθανε αναχρονιστικές μεθόδους;;;

Επίσης μπορείς να έρθεις μαζί μας, πόσο είναι η μικρή; Εννοείς λόγω του θηλασμού; Θα σου παραγγέλνουμε φολίτος, έλα εσύ και μη σε νοιάζει!!!

Τι κάνετε;

Σήμερα το Ληδάκι μου έχει γεννέθλια και της είπαμε την ιστορία της γέννας της. Αν κρίνω από την μάνα μου θα συνεχίσω να της λέω την ίδια ιστοριά μέχρι να φτάσει στα σαράντα!!!

Πάρτε και μουσικούλα, ο σούπερμαν χθες το έλιωσε αυτό το σάουντρακ.

-t6Knlbg8Ow&list=PL8F8DD8E6E381659F

Σχόλια ακούγοντας τη μουσική.

Λήδα: ''Ανησυχία''

Μάριος: " Είναι σαν μια μάγισσα να ετοιμάζει ένα πολύ κακό φίλτρο''.....

Χρόνια πολλά στο Ληδάκι! Να την χαίρεστε!

Ωραίο κομμάτι, και ενδιαφέρουσα ταινία δεν την ήξερα και παίζει και ο αγαπημένος μου...χμμ

Αφροδίτη που ήσουν καλέ την Παρασκευή σε περίμενα!!!:P:p

Xρόνια πολλά στο Ληδάκι! Να τη χαίρεσαι Μυρτώ!

Τα σχόλια των παιδιών σου για τη μουσική τόσο εύστοχα!

Στην μπαρότσαρκα θα μπορούσα να έρθω με τη μικρή γιατί έχει γίνει πολύ ξενύχτω, κοιμάται κατά τις 12.00-1.00 το βράδυ και το πρωί την πηγαίνω στον παιδικό κοιμισμένη και ξυπνάει εκεί κατά τις 11.00 χαχα! Αλλά θα μου έσπαγε τα νεύρα, γιατί είναι στη φάση που θέλει να κυκλοφορεί, οπότε δεν θα καθόμουν καθόλου μαζί σας και επίσης είναι σε φάση "πίνουμε δύο τζούρες βζ, κάνουμε δυο γυροβολιές στο χώρο, άλλες 2 τζούρες κ.ο.κ.!"

Επίσης, τα φολίτος τι είναι; Κάτι σε φόλα μου θυμίζει χαχα!

Έτσι κι αλλιώς, εγώ τα μόνα ποτά που πίνω είναι μπύρες και ούζο, είτε θηλάζω ή όχι! Και σιγά μη δεν έπινα καθόλου 5 χρόνια τώρα που θηλάζω σερί χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...