Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα δε σας ειπα! Συγχωρηστε με, ειναι απο την ενταση...

Λοιπον, ηταν λιγο επεισοδιακος ο τοκετος, αν δεν ηταν ο χασ, θα ειχε κανει σιγουρα καισαρικη, μιας κ ο τυπακος ειχε τυλιχτει κ ενω η διαστολη ηταν τελεια, αυτος δεν κατεβαινε. και σε καθε συσπαση εκανε τρομερες βραδυκαρδιες. αλλα ο Χασ, ηταν κουλ κ της εδωσε κατι χαλαρωτικο για τη μητρα, και με τις καταλληλες κινησεις-σπρωξιματα απο την Τατ, τον βγαλανε απο την φυσικη οδο!!! 3300 (κ κατι νομιζω), ιδιο με την Αννα (στο αρσενικο), γερο και φαγανο: 3 φορες θηλασε μεχρι τωρα!

Η κοπελα μας, ειναι καλα, κοιμηθε ενα διωρο ολο κ ολο, αλλα ειναι κουλ και χαρουμενη!

δε θυμαμαι τι αλλο ειπαμε, αν θυμηθω θα επανελθω!

παω να ετοιμασω τη δαναη για το σχολειο.

σματς σμουτς

υγ: νιωθω μια τελεια υπερενταση-συγκινηση (κ δεν ειναι ορμονες σε μενα πια) κ δεν ξερω με ποιον να τη μοιραστω πρωινιατικα. Και νιωθω κ ενα δεος, εγω θα ειχα χ@θτει απο τον φοβο μου με τετοιο τοκετο κ θα παρακαλουσα για καισαρικη. Εσεις με καταλαβαινετε ε?

Διαφημίσεις

Καλημερα δε σας ειπα! Συγχωρηστε με, ειναι απο την ενταση...

Λοιπον, ηταν λιγο επεισοδιακος ο τοκετος, αν δεν ηταν ο χασ, θα ειχε κανει σιγουρα καισαρικη, μιας κ ο τυπακος ειχε τυλιχτει κ ενω η διαστολη ηταν τελεια, αυτος δεν κατεβαινε. και σε καθε συσπαση εκανε τρομερες βραδυκαρδιες. αλλα ο Χασ, ηταν κουλ κ της εδωσε κατι χαλαρωτικο για τη μητρα, και με τις καταλληλες κινησεις-σπρωξιματα απο την Τατ, τον βγαλανε απο την φυσικη οδο!!! 3300 (κ κατι νομιζω), ιδιο με την Αννα (στο αρσενικο), γερο και φαγανο: 3 φορες θηλασε μεχρι τωρα!

Η κοπελα μας, ειναι καλα, κοιμηθε ενα διωρο ολο κ ολο, αλλα ειναι κουλ και χαρουμενη!

δε θυμαμαι τι αλλο ειπαμε, αν θυμηθω θα επανελθω!

παω να ετοιμασω τη δαναη για το σχολειο.

σματς σμουτς

υγ: νιωθω μια τελεια υπερενταση-συγκινηση (κ δεν ειναι ορμονες σε μενα πια) κ δεν ξερω με ποιον να τη μοιραστω πρωινιατικα. Και νιωθω κ ενα δεος, εγω θα ειχα χ@θτει απο τον φοβο μου με τετοιο τοκετο κ θα παρακαλουσα για καισαρικη. Εσεις με καταλαβαινετε ε?

Όσο δύσκολες και να είναι κάτι τέτοιες στιγμές είναι ταυτόχρονα και τόσο μαγικές.......

σνιφ συγκινήθηκα και εγώ.... θυμήθηκα και τα δικά μου.....

σαν όνειρο είναι η γέννηση ενός παιδιού, ούτε ο τόσο μεγάλος πόνος μπορεί να καλύψει αυτή την πανέμορφη στιγμή......

Να είναι και οι δυο τους πάντα καλά και ...... καλή όρεξη στον μικρό μπόμπιρα ;)

IxBZp3.png

Γενεθλιάζει το Νεφελάκι? Να τα εκατοστήσει η γλυκούλα και να συνεχίσει τις φανταστικές ατάκες στους γονείς της!

Αφροδιτάκι παιδεύτηκε λίγο η Τατιάνα μας ε? Πάλι καλά που στο τέλος πήγαν όλα καλά! Κι επειδή τα ξέρει και εκ των έσω θα καταλάβαινε τα πάντα που δεν ξέρω πόσο καλό είναι! Σημασία βέβαια έχει ότι στο τέλος όλα πήγαν καλά και τώρα απολαμβάνουν ο ένας τον άλλο!

Εντομεταξύ κάπως έτσι ήταν και ο δικός μου τοκετός αφού από την τελεία διαστολή πέρασε 1.30 ώρα για να μας κάνει την τιμή ο κ. Γώγος να εμφανιστεί και έκανε κάποιες στιγμές βραδυκαρδίες οπότε πέρασα κι εγώ φανταστικά με τη μασκούλα οξυγόνου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!καλως ηρθε το νεο μελος!!:D

να τα εκατοστήσει το Νεφελάκι!χλοη μου να την χαιρόσαστε , πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!

Αφροδίτη εγω σε καταλαβαινω!ειμαι κι εγω φοβιτσιάρα

μπρρρρ τι ψοφόκρυο ειναι αυτο σήμερα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τατιάνα,να σας ζήσει ο ξανθομάλλικος (?)άγγελος Νο 2.Να είναι γερός και να έχει μια πολύχρωμη ζωή!!!Αχ,όντως,τί συγκίνηση....

Κορίτσια,να μας ζήσει το νέο μέλος του καφέ!!!!!

Χλοίτσα,Χρόνια Πολλά στο γλυκό Νεφελάκι σου!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Να μας ζήσει το νέο μέλος του καφεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Τατιάνα μου να τον χαιρόσαστε τον μπέμπη σας και καλή ξεκούραση!!! Είσαι θηρίο Τατιανή! Μπράβο σου!

Χλόη μου να τη χαίρεσαι τη Νεφελίτσα!!! Να την καμαρώνεις πάντα και να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!!!

αχ ωραία ξεκίνησε η μέρα!!!!!

πάω να δοκιμάσω την καινούρια σκούπα! σκουπίζουμε λέμε!!!!!:D:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...