Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερουδιαααα!!!

μπραβο βρε Τζενακι κορμαρα!!! Εγω εδω κ ενα μηνα μπορει κ παραπανω δεν εχω χασει ουτε γραμμαριο μου την εχει δωσει τρελα... Αφροδιτακι εσυ πως πας?

Παρομοια δουλεια βρηκε κ κοντα στο σπιτι αλλα εχει κ ανοιχο κατι ακομα που αν τελικα κατσει θα σας κερασω ολες, τρικουβερτο γλεντι θα κανουμε !!!!

Γυμναστηριοοοοοο τι ειναι αυτο, εγω νομιζω κοιμαμαι πρωτη πριν κοιμηθει ο Νικολας .....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο βρε τζεν, καλα αποτελεσματα ευχομαι! Τι ωρα πας γυμναστηριο μπας και εχω καιο γω αφορμη να ερθω? Προγραμμα?

Εγω 2 φορες την εβδομαδα και με το ζορι λέμε και απλα κανω διαδρομο, αλλα αμα ξερεις κατι καλό παμε και προγραμμα...

Ζω και γω για την στιγμη που τα παδια μου αθ ειναι καπου και θα περνανε καλά και θα εχω και γω ορεξη και χρονο... Για μια βδομαδουλα μωρα, γιατι με τα θα μου λειψουνε και μενα φανταζομαι...

Ναι καλε, παμε και τιποτα κουνιες...

Αφροδίτη πάνω μετά τις 9.30 και συνηθως 10 με 11...χτες πηγα 11

Κανω ζεσταμα στον διαδρομο οχι πολυ καμια 15 λεπτα και μετα κανω βαρη κυριως γιατι εχω φιλη σχετικη και μου έχει δώσει καλές οδηγίες για απώλεια λιπους κλπ..αυτο οτι με την αερόβια χανεις μονο λίπος είναι μύθος...τεσπα αν θέλεις έλα μαζι να κανουμε τις ίδιες ασκήσεις είναι για αρχάριες σαν και μένα!

καλά το γέλιο είναι ότι το βράδυ είμαι μόνη γυνάικα σχεδόν στα βάρη μαζί με κάτι φουσκωτούς, χαχα, :P

Α, μακαρι να κατσει ρε συ τζενη, πολυ θελω ενα τρικουβερτο γλεντακι!!! Αμα ειναι και κερασμενο ακόμα καλύτερα! Μαλλον για την ακριβεια, θελω μια αφορμη να χαρω πολύ και μια καλή δουλεια ειναι σουπερ αφορμη!!!

Εγω με την διαιρτα εχασα απο αρχες φλεβαρη 10 κιλα, δλδ 2 κιλα τον μηνα πανω κατω. Τωρα εχω χαλαρωσει πολυ και προσπαθω να μην βαλω, μεχρι τις διακοπες και μετα να συνεχισω να χασω 5-6 ακομα... Με εχουν πιασει πεινες και λαιμαργιες ομως και κρατιεμαι με νυχια και με δοντια, αλλά δυστυχως πολλες φορες δεν κρατιεμαι...

Αυτο που πρεπει να παρω ξανα ζεστα ειναι η ασκηση, αλλα ολο βρισκω δικαιολογίες....

καλά το γέλιο είναι ότι το βράδυ είμαι μόνη γυνάικα σχεδόν στα βάρη μαζί με κάτι φουσκωτούς, χαχα, :P

Α, πολυ ωραια, μπορει να μας κατσει και κανένα τυχερο!

Ελα ρε και γω χτες οριακα δεν ηρθα μετα τις 10 και μιση...

Λοιπον, οπωσδηποτε να παμε μαζι,ε, απλα εγω θα κανω το 40λεπτο μου στον διαδρομο και κανουμε μετα βαρη!

Διαφημίσεις

Α, πολυ ωραια, μπορει να μας κατσει και κανένα τυχερο!

Ελα ρε και γω χτες οριακα δεν ηρθα μετα τις 10 και μιση...

Λοιπον, οπωσδηποτε να παμε μαζι,ε, απλα εγω θα κανω το 40λεπτο μου στον διαδρομο και κανουμε μετα βαρη!

καλέ εγώ κανω 50 λεπτά το πολύ συνολικά! παλιά έκανα 25 λεπτα διαδρομο και πολύ λίγα όργανα αλλά μετά που το εψαξα περισσοτερο ειδα οτι πρέπει το αντιθετο...διαβασε και εδώ

http://totalfitness-christos.blogspot.gr/2013_05_01_archive.html

http://totalfitness-christos.blogspot.gr/

λοιπόν θα έρθεις σήμερα;

καλά έχασες 10 κιλά; και δεν έγινες αόρατη;:P:p:p:p

Λοιπόν η γυμναστική αν δεν σε πορώνει δεν μπορείς να την ακολουθήσεις!

Εγώ έχω πορωθεί πολύ με τη γιόγκα και ακόμα περισσότερο με αυτά που μπορώ να κάνω.... Σε βαθμό που αν δεν πάω έχω τύψεις και περιμένω πως και πως την ώρα και τη στιγμή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λοιπόν η γυμναστική αν δεν σε πορώνει δεν μπορείς να την ακολουθήσεις!

Εγώ έχω πορωθεί πολύ με τη γιόγκα και ακόμα περισσότερο με αυτά που μπορώ να κάνω.... Σε βαθμό που αν δεν πάω έχω τύψεις και περιμένω πως και πως την ώρα και τη στιγμή!

Συμφωνώ, και εγώ ρε γμτ είχα πωρωθεί πολύ με πιλάτες αλλά το σταμάτησα γιατί δεν το προλαβαίνω λόγω δουλειάς, είναι πολυ νωρίς οι ώρες...:(

ναι καλε, μας το ειχε στειλει ο Χαβιε αυτο.

Κοιτα, θα παω εγω να κανω το διαδρομό μου και θα ερθεις 15 λεπτα πριν τελειωσω για να κανουμε το προγραμμα σου,ε?

Δεν σχολίασες το "τυχερο" ομως και δεν σε αδικω, μισο χρονο σε αυτο το γυμναστηριο, μονο εναν ωραιο ειδα μια φορα...

Οχι ρε συ, τι αορατη, εχω πολυ πραμα ακομα...

Παντως και γω καθε φορα που παω, νιωθω πολυ καλα μετα, αλλα μεχρι να ξεκινησω βαριεμαι...

Ψαχνω για δωματια και με εχει πιασει ακατανικητη επιθυμια να φυγω για διακοπες τώρα...

Τι ωρα θα π[ας σημερα? Βραδυ?

Διαφημίσεις

Η ώρα είναι σχετική, εξαρτάται από τα κέφια των μικρών και τι ώρα θα μπορεί να αναλάβει το στεφάνι για να πάω...έχω την μικρή την Έλλη που κοιμάται αργά και της λέω κάθε βράδυ "τώρα η μαμά θα πάει γυμναστήριο καλά;¨" και το καταλαβαίνει και φώναζει οοοκιιιι συνέχεια...κλαμα μέχρι να φύγω...

το τηλ μου το έχεις; αν ειναι οταν πας στειλε μνμ να ακολουθησω δίπλα είμαι...

δεν σχολίασα το τυχερό γιατί για μένα είναι φόβος και τρόμος, είναι κάτι τύποι τεράστιοι που φοβάμαι και να τους κοιτάξω...μιλάμε δεν έχεις δει για τι μέγεθος μιλάω! χαχα...

εγω νομιζω οτι με -10 θα εισαι ηδη σουπερ, δεν ησουν ποτε τόσο παχύσαρκη καλέ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...