Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μπαινω 7.15 και βλεπω ραντεβου 7.30 και σκαωωωω αποτ η ζουλιαααα

αλλά ουτω η αλλως δνε μπορουσα να ερθω, τελικα τη τσιμπησ την αντιβιωσουλα και κορτιζονουχο σπρευ για τη μυτη χαχαχαχα εντάξει μετά ανοιγε το παράθυρο να αεριστει ο χωρος η γιατρίνα για τον επόμενο. χαχαχαχα τοσο κολλητικόν.

Καλα να περασετε τσουπες... λεγκουλι μουτς εξοδουχα μου εσυ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωωωπ τι έγινε, πολύ κίνηση έπεσε στο καφέ και βλέπω το γυρίσατε και στο ποτάκι.... λέτε να σας προλάβω?

Βρε Αθηνούλα τι σε βρήκε καλοκαιριάτικα; περαστικά σου εύχομαι!

Τζένη ευτυχώς που βρήκε αμέσως δουλειά ο σύζυξ... αλλά και τα οφειλούμενα πρέπει να τα δώσουν... κρίμα τόσος κόσμος χωρίς δουλειά... γενικά η κατάσταση είναι ζοφερή...

Κι ο Ιάσονας είναι μια βδομάδα "διακοπές" στον εξωτικό Χολαργό, στη γιαγιά του... Αύριο θα πάω να τον πάρω και την Τετάρτη φεύγουμε για Φοινικούντα!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ενταξει, ομολογω πως περιμενα οτι θα μου κακοφαινοταν περισσοτερο οταν χτυπησε το ξυπνητηρι...

Πολυ με αρεσε που βγηκαμε, που πηγαμε αθηνα, που ημασταν μονο κοριτσακια! Να το ξανακανουμε παρακαλω!

Ενταξει, εχω τις ενοχές μου για τις θερμιδες που αποκομισα, αλλα αξιζε!

Τζενη, για πες τι δουλεια βρηκε ο Τ? Πως του φαινεται? Σιδηροκεφαλος βρε κοριτσι και να ξεφύγει απο εκεινη την συνεχομενη ανασφαλεια...

Έχω να πω ότι με ξελογιάσανε και πήγε περίπατο η θεατρική μου ομάδα αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά να φύγω ήτανε σουπερ!

Άντε και θερινό σινεμαδάκι με νάτσος με περτικαλάδα με ανθρακικό :-)

Ελίζα και Αφροδιτάκι αφήσατε παραπάνω λεφτά;;; Σε μία απ'τις δύο ή και στις δύο χρωστάω!!!

Αγαπώ σας και περνάω περίφημα με την πάρτη σας

Διαφημίσεις

Aαααα ζηλεύω!

Ρε γμτ εμάς τα απογεύματα είναι ζόρικα, τρέχουμε συνέχεια σε κούνιες, δουλειές, και κλείνουμε τρύπες...και φυσικά πάω και ανελλιπως γυμναστήριο μόλις βάλω τα παιδιά για ύπνο να επανέλθω στα παλιά... :P:p:p

Καλημέρα!

Τζεν, μπράβο ρε συ! Ανελλιπώς γυμναστήριο! Καλά και τι ώρα πας; Είναι κοντά σου το γυμναστήριο; Εγώ μόλις τα βάλω για ύπνο το μόνο που θέλω είναι να πέσω-ΠΟΥΦ-στον καναπέ!

Τι κάνετε;

Άκουσα ένα τραγουδάκι στο ραδιόφωνο, είναι άσχετο αλλά σας το βάζω:

IKrHJQH31PA

Σουπερ το τραγουδάκι!

Το γυμνατήριο είναι δίπλα στο σπίτι μου, για αυτό! Αλλιώς σιγά μην πήγαινα...και σε συνδυασμό με διατροφή που κάνω (δική μου εντελώς, αποχή από γλουτένη και ζαχαρη) εχω πέσει καμιά 5 κιλά αλλά θέλω και άλλα...πωρώθηκα γιατί παντρεύεται το αδερφάκι μου τελος καλοκαιριού και πρέπει να γίνω σουπερ να μπω στα φορέματα!

Τελικά ποιες ήστασταν χτες;

Με τα παιδιά θα κανονίσουμε κάτι;

καλημέρα σας!

Λέγκω για να σκάσεις, πήγα και σινεμά χθες! Και τέλος οι κρεπάλες επιστρέφουμε από Δευτέρα!

Ωραία περάσαμε πολύ, να το ξανακάνουμε και πιο πολλές ακόμα!

Τζεν μπράβο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...