Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ωπ, ωπ! Κόσμος!!

Να σας πω και τα δικά μας νέα λοιπόν.

Τα παιδιά από το ΣΚ εγκαταστάθηκαν στη Ραφήνα -2 εβδ. με τους γονείς του Νίκου, οι οποίοι μόνο επίσκεψη είχαν έρθει μέχρι τώρα και είναι άσχετοι με το μέρος και μετά άλλες 2 με τη μάνα μου.

(Μυρτώ εμείς τελειώσαμε με τον Εθνικό -κάναμε μόνο την πρώτη περίοδο)

Εγώ πηγαινοέρχομαι -αλλά όχι κάθε μέρα και φυσικά τα ΣΚ εκεί.

Οπότε είμαι κι εγώ μέσα για έξοδο! Αυριο τελικά;

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

΄Ελα ντε! Πού είναι η Λέγκω?

Λοιπόν αύριο απόγευμα στην Αγ. Ειρήνης

Σε ποιό μέρος? ξέρουμε κανένα μπαρ? εγώ ξέρω το Bliss πού είναι στη Ρόμβης όμως...

Μυρτώ, Τάτη πείτε σε ποιό βαρ! Εγώ κατά τις 7 με 7.30 θα είμαι εκεί (ελπίζω...)

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλ ακ εγω δεν με βλεπω γιατι τωρα που ειναι νεουδι ο συζυξ στην δουλεια καθεται κ παραπανω ωρες κ δεν ξερω αν θα προλαβω ....

κ στην δουλεια του ετσι εγινε πηγαν μια μερα κ βρηκαν λουκετα .....

Έλα βρε οργια τι κάνεται;;;

Τζένη και γω φρίκαρα με το κλείσιμο της δουλεια του Τ. Τοσος κοσμος ρε γμτ στον αερα πάλι.

Εγώ δουλεύω δυο βδομάδες στο σαμερ καμπ που είχα πάει και προπερσί. Ωραία είναι, μου ταιριάζει. Έχω και τα τρία μαζί άρα δεν ξελαμπηκάρω. Αλλά τα αγόρια είναι στον αυτοματο πιλότο και σιγά σιγά μπαίνει και η μυρσίνη.

Σήμερα λίγο πριν φυγω μας έκανε και ένα κράτημα ο νικ για να στρώσουμε χαρακτήρα αλλά είπαμε ότι πρέπει να τη δουμε πάλι χαλαρα με το όλο θέμα και απο σεπτέμβρη οκτώβρη κάνουμε πάλι μια σουμα.

2 Σεπτέμβρη πάμε και για το τελευταίο χειρουργειο-πλαστική του σόζου και τελειώσαμε οριστικά. Είναι το πρωτο χειρουργείο που θα είμαστε πλέον χαλαροι :-)

Ψαχνόμαστε για διακοπές για κάμπινγκ οργανωμένο ή ελεύθερο. Βασικά ύστερα απο μία χαλια βδομάδα διακοπών πέρσι και έναν χρόνο κολαστήριο με όλα να πηγαίνουν κατα διαόλου, θέλουμε να περάσουμε δύο όμορφες αγαπησιάρικες εξοντωτικές βδομάδες :-Ρ

Εγώ μόνο παρασκευή, σάββατο, κυριακή μπορώ για έξοδο γιατί σήμερα θα έρθουν φιλαράκια, αυριο έχω ποτο με την θεατρική μου ομάδα και πέμπτη είναι η μέρα εξόδου του κολε.

Διαφημίσεις

Ελάτε βρε κορίτσιααα!! Αυριο είναι η επίδειξη. Στη Νίκαια θα γίνει, στις 8 το απόγευμα. Ελάτεεε, και μετά πάμε για ποτάκι στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, είναι πολύ ωραία!

Εγώ πάντως στέλνω στέλνω πμ :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Εμείς μένουμε Ηλιούπολη, προς στο παρόν στην πεθερά. Ετοιμάζω σενάριο για τις Θανάσιμες Πεθερες. Χαμός θα γίνει!

Αν δεν έρθετε αύριο, ελπίζω τουλάχιστον να συναντηθούμε μια άλλη μέρα. Μου έχετε λειψει πολύ. Και το Λεγκωλιν δεν το είδα καν την τελευταία φορά :(

Καληνύχτα κοριτσάκια!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Τί κάνουμε τελικά? πού θα συναντηθούμε? Για Νίκαια το βλέπω χλωμό Χλοίτσα γιατί μας πέφτει μακριά για κανέναν άλλον λόγο...

Δεν πειράζει Ελενίτσα μου! Κρίμα που δε μπορώ να έρθω κι εγώ στη συνάντηση... Υποσχεθείτε μόνο οτι θα το ξανακάνουμε οκ? ;)

Εγώ σήμερα είναι εξοδούχος, απλά στις 9 έχω να πάω στη θεατρική μου ομάδα. Βέβαια αν κανονιστή κάτι νωρίς μπορώ λογικά να έρθω να σας βρω... βέβαια δεν βλέπω κίνηση :-)

Χλόη μου ευχαριστώ πάαααρα πολύ για την πρόσκληση αλλά δεν μπορώ να μην πάω στην ομάδα μου γιατί είναι το κλείσιμο για καλοκαίρι και επίσης δεν προβλέπονται αγορές ρουχων με την καμία, αν και θα ψόφαγα να δω σχέδια έστω για χαλβάδιασμα!

Αθηνά ζεις;;;

Τζενάκι πως ειναι ο Τ στην νέα δουλεια;

Γεια σου Ελιζα, καλά; Καιρό έχω να ακουσω νέα σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...