Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα έχω εγώ άγνωστες λέξεις. Τι είναι ΜΟΔ;

Οι παραστάσεις του σούπερμαν είχαν κλείσει από την Παρασκευη περικαλώ. Θα πήγαινες και θα έτρωγες και πόρτα, χαχαχα, γιαυτό έχουν ψωνιστεί!

Φωτογραφίες θα σου δείξω εγώ! Έχει μια πολυ ωραία πάνω από ένα πιπίνι, του λέω ''πολύ όμορφη μωρό μου, να την καδράρουμε και να την βάλουμε στο υπνοδωμάτιο!''.

Ασε, ζω ένα δράμα!

Χα χα χα!!!!

Αυτό μας έλειπε να αρχίζει να τσιλιμπουρδίζει και ο σούπερμαν!

Και να ψωνίζεται κιόλας!!!!! Αειντε!!!!!

Λοιπόν για πάμε για καμιά έξοδο... Πότε θα βγούμε? αύριο? την Πέμπτη? πειτε κόρες! Απογευματοβραδυνή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Τζεν, όσον αφορά τη ΜΟΔ τί να σου πω... Δεν ξέρω τίποτα.. Μια ωραία ημέρα απλά θα πάμε να μπούμε στο γραφείο και θα μας πούνε εεεεπ πού πας Καραμήτρο!!!!

Καλά αυτό παίζει για όλους μας, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με το καμάρι μας τον μπουμπούκο! Από κοντά έχω να σας πω καλά επεισόδια!

Μυρτώ ποια παράσταση; Για δώσε ντιτειλς....είναι ηθοποιός ο καλός σου;

θα σας σκοτωσω έχει δίκιο! την πεμπτη εφημερευω

τεταρτη να πάμε δηλαδη αυριο ή και σημερα!

τι κάνετε;;;;; το αναστήσατε έ;

μπράβο σας

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

και ερωτω που ειναι η λεγκω οεοεο ακομα δουλευει;

εγω τα εγραψα 15-26/7 στον ωκεανο στο οακα, 300 γιουρια τα 2, αλλα ωραριο 7.30-16, εκτος απο κολυμβηση θα κανουν μινι τεννις, μινι βασκετ, μινι βολευ, μινι ποδοσφαιρο μινι τρμπολινο και κατι αλλα μινι που δεν θυμαμαι...

θα δωσω και στη σιται μια εβδομαδα αδεια γιατι την βλέπω να τρελαινεται, περπαταει και παραμιλαει με το 12ωρο που κανει τωρα και μετα αν ευοδωσει ο μικ θα παμε και στη παρο, ισως, ποιος ξερει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...