Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριλενα ευχαριστω για τις πληροφοριες!

κοριτσια θελω να αγορασω ποδηλατακια σε καλη τιμη γιατι εδω στην καλυτερη περιπτωση θελω κανα 70-80euro το ενα το λιγοτερο...εεε δεν ειμαστε να δινουμε τωρα ενα 150αρι και οι μικρες το ζητανε συνεχεια.... καταλαβαινετε... αν εχετε κατι υποψιν θα ειμουν υποχρεη...ευχαριστω παντως και τις δυο σας για το ενδιαφερον...

tqj2p3.png vvtJp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Kαλησπέρα κοριτσάκια!

Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά είμαστε πολύ τρελαμένοι αυτό τον καιρό. Μετακομίσαμε πρόσφατα στη μαμά του Χρήσου. Ελπίζω όχι για πολύ, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά χοροπηδάνε στους καναπέδες. Ευτυχως που η πεθεριξ λείπει αλλιώς θα πάθαινε συγκοπή.

Ήθελα να σας πω οτι την Τετάρτη θα κάνει η αδερφή μου μια επιδειξη με τα ρούχα που ράβει. Όταν λέω επίδειξη εννοώ σπίτι της απλά θα μαζευτούμε μρεικές κοπέλες να δούμε τα ρούχα. Φτιάχνει φανταστικά κομάτια και σε πολύ καλές τιμές.

Αν ενδιαφέρεστε στείλτε μου πμ να σας δώσω τη διεύθυνση. :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Kαλησπέρα και καλό μήνα!

Βαράει μύγες το καφέ ε...όλες το έχουμε ρίξει στις καλοκαιρινές βόλτες μου φαίνεται...

Αναστασία για οικονομικά ποδήλατα δες αγγελίες online στο xe.gr και car.gr

εμείς απο το δευτερο πηραμε ενα σχεδον καινουργιο αλλα καλης μαρκας ideal με 110 ενω κανει 150

Σιγουρα θα βρεις και πιο μεταχειρισμένα φτηνότερα.

Εμεις δεν εχουμε συνελθει ακομα, το σκ με τη τενεκεδουπολη στο ρεζιστανς δεν ηρθαμε γιατι ειχαν μυξουλες και πυρετο ο μικρος τελικα ακομα να συνελθουμε, ο μικρος εκανε βρογχιτιδα, το ιδιο κι εγω, βραχναδα, ωβηχα καταρροη, ενω οι αλλοι κολλησαν επισης απλα με καταρροη κι λαιμο... τι καλα καλοκαιριτικα! Εγω αδιαθετησα επισης κι το κερασακι στην τουρτα, η αρρωστη μανα 2 ωρες να ξεψειριζει την Ειρηνη! ναι και αυτο μαζι... ευτυχως απο αυτο δεν κολλησαμε οι υπολοιποι χαχαχαχαχα

τωρα νιωθω λιγο καλυτερα απο αδυναμια κλπ αλλα ειμαστε το σπιτι της μυξας κ του βηχα... σε καμια εβδομαδα φευγουμε ευτυχως που το περασαμε τωρα να λεμε!

Κατα τα αλλα τελειωσε κ το Ρηνιω τον παιδικο σταθμο, δυο ομορφα χρόνια πηγε συγκινηθηκα η αληθεια ειναι! Νηπιο του χρονου. Εκανα κ για τον Αλεξ αιτηση αλλα δεν παιζει να μας παρουν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!

Αφήστε τις μύγες να αράξουν σε τιποτα παρατημένες καρπουζόφλουδες και επιστρέψτε στο καφε μας λεμε! καθε φορα που μου έρχεται μνμ οτι καποιος εγραψε, πανηγυρίζω!

Χλοίτσα, κατα ποια μερια μενει η αδερφή σου? Εκει κοντα σε σας? Εσεις που μετακομίσατε στην ιδια περιοχη? Μας πεφτεις κομματάκι μακρια, βρε παιδί μου, αλλα θα μου αρεσε πολυ να δω τη δουλεια της, μου φαινεται πολυ δημιουργικό το να φτιαχνεις δικά σου ρουχα.

Αθηνουλα περαστικά! Αντε να φυγετε και να μας παρετε τηλ να μας πειτε αν ειναι οντως τοσο ωραια οσο φαινεται, γιατι οπως σου ειπα ψηνομαστε και μεις για Ζακυνθο! Για φτιαξτε μας καμια κατασταση, περικαλώ!

Και μεις θελουμε ενα ποδηλατο ακομα για τον Αγγελο, αλλα ομολογω πως μου κακοφαινεται να σκασω κατοσταρα... Ειμαστε και στην αναζητηση κοπέλας αυτες τις μερες για να μεινει με τα παιδια τον Αυγουστο που εμεις δουλευουμε και οι δυο. Βρε παιδια δεν ξερω καθολου με τα λεφτα τι γινεται... Θελουμε για πενθημερο και 8ωρο, ποσο θα ήταν ενας φυσιολογικος μισθος που να μη μας ξετιναξει αλλα να ειναι και αξιοπρεπης γαι τον ανθρωπο που θα τρωει 8 ωρες με δυο αγριοκατσικα?

Αχ, και μενα με πιανει μια συγκινηση για τα σχολεια που τελειωνουν, για τα νεα που αρχιζουν, που μεγαλώνουν τα μαϊμούδια! Η Δαναη θα παει πρωτη, εγινε 6, ο Αγγελος θα παει προνηπιο... Εκανα αιτηση και σε δημοσιο, μας ειπε οτι για το ολοημερο δεν υπαρχουν θεσεις καθολου.... Οποτε περιμενω τα αποτελεσματα του δημοσίου παιδικού (που οι πιθανοτητες ειναι ανυπαρκτες) και θα παμε μαλλον να τον γραψουμε σε εναν μικρο ιδιωτικό σταθμο που ειναι και σχετικά κοντα μας μπας και γλιτωσει κανα δρομολόγιο.

Λενιτο, τα παιδακια διακοπευουν? Αχ, τελειο μου ακουγεται, θα περνανε σουπερ! Εσεις ξανανιωσατε?

Λεγκουιν, τι λεει το καμπ?

Παει και η Δαναη σε σαμερ καμπ του δημου, σε γενικες γραμμες της αρεσει, εγω εχω τις ανασφαλειές μου μιας και η φιλισοφία εκεί εχει τη λογική του δημοτικού, και η Δαναη δεν ειναι ακομη εξικοιωμένη, αλλα οκ, μια χαρα τα καταφερνει. Αλλωστε 2 βδομαδουλες εμειναν ακόμη!

Μαριλένα, χρονια πολλα για τον Ιασονιτο, εγινε εξι και αυτο το κατσικάκι! Σε λίγες μερες κλεινει τα 6 και το Ληδακι, και έτοιμα τα πρωτάκια μας! Και ο Κωστης ετοιμαζεται για την πρωτη, ε? Ξεχνάω κανένα?

Ψιτ, θα το παρω προσωπικά αμα δεν γραψετε, ε!!!

προσπάθεια αναδιοργάνωσης του καφέ!

Τέρμα οι μύγες!

Λοιπόν εμείς μόνοι, τα παιδιά στον τυρό περνάνε τέλεια! Χθες πήγα στο Ηρώδειο τελικά, στην Diana Krall! Γεμάτο λέμε! Ωραία ήταν μόνο το Ηρώδειο φτάνει!

Κατά τα άλλα κι εγώ έχω συγκινηθεί πολύ που αρχίζει το Δημοτικό!

Τη μέρα του αγιασμού θα κλαίμε όλες παρέα!

Άφρο νομίζω ότι μπορεί και με 400-500 Ευρώ να καταφέρεις να βρεις κάτι... Έχω ακούσει και για 350.. Τώρα μη με ρωτήσεις αν θεωρώ ότι είναι αρκετά λεφτά για να πάρει κάποιος... Απλά είναι πιο λογικά να τα δώσεις...

Χρόνια πολλά σε Αννούλα, Ιάσωνα και προσεχώς Λήδα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

γεια σας κ επο μενα!

αντε επιτελους ερημωσαμε!

Κ εμεις απο Πεμπτη ο Νικολας με πυρετο( ευτυχως μια μερα μονο) αλλα απο μυξα κ λαιμο καλα κραταμε ακομα.Ο Μητσακος διακοπαρει στο χωριο απο 19 του μηνα κ δεν τον βλεπω να γυρναει πριν το Σεπτεμβριο!

Εμεις τρεχουμε γενικως , επικρατει μια αναστατωση.Εκλεισε η δουλεια που δουλευε ο αντρας μου ,του χρωστανε ενα σκασμο λεφτα κ τρεχα γυρευε...Παλι καλα βρηκε αμεσως μια ιδια δουλεια αλλα οπως κ να εχει τοσες οικογενειες μεινανε στο δρομο κ ειναι τραγικο ....

Για διακοπες για Σκυρο λεγαμε εμεις (αρχικα Ζακυνθο μετα ειπαμε να παμε κοντα) αλλα το ακυρωσαμε ....θα βολευτουμε στο χωριο κ φετος...

Αφροδιτη εγω στην γυναικα για περιπου 5 ωρες(την μια βδομαδα 2,5 ωρες ενω την αλλη 6) την μερα για ενα παιδι της εδινα μεχρι τωρα 350.Τωρα που θα ειναι 8ωρο θα της δωσω παραπανω για 450 λεω. Ο Μητσος θα παει στο δημοσιο νηπιο διπλα στο σπιτι μας (το καλο που του θελω δηλαδη να κατσει ....).

Τον Αγγελο ελπιζω να μην τον πας στα Ζ...α μονο εχω ακουσει πολυ ασχημα λογια

kalhmera gkoyx gkoyx ααα δεν τη παλευω αλλο σημερ απαω γιατρο ακι αντιβιωση και ολα να μου βαλει δε θα με χαλασει ολο το βραδυ εβηχα....

Αφορδιτη ναι ασε να κανουμε λιγο πρωτα απο κοντα ενα ριβιου κ θα σε παρω τηλ αν ειναι ωραια εκει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ουπς ζωντανέψαμε!

Ελένη αχ τι τέλεια Τυρό!

Με την ΜΟΔ τι γίνεται; είναι αλήθεια ότι ακούγεται;

Τζένη ωχ ρε γμτ τι άσχημα αυτά...ευτυχώς βρήκε δουλειά!

Και εμείς απο διακοπές πάλι στην ονειρική Ξάνθη και στα πέριξ, δεν παίζει σάλιο για τίποτα άλλο...και πάλι καλά να λέμε.

Αλλά χτυπήσαμε ένα τριημεράκι στην Λίμνη Ευβοίας εντελώς στην φτήνια και τονωθήκαμε. Φοβερό μέρος, το ερωτεύτηκα!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Ελάτε να κάνουμε όλοι λίγο καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στο καφενεδάκι! Και ένα-και δύο-και τρια-και τέσσερα!!!!

Μ'αρέσει που ετοιμάζεστε για διακοπές, εμείς που θα πάμε ένας θεός ξέρει!!!Θα'χουμε σασπένς!

Εμείς είμαστε καλά, το Ληδάκι πάει σε ένα καμπ στον ''Εθνικο'', είναι και ο Κωστής της Ελίζας εκεί και πολλά φιλαράκια της, και περνάει πολύ καλά. Κι εγώ τον βλέπω ως μια χρήσιμη εισαγωγή για το δημοτικό, νομίζω ότι μαθαίνουν πολλά, να ετοιμάζονται μόνα για το κολυμβητήριο να μαζεύουν τα πραγματα τους, να φροντίζουν μόνα τους για το φαί τους, πέρα από τα αθλήματα....Της Λήδας νομίζω της χρειαζόταν κάτι τέτοιο, και χάρηκα που τελικά λόγω των φίλων της διαλέξαμε κάτι που είναι κάπως κόντρα στο χαρακτήρα της και δεν την χάλασε....

Τον Μάριο τον έχουν πάρει 5ο επιλαχόντα σε ένα δημόσιο παιδικό σταθμό που λένε ότι είναι πολύ καλός, οπότε έχουμε κάποιες πιθανότητες....Να δούμε. Το κακό είναι ότι λογικά αν ανοίξουν θέσεις θα ανοίξουν αφού θα έχει αρχίσει ο άλλος παιδικός σταθμός αλλά τι να γίνει...Δεν το συζητάμε, αν τον πάρουν θα πάμε τρέχοντας....

Ο σούπερμαν έκανε παράσταση θέατρο-χορό, εκεί που κάνει μαθήματα, και ευτυχως τελειώσανε γιατί στο τσακ ημουν να τηλεφωνήσω σ'αυτήν την πολυ χρήσιμη φίλη της Τάτης, γαμω την τέχνη μου γαμώ.....

Τζένη, μπράβο...μόλις διαβασα για τη δουλειά του Τάσου πάγωσα, ευτυχώς που βρήκε άμεσα κάτι....

Λενιώ....υπέροχες ήσυχες μερες του Ιουλίου χωρίς παιδιά...Τέλειο ακούγεται!

Σας φιλώ πολύ-πολύ και ελπίζω να πετύχει η ΚΑΡΠΑ και να τα λεμε...

Α, Χλοη που μένει η αδερφή σου; Στείλε μου π.μ αν θες....

Αυτά, τα ολίγα, σας φιλώ στη μούρη

Τί είναι η ΚΑΡΠΑ? Καρπαζιά?

Πάντως τα μεγάλα έχουν μεγαλώσει και ωριμάσει πολύ εεε?

Πάντως μου λείπουν πολύ! Αλλά περνάνε τόσο ωραία! Μου μιλάνε με τέτοια χαρά και ζωντάνια!

Άσε που 1 ώρα στο σπίτι κάνεις ένα σωρό δουλειές! και σου μένει και χρόνος! Και σκέφτεσαι να βάλω κανένα ποτάκι να καπνίσω ένα τσιγαράκι? Πάνω που το έκοψα.. Οπότε μλκ είναι να λείπουν...

Καλά φεύγω πριν με σκοτώσετε!!!!

Α κατάλαβα... κυρία έξυπνη...

Στείλτα μου αμέ! Να βγεις με τις φίλες σου!

Χθες πάντως ήμουν έτοιμη να σε πάρω να πάω να δω σούπερμαν αλλά τελικά πήγα στη συναυλία...

Ίσως θα έπρεπε να είχα πάει να βγάλω φωτός!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...