Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιο ειναι στις δυο φετος? το κλασσικο ειναι 12.30 και το ολοημερο 15.45. Νομιζω τα δημοτικα ειναι μεχρι τις δυο.

παρε τηλ στο νηπιο που ανηκεις να ρωτησεις ποτε ακριβως αρχιζουν οι εγγραφες και ρωτα κ τα δικαιολογητικα που θελει το καθε σχολειο. Και πηγαινε κανε νωρις την εγγραφη, με την μειωση των οργανικων θεσεων προβλεπονται αναμπουμπουλες. Περισυ ξεκιναγαν μια ιουνιου αν θυμαμαι καλα.

Υπάρχουν κάποια που πειραματικά λειτουργούν μέχρι της δυο. Κοίτα οι περισσότεροι υπάλληλοι σχολάνε μετά τις πέντε και στάνταρ θα χρειαστουν άνθρωπο να τα κρατάει μετά το σχολείο αλλά άλλο να πληρώνεις 1-2 ώρες και άλλο πέντε, απο οικονομικής άποψης το λέω γιατί για τα παιδιά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο...

Κοριτσια τι μεταφορικά έχει το mytoys;

3 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος ξεκινάνε οι εγγραφες... απο δευτέρα ξεκινάω να μαζεύω χαρτια γιατί κι εμάς εδώ της πόρνης να γίνει, γιατί είναι δύο νηπια στο ίδιο σχολείο και όλοι θέλουμε στο έβδομο να πάμε άρα προβλέπεται σφαγη.

ποιο ειναι στις δυο φετος? το κλασσικο ειναι 12.30 και το ολοημερο 15.45. Νομιζω τα δημοτικα ειναι μεχρι τις δυο.

παρε τηλ στο νηπιο που ανηκεις να ρωτησεις ποτε ακριβως αρχιζουν οι εγγραφες και ρωτα κ τα δικαιολογητικα που θελει το καθε σχολειο. Και πηγαινε κανε νωρις την εγγραφη, με την μειωση των οργανικων θεσεων προβλεπονται αναμπουμπουλες. Περισυ ξεκιναγαν μια ιουνιου αν θυμαμαι καλα.

Αρ.Πρωτ.Φ.32/339/124196/Γ1/11-10-2012/ΥΠΑΙΘΠΑ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε.

Τμήμα Δ

Email : t05olohm(ΑΤ)minedu.gov.gr

Πληροφορίες : Κ. Παπαχρήστος, Εύα Μιμίνη

Τηλέφωνο : 210 344 2239/ 2244/ 2246

FAX : 210 344 3354 / 2241

ΘΕΜΑ: «Πρόωρη Αποχώρηση των νηπίων των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων»

Ύστερα από ερωτήματα και αιτήματα που υποβλήθηκαν στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. για την «πρόωρη αποχώρηση των νηπίων» από το Ολοήμερο Πρόγραμμα και έχοντας υπόψη τις σημερινές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας (διευκόλυνση εργαζόμενων γονέων, κοινή ώρα αποχώρησης με τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία, μεταφορά μαθητών με ενοικιαζόμενα μέσα μεταφοράς κ.λ.π.), σας ενημερώνουμε ότι μπορεί να πραγματοποιείται σε κάθε περίπτωση η πρόωρη αποχώρηση των νηπίων.

Ως ενδιάμεση ώρα αποχώρησης ορίζεται το διάστημα από 13:45 – 14:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει κατατεθεί σχετική Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων/ κηδεμόνων στην/στον Προϊστάμενη/ο του Νηπ/γείου. Για την ενδιάμεση αποχώρηση θα ενη-μερώνεται ο οικείος Σχ. Σύμβουλος και ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης. Οι εκπαιδευτικοί του ολοήμερου προγράμματος θα εξαντλούν το προβλεπόμενο διδακτικό τους ωράριο.

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ε. & Δ.Ε

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΛΑΒΑΣ

Από εδώ: http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/olohmero/1875-prowrh-apochwrhsh-nhpiwn.html (η δεύτερη απόφαση). Ήρθε φέτος η οδηγία αυτή και όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να την εφαρμόσουν. Εκτυπώστε το και αν η νηπιαγωγός κάνει την πάπια, απαιτήστε το. Αν δεν βγει κάτι καινούριο, θα ισχύει και του χρόνου.

Τι μου κάνετεεεεεε;;;;;;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

πολυ ενδιαφερον αυτο αν ειναι ετσι με βολευει πολυ καλυτερα !!!! ρε κοριτσια για δωστε διευκρινισεις αν μπορει να γινετε καθε μερα να τα παιρνουμε 2 η ωρα η μονο κατ απεριπτωση! Γιατι εμενα ετσι με εξυπηρετει πολυ καλυτερα κ επισης μεχρι τις 12 ειναι πολυ λιγο μεχρι να το πας το κ ξαναπαιρνεις.

Εμεις ολα τα χροναι με εξαιρεση τον πρωτο 2:30 μας το φερνουν.

καλημερα ειπα δεν ειπα

Καλημερα. Πηρα τηλ στο νηπιαγωγειο, όντως απο 1 ιουνιου ειναι(απο 3 δηλ) και σε μας θελουν πιστ γεννησης, εναν λογαριασμο για να δειχνει τη μονιμη κατοικια, βιβλ υγειας και απο γιατρους μονο οδοντιατρο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Παιδιά, απ' ότι φαίνεται, η πρώτη είναι διευκρινιστική της δεύτερης, άρα λογικά ισχύει αυτό που λέει η πρώτη, όμως στο νηπιαγωγείο το δικό μας μας είχαν ενημερώσει τότε ότι όποιος γονιός ήθελε μπορούσε να ζητήσει πρόωρη αποχώρηση χωρίς να ζητάνε δικαιολογητικά, μόνο αίτηση. Μόνο ένα παιδάκι φεύγει νωρίτερα σ' εμάς παρόλα αυτά.

Να ξέρετε όμως, ότι άλλο το ολοήμερο νηπιαγωγείο και άλλο το ολοήμερο δημοτικό. Στο ολοήμερο νηπιαγωγείο, στην απογευματινή ζώνη, γίνεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ή διαφορετικό ή συμπληρωματικό του πρωινού (πχ. σ' εμάς οι 2 νηπιαγωγοί είχαν συνεννοηθεί και η μία ασχολιόταν με την ανάπτυξη της γλώσσας και η άλλη με τις έννοιες των μαθηματικών -εννοείται αυτά που κάνουν σ' αυτές τις ηλικίες. Αλλού μπορεί να κάνουν άλλο πρόγραμμα, πχ η πρωινή να ασχολείται με όλα και το απόγευμα να υπάρχει ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα κλπ. Είναι στην ευχέρεια των νηπιαγωγών. Πάντως, αν πηγαίνει το παιδί σε ολοήμερο νηπιαγωγείο, γνώμη μου (αλλά και των νηπιαγωγών που το έχω συζητήσει) είναι να παραμένει μέχρι το τέλος, για να μην φεύγει από την ομάδα των συμμαθητών του πρόωρα, να μην "χάνει" πράγματα που θα κάνουν τα άλλα παιδάκια κλπ. Δεν είναι όπως στον παιδικό που οι κυρίως δραστηριότητες είναι μεταξύ κολατσιού και μεσημεριανού και πριν και μετά από αυτά υπάρχει μόνο χαλαρή απασχόληση και παιχνίδι ή ύπνος κλπ. Είναι αλλιώς στο νηπιαγωγείο. Πχ. η Ευτ. τώρα στην απογευματινή ζώνη κάνει ένα πρότζεκτ όπου φτιάχνουν μια μακέτα χωριού και τους έχει δώσει φωτοτυπίες όπου το κάθε παιδάκι αντιγράφει λίγες λεξούλες μέσα σε ένα κείμενο για το χωριό των παππούδων του κλπ, δηλαδή γίνεται κάποια εργασία που αν έφευγε νωρίτερα θα την έχανε. Αν το παιδί κουράζεται πάρα πολύ από την παραμονή και βάλετε γυναίκα να το παίρνει νωρίτερα, μήπως να τη βάζατε 2 ώρες ακόμα και να το παίρνει στις 12 αντί για τις 2 και να πάει στο κλασσικό τμήμα, ώστε να ακολουθεί ολόκληρο το πρόγραμμα του κλασσικού;

Στο δημοτικό τώρα είναι αλλιώς, γιατί στο ολοήμερο κάνουν διάφορες δραστηριότητες που όμως χωρίζονται σε διδακτικές ώρες, και δεν τις παρακολουθούν έτσι κι αλλιώς οι συμμαθητές τους που δεν πάνε ολοήμερο. πχ. κάνουν πάλι γυμναστική ή κάνουν υπολογιστές ή δεν ξέρω τι άλλο. Εκεί πιστεύω (και από την εμπειρία μου με τον Κίμωνα) ότι πραγματικά προσθέτει μεγάλη κούραση στα παιδιά και σπάνια καταφέρνουν να διαβάσουν καλά εκεί ώστε να μην έχουν να ασχοληθούν και με τα μαθήματα στο σπίτι.

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλή εβδομαδα!

Καλως το Σοφακι! Πως πατε βρε κοριτσι?

Σοφουκα, στο δημοτικό δλδ οι κανονικες οι ωρες ποιες ειναι? Απο τι ωρα ανοιγουν το πρωι και μεχρι ποτε μενουν οσα παιδια δεν πανε ολοημερο? Και αν μεινουν ολοημερο, ειναι κ αυτό μεχρι τις 4?

Εχετε πολλα φιλια απο τη Γιουπι, η οποια τρεχει ολη μερα και δεν προλαβαινει να μπει, ελπιζω να χαλαρωσει λιγακι και να μπαινει πότε πότε.

Λεγκω εχεις επιλογή για το ποιο νηπιο θα διαλεξεις? Δεν ανηκεις στανταρ σε ένα, αναλογα με το που μένεις?

Kαλημέρα!

Και εδώ πολύ τρέξιμο βρε κορίτσια, δεν την παλεύω, και όλο αναποδιές...

Το μόνο καλό είναι που πρόλαβα και είδα την παράσταση για τον Μίκυ Θεοδωράκη "Ποιος την ζωή μου" στο bandminton και μου άρεσε πολύ (αν και οκ εχω κάποιες ενστασούλες)...πολύ μεγάλη παράσταση! Αν προλάβετε να πάτε!

Αχ και εγώ είμαι σε δίλημμα προνήπιο στον παιδικό που είναι ήδη ή προνήπιο στο νήπιο που όμως παίρνουν λίγα με κλήρωση....και τα δυο έχουν θετικά και αρνητικά...

Καλημερα και καλή εβδομαδα!

Καλως το Σοφακι! Πως πατε βρε κοριτσι?

Σοφουκα, στο δημοτικό δλδ οι κανονικες οι ωρες ποιες ειναι? Απο τι ωρα ανοιγουν το πρωι και μεχρι ποτε μενουν οσα παιδια δεν πανε ολοημερο? Και αν μεινουν ολοημερο, ειναι κ αυτό μεχρι τις 4?

Εχετε πολλα φιλια απο τη Γιουπι, η οποια τρεχει ολη μερα και δεν προλαβαινει να μπει, ελπιζω να χαλαρωσει λιγακι και να μπαινει πότε πότε.

Λεγκω εχεις επιλογή για το ποιο νηπιο θα διαλεξεις? Δεν ανηκεις στανταρ σε ένα, αναλογα με το που μένεις?

Εδώ http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/olohmero/1180-olohmero-dhmotiko-scholeio-organwsh-leitourgia.html οι πληροφορίες για το ωράριο των ολοήμερων δημοτικών!

Προς το τέλος του λινκ που έβαλα λέει για την αποχώρηση αυτά:

" Το Ολοήμερο Πρόγραμμα ολοκληρώνεται, όπως προβλέπεται, στις 16.15. Ο Υπεύθυνος του

Ολοήμερου έχει την εποπτεία της λειτουργίας των ολοήμερων τμημάτων και της διαδικασίας αποχώρησης των μαθητών.Η αποχώρηση των μαθητών γίνεται με ευθύνη του Υπεύθυνου του Ολοήμερου Προγράμματος, ο οποίος αποχωρεί μετά τη λήξη του (16:15} ασχέτως αν ασκεί διδακτικά καθήκοντα στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.

• Η αποχώρηση των μαθητών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορεί να γίνεται μετά το τέλος κάθε διδακτικής ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος, με την προϋπόθεση ότι θα έχει κατατεθεί κατά την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων και κηδεμόνων τους."

Όσα δεν πάνε ολοήμερο, σχολάνε στην Α', Β' και Γ (αλλά δεν είμαι σίγουρη για την Γ') δημοτικού στις 12.25 και στις μεγαλύτερες τάξεις στις 1.30 και περίπου 2 μέρες τη βδομάδα στις 2.00 (έχουν δεύτερη ξένη γλώσσα από Ε' δημοτικού)

Πάει κιόλας πρώτη η Δανάη; Wow!!!!!

Για δικαιολογητικά από γιατρούς κλπ, όσες κάνετε εγγραφές σε νήπια-δημοτικά, δείτε στα τοπικά ιατρεία του ΙΚΑ, έχουν συνήθως ορισμένες μέρες και ώρες που δίνουν βεβαιώσεις για τις εγγραφές.

Eixa γραψει κάτι το έφαγε η μαρμάγκα.

Ευγενία εννοείται θα κάνεις αιτηση κ στα δυο, αλλα θα βγεις αμεσα απο το διλημμα γιατι δεν θα σας παρουν στα προνηπια. Ειναι πολυ λιγες οι θεσεις συνηθως. Να φανταστεις σ εμας που εχει και 15 νηπια ο δημος, μονο 2 θεσεις περισσεψαν κι αυτες, τελικα τις δώσουν σε οκογενειες με πολυ μεγλαη αναγκη (μονογονεικη , προνοια κλπ) δεν καναν κληρωση

eNeap2.pngTSzHp3.png

10 παρα 20 τα αγορια ξερένωντε στον ύπνο

10 παρά 5 η μυρσίνη ξεκινάει μια υστερία απίστευτη... τεριμπλ του και θρι και φορ μαζί...

Να πηγαίνει πάνω κάνω, να πέφτει και να χτηπιέται στο πάτωμα, να θέει να την έχεις αγκαλια αλλά να βγάλεις και τα χέρια απο πάνω της, το επιχείρημα αν δεν σε κρατω θα πεσεις φυσικα δεν έπιανε...

11,20 γίνεται η πρώτη επιχείρηση τρίκυκλο, μαζί με καροτσάκι με μωρό (καθότι είναι και πρόσφατη μωρομάνα) και νάνι μπας και ηρεμήσει. Η υστερία συνεχίζεται.

11,40 η υστερία συνεχίζεται... επιχείρηση κοιμίζω με μουσική, χωρις μουσική, χορεύοντας στο ένα πόδι, κρεββατοκάμαρα δική μας, παιδικό, σαλονι και όλα αυτά κρατώντας το καροτσάκι το μωρο κια το νάνι

12,00 γίνεται η ενημέρωση απο την κυρια ελένη απο πάνω ότι το παιδι είχε πολύ ματι αλλά αφού δεν είναι βαφτισμένο ακόμα μπορεί να μην πιάσει το ξεμάτιασμα.

12,15 δεύτερη επιχείρηση τρίκυκλο μαζί με καροτσάκι, μωρό και νάνι

12,30 πέφτουν τα μεγάλα μέσα κατεβαίνει ο αγιασμός απ'την κυρια ελένη με τις ρητές οδηγίες να πιει λίγο και να το ρατνίσουμε

12,45 λιποθυμάει απ'την εξάντληση και επιτέλους κοιμάται στο τρίκυκλο αγκαλία με το καροτσάκι το μωρο και το νάνι

1,15 καταφέραμε να την ξεσφινώσουμε απ'το τρίκυκλο αγκαλια με το καροτσάκι, το μωρο και το νάνι

2,30 ξαναξύπνησε αλλα ευτυχώς ύστερα απο 12 φορές που της τραγούδησε ο έρμος κολετσάκος στου μανώλη την ταβέρνα κοιμήθηκε 3,40 μέχρι το πρωι...

Καλημέρα και φεύγω για το παράρτημα της κόλασης... μεγάλη πουτ@να η ζωη

vgeZEdbv_m8&list=FLmwUVjtdz-CCFtHu-gcMDyQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...