Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Άφρο κι εγώ το έχω απορεία τη κάνει ένας γονιος με τα παιδια του το καλοκαίρι, όταν η άδεια του είναι κανα δυο βδομάδες.

Αν δεν μένεις δίπλα στην θάλασσα ή αν δεν έχεις εξοχικό για σκ, τα αφήνει να πήζουν μέσα στα τσιμέντα της Αθήνας, όπως εμείς...:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν δεν μένεις δίπλα στην θάλασσα ή αν δεν έχεις εξοχικό για σκ, τα αφήνει να πήζουν μέσα στα τσιμέντα της Αθήνας, όπως εμείς...

Μόνα τους???

Εχμμ να μην σας πω τη δική μου λύση γιατί μάλλον δεν συμφέρει...

αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από αυτό...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μόνα τους???

Εχμμ να μην σας πω τη δική μου λύση γιατί μάλλον δεν συμφέρει...

αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από αυτό...

όχι καλέ μαζί μας, αφού εδώ θα είμαστε θα δουλεύουμε...

ποια είναι η λύση σου για πες!!!!!

Να σας πω εγώ λύση; Εγώ δεν θα κάνω τα χαρτιά μου για καλοκαιρινα τετράμηνα γιατί δεν με συμφέρει γιατί θα χρειάζομαι γυναίκα για τη μυρσίνη και για 1-2 ώρες για τα αγορια... άρα όσες αντέχεται να κάνεται κάθε πρωί την απόσταση θα μου τα φέρνεται εδώ. Το μείον είναι ότι το πρωι φέτος δεν παίζουν οι κουνιες γιατί κλαδεψανε πολύ τα δέντρα... αλλά παίζει η αυλή που μπορούμε οσες τις ενδιαφέρει και δεν έχουν εναλλακτική να την διαμορφώσουμε κατάλληλα ώστε να προαυλιζονται εκεί.

Σοβαρή είναι η πρότασή μου δεν αστειευομαι

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια αυτά τα βραχιολάκια τι σας λένε; http://gear.getaway.co.za/gear/parakito-protection/ Τα ξέρετε; Λέτε να είναι απατηλά σαν τα υπόλοιπα βραχιολάκια ή τα βαζάκια σιτρονέλας, γιατί δεν ξέρω για σας εμάς εδώ με τον όγκο κουνουπιών που έχουμε και κυρίως με αυτό το τίγρης μόνο η άγρια χημεια έχει φέρει αποτέλεσμα. Αλλα αυτά τα βραχιολάκια κάπως με ψήνουνε

Αν δεν μένεις δίπλα στην θάλασσα ή αν δεν έχεις εξοχικό για σκ, τα αφήνει να πήζουν μέσα στα τσιμέντα της Αθήνας, όπως εμείς...:(
μονα τους? Αφου εμεις δουλευουμε το πρωι, ποιος θα τα κραταει?

Λεγκουιν εισαι γλυκα, αλλα δεν σου φτανουν 3 ρε κοπελια?

λεγκ καλα φαίνονται δεν μενει να τα δοκιμάσεις χαχαχα αληθεια ποσο θα κοστιζουν?

Κι εμείς χοντρό πρόβλημα ηδη με κουνουπια, λεγκ βαλε σιτες απλες με το μετρο ΠΑΝΤΟΥ στα παραθυρα . τον Αλεξ τον τσιμπησαν στην πατουσα κ πρηστηκε τοσο,κοκκινισε εκαιγε που δεν το πατουσε ολη μερα πηγαινε κουτσος χααχαχα, πολυ απαισια καθε χορνο και πιο ντουρασελ κ πιο μολυσμενα γινονται...

εγω παίρνω της badger ενα μπαλμ που κανει δουλεια, αλλα θελει να βαζεις ανα διωρο για σιογυρια οταν εισαι εξω, μεσα βαζω το μπαλμ και το τσεροτο στις διακοπες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

μονα τους? Αφου εμεις δουλευουμε το πρωι, ποιος θα τα κραταει?

Λεγκουιν εισαι γλυκα, αλλα δεν σου φτανουν 3 ρε κοπελια?

ααα αυτο εννοείται ε; εγώ νομιζα για τα μπάνια λέτε...

τα μικρά πάνε ο μεγάλος παιδικο και η μικρή με την γιαγιά...τον Άυγουστο που θα κλείσει και ο παιδικός ε μαλλον μεχρι να παμε στην μαμά μου θα τον έχει και τον μεγάλο η γιαγιά...

μεγάλο θέμα αυτο, και δεν είανι μονο το καλοκαίρι ειναι και καθημερινά που σχολάνε 12-1-2 το πολυ στο δημοτικο. ποιος σχολάει 2????

Παλι πρεπει αναγκαστικά να παρεις γυναίκα αν δεν εχεις κοντα παππουδογιαγιαδες... (η αν δεν ειανι προθυμοι να βοηθησουν χαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Οχι καλέ, εμενα πανε ολοημερο και τελειωνουν 15:45. Ειναι κοτοπουλα βεβαια, αλλα τι να κανουμε, απο νωρις στα δυσκολα!

Ουφ, νιωθω πολυ κουραση βρε παιδια, αλλα ας μην συνεχισω την χτεσινη γκρινια...

Παντως αν ξερετε τιποτα για γυναικα για το καλοκαιρι πειτε μου, αν και θα ηταν μεγαλο ατου να εμενε κοντα μου.

Ξαναμπηκα και στην αναζητηση παιδικου σταθμου για τον Αγγελο γιατι ειναι παρα πολυ μακρια εκει που παει. θυμηθηκα οταν εψαχνα παλια και τωρα μου ερχεται να βαλω τα γελια που εχω πλεον την εμπειρια. Μιλαμε πουλανε τρελλα φουμαρα καποιοι, ετσι?

Εγω παντως θα αρχισω να ριχνω φαρμακο στον κηπο για τα κουνουπια. Εχουμε σιτες παντου, αλλα τρυπωνουν με το που ανοιγουμε και με το παραμικρο τσιμπημα πρηζονται και τα δυο... Εχουμε μονιμα φιδακια αναμενο στην αυλιτσα και τα βλεπεις που πετανε μεσα απο τον καπνο ανενοχλητα...

Αφροδιτακι τι ωρες την θες την γυναικα 7-4?

εμεις κοριτσια που δεν εχουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ εδω να δω τι θα κανουμε. Τα ωραρια που εχουν τα σχολια απλα δεν υπαρχουν.Αφηστε το 3μηνο το καλοκαιρι ....

Να μου πειτε ας εχουμε δουλεια μεχρι τοτε κ βλεπουμε ,εχουμε ενα χρονο μπροστα μας.

Το Σεπτεμβρη λεμε να παει ο Μητσους δημοσιο νηπιαγωγειο αλλα οχι ολοημερο γιατι δεν πληρη της συνθηκες αλλα το 12:15 ειναι θεμα.Αν δουλευει ο Τ ακομα θα δωσουμε κατι παραπανω στην γυναικα να τον παιρνει κ αυτον αλλιως ο Τ.

Τωρα φετος κλεινει 25 Ιουλιου ο παιδικος αλλα τον Ιουλιο θα αρχισει να πηγαινοερχεται χωριο να κανει κανα μπανιο . Εμεις 2-3 βδομαδες θα παρουμε αδεια με το ζορι , μεχρι 15 Σεπτεμβριου που ανοιγουν τα σχολεια,λιγο χωριο , αχχ θα δουμε. Τι σχεδια να κανουμε αφου δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο,αν θα εχουμε δουλεια,αν θα εχουμε να φαμε.δεν μπορουμε να προγραμματισουμε τιποτα πλεον.

Λεγκουλι εισαι σιγουρη πως θες κ αλλα κουτσουβελα? Εισαι παρα πολυ τυχερη που εχεις την αυλη!!! Καλα η δικηγορος τι να πω χαχαχαχα!!!

Πωωω κ νομιζα πως ειμασταν οι μονοι με κουνουπια.Τα μικρα τα εοχυν κανει κοσκινο, ειδικα τον Μητσακο ..... Βαζουμε υγρο στην πριζα , τα αλειφω κ με αλοιφη αλλα κ παλι ...

Εχω δει κ εγω κατι βραχιολια στα φαρμακεια λιγο λιγοτερο απο 6 ευρω σε τιμη ....

Εγώ πάντως σοβαρά μιλάω για τα παιδια... Αφού φέτος θα κάθομαι κρίμα να χαλάσετε τόσα λεφτα ή τουλάχιστον ας γλυτώσετε μισό- ένα μήνα κερατιάτικα που μπορείτε να τα φάτε στις διακοπές σας μια και δεν σας περισσεύουν... έχω κάνει φυλαξη παιδιων μπορώ να πω με σιγουρια ότι καλύτερα πολλά παρά ένα (εντάξει μέχρι ένα αριθμο και αρκεί να μην είναι δικά σου) η διαφορά είναι στο σπίτι μετά :-). Άσε που το πρωί θα έχω μόνο τη μυρσίνη.

Η δικηγόρος είναι μια πολύ κουρασμένη υπέροχη διδημομαμά που με αυτό το μπέρδεμα μου έφτιαξε απίστευτα το κέφι... ωραία τα συγκεκριμενα λάθη, μακάρι να συμβαίνανε πιο συχνα για να γελάγαμε ανέμελα βρε κορίτσια.

Εγώ υστερα απο προβληματισμό θα στείλω σε ολοήμερο τον σόζω (αν υπάρχει θέση) γιατί 12,15 είναι απαγορευτικό για να βρω οτιδήποτε... αν μπορούσα να αλλάξω μόλις βρω δουλεια δεν θα είχα πρόβλημα αλλά πρέπει απ'την αρχή να το δηλώσεις λέει. Κρίμα όμως να κάθετε τόσες ώρες όσο εγώ θα είμαι σπιτι.

καλε ποτε τα γραφουμε στο νηπιο θα μου πειτε ετσι?????????

ακομα κ με ολοημερα παντως ποια μαμα σχολαει νωριτερα απο 5 αν ειναι ιδ. υπαλληλος? καλες 5.30 να παει δηλ αν φυγει στην ωρα της κ αν ειναι κοντα ο σταθμος... χρειαζεται κ παλι γυναικα για κανα διωρο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...