Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χρόνια μας πολλά Ελενάκι μου!!! Χρόνια πολλά και στην Κατσαφα

(μας το αφιερώνω κορίτσια ;) )

Χρόνια πολλά και στους Κωσταντίνους!!!

Κορίτσια για την Ακρόπολη επικοινωνήστε με την Μαρία θα σας πει αν μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν ηλικιακά. Αν και νομίζω εφόσον θα είναι με συνοδό δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Λεγκ μη σκέφτεσαι αν θα την παλέψεις. Αν θες να έρθεις έρχεσαι και θα'μαι κι εγώ εκεί :)

ευχαριστω κ για τα καλα λογια για το τουρτι, τελικά αυτη η τουρτα εγινε πολυ καλή και μεγααααλαο χιτ στα εξωτερικα χαχαχαχαχα ειμαι προχω. Για τη Μυρτουλα κ την υπεροχη μαμα της ηταν κ το χαρηκα πολυ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο βρε Αθηνα με τις τουρτες σου!!! πρπ να εχεις γινει εξπερτ τωρα σε μια ωριτσα ετοιμη η τουρτα!! Αψεγαδιαστες ολες κοριτσακι, γεια στα χερια σου!!! Ε βεβαια αυτο ελειπε να μην διαπρεψεις στα εξωτερικα!!!! Μπραβο μπραβο!!! Ειδες που στα λεγαμε κ ειχες ενδιασμους? χαζουλι!!!

xaxaxaxa τζενη μονο μεσω ονλάιν διαπρέπω και οχι δεν μου παίρνει μι ωρίτσα η τουρτα γιατι ειναι διαφορετική καθεμία χαχαχαχαχαχα αλλα που θα παει! Επισης οι περισσοτερες ειανι για το σοι χαχαχαχαχαχαχα δεν εχω παραγγελιες ιδιαιτερες, αλλα το προτιμω έτσι προς το παρόν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μπονζουρ καλες μου! Ευτυχως γιοτραζαν τα κοριτσια μας και ειδαμε λιγη κινηση στο καφε μας!

Χρονια πολλα κοριτσαρες και απο μενα, να σας χαιρομαστε και να χαιρεστε και σεις πανω απο όλα!

Χρονια πολλα και στους κωνσταντινους, Τονια και Ελίζα να τους χαιρεστε!

Τονια πως παει με το μωρο? Ποσο εισαι τωρα? Εχεις κανει β επιπέδου?

Δεν ξερω πως καταφερα και ηρθα στο γραφειο σημερα. Τρελλη αντισταση λεμε, δεν την παλευω αλλο.. Και χτες ειχα παρει αδεια και εφαγα ολη μου τη μερα στην γαμ@τραπεζα γιατι πολυ απλα εχασα την καρτα μου κ ηθελα να κανω απλη αναληψη μεσω ταμειου... Και ενω μιλαμε για τα ωραια ΜΟΥ λεφτακια δεν μου τα εδιναν γιατι λεει δεν εχω καταθεσει εκαθαριστικό εφοριας και λογαριασμο τηλεφωνου (δεν μου τα ειχαν ζητησει ποτε καθως δεν κανω συναλλαγες μεσω ταμειων και δεν ειχαν αλλο τροπο να με ενημεωσουν λεέι)!!!! Σημειωνω οτι μιλαμε για τον λογαριασμο που εχω στην τραπεζα εδω και καμια 15ρια χρονια με συχνή κινηση αφου εκει μπαινει η μισθοδοσια μου και με αυτα τα χρηματα πορευομαι. Και αφου γυρισα, βρηκα τα χαρτια και τους τα πηγα μου ειπαν επισης οτι ο λογαριασμος μου ειναι μπλοκαρισμενος γιατι καποτε ειχα χασει την ταυτοτητα μου και δεν ξεμπλοκαριστηκε απο τοτε. Επισης ουδεποτε με ενημερωσαν κ για αυτο! Βεβαια εγω μεχρι που εχασα την καρτα (λίγο μετα το πασχα) εκανα κανονικά συναλλαγες... Ενταξει μην σας τα πρηζω αλλο, απλα ειχα σχεδια να ξεκουραστω λιγακι χτες και με τα φυγε κ ελα στη τραπεζα κουραστηκα περισσοτερο με ολη αυτη τη ζεστη.

Εχω αγχωθει και με το καλοκαιρι, πως θα μπορεσω να παρω αδεια με το χωσιμο που εχω φαει και τι κανω και με τα παιδια... Μεχρι μεσα ιουλιου θα εχει ενα καμπ ο δημνος που ζηταει νορμαλ τιμες, ελπιζω να την παρουν, γιατι τα ιδιωτικα καμπ δεν ξερω σε ποιον απευθυνονται...

Εσεις τι εχετε κατα νου βρε παιδακια? Πως θα τα βολεψετε?

ΕΝταξει θελω να μεινω εδω και να συνεχισω την γκρινια μου, αλλα η λογική μου λεει να το βουλωσω και να γυρισω στη δουλεια μου...

Σας φιλω!

Χτυπάει εχθές το τηλέφωνο...

Η κυρία Φακωτάκη;

Εγώ ολόκληρη...

Σας τηλεφωνο απ'το γραφείο του κύριου τάδε.

Μάλιστα...

Σας παίρνω για την αίτηση διαζυγίου που θέλετε να κάνετε!

Εμμμ Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω; χαχαχαχαχα Δεν έχω κάτι τέτοιο ακόμα στο μυαλό μου αλλά θα κρατήσω το τηλεφωνό σας χαχαχαχα

Στα καπάκια μιλάω με κατσαφα που άρχισε να με πορώνει με τα ελεύθερα σκ που θα έχω κλπ

Τελικά ήταν φίλη της Τάτις που μέσα στην κουραση της μπέρδεψε τα τηλέφωνα η κοπέλα αλλά εντάξει μου έφτιαξε το απόγευμα!

Καλημέρααααααααααααα

ναι αφροδίτη ειναι μεγάλο θέμα το καλοκαίρι.... κι εμάς εχει κάτι δημιουργικές απασχολήσεις ο δήμος κλπ αλλα φανταζομαι και οι θεσεις περιορισμενες θα ειναι...

αλλιως αναγκαστικα παππουδογιαγιαδες οσοι εχουν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...