Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρονια πολλά σε όλα τα μικρά και μεγαλα εορταζοντα τσουρεκάκια!!!

Ποιον να πρωτοπω! Χρονια πολλά, χρονια καλά, χρονια αγωνιστικα, χρονια με χαμογελα απο μικρους και μεγάλους, χρονια με υγεία και αγαπη... κάποιες απο αυτές τις ευχες μου φαινόντουσαν τόσο κλισέ, τώρα όμως τις βλέπω με άλλο μάτι :-)

Γεννεθλίαζε κι ο Αγγελουκος την Παρασκευή, άφρο μου να τον χαιρεσαι!

Αναστασάκι που είσαι κορίτσι πως πάνε τα πράγματα;

Τατάκι μη σε παίρνει απο κάτω, μπόρα είναι θα περάσει, σίγουρα όμως δεν σου έχει πεσει καμια κατάρα του βελζεβουλ, κουτσα κουτσα (κυριολεκτικα και μεταφορικα) θα στρώσουν τα πράγματα!

Εμείς περασαμε πολύ όμορφα, ύστερα απο πάνω απο χρόνο που είμασταν ήρεμοι και γελαστοι για τόσες μέρες. Κάναμε μέχρι και μπάνιο στη θάλλασα...

Το μόνο αρνητικό ήταν ένα επεισόδιο του νικόλα με τα όλα του μελανιασματα, σπασμους, λιποθυμια που μας γονάτισε γιατί μας βρήκε απροετοίμαστους.

Πολλά σβουριχτα φιλια σε όλες και καλά κουράγια στα καθημερινά αγγουρια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλα κ σε σας Λεγκουλι να τον χαιρεσαι τον Γιωργακη !!! Οταν ειμαστε εκτος Αθηνων τους ξεχναμε τους εδω εορταζοντες τα γαιδουρια ....

Αφροδιτακι να τον χαιρεστε τον Αγγελακο , πολυχρονος να ειναι !!

Χρονια πολλά στον Αγγελούκο!

Λεγκακι εισαι απλά υπέροχη, και ελπίζω να μην έχετε ξανα απροετοίματα επεισόδιο της μπλε περιόδου το Νικολάκου.

Εμεις πηγαμε ενα σκ στην Πατρα καλά περάσαμε πισω στη ρουτίνα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μήπως να αφήναμε τα μουσεία και να πηγαίναμε καμία θάλασσα το Σάββατο?

Αν έχει καλό καιρό?

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Κι εγώ θέλωωωωω!!!

Καλημέρα κοριτσάκια! Χρόνια πολλά!

Λέγκω να χαίρεσαι το Γιώργο.

Αφροδιτάκο να χαίρεσαι τον Αγγελάκο!

Σορρυ που δε μπαίνω συχνά, δεν είναι οτι δε σας σκέφτομαι, απλά μετακομίζουμε, και γίνεται χαμός εδώ μέσα. Είμαι πολύ πελαγωμένη. Η αρχή είναι δύσκολη βέβαια, σιγά σιγά όλα θα μπουν σε σειρά.

Θα πάμε σε ένα πιο μικρό σπιτάκι, πιο παλιό, αλλά δεν πειράζει. Έχει ένα μικρό κήπο και σκέφτομαι οτι θα παίζουν πολύ ωραία εκεί τα πιτσιρίκια. Θέλω να φυτέψω και μαρουλάκια κλπ . :D

Φελίνι, η άσωτη κόρη είμαι γω λε χαχαχα :P

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Που είστε καλέ;

Χλόη μου καλή μετακόμιση! Ο κήπος είναι μεγάλη υπόθεση... εμείς είμαστε ερωτευμένη με τον κήπο μας. Βέβαια θα βάλουμε τελάρα με σίτες γιατί δεν παλεύονται τα κουνουπια

Που βοσκάτε; Λοιπόν αμαρτεία εξομολογουμένη δεν είναι αμαρτία σωστά; Έχω πορωθεί με το τραγούδι το ελληνικό που πάει γιουροβίζιον χαχαχα

Τζενακι τι κανεις ρε κορίτσι; Πως την παλεύεις;

Η δανάη που είναι άραγες; Πρέπει να την πάρω κανα τηλέφωνο γιατί αυτή κι αν είναι σπάνιο στο τσαρδοκαφέ μας

Διαφημίσεις

Μπονζουρ!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσακια! Ενταξει, εφτιαξα μια τουρτα για το σχολείο του μικρού, τελείως μα τελέιως αθλια. Εγω δεν ηθελα να την παμε αλλα ο Αγγελος την ηθελε γιατι δεν ειχε υπομονη να περιμενει να αγορασουμε αλλη την επόμενη μερα, πρεπει να εριξαν πολυ γελιο οι δασκάλες.

Ελεν εγω δουλευω ΣΚ και το Σαββατο εχουμε κ παιδικό παρτυ το απογευμα.

Καλα για την Κυριακή λέει 35 βαθμούς... Καυσωνας? Εγω σημερα πουντιασα...

Χλοίτσα καλοριζικο το νεο σας τσαρδακι!

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αφροδιτακο τα παιδια δεν βλεπουν τις ατελειες που βλεπουμε εμεις κ χαιρονται με ολα δεν ειναι αναγκη να τους κανουμε καλλιτεχνιες! Ειμαι σιγουρη πως ο Αγγελος θα καμαρωνε με την τουρτα της μαμας!

Χλοιτσα καλοριζικο το σπιτακι σας! Η αυλη ειναι ολα τα λεφτα! Θα την καταευχαριστηθειτε!

Λεγκουλι μου εμεις δεν την παλευουμε καθολου τελευταιως.Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα με την δουλεια του Τ.Εχει να πληρωθει πολυυυ καιρο συν ολα τα γνωστα χρωστουμενα που κουβαλαει,δεν εχει παρει ουτε δωρο να φανταστεις κ ειναι σε απεργια διαρκειας απο την μεγαλη βδομαδα. Σημερα ειπαν πως ισως παρουν το δωρο μπας κ ξεκινησουν παλι αλλιως την βαψαμε ..... Ο δικος μου μισθος κ το δωρο Πασχα εχουν σχεδον εξαφανιστει κ ακομα ο μηνας δεν εχει ουτε 20 ...... με εχει πιασει τρομερο αγχος για το πως θα τα βγαλουμε περα κ ολα τα γνωστα... εχει κανει κ καποιες κινησεις να παει αλλου αλλα τα λεφτα που του δινουν για να παει σε σχεση με αυτα που παιρνει ειναι μειωμενα κατα 45%. οποτε προς το παρον περιμενουμεεεεε....

Εσεις τι κανετε ?πως ειναι τα παιδια?με αυτα που μας συμβαινουν ουτε ενα τηλεφωνο δεν σε εχω παρει ....

Α ρε Τζενάκι πακέτο που τρώτε! Τι να πω, μόνο ότι χρειαστείτε είμαστε εδώ απο όλες τις απόψεις

Καμια μείωση στο ενοίκιο ζητήσατε;

Εμείς είμαστε πάλι στο χορο... προχθές και χθες έκανε πάλι επεισόδιο. Πήγαμε στον νευροχειρουργο σήμερα και μας είπε ότι προβλέπεται για ένα εξάμηνο, ότι δεν κινδυνεύει η ζωη του πλέον αλλά να κάνουμε ένα ηλεκτροεγκεφαλογράφημα για την απώλεια ούρων στο επεισόδιο και βλέπουμε. Και αύριο έχουμε ντινόπουλο. Θα γράψουμε και ένα μέιλ με τάτακι για κλινική αμερικής και βλέπουμε (εικόνισμα θα την κάνω την τάτι τόση βοηθεια που μας έχει δώσει σε όλη τη φαμίλια μου!!!)

Αφρο μου δεν έχει να κάνει πόσο τέλεια δεν ήταν η τουρτα αλλά πόσο βαθια αγαπησιάρικη ήτανε!

Κυριακη εμείς έχουμε με την ενόργανη πεζοπορεία υμηττό βέβαια αν έχει πολύ ζέστη ψήνομαι για μπανάκι... επίσης σάββατο πρωι θα με έψηνε καλύτερα για μπανάκι αν έχει ζεστη

(παλιοκατσαφα μου λειψες έχω να σε δω χρόνια)

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

Χρόνια πολλά στο Ληδάκι!! Μυρτώ να την χαίρεστε την ομορφιά σας! :)

και οι επόμενες δράσεις της Σπείρας:

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

γεμάτοι ενθουσιασμό και πολλές ιδέες,

σας αποστέλλουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για τις δύο εικαστικές, βιωματικές επισκέψεις που έχει προγραμματίσει ο φορέας μας για τα παιδιά σας και εσάς.

Συγκεκριμένα,

το Σάββατο, 25 Μαϊου 2013 και ώρα 12:00-13:30 επισκεπτόμαστε με παιδιά 4,5-12 ετών την Αιγυπτιακή συλλογή του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθήνας, μέσα από παιχνίδια, εικαστικά δοκίμια, σύμβολα και εμπνεύσεις από την τέχνη και καθημερινή ζωή των αρχαίων Αιγυπτίων.

Ραντεβού: 11:50 στην είσοδο του Μουσείου

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 693 8141330, 210 5616300 μέχρι την Πέμπτη, 23 Μαϊου 2013.

Επίσης, την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος επισκεπτόμαστε γονείς/κηδεμόνες/συνοδοί & παιδιά τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης μέσα από διαδραστικές ασκήσεις, παιχνίδι θησαυρού, εικόνα και αφήγηση και τη συνεργασία συνοδού-παιδιού σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής μας.

Η εμπειρία προβλέπεται πλούσια και ιδιαίτερα ευεργετική για όλους.

Ώρα συνάντησης: 17:00

Διάρκεια: 1,5 ώρα

Η συγκεκριμένη ημέρα επιλέγεται, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη δωρεάν είσοδο στο χώρο για τους ενήλικες (λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος).

Ραντεβού: 16:50 στα Προπύλαια

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 693 8141330, 210 5616300 μέχρι την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013.

*

Προκειμένου να διευκολύνουμε τους συμμετέχοντες, ενημερώνουμε ότι όσοι δηλώσουν συμμετοχή και στις δύο βιωματικές επισκέψεις λαμβάνουν έκπτωση στο συνολικό κόστος συμμετοχής τους.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!

Από καρδιάς,

μαρία α. αγγελή

Καλημέραααααααα!@

Επειδή κάθε χρόνο το ξεχνάμε αυτό το κορίτσι πρώτα απ'ολα θα πω χρονια πολλά στο Μαριλενάκι πολύχρονο το γελαστο φακιδόμουτρακι μας!

Χρόνια πολλά στο Λενιώ μας πάντα αισιοδοξη και σέξι!

Χρόνια πολλά στον Κωστάκι της Ελίζας!

Ξεχνάω παιδάκια κι άλλα έτσι; Για θυμήστε μου

Χρόνια καλά και για πάρτη μου

Μαριλένα αυτό της τετάρτης με ψήνει τρελά αλλά με προβληματίζει πρώτον αν θα με δεχτουν και με τα τρία και δεύτερον αν θα την παλέψω μόνη και με τα τρία!

Αθηνά καλά η τουρτα με το σκραμπλ δεν υπήρχε ήταν φανταστική

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους το πρώην και νυν εορτάζοντες! Σας έχασα κοριτσάκια...εμείς πηγαμε στα βόρεια, γυρίσαμε και ξεκίνησαμε πάλι σε κανονικούς ρυθμούς...

Μαριλένα ψήνομαι εγώ για τον ιερό βράχο για να τον Στέφανο αλλά μήπως είναι μικρός για να συμμετέχει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...