Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεπτο προς λεπτο παρακολουθησα τις εξελιξεις !τελικα το ομμμμμμμμ επιασε, κοιτα να δεις κατι πραγματα!!:lol:αντε με το καλο κ μ'εναν πονο φελινι!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ηρθε η κουνιαδα μου με τη μπεμπα της οποτε περασαμε μια τρελη μερα...θα συμφωνησω με μυρτω για τα σκουπιδια κ να προσθεσω οτι το σπιτι μας ειναι σε κατηφορικο δρομακι: βροχη+σκουπιδια=....οταν περνω φοοοορααα, φορα κατηφοοορααααα κ ο θεος ο ιιιδιος δεν με σταματα!!!:mad: μπιχλαααααααα

τελοσπαντων , παιδι περιμενουμε στο καφε , ξαναφτιαχνω το τσι και στελνω θετικη ενεργεια!!!!!!!!:D

Τελικά ο μπέμπης είναι ζόρικος ε?Θέλει να περάσει το δικό του και να πάει η μαμά 40+1! Μήπως να της στείλουμε βρε παιδιά κανένα σουβλακάκι, κανένα κατιτίς...Όχι τίποτα άλλο πέρασα κατά τις 8.30 από το ΛΗΤΩ και σκεφτόμουν μήπως να τρουπώσω στις αίθουσες ωδυνών να δω τι γίνεται? Εν αναμονή λοιπόν! Με έναν πόνο και πάλι Τατιάνα και αύριο όλες από το πρωί στις επάλξεις για να μάθουμε τα νέα! Φιλάκια!

Αλήθεια εσύ Ελένη στις πόσο ήσουν όταν γέννησες την τσουλουφίτσα σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ομμμμμμμμ Μαγιονέζαααααααα....

Λέω μπας και είναι πιο χρήσιμο vibe αυτό τέτοια ώρα....

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Παιδί μου γιατί το ντύνεις το παιδί σαν κρεμμύδι;;; Πολύ πλάκα η φωτό!:tongue:

δεν την ντυνω σαν κρεμμυδι, ενταξει;;;:tongue: απο μεσα ειχε απλα ενα μπλουζακι, το παλτο ειναι για τη μοστρα κ για τη φωτο της σεζον κ ναι ειμαι ψωναρα με την κορη μου!:tongue:

τωρα που ειπες κρεμμυδι.....ηρθε η ξαδερφη της σημερα ως προειπα.....εφταμιση μηνων.....κ ετρωγε φλουδες απο κρεμμυδια....εννοειται οπως ακριβως τα βρηκε στο καλαθι τους στην κουζινα .......απλυτα, ακαθαριστα......αυτο το εχει κανει ο Σωζο;;;ε;ε;ε;το εχει κανει, για πες;;;;:lol: (παντως η ερατω δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει αυτο, εβερ!ντεττοοοοοολ που εισαι ντετοοοοολλλλλ!!!!!!!:lol:)

περα απο την πλακα......τα φυτοφαρμακα σκεφτηκα , τιποτα αλλο.....:roll: αλλα αφου δεν αγχωνεται η μαμα της.....:rolleyes:

τα φυτοφαρμακα σκεφτηκα , τιποτα αλλο.....:roll:

υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτεί κανείς για τα κρεμύδια! (και τις πατάτες και τα καρότα)

Οι περισσότεροι αγρότες χρησιμοποιούν ένα πολύ δυνατό δηλητήριο για τον κρεμμυδοφάγο, το οποίο φυσικά δεν μένει στην επιφάνεια αλλά περνάει και σε όλο το κρεμμύδι!!!

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CF%85%CE%B4%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%82

δες στην καταπολέμηση.

Εμείς το διαπιστώσαμε όταν οι γονείς μου πήγαν σε γεωπόνο και ζήτησαν κάτι για την αντιμετώπιση του και μόλις διαβάσαμε τις οδηγίες και είδαμε τις γνωστές νεκροκεφαλές (συγνώμη για το μακάβριο).

899667.png226174.png

αυτο εννοω γμτ τι σκ@@@ χρησιμοποιουν δεν λεγεται!!!!κ εχει δικιο ο πατερας μου που λεει τουλαχιστον ο,τι δινει καρπους μεσα στο χωμα να το παιρνουμε μπιο!(ερασιτεχνης γεωπονος και με καημο που δεν εγινε.....:rolleyes:)

ω ναι ειμαστε ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

Διαφημίσεις

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!! Ο ξανθουλικος μπεμπαρος, που περιμενε να παει 11 ο μηνας για να εμφανιστει!!! Οοοοχι, δεν την ξενυχτησε τη μανουλα, δεν την αφησε στην αγωνια: 12:35 τσουουπ ξεμπλοκαρε και ηρθε!!!! Λεπτομεριες, αμα ξυπνησουν, συνελθουν κτλ!!!!

Τελεια, τελεια, ο τοξοτακος μας θα ειναι τρέλλα!!!

Να μας ζήσει, να μας ζήσει!!!!

Τί ωραία μέρα...... η παρέα μας αυξήθηκε κατά 1 ανθρωπάκι :D

Καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες και.... καλούς απογόνους στις μή γκαστρωμένες ;)

Καλημέραααααα

IxBZp3.png

Έχει ίδια μέρα γενέθλια με τη Νεφέλη της Χλόης!

Χλοάκο μου, να τη χαίρεσαι την πανέμορφη και πανέξυπνη μικρούλα σου! να είναι πάντα καλά, και να μη χάσει αυτή την όμορφη φαντασία που τη χαρακτηρίζει! (και τις ατάκες που σου πετάει ανά καιρούς :D:D "o μπαμπάς με λέει αγάπη μου..."..ακόμα γελάω!!!!)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...