Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα

καλα να περασετε Αφροδιτακι!!

Κ εμεις ειμαστε ετοιμοι θα φυγουμε σημερα μετα την δουλεια.Ευελπιστω μπας κ μας αφησουν να φυγουμε νωρίτερα....

Καλο Πασχα κοριτσακι κ θα τα ξαναπουμε απο Τεταρτη!!!

Φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια πολλά σε όλες! :)

Αναστασία χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!

Μυρτώ και Ρόζμαρυ χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας!

Αθηνούλα να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!

Μυρτώ και Λέγκω να χαίρεστε τα ταίρια σας!

Εμείς εδώ μείναμε στις επάλξεις... σήμερα πήγαμε στου Φιλοπάππου για πικ νικ :D

Α! Το Σάββατο γίνεται συνάντηση για το Μουσείο της Ακρόπολης από την ομάδα που είχαμε πάει και στο Αρχαιολογικό.

σας ενημερώνουμε για τη βιωματική συνάντηση που έχουμε οργανώσει για τα παιδιά σας 4,5-12 ετών στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης, το Σάββατο, 11 Μαϊου 2013 και ώρα 12:30-14:00.

Θέμα: "Ο κύκλος γιορτάζει μέσα στο Μουσείο Ακρόπολης"

- Πού συναντούμε κύκλους στα εκθέματα του Μουσείου;

- Είναι ή όχι ευρεία η 'χρήση' του στις δημιουργίες της αρχαιότητας;

- Τι συμβολίζει, τι απεικονίζει κάθε φορά;

- Πώς κινείται ο επισκέπτης του Μουσείου μέχρι να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο του χώρου;

- Εκτός από σχήμα, πώς αλλιώς υπάρχει στη ζωή μας ο κύκλος;

Τα παιδιά καλούνται εκτός από πυρηνικά εκθέματα του Μουσείου να εστιαστούν στη φόρμα και έννοια του ΚΥΚΛΟΥ με παιχνίδι, βίωμα, διάδραση, συνεργασία και εικαστική δημιουργία.

Ραντεβού: 12:20 στα εκδοτήρια εισιτηρίων.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι Πέμπτη, 9 Μαϊου στο τηλέφωνο 693 8141330.

Μην πείτε μετά πως δεν σας το είπα :rolleyes:

φιλιά!

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετ?

Χρονια πολλα !!!

Εμεις γυρισαμε χτες απο χωριο οπου δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκαμε αλλα το ευχαριστηθηκαμε.Φαγαμε( παει η διαιτα 3 μερες....) ,ηπιαμε,καναμε πολλες βολτες κ τα πιτσιρικια εξτασιαστηκανε!!

Τα κεφαλια μεσα τωρα....

Χρονια πολλα σε οσους-ες γιορταζανε πολυχρονοι να ειστε!!

μαριλενακι ευχαριστουμε για την ενημερωση!! Εγω θα δω το προγραμμα του ποδοσφαιρου για το ΣΚ αυριο να δω αν μας παιρνει να ερθουμε η οχι .

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά και από την άσωτη κόρη! φιλιά στις γενεθλιάζουσες και φιλιά σε όλους τους εορτάζοντες μικρούς και μεγάλους!!!

λίγο ότι τρέχω με τα παιδιά, λίγο ότι πήζω με τη δουλειά, ασχολούμαι και με 2 γονείς ερείπια και όλα όσα έπονται με βλέπω να παίρνω ανάσα σε 2-3 χρόνια....ίσως.

πασχα στη πάρο, έκανα 3 μπάνια μετά το τρίτο με έπιασε ένας πόνος στη μέση και το έκοψα το σπόρ. επίσης έχω και ένα γ...διάστρεμα στο πόδι γιατί πήγα η ηρωική μάνα να κουβαλήσω την άννα και δεν είδα που τελείωνε το πεζοδρόμιο και βέλαξα... όπως καταλαβαίνετε η κατάρα του βελζεβούλη έχει πέσει πάνω μου...

αφού σας τά'πα ξαναγυρνώ στο λάκκο των κολασμένων, όποτε θέλετε να πάρετε τα πάνω σας θα μπαίνω να σας κάνω απντειτ....

φιλώ σας τρυφερά και από τα 2 μάγουλα (που έλεγε και η γιαγιά μου)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας βρε κοριτσια, χρονια πολλα σε ολους, και του χρονου ακομα καλύτερα. Εγω συνειδητοποιησα οτι πιο καλα περναω αμα δεν φυγω, μου βγηκε λιγακι το λαδι αυτες τις μερες...

Αναστασία χρόνια πολλά κοριτσαρα, ελπίζω να ξεμπερδεψατε με τις δυσκολίες σας!

Συμπεθερα, πολυχρονη κ ευτυχισμένη!

Αθηνούλα να χαίρεσαι το Ρηνιω!

- Πώς κινείται ο επισκέπτης του Μουσείου μέχρι να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο του χώρου;

Αυτό ειναι μια πολύ καλή ερωτηση για το συγγεκριμένο μουσείο.....:tongue:
Μήπως να αφήναμε τα μουσεία και να πηγαίναμε καμία θάλασσα το Σάββατο?

Αν έχει καλό καιρό?

Και γω ηθελα να παμε για μπανιο το σαββατο. Αλλά ο καιρος θα ειναι ετσι κ ετσι. Την Κυριακη θα εχει πιο πολυ ζεστη απο οτι φαινεται...

(((Φελινάκι)))!!! Ε, οχι και ασωτη κορη εσυ!

Γειά σας!! Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε Ειρήνες, σε Γιώργηδες, σε Χριστόφορους, Αναστάσηδες, Ραφαήλ κτλ κτλ!!

Χρόνια πολλά και σε σένα Μυρτώ, συνγενεθλιάζουσά μου!

Ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλιά μου!

Εδώ, αράζω λίγο πριν αρχίσω τις ένα τρισεκατομύριο δουλειές που έχω! Φιλιά!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...