Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μπαμπαααα αυτό το ζώο είναι κατσαρίδα

Που είναι Νικολάκη; Κολετσοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μπαμπα που είναι η κατσαρίδα μου;

Την έβαλα να κοιμηθεί!

Να τη φέρεις πίσω και να τη βάλεις στη θέση της

Ήταν ψόφια ρε Νικολάκη

Την θέλω και ψόφια

Ήταν γρια ρε Νικολάκη

Δεν ήταν γρια ήταν μπαμπας και έχει και παιδάκια

Που είναι τα παιδάκια;;;; Κολετσοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μπαμπά να την πας στη θέση της

Πήγαινε ρε ΝΙκολάκη να παίξεις

Δεν θέλω να παίξω θέλω την κατσαρίδα μου

Θα σου κάνω ότι μπορώ να έρθουν άλλες κατσαρίδες

Οχι θέλω αυτή τη συγκεκριμένη

Εντάξει ρε Νικολάκη

Εντάξει;;; Τι εντάξει;;; Γιώργο τι πας να κάνεις;;; Όχι μη!!!

Ε την έβαλα πίσω, τι ήθελες να κάνω;

Κι εγώ τι θα κάνω την ψόφια κατσαρίδα το φελέκι μου μέσα;

Να την μαζέψεις εσύ αν τολμας!

Και φυσικά η κατσαρίδα βγήκε απ'τα σκουπίδια και κάθεται στη γωνία...

Πρωινές ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω! :D:D:D:D:D

Φοβερός ο "καινούργιος" Νικολάκης!

Τόνια συγχαρητήρια για το κοριτσάκι!

Συμφωνώ με Ελένη, φαίνεται η πονηριά στο μάτι από μηνών, μας έχει στείλει αδιάβαστους η δικιά μας...ο Στέφανος καμιά σχέση στην πονηράδα...

Εγώ κορίτσια σε όσα παιδικά θέατρα έχω πάει δεν έχω δει ποτέ να τρώνε, μάλλον είμαι από τους τυχερούς.

Την Κυριακή σκέφτομαι να τον πάει στο μια κυριακή του Απρίλη αν προλάβουμε.

Μυρτώ τα παλιά τα χρόνια που είχα να κάνω με πολεοδομία, είχα ρίξει κάτι τρελούς τσακωμούς, δεν είχα το ζεν σου καθόλου! Μπράβο σου και υπομονή!

Και εμείς εδώ την μαυρίλα μας την έχουμε όσο να ναι...περασα 5 μερες μονη με παιδια και έχω φτάσει σε οριακό επίπεδο αντοχής, σε κάποια φάση μέχρι που σκέφτηκα να ανοίξω την πόρτα και να φύγω και να τα αφήσω μόνα τους για καμιά ώρα! Απλά δεν άντεχα! (ναι ναι είμαι το πρότυπο της μάνας!)

Μετά με το που ήρθε ο Ν και είπα να ξεκουραστώ ανακαλύψαμε ότι ανοίξανε τις αποθήκες στην πολυκατοικία και μας κλέψαν ένα σωρό πράγμα αξίας (ποδήλατα, λάδια, παρκοκρεβατα κλπ) και κυρίως συναισθηματικής οπως το πρωτο ποδηλατακι του Στεφ και κατι ενθυμια ...και ο τύπος φόρεσε κατι καλα μποτάκια του Ν και άφησε πίσω τα δικά του! γκρρρρ....

Έλα ρε συ Ευγενία.... πακέτο... κι εγώ σκέφτομαι πολύ το καινούριο ποδήλατο του Ιάσονα που το έχουμε κάτω στην αποθήκη....

Την Κυριακή θα πάμε κι εμείς στο Μια Κυριακή του Απρίλη. Ωραία θα ήταν να σας δούμε! :)

Περαστικά στα παιδάκια που τα'χει χτυπήσει η παλιογαστρεντερίτιδα. Ο Ιάσονας σήμερα πήγε σχολείο. Μια χαρά ξύπνησε και χθες ήταν πολύ καλά, ελαφρά το πέρασε, ευτυχώς.

Ρε το Νικολάκη με την κατσαρίδα του...:D

(αφιερωμένο εξαιρετικά στο Νικολάκη):D

Αντε Λεγκω μετα το βαγγο απεκτησες κ αλλο κατοικιδιο !!!

Εμεις θα παμε αυριο στον τρελαντωνη . Την Κυριακη θα τον παει ο μπαμπας του χωριο να διακοπαρει. Κλεινει την τεταρτη το σχολειο αλλα καλυτερα να παει λιγο νωριτερα να ξεκουραστει, φετος το πηγε σερι δεν καθησε καθολου κ το ζηταει.Θα εχει κ τελειο καιρο !!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στο Κατσαφαδέιρο που με τόσο διατροφη-διαστροφη και γυμναστική θα τα έχει στο τσεπάκι της χαχαχα Πολλά εορταστικά φιλιά

Έφαγα άκυρο απο διαγωνισμο για αρεταίιο... κρίμα και θα ήταν μεγάλη ανακουφιση

Εμείς κερδίσαμε δυο προσκλήσεις για τη μικρή γοργόνα την Κυριακη και μας κάθησε κουτι γιατι τέλος του μηνου δεν έπαιζα να πάμε διαφορετικά.

Πάω να επιχειρήσω να βάλω μπαλώματα στα παντελόνια και τις φόρμες των αγοριών γιατί είναι όλα κουρέλια.

Πολύ ζέστη σήμερα εε;

Kαλησπέρααα! Αχ δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω ολα! Έχω μείνει πίσω!

Αφροδίτη γιατί δεν επιτρέπεται το ψωμί; Αλεύρι ζεας επιτρέπεται και baking powder; φτιάχνω ένα ωραίο ψωμάκι μόνο με αλεύρι ζέας ολικής, baking powder και κεφιρ νερού. Κεφίρ νερού μπορώ να σου δώσω.

Φωνάζει το ζουζούνιιιιι! Ούτε να πω μια κουβέντα δεν προλαβαίνω...

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χελόου!!Παρασκευή, Παρασκευή και μύρισε και καλοκαίρι, μπορεί να χτυπήσουμε κανα παραλιάκι το Σ/Κ!!!

Χλοίτσα, μαμάτο το παγωτάκι με μπανάνα, θα το φτιάξω σίγουρα, να ξεγελάω το μικρό παμφάγο που έχει ξεπεράσει ακόμα και μένα στη λαιμαργία και στη λιχουδιά!!!Μόνο μη δει άνθρωπο να κουνάει τα τσαγούλια του, ο κακός χαμός γίνεται, θέλει κ αυτός να φάει!!!

Ρε κόρες, εσείς που ξέρετε τα πολλά, ξέρετε πού μπορώ να βρω/αγοράσω ένα λίκνο για το μικρό κοριτσάκι που έρχεται????Εχω το Γιωργάκη ακόμα στην κούνια, και θα τον έχω μέχρι να κλείσει τα 2 το Δεκέμβρη (και που ελπίζω να έχει τελειώσει το κρεβάτι του ο πεθεριξ), οπότε γι αυτό το 4μηνο σκέφτομαι να πάρω ένα λίκνο για το μωρό.Αλλά δε θέλω να σκάσω πολλά...εσείς που ψωνίζετε ηλεκτρονικώς, έχετε κανένα ιντέα???

Το είδατε το βίντεο της τύπισσας που γέννησε στη φύση???πολύ τολμηρή η μάμα λέμε....

http://www.eimaimama.gr/2013/04/genna-sti-fusi.html

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα κορίτσια!!!:D

Τελικά χθες πήγαμε στις Μικρές Ιστορίες, βρεθήκαμε με την Ευγενία και τον Στέφανο κι ήταν σα να την ήξερα καιρό! Βέβαια καιρό την γνωρίζω :rolleyes:, αλλά νομίζω με καταλαβαίνετε ήταν λες και ήμασταν φίλες και είχαμε βρεθεί πριν μερικές μέρες και τα λέγαμε. Όμορφη, συμπαθητική και πολύ ανοιχτή η Ευγενία! Όνομα και πράμα!:D Ο Στεφανάκος ένας γλύκας!

Καλά για την παράσταση δεν έχω λόγια! Ήταν πολύ καλή! καλοδουλεμένη, οι ηθοποιοί φανταστικοί, τα παιδιά με τα παιχνίδια το καταχάρηκαν, εγώ πάλι συγκινήθηκα και με πήραν τα ζουμιά... Κρίμα που τελείωσε για φέτος, αλλά νομίζω πως θα πάει και του χρόνου. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Θα σας πει και η Ευγενία :)

Aααα με πρόλαβες!

Ναι επιτέλους γνώρισα από κοντά την κουκλάρα κοκκινομάλα μας!

Και τα αγοράκια μας κάναν καλή χημεία (οκ τα αγόρια δεν θέλουν και πολύ, για να κολλήσουν, Μαριλένα ο Στέφανος μου έλεγε όταν χωρίσαμε πόσο αστείος είναι ο Ιάσωνας!)

Το θεατρικό ήταν παρα πολύ καλό, βούρκωσα και εγώ! Μαχαίρι στην καρδιά κάποια λόγια...και πολύ καλή συμμετοχή των μικρών! Όποια μας το πρότεινε μπράβο της!

Και αν το πάιξει και του χρόνου θα ξαναπάμε σίγουρα!

(Μαριλένα τα λεφτά για τα καλά σου λόγια θα στα δώσω όταν βρεθούμε σε παρκάκι...)

χρονια πολλα Μαριλεννακι να τον χαιρεστε τον κουκλο σας!!

Τι καλα που συναντηθηκατε μπραβοοοο!! Αυτο ελειπε να μην δενατε αφου ειστε κ οι δυο πολυ καλα παιδια!

Λενιω κ εσυ πολυχρονη να τα εκατοστισεις!!!

Εμεις πηγαμε στον Τρελαντωνη πολυ ωραιο ηταν κοριτσια !!!

Για φετος δεν μας βλεπω να προλαβαινουμε αλλο εκτος αν παιξουν τπτ εξτρα η το καλοκαιρι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...