Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

έπρεπε να πάει στο μαιευτήριο με τη ρόμπα και τη παντούφλα, να γλυτώσει τα βγάλε-βάλε:P

Αφού σου δίνουν αυτά τα ωραία ρομπάκια!!! Γαλάζιο ξεπλυμένο και ξεσκισμένο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιανάκι....................δε σε πρόλαβα,ε????????Με το καλό ντοκτοράκι μας,με έναν πόνο να βγει ο κούκλος μας!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Φιλάκια στις υπόλοιπες,θα τα πούμε το απόγευμα οίκοθεν.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

με το καλόοοο!! να εχεις μια πανεύκολη γέννα! ατςςςςςςς είμαι γκουρού:-P

εμείς γυρίσαμε από την παιδίατρο, η Σοφία μέσα σε ενάμιση μήνα έβαλε ενάμισι κιλό (πώς λέμε μιάμιση σαρδέλα μιάμιση δραχμή, άσχετο).

Καλά κατάλαβα εγώ ένα ζόρι στη μέση μου. Ήθελα να ξερα, μήπως όταν κοιμάμαι τσακίζει γλυκά στα κρυφά;:rolleyes: 9.550 θρεφταράκι. Καλά Αφρο εσείς χαλαρά μας περνάτε, αλλά κι εμείς κάτι κάνουμε:P

Διαφημίσεις

εμείς γυρίσαμε από την παιδίατρο, η Σοφία μέσα σε ενάμιση μήνα έβαλε ενάμισι κιλό (πώς λέμε μιάμιση σαρδέλα μιάμιση δραχμή, άσχετο).

Καλά κατάλαβα εγώ ένα ζόρι στη μέση μου. Ήθελα να ξερα, μήπως όταν κοιμάμαι τσακίζει γλυκά στα κρυφά;:rolleyes: 9.550 θρεφταράκι. Καλά Αφρο εσείς χαλαρά μας περνάτε, αλλά κι εμείς κάτι κάνουμε:P

:shock::shock::shock::shock: Μα καλά τί της δίνεις?????????????

Εμείς γύρω στα 7 θα ήμαστε τώρα ;)

IxBZp3.png

Μπράβο τη Σοφία!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλεεεεε!!!! δεν την πρόλαβα (μάλλον) ....

Τατιανή μου γεννήσαμε;;;; εύχομαι να κρατάς τον παίδαρό σου αγκαλίτσα!!! πολύ ευτυχισμένες στιγμές!!!!!

αχ πολύ συγκινήθηκα (((((Ελένη)))))))

Διαφημίσεις

Τώρα μπήκα κι εγώ και είδα τί έχει γίνει απ' το πρωί...

Πω, πω, απίστευτος ο ιντερνετόκοσμος - τέτοια αγωνία για έναν άνθρωπο που δεν έχεις δει ποτέ σου, ποτέ δεν το φανταζόμουν! Από το πρωί που τρέχω αναρωτιέμαι αν το βράδυ που θα μπω θα έχει γεννήσει ή όχι. Και τώρα κάθομαι εδώ κι έχω τόσο έντονα στο νου μου μια γυναίκα που δεν ξέρω, εκπληκτικό δεν είναι; Ή μόνο εμένα μου φαίνεται; (πάντως έγκυος δεν είμαι, ορμόνες δε φταίνε, από μόνη μου τα σκέφτομαι...)

Άντε, όλα καλά θα πάνε, θα μου πεις με τόση θετική ενέργεια, γίνεται κι αλλιώς;;;;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Τώρα μπήκα κι εγώ και είδα τί έχει γίνει απ' το πρωί...

Πω, πω, απίστευτος ο ιντερνετόκοσμος - τέτοια αγωνία για έναν άνθρωπο που δεν έχεις δει ποτέ σου, ποτέ δεν το φανταζόμουν! Από το πρωί που τρέχω αναρωτιέμαι αν το βράδυ που θα μπω θα έχει γεννήσει ή όχι. Και τώρα κάθομαι εδώ κι έχω τόσο έντονα στο νου μου μια γυναίκα που δεν ξέρω, εκπληκτικό δεν είναι; Ή μόνο εμένα μου φαίνεται; (πάντως έγκυος δεν είμαι, ορμόνες δε φταίνε, από μόνη μου τα σκέφτομαι...)

Άντε, όλα καλά θα πάνε, θα μου πεις με τόση θετική ενέργεια, γίνεται κι αλλιώς;;;;)

δικαιο εχεις και εγω απο το πρωι εξω σε δουλειες και το μυαλο εδω ολο σκεφτομουν τι εγινε και αν ειναι ολα καλα!!!!!!:):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...