Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Που ακριβως ειναι εκεινο το πάρκο που είχαμε πάει το 2010 όλες μαζί από εδω, και ειχαμε και φαγητα, ειχε ξυλινα παγκακια, σκάμα, όμορφα παιχνίδια, πράσινο και άπλα??

Κάπου προς Ψυχικό και Φιλοθέη θυμάμαι αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς.

Ξέρει καμιά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που ακριβως ειναι εκεινο το πάρκο που είχαμε πάει το 2010 όλες μαζί από εδω, και ειχαμε και φαγητα, ειχε ξυλινα παγκακια, σκάμα, όμορφα παιχνίδια, πράσινο και άπλα??

Κάπου προς Ψυχικό και Φιλοθέη θυμάμαι αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς.

Ξέρει καμιά?

Παρκο Πικιωνη στην Φιλοθεη

Διαφημίσεις

όχι δεν είχαμε πάει εκεί τότε με φαγητά, αλλά οκ το βρήκαμε :D

πες μου κι εμενα που ειναι να το εχω υποψη

Βρηκαμε κι αλλο πολυ ωραίο, στα Βριλησσια αυτό http://www.attiko-prasino.gr/Default.aspx?tabid=481&language=el-GR

μπακογιαννη και μαραθωνος, εχει πολυ πρασινο και μια ωραια παιδικη χαρα, ενα κυλικειο και ξυλινα τραπεζακια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Aθηνά αυτό εδώ http://maps.google.it/maps?f=d&source=s_d&saddr=&daddr=38.012022,23.775229&hl=it&geocode=&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=15&sll=38.01351,23.777161&sspn=0.023837,0.055661&ie=UTF8&z=15

το βρηκα απο ενα λινκ που ειχε βαλει παλια η Τατι, μου βγηκαν τα μάτια να διαβαζω τα παλιά μας ποστ 3 χρόνια πριν! Πλάκα είχε όμως!

Τι νέα από τον Νικολάκη μας?

Γεια σας τσούπρες! Θα γίνω εγώ ο ανταποκριτής των νέων, ο Νικολιός είναι πάλι στο νοσοκομείο... Στο παθολογικό, παίρνει ενδοφλέβεια αντιβίωση και ο γιατρός λέει ότι δεν έχει να κάνει με την επέμβαση... Πονάει με τον πυρετό όμως, ας ελπίσουμε ότι θα γίνει γρήγορα καλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

οχι ρε γμτ.... είχα να μπω τόσες μέρες, μου'βγαζε λάθος η σελίδα, δεν μπορούσε να μπει κι έπεσα πάνω στα άσχημα νέα..... άντε να φτιάξει ο καιρός να ισιώσει η Λεγκοοικογένεια γμτ.....

Να γίνει γρήγορα καλά ο Νικολάκης μας! πόσο έχει ταλαιπωρηθεί το παιδάκι γμτ......

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Περαστικά στο Νικολάκο! Είναι μάλλον λίγο αδύναμο το ανοσοποιητικό με όλα αυτά που πέρασε το πουλάκι μας, αλλά θα δυναμώσει γρήγορα.

Λέγκω μου να χαίρεσαι και το Θοδωρή σου! Καλά η Μυρσίνη δεν το συζητώ είναι μεγάλο ζουζούνι, αλλά φαίνεται η Λέγκω μόνο τέτοια παιδιά κάνει. ;)

Aχ θέλει ο Χρήστος να στείλει εμαιλ και δε μ'αφήνει να γράψω τώρα που βρήκα ευκαιριά.

Τα λέμε μετά.

Φιλάκια πολλά πολλά!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Aαααααααααααχχχχχχ, λείπει ο στυλοβάτης του καφέ και εμείς το διαλύουμε!

Ντροπή μας και πάλι ντροπή μας!

Ελάτε βάλτε τα δυνατά σας να αλλάξουμε τουλάχιστον την γ@#$%$%η σελίδα, μπας και πάρουμε μπρος!

Εντωμεταξύ μ'αρέσει που κάνω και παρατηρήσεις, έχω να γράψω, ούτε και ξέρω πόσο καιρό!

Ο στυλοβάτης μας είναι σπιτάκι του και ελπίζω να μπορέσει κάποια στιγμή να ξεκουραστεί!!! Ο Νικολής είναι καλά!

Αυτά τα νέα!

Μην εγκαταλείπετε το πόστο σας αδερφές μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...