Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τον ρωτάνε τα άλλα παιδια τι έπαθε και αυτός απαντάει τιποτα έκανα μια εγχειρηση απλά.

To γλυκουλάκι μου!!!

Λεγκοπουλάκι μου, όλα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα για εσάς, είμαι σίγουρη! Πολλές αγκαλιές και φιλιά στα μικρούλια σου! Αλλά και σ' εσένα και στον Γιώργο σου! Είμαστε πολύ περήφανες για σένα! Είσαι παράδειγμα για όλες μας και τα παιδιά σου είναι πολύ τυχερά που σε έχουν μαμά τους!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ωραια νεα!

Και δηλαδη εκεινο το βραδυ που ουρλιαζε απο τον πονο το καημενο? Ειναι μεσα στο προγραμμα της αναρρωσης? Το γλυκουλακιιιιι μουυυυυ!

Ρε συ Λεγκ εδω εγώ που είμαι σπιτι και μου ερχεται να το κανω αυτο οταν με εχουν εξαντλησει, εσεις που περασατε τεοιο λουκι????

Κι εγω αυτο κανω παντω τραγουδαω, απλιοτερα επιανε και σταματουσαν τωρα εχουν ξεφυγει εντελως....

Καλα να περασετε αν απτε καπου, εμείς εδώ , αν παμε καμια βολτα εδω γυρω τη Καθαρα Δευτερα δεν ξερω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημέρα! Όλο και κάπου θα γυρίζετε γυριστρούλες μου, ή σας πήζουν τα τέκνα????

Λέγκω, σας σκέφτομαι και εγώ συνεχώς! Εύχομαι να περάσουν όλα αυτά τα ευτράπελα πολύ γρήγορα! Και πολύ κουλ ο νικόλας με την εγχείρηση!! Σούπερ τον βρίσκω!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

To γλυκουλάκι μου!!!

Λεγκοπουλάκι μου, όλα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα για εσάς, είμαι σίγουρη! Πολλές αγκαλιές και φιλιά στα μικρούλια σου! Αλλά και σ' εσένα και στον Γιώργο σου! Είμαστε πολύ περήφανες για σένα! Είσαι παράδειγμα για όλες μας και τα παιδιά σου είναι πολύ τυχερά που σε έχουν μαμά τους!

Aυτό ακριβώς!

Καλη σαρακοστή κοριτσάκια!

Εύχομαι όλες να περνάτε τέλεια.

Εμείς αναρρώνουμε από γρίπη αλλά μια χαρά περάσαμε σήμερα. Πήγαμε για πικνικ. Αν και έκανε κρύο ήταν πολύ ωραία, μόνο που σκάσαμε στο φαΐ και δε μπορούμε να χωνέψουμε :lol:

Φιλάκια στις μουρίτσες σας και σε όλα τα παιδάκια :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Μπονζουρ κοριτσακια μου! Αχ αλλος ανθρωπος ενιωσα μετα το τριημερο, σαπισα και ηταν αυτο ακριβως που χρειαζομουν. Και με το που χαλαρωνουμε εμεις, αμεσως βλεπεις πως ηρεμουν απο γκρινιες και τα παιδια!

Τι κανετε? Οντως ερημωσε το καφε, για να παρουμε τα πανω μας!

Εγω σημερα ειμαι σπιτι, ειναι αρρωστο το Αγγελακι μου, μαλλον καποια ιωση. Το καλο μεσα σε ολα ειναι οτι μου ειπε οτι του ελειψε το σχολειο!!!!

Μαλλον την τσιμπησε κ η Δαναη γιατι χτες βραδυ εβηχε σαν σκυλι. Και δεν μπορω να θυμηθω την τριαδα. Κατσαφα, τα θυμασαι? Μονο το ακονιτουμ θυμομουν που της εδωσα το πρωι, καλα φαινεται τωρα.

Ελεν, Μυρτω πως περασατε το τριημερακι? Εμεις αν αναρρωσουν τα πιστιρικια θα φυγουμε αυτο, πεθυμησα ταξιδακι!

Τζεν πηγες ξανθη?

Μαριλου, πως πηγαν οι γριουλες?

Σματς σμουτς!

Που να πάω Ξάνθη με τα μικρά! ήταν και μένα αρρωστούλικα την προηγούμενη βδομάδα...αν και ζήλεψα το αδέρφι που έκανε παρέλαση και συμμετείχε στον καρναβαλικό χαμό, θυμήθηκα τα δικά μας πριν χρόνια...λέω μόλις ξεπεταχτούν λιγάκι τα παιδιά να τα πάρουμε να πάμε να κάνουμε πολοι μαζί παρέλαση, αν και δεν θα είναι το ίδιο, δεν μπορείς να χαλαρώσεις το ίδιο...

Καλό ταξιδάκι Αφροδίτη, για που λέτε?

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Λεγηκουλι πως ειναι ο ομορφος? Εσυ ? την παλευεις?

Αφροδιτακι περαστικα στον Αγγελακο! Ουυυ μεχρι την Παρασκευη θα ειναι περδικι κ θα την κανετε την εκδρομουλα σας!

Εμεις φυγαμε αυτο το 3ημερο που μας περασε οποτε αυτο θα μεινουμε αμαλλον εδω.Ωραια περασαμε ξεκουραστηκααααα κ τωρα τα κεφαλια μεσα παλι.Τελειωσε κ το μειωμενο μου ....

ααα δεν σας ειπα σημερα το πρωι πηγε να πεσει ο Μητς απο τις σκαλες καθως κατεβαιναμε να παμε σχολειο κ τον τραβηξα αποτομα κ εχουν πιαστει τα πλευρα μου στο σημειων του πλευμονα. εχω λαλλησει απο τον πονο απο το πρωι ....

Ξεχασα να πω κ χρονια πολλα στην Στεφανουλα μας ( αν κ καθυστερημενα αλλα 40 μερες κρατανε εστι δεν ειναι?) πολυχρονη να ειναι Βασουλα να την χαιρεστε!!

Παω να επιστρεψω στο κλουβακι μου τωρα γιατι εχω 500 πραγματα να κανω ....

Διαφημίσεις

καλα ειστε οντως σοβαρες???? λειπω τοοοσες μερες και βλεπω 4 ποστ????

αιντεεεεε

εγω δεν εχω ιντερνετ μπαινω λιγο με ενα στικακι που πηρε απο τη δουλεια ο βαγγ απο χθες.

Ωραια περασαμε καθ δεθτερα καναμε πικνικ με τους γονεις αδερφο μου και τη Βασω, και τυχαια βρεθηκαμε με την Ευγενια πολυ πολυ πολυ χαρηκα τα πιτσιρικια μεγαλωσαν πολυ!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!

Τζενάκι ωχ περαστικά!

Αφροδίτη περαστικά και σε σας. Belladonna για πυρετό με κρύα χέρια νομίζω, aconitum για ζεστά. Sticta για τη γρίπη.

Χρόνια πολλά στην όμορφη Στεφανία!!

Εμείς όλα καλά, μόνο που με τόσες μέρες που ήμουν χάλια έχει γίνει το σπίτι μπαχαλο. Τα άπλυτα έχουν ξεχειλήσει και κοντεύουν να πέσουν απ'το μπαλκόνι :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει... λαλεί πουλί παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει...

Τι κάνετε; Κι εμείς περάσατε πολύ ωραια το τριημεράκι. Και περιμένουμε με ανυπομωνησία αυτό!

Κατα τ'αλλα ο νικόλας είναι απο τετάρτη με πυώδη αμυγδαλίτιδα βαρεσε σαραντάρια, πολύ πονο και στο λαιμο αλλά και πονοκέφαλο απίστευτο σε σημείο να κάνει εμετό. Απο τετάρτη σήμερα σηκώθηκε απ'το κρεββάτι και έφαγε κάτι εκτός απο νερό. Έχει τουμπανιάσει παλι πίσω το κεφαλάκι του, φαντάζομαι μόλις συνέλθει θα πέσει λίγο το πρήξιμο.

Κατα τ'αλλα το πανηγυρι του τρελού... Η μυρσίνη τις προάλλες πήρε τους μαρκαδόρους και έβαψε το πάτωμα του παιδικού, της κουζίνας, τον τοίχο του χολ, τα πόδια της, τη μουρη της, τα σεντόνια και... το κεφάλι του νικόλα που κοιμότανε, και μάλιστα με πολλά χρωματα και σε πολλά σχέδια. Ξύπνησε το παιδι πολύχρωμο!

Επίσης είναι τρελό ψυχάκι... κάθεται ο νικ να φάει και του σκουπίζω το στομα, πηγαίνει κουνάμενη συνάμενη δίπλα στρογγυλοκάθεται παίρνει χαρτοπετσέτα και κάθε δέκα δεύτερα του σκουπιζε το στομα. Τον έχει βρει και εξουθενομένο και του αλλάζει τα πρέκια χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...