Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ευχαριστω Αφροδιτακι!!

Πωπω ρε συ αμαν πια , οντως ποση αδεια να κρατησεις! Στο τελος δεν θα εχεις για διακοπες!

Κ εμας εχουν γιορτη την Παρασκευη.Ακομα δεν εχουμε παρει καν στολη βεβαια , αλλα ειναι χωρις γονεις.Το ιδιο κ για την 25η.Εμας μονο Χριστουγεννα κ στο τελος μας φωναζουν.Ωχ τι μας περιμενει απο του χρονου.

Θεοι τα πιτσιρικια με αυτα που λενε΄.Που να ακουγατε τον Μητσο που ηθλενε να μου περιγραψει πως ξεκινησανε δανειστικη βιβλιοθηκη ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα ωραια η φρατζολοσπανιολα! Πρεπει να τα σημειωνουμε μου φαινεται αυτα τα ωραια. Η Δαναη μου λεει προχτες, "μαμα, θα μου λυσεις αυτη τη πορεία" κ ο Αγγελος επαιζε με τα αυτοκινητακια και λεει¨"εδω ειναι η συγκινηση" εννοωντας εδω ειναι η εκκινηση!

αχαχαχαχαχ!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα !

Ελενιτσα κρατα γερα,υπομονη ,να εχει μια γρηγορη αναρρωση το νικολιο μας

και μεις γιορτη την παρασκευη χωρις γονεις

η στεφανια χθες μου λεει μαμα ξερεις τι ειναι κοτετσι;εγω ξερω, ειναι οταν περιποιουμαστε τον εαυτο μας, ειμαστε ωραιες ,φοραμε ωραια ρουχα τα μαλλια μας ειναι ωραια ...λεω αυτο ειναι το κοτετσι??

ε καπως ετσι δεν το λενε ? τελικα κοκετα ηθελε να πει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Κρατάω τις όμορφες ευχες κατσαφαδάκι.

Ο νικ ενώ τη δευτέρα δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει και ήταν όλη μέρα με παυσίπονα γιατί ποναγε πολύ, εχθές ήταν τέλεια και είμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι και κεφάτοι.

Το βράδυ όμως σήκωσε πυρετο, έκανε εμετο και ουρλιαζε απ'τους πόνους. Τρεις η ώρα παίρναμε τηλέφωνα αλλά μας είπε ο ντοκτορ ότι κάτι κόλησε μαλλον και θα τον δει σήμερα να μας πει. Ή κάτι κουβάλησε ο θοδωρής ή κάτι τσίμπησε τη δευτέρα απ'το παίδων που εφημέρευε.

Ουφ δεν ξέρω είμαστε πολύ ζορισμένοι πάνω που λέμε πάμε τέλεια μας πιανει πανικος.

Εντομεταξυ τα άλλα δύο περιστατικα που χειρουργηθήκανε μαζι με το νικολα δεν πήγανε πολύ καλα.

Τέσπα μην σας πρήζω με τα δικά μας είναι πολύ ωραία μέρα για να ακουτε κλάψες.

Tι λες βρε Λέγκω πως μας πρήζεις!!! Μην το ξανακούσω! Εμείς περιμένουμε πως και πως τα νέα σας!

Αχ, μωρέ πως ταλαιαπωρείται το γλυκό παιδάκι μου! Είδα το βιντεάκι στο φβ και έλιωσα!!!!!

Τι εννοείς ότι δεν πήγαν πολύ καλά τα άλλα δυο περιστατικά?

Εγω ειμαι εντελως μπουκωμένη, βήχω σπαστικά για ώρα και ο μικρός ανέβασε χτες πυρετο για λίγες ώρες...γενικά όλο και κάτι μα περιτρυγυρίζει...

Κατά τα άλλα, την έχει καταβρεί με την στολή του cow boy του...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Τζεν και Αφροδίτη περαστικά. Κι εγώ μια απ'τα ίδια είμαι.

Λέγκω μου, δεν ήταν και λίγο αυτό που πέρασε ο Νικόλας, νομίζω είναι λογικό ακόμα το παιδάκι να πονάει. Σιγά σιγά θα το ξεπεράσετε και θα είναι περδίκι. Δε μας πρήζεις μην το ξαναπείς! Σας έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Μπαίνω για να μάθω νέα σας! Εύχομαι από δω και πέρα να μην πονέσει ποτέ ξανά το γλυκό σου αγοράκι. Πολύ το αγαπάω αυτό το γλυκό μουτράκι, κι ας τον έχω δει μόνο μια φορά.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ουουουου γεια σας όμορφες

Είμαστε μια χαρά... Ο νικολάκος τα πάει περιφημα, έβγαλε και το μπατάρισμα και είναι ελεύθερο κι ωραίο το κεφαλάκι του. Δεν είναι τόσο τρομαχτικό όπως ήταν γιατί έχουν βγει κάποια μαλάκια. Τον ρωτάνε τα άλλα παιδια τι έπαθε και αυτός απαντάει τιποτα έκανα μια εγχειρηση απλά.

Απλά είναι πολύ παραπονιάρης και γκρινιαράκος και θέλει πολλές αγκαλιές. Το πρωι για μία ώρα ουρλιάζανε και κλαίγανε και ο νικόλας και η μυρσίνη κι εγώ καθόμουνα και διάβαζα δυνατά παραμύθια για να μην τα χαστουκίσω χαχαχα... δεν είμαι σίγουρη τι θα ήταν πιο υγειες τελικά.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε όλοι πολύ κουρασμένοι αλλά όλα πάνε καλα άρα δεν πρέπει να γκρινιάζουμε. Εχθες το βράδυ κυλησε σχετικά πιο καλά απ'τα προηγουμενα.

Αλήθεια τι ερημια είναι αυτή στο καφε!

Ετοιμάζεστε για το τριήμερο; Να περάσετε τέλεια είτε φύγετε είτε μείνετε!!!

Μαριλένα που είσαι να μας πεις για τις γραιες... κρίμα του δεν τα κατάφερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...