Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα !καταρχην να στειλω μια τεραστια αγκαλια στην ηρωιδα μας τη λεγκ,εχει κανεις νεα ?

Σιδερενιος ο Νικολακης μας ,πωπω ελειψα τοσο καιρο και γιναν τα πανω κατω στο καφε μας

Εγω ειχα μετακομιση αστραπη τον γεναρη, δεν ειχα ιντερνετ για ενα μηνα, στη δουλεια εχουμε πολλες αλλαγες μετακομισεις,τσακωθηκα με την προισταμενη μου, θελω να φυγω απτο τμημα το συντομοτερο, ενας τρελος χαμος γινεται, στο σπιιτι ειμαστε αρρωστοι συνεχεια απο τον γεναρη και συνεχιζουμε ακαθικτοι..ολα περιφημα

τζενη χρονια πολλα στον Μητσακο !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Kάντε λάικ εδώ!!! Παίρνουμε μέρος σε κυνήγι θησαυρού αύριο και έχουμε ανάγκη τα λάικ μέχρι αύριο στις 9 για να πάρουμε προβάδισμα!! Το βίντεο είναι σενάριο δικό μου και παίζουν αδέρφια και φίλοι και ανίψια! Βίντεο 24!!

https://www.facebook.com/treasure.ierapetra/posts/523053381079844?notif_t=notify_me

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γεια σας κοριτσια

Χρόνια πολλά στον Μητσάκο μας τον όμορφο και ακουραστο! Όπως γουστάρει κι αγαπά να τον δείτε Τζενάκο μου

Βγήκαμε χθες τελικά. Κάτσαμε μια βδομάδα. Τελικά ύστερα απο μια βδομάδα Παρασκευή απόγευμα βγάλαμε μία άκρη του τι και πως. Εντέλει είχε αρχίσει να κάνει υδροκέφαλο γιαυτό και μπήκε κατευθείαν σε αγωγή τέτοια και έμεινε μια βδομάδα. Αλλά πήγε καλα με την αγωγή και δεν χρειάστηκε κάτι περαιτέρω.

Αλλά ρε γμτ ο γιατρός μας όλα τέλεια μας τα λέει. Και μία μέρα πριν βγουμε μας λέει "λογικά διεφυγε τον μεγαλύτερο κίνδυνο... αν και λογική δεν υπάρχει στην ιατρική"

Πρεπει να φύγω θα συνεχίσω αργότερα

Διαφημίσεις

Ελεος ο γιατρος..... με τσαντισε αυτο...πολυ γενικολογο και ψυχολογικοριχτικο....

Λεγκακι ευχομαι να πανε οντως ολα καλα απο εδω και περα, και να μην ξαναμπείτε ποτε ποτε ποτε.

Και φυλαξε τον μαρη κι εσυ λιγο παραπανω στο σπιτι, μου τον πηγες στα ακροβατικά χαχαχαχαχαχαχα (πλακα κανω μην με παρεξηγησες,ε?

Δεν εχει καμια σχεση το ενα με τ'αλλο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνάκο παρεπιπτοντως πολύ ωραία γίνεται η σελίδα σου!

Δευτέρα θα πάμε πάλι.

Εμένα πάλι δεν μου φάνηκε φοβερο αυτό που είπε ο γιατρός, μας αρέσει δεν μας αρέσει έτσι είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω ακομα το γιατί δεν ενημερώνουν. Ή μάλλον καταλαβαίνω ότι είναι για να μην αγχώνονται οι γονείς αλλά τελικά το αποτέλεσμα είναι περισσότερο άγχος γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται αρχίζεις και ψάχνεις δεξια κι αριστερα και μπορεί να τα μεγαλωποιείς.

Το αν θα κάνει η όχι υδροκέφαλο δεν έχει να κάνει με το αν θα μείνει σπίτι ή όχι.

Η οδηγίες του γιατρου όταν φύγαμε την πρώτη φορά απ'το νοσοκομείο ήταν ότι το παιδι δεν μπαίνει σε γυάλα και μάλιστα μας είχε πει να ξεκινήσει και σχολείο. Το υδροκέφαλο δεν έχει να κάνει με κατι που κάναμε εμείς αλλά με επιπλοκή μετεγχειρητική.

Ο ίδιος ο νικόλας μας δείχνει άλλωστε τα όρια του.

Άσε που λόγο του πρηξίματος πίσω οι οδηγίες είναι κίνηση. Με το υδροκέφαλο τελειώσαμε για την ώρα, παίρνει αγωγή αλλα νομίζω προληπτικά. Τώρα πρέπει να φύγει το πρήξιμο. Του έχουν μπατάρει το κεφάλι μέχρι να δέσουν οι ιστοι για να μην μπορεί να περνάει εγκεφαλικό υγρό.

Λέγκω, τώρα διαβάζω τις τελευταίες περιπέτειές σας! Περαστικά!! Υπομονή!

Εγώ είχα τον χαβά μου με το κυνήγι χαμένου θησαυρού εδώ κάτω! Στον κόσμο μου, σόρυ! Και τον βρήκαν και κάτι κουλοί!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ναι ρε εννοειται δεν παιζει ρολο, τι σχεση εχει αν πχ πρηστει καπου με το που θα εισαι, πλακα σου εκανα...

Εγω προσωπικα θα τον φυλαγα απο πολλες επισκεψεις κλπ σε εσωτερικο χωρο )αλλα εγω ειαμι μυγιαγκιχτη) ωστε εχει που εχει τους πονοκεφαλους καλπ μην εχει και βηχα πχ και ταλαιπωριεται. Μονο αυτο...

Ουφφφφ αντε να πατε τη Δευτερα και να μην ξαναπατε ποτε! Περαστικα και γρηγορα.

Εμενα παλι αυτο του γιατρου δεν μουα ρεσε γιατι ηταν σαν να σκεφτηκε δυνατα, δεν ειχε χρηστικοτητα. Αντι να σου δινουν συγκεκριμενες πληροφορίες κανουν φιλοσοφικη συζητηση περι ιατρικης και λογικης.

Τεσπα....

Εμεις 2 εβδ ειμαστε το σπιτι του βηχα και της μυξας. Ηθελα κιολας να τον εβλεπα τον Νικόλα του εχω παρει και κατι απο την Ισπανια αλλα.... που να ερθω τωρα!

Η Ειρηνη δεν ακουει καλα ρε γμτ νομιζω εχει θεμα και πρεπει να την παω να τη δει ωρλ, εχει 3-4 μερες που θελει πιο δυνατα την τηλεοραση, ακουει αλλα αντι αλλων κλπ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Επισης να πω οτι η Τζεν ειχε ετοιμασει τα απιστευτααααααααααααααααααααααααααα

για τα γενεθλια δεν φανταζεστε τοσα πολλα που δεν χωρουσαν το τραπεζι.... εχω και νοτκουμεντα αν με προκαλεσει...

Ειλικρινα θα ταιζε ολο το Δημο πιστευω χαχαχαχαχαχα

τα παιδακια περασαν πολυ καλα, καναν κατασκευες, εσπασαν πινιατα, και ειχε φτιαξει και δυο ΔΥΟ(ακους μυρτω?) τουρτες η μια με Ζζζζζζζαχαροοοοοοπαστα(φαντασου το με ηχώ σπουκι) δεινοσαυτρο τελεια!!!

ΚΑΙ μπισκοτα δεινοσαυρακια, και δεινασαυροδωράκια σε ωραιο καλαθακι χαχααχαχα εγω εντελως χυμα σε αυτα!

Ευγε Τζεν και παλι ητνα ολα πολυ ομορφα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα

Λεγκουλι περαστικα στο νικολακη. ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναμπει ποτε στο νοσοκομειο κ ολα να τα αφησετε πισω σας. καλη αναρρωση τωρα κ καλα αποτελεσματα σημερα .

Αη μαρη Αθηνα σιγα ...

Kαλημέρα!

Τζενη να χαίρεση το Μητσάκο σου! Μπράβο που περάσατε τόσο καλά!

Λέγκω μου περαστικά στο Νικόλα.

Ρε παιδιά, τι στο καλό μαθαίνουν στο σχολείο; Η Νεφέλη από τότε που πήγε στην πρώτη όλο άσχημα λόγια λέει στο σπίτι. Τώρα μόλις τσακώθηκαν με τον Απόλλωνα και τον φώναξε "ψεύτη".

Α και πριν λίγο μου είπε οτι θέλει να ντυθεί "φρατζόλα". Τι λες παιδάκι μου της λέω, που θα βρω τέτοια στολή; A λέει δεν είναι τίποτα, ένα κόκκινο φόρεμα είναι και μια μαύρη μάσακα.

...

... "μήπως εννοείς σπανιόλα;" της λέω "... α! ναι." :lol: :lol: :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

φρατζολα χαχαχα!!! ουτε η Τζεν στην ΞΑνθη δεν πρεπει να εχει ντυθει !!!

χαχαχαχα

όχι!

Τζεν να χαίρεσαι το καμάρι σου!

Λέγκω μου δύσκολος χειμώνας φέτος, αλλά κράτα γερά κοριτσάκι, όπου να ναι φεύγει....(())

χαχα ωραια η φρατζολοσπανιολα! Πρεπει να τα σημειωνουμε μου φαινεται αυτα τα ωραια. Η Δαναη μου λεει προχτες, "μαμα, θα μου λυσεις αυτη τη πορεία" κ ο Αγγελος επαιζε με τα αυτοκινητακια και λεει¨"εδω ειναι η συγκινηση" εννοωντας εδω ειναι η εκκινηση!

Μπραβο βρε τζενουλα, ημουν σιγουρη οτι θα ζωγραφιζες, πολυχρονος παλι ο μητσακος σου! Πρεπει να χαρηκαν πολυ τα παιδακια! Χαιρομαι βεβαια απο την αλλη που δεν ηρθα γιατι δεν θα μπορουσα να φαω τιποτα λογω διαιτας και θα εσκαγα απο το κακο μου!

Αυριο παλι δεν λειτουργει το σχολειο της Δαναης... Σεμιναριο σου λενε.... Αυτη τη παρασκευη θα κανουν αποκριατικη γιορτη και θελουν λεει κ τους γονεις εκει και την αλλη παρασκευη ειναι η γιορτη για την 25η και τελειωνουν 9 το πρωι... Ποση αδεια πια? Και το καλοκαιρι οι τρεις μηνες μου φανταζουν εφιαλτης...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...